вул. Головатого, 89

Продам 1к квартиру м. Борисполь, вул. Головатого 89, будинок 2008р. цегляний, утеплений, квартира с ремонтом, 47м2, своя котельня, закритая территорія, парковочні місця, дитяча площадка, озеро. Біля будинку супермаркет АТБ, зупинка транспорта, дитячий садок, школа. Ціна 43.400дол. торг

Головатого, 89

Вашій увазі пропонуємо продаж 2-к.кв в м. Бориспіль вулиця Головатого 89. Будинок цегляний утеплений в зручному розташуванні. Квартира розташована на сьомому поверсі девʼятиповерхового будинку, не кутова, двостороння. Якісний дизайнерський ремонт робився для себе виключно з дорого вартісних матеріалів, чудове поєднання зони відпочинку, простора кухня мрія господині та дитяча кімната дозволить насолоджуватися проживанням майбутнім власникам. В квартирі залишається якісна вбудована побутова техніка та меблі. В будинку ОСББ, автономна котельня та закрита територія з дитячим майданчиком та паркомісцями для авто. Поруч зупинка громадського транспорту, супермаркет АТБ, та ж/д вокзал. Також в самому будинку розташовані кавʼярні та інші заклади необхідні для побуту. Квартира готова до продажу та чекає своїх нових власників. Додатково покупцем оплачуються послуги агенції нерухомості в розмірі 5%.

Головатого вул., 89

Продам однокімнатну квартиру в центрі Борисполя вулиця Головатого, 89. Квартира загальною площею 40,8 кв.м, житлова кімната 18,1 кв.м, кухня 11,4 кв.м. Будинок цегляний 2009 року побудови, квартира на 4-му поверсі 9 поверхового будинку. Закрита огорожена територія біля будинку, у дворі дитячий майданчик, на перших поверхах будинка комерційні приміщення (магазини, кафе). Квартира тепла, затишна, всередині будинка. Вихід на склений балкон з кухні. Опалення централізоване. ОСББ. Можливий продаж по програмі є-оселя, є-відновлення. Контакти: 050 134 2976, 067 274 5336 Наталія

Головатого вул., 89
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира від власника. м.Бориспіль вул. Головатого 89. Продається 2х кімнатна квартира у чудовому стані 57 м2, 4/9 етаж, h=2.7. Дом 2009 року: - цегляний, утеплений пінопластом, - Закрита територія - Вікна виходять у двір та на озеро - Окремо на території є парковка для мешканців - Біла озера можна відпочивати та смажити мʼясо - Осбб - Дитячий майданчик Поряд є усе необхідне для проживання(у пішій доступності) : - школа - Садочок - Атб, пчілка - Аврора - Аптеки - Стоматологія - Сімейна лікарня - Нова пошта - Укр пошта - Точка видачі розетка - Кавʼярні, салони краси та усе що потрібно Поряд зупинка громадського транспорту та жд вокзал що дуже зручно. Гарне світле парадне, на території встановлені камери відеонагляду. Квартира дуже світла та свіжа. Є газ, що дуже зручно при відключеннях світла. Квартира продається з усіма меблями та технікою. По всій квартирі натяжна стеля з дзеркальним ефектом та вмонтовані світильники. Узимку дуже тепло, відкриваємо вікна. Повсюди плитка та ламінат. Ліжку та дивану ще й року немає, майже нові. Загалом, квартира з душею, серйозним покупцям гарний торг, є відеоогляд кожної кімнати.

власник
Квартира 2х кімнатна на Головатого 89

г. Борисполь, ул. Головатого 89. Продается однокомнатная квартира 47 м2 студия, 5/9, h=2,7, в хорошем состоянии с мебелью и бытовой техникой (посудомоечная машина, бойлер, стиральная машина, холодильник). Дом 2009 года кирпичный, утепленный пенопластом, с закрытой территорией, окна выходят во двор, во дворе озеро, обслуживание ОСББ. Рядом школа, магазины, остановка транспорта, ЖД вокзал . Отлично для жизни или сдачи в аренду. Цена 45000 у.е., без комиссии.

Без комісіі, Бориспіль, Продаж 1-ї квартири, вул. Головатого 89

Житлові комплекси у Бориспіль

Географія Бориспіль