Головатого улица, 8

Від власника. Тепла, не кутова. 2 лоджі+ велика підсобка(місце для зберігання дитячих візків, велосипедів ітд) .Якісний ремонт, пластикові вікна. Утеплений ззовні будинок. Новий ліфт. Поряд школа,дитсадок, медзаклад. Зрочне транспортне сполучення. 80*******81

владелец
Квартира  Головатого 8

Працюємо з бюджетними коштами та кредитними установами. Продаж трикімнатної квартири у місті Бориспіль, по вулиці Головатого, 8. - Загальна площа 71 кВм; - 1/9; - роздільні кімнати; - квартира утеплена; - газ, світло, вода, централізовані( комунальні за лічильниками); - зручна локація. В десяти хвилинній пішій зоні є вся необхідна інфраструктура: школа, садочок, магазини, фінансові установи, аптеки, клініка діагностики та лікування, кавярні, ТРЦ, супермаркети, ринок, тренажерні зали, зупинка міського та міжміського транспорту. Ціна : 73000 $. В нашій базі понад пятсот обєктів нерухомості та землі, різного призначення та на будь-який бюджет. Запрошуємо до співпраці власників нерухомості та землі на вигідних та зручних умовах. Агентство нерухомості "Сектор Груп", ріелтор Андрій. Телефон: 09******18 (вайбер ватсапп телеграм).

Продаж трикімнатної квартири у місті Бориспіль.

Продам срочно 3 комнатную квартиру в г. Борисполе по ул.Головатого 8, общая площадь 72 метров. Квартира расположена на 4 этаже, 10-этажного дома Добротная, просторная, светлая, для большой семьи. В квартире 2 лоджии. 3 отдельные комнаты (19+12+19 кв. м.) + гостиная + кухня. Чистый ухоженный тамбур и парадная , новый лифт, сделан качественный ремонт, есть вся необходимая бытовая техника и мебель. Прекрасный район. Рядом рынок, бювет, магазины, школы, детский сад. Отличная транспортная развязка. Квартира свободна, готова к заселению новых хозяев. Есть также кладовка. Цена 62 999 у.е.,

Продам 3-х ком. квартиру по ул. Головатого 8
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 3х кімнатної квартири Головатого,8 4поверх/9 Стан житловий Загальна площа-72кв.м Кімнати окремі Зручна інфраструктура, поруч школа, ліцей, дитячий садок, зупинка по місту та в Київ, ринок Зоряний, супермаркет.

Продаж 2~3х кімнатних квартир Бориспіль центр 1 км Головатого

Світла та простора 3 к квартира на Головатого 8. Загальна площа 70, 9 м. кв, кухня - 7, 4 м. кв., 1 поверх з 10, - саме те, що потрібно для родини з маленькими дітьми. Роздільне планування, 2 балкони, утеплена зсередини. у власності більше 3х років. Зручне місце розташування, розвинена інфраструктура, в пішій доступності дитячий садочок, ліцей, школа, магазини, фінансові установи, аптеки, клініка діагностики та лікування, кавярні, ТРЦ, супермаркети, ринок, тренажерні зали. Дуже зручна транспортна розвязка як на Київ (20 хв до м.Бориспільська) та і на ЖД вокзал (7 хв на авто). Працюємо по єОселі. Можливий торг. Запис на перегляд квартири та детальна інформація - Катерина. АН "Pro Estate Kyiv".

Головатого улица, 8, Борисполь, Борисполь, Киевская 75000.0 USD

ЖК в городе Борисполь

География, Борисполь