ул. Героев обороны Одессы (Героев Сталинграда), 16

ЭКСКЛЮЗИВ я2 продам интересную 2к квартиру, этаж 10/10 кишинёвская/Добровольского Газ, балкон просторный на 2комн, кондиционер. Метраж 48/26/10 Цена 28000$ 0500702081

Героїв оборони Одеси вул. (Героїв Сталинграда), 16

Код об`єкта: 336684. АН "Атланта".У продажу гарна однокімнатна квартира поблизу Кримського бульвару.Будинок блочно-цегляний.Вихід на балкон із кімнати.Всі меблі та побутова техніка залишається покупцям.Будинок газовий. Встановлено кондиціонер у кімнаті.Поруч дві школи 13 і 14, дитячі садки.Безліч супермаркетів.Зупинка громадського транспорту (маршрутне таксі та трамвай) поблизу будинку.Телефонуйте додаткову інформацію по телефону!

Героев Сталинграда улица, 16, Пересыпский (Суворовский), Одесса, Одесская 22500.0 USD

Код об`єкта: 338798. АН "Атланта".Унікальна пропозиція! Двокімнатна квартира біля моря!Шукаєте ідеальне житло для спокійного життя чи активного відпочинку?У продажу затишна двокімнатна квартира, що знаходиться всього за кілька кроків від моря!У квартирі просторі кімнати, що дозволяють реалізувати будь-які дизайнерські рішення.Двостороннє планування: Вікна виходять на обидві сторони, забезпечуючи максимальне природне освітлення та свіже морське повітря.Житловий стан: Квартира готова для комфортного проживання - достатньо додати трохи особистих речей, і ви можете відразу насолоджуватися своїм новим будинком!Всього в 5 хвилинах ходьби до пляжу - ідеальний варіант для любителів сонця та моря. Розвинута інфраструктура: поруч магазини, кафе та зупинки громадського транспорту.Спокійний район із доброзичливими сусідами, де можна насолодитися тишею та комфортом.Не пропустіть свій шанс стати власником цього чудового житла! Телефонуйте для отримання додаткової інформації та організації перегляду.

Героев Сталинграда улица, 16, Пересыпский (Суворовский), Одесса, Одесская 27000.0 USD

География, Одесса