вул. Воскресенська, 12а

Продам двокімнатну роздільну квартиру у доброму стані, з меблями та технікою у сучасному будинку в ЖК Паркові озера, вул. Воскресенська 12а, в Дніпровському районі Києва, у 20-и хвилинах пішки від Метро Дарниця. Житловий комплекс має свою закриту територію з цілодобовою охороною та відеоспостереженням, багаторівневий та гостьовий паркінги. Будинок побудовано у 2012 році, висота стель 2,70 м. У будинку чистий під’їзд з консьєржем. Квартира знаходиться на видовому 21-му поверсі з 25-ти. З вікон відкривається чудовий вид на Правий берег. ПЛАНУВАННЯ - перша житлова кімната 18 кв.м; - друга житлова кімната 15 кв.м; - кухня 12 кв.м. з виходом на балкон; - ванна кімната і окремий туалет. КОМПЛЕКТАЦІЯ Квартира у доброму стані, можна заїжджати і жити. Меблі та вбудовану техніку залишаємо новим власникам. У наявності ліжко, диван, крісла, кухонний гарнітур, столи та стільці, просторі шафи. Із техніки є пральна машина, холодильник, бойлер, електроплита з духовкою. ІНФРАСТРУКТУРА На території ЖК є супермаркет Новус, безліч кавярень та магазинів, салон краси, фітнес-центр, футбольне та волейбольне поля, спортивні та дитячі майданчики. Будинок розташований поруч із чудовим місцем для прогулянок - парком “Перемога”. Дорога до Метро Дарниця займе у вас 20 хвилин пішки. Квартира пропонується без комісії для покупця. З колегами співпрацюю без дублювання у рекламі. Телефонуйте та записуйтеся на перегляд!

Воскресенська вул., 12а

Продається 1-к квартира в ЖК "Паркові Озера" Ремонт, в гарному стані, окрема велика кімната = 20 м2 велика кухня = 16 м2, санвузол, коридор та балкон закритого типу. Квартира мебльована: вмонтована кухня, диван, ліжко, телевізор, бойлер. В підїзді консьєрж, територія під охороною, облаштована спортивними та дитячими майданчиками, безкоштовна стоянка, поруч парк "Перемоги", супермаркет" Фора", ТРЦ "Комод", "Білла" Підїзди охайні, у підїзді консьєрж, територія під охороною, облаштована спортивними та дитячими майданчиками, безкоштовна стоянка, поруч парк "Перемоги", супермаркет" Фора", ТРЦ "Комод", "Білла" - 10 хвилин. Транспорт: М "Дарниця", М "Лівобережна"

Воскресенська вул., 12а

Продається видова 2к квартира 65кв.м. на 14 поверсі із 25, ЖК Паркові озера. Будинок монолітно-каркасний, зовні утеплений 100мм. пінопластом. Дві окремі окремі кімнати і роздільний с/в. Квартира дуже тепла в зимку і прохолодна літом, стоять лічильники тепла і води. В квартирі залишаються усі меблі і техніка( пральна машина, плита , холодильник, бойлер). В будинку консьєрж, відеонагляд, тамбур окремо закривається на замок, 3 ліфти ( 2 грузові і один пасажирський) , є калясочна на першому поверсі під замком . Поряд парк "Перемога" з озером , спортивними майданчиками, дитячими майданчиками і зони відпочинку. Зупинки транспорта, продуктовий магазин "NOVUS" 100м, до метро Дарниця 20хв. пішки.

Воскресенська вул., 12А

Житлові комплекси у Київ