ул. Боголюбова, 39

Продаж 2-х кімнатної квартири по вул.Боголюбова 39, Софіївська Борщагівка , ЖК Софіївська Слобідка. Загальна площа - 60 м2 Можливе оформлення під Єоселю! Зроблений дороговартісний євро ремонт з високоякісних матеріалів ,функціональний кожен м2. В квартирі 2 сан.вузли, усі змішувачі Hansgrohe, у кімнатах покриття ламінат. Повністю мебльована, вбудована техніка , кондиціонер. Індивідуальне газове опалення.Двоконтурний котел. Тепла підлога. Домофон. Повністю мебльована( ліжка, шафи, зручний диван на кухні, обідній стіл та інше.) , що дає Вам можливість абсолютно не турбуватися про моменти ремонту. Заїзджай та живи! Поруч вся необхідна інфраструктура ( садочки, школа, аптеки, магазани, ресторани, кавярні, студії краси) Зупинка громадського транспорту - в пішій доступності ( громадський транспорт прямує до метро, центр Столиці, та інші напрямки). Із задоволенням запрошую Вас на перегляд у зручний для Вас час! З повагою , Людмила Бабенко.

возможна продажа по єОселя
Боголюбова вул., 39

Продаж однокімнатної квартири. Софіівська Борщагівка, вул. Боголюбова 39, Квартира розташована на 8 поверсі з 10 - ти. Загальна площа: 46, 7 кв.м. В квартирі зроблений капітальний ремонт. Функціональна планіровка. Розвинена інфраструктура, поруч магазини - "АТБ", "Фора", "Сільпо", дитячі садочки, школи. Газ Документи готові для продажу. Комісію сплачує покупець.

Продаж однокімнатної квартири, вул. Боголюбова, 39

Оригінальне планування! Вул. Боголюбова 39 Якісний ремонт зроблений для себе! Простора кухня вітальня. Три окремі кімнати. Два санвузли!!! Кондиціонер якого вистачає на всю квартиру. Зроблена повністю шумо ізоляція. Тепла підлога. Квартира повністю внутрішня та тепла. Встановленні зовнішні ролети. Індивідуальне опалення та лічильник, двоконтурний газовий котел. Мінімальне оформлення. Зелена, велика теріторія. Поруч великий супермаркет, дитячий та спортивний майданчик. Зупинка транспорту. Державний садочок та школа. До метро 20 хв їзди

Майже 3 кім. 60 кв.м! ЖК Софія, Слобідка, Боголюбова
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

43811 Запрошуємо вас відкрити для себе ідеальне житло в ЖК Софіївська Слобідка за адресою Боголюбова 39, на 9-му поверсі з 10-ти. Ця квартира - справжня знахідка для тих, хто цінує комфорт та зручність у житті. Квартира з капітальним ремонтом, зона кухні винесена на лоджії, може бути як 2-х кімнатна квартира , є окрема вітальня, кухня та предпокій, окремої уваги заслуговує гардеробна кімната, у спальні є робоча зона. Ремонт гарний сучасний. Бери свої особисті речі і заїзжай жити. Розташування цієї нерухомості вражає своєю зручністю та доступністю. Дуже розвинена інфраструктура забезпечує ваші потреби на всі 100%. Знаходяться поруч магазини, такі як "АТБ", "Фора", "Сільпо", а також сади і школи, дитячі майданчики, що дозволяє вам зручно здійснювати покупки та дбати про освіту своїх дітей. Зручний доступ до транспорту - це ще один незаперечний плюс цієї квартири. Розвинене маршрутне таксі забезпечує швидкий і комфортний шлях до станції метро "Академмістечко" та "ВДНГ", що робить переміщення по місту легким та зручним. Brokingdom - ваш провідний партнер на ринку нерухомості! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!"

Продаж 1 к квартири Софіївська Борщагівка Жк Софіївська Слобідка

ЖК в городе Софиевская Борщаговка

География, Софиевская Борщаговка