ул. Ахсарова, 18

Продам 1 квартиру алексеевке Ахсарова 18 Напротив Тополька Окна во двор

владелец
Продам 1 ком. квартирку ахсарова 18

Продам 2к.кв в 3х минутах метро Алексеевская. Квартира расположена на 5ом этаже 9этажного дома. Окна выходят во двор. Квартира с капитальным ремонтом в комнатах и коридоре. Замена проводки, стояков. Замена всех окон на металлопластиковые. Батареи Биметалл. Бронированная дверь. Есть вся необходимая мебель и техника. Посредников- просьба не беспокоить. Покупателям- оперативный показ! 26500. Торг после просмотра до продажи!

2 комн. 5/9 Ахсарова 18. Алексеевка. Продам.

ID Обєкта : 3Q45907 У продажу 3 кім. квартира на Олексіївці на вул. Ахсарова, 18. Площа 67 кв.м. Поверх 9/9. Квартира з ремонтом. Повністю укомплектована меблями та технікою від провідних виробників. У квартирі повністю поміняна проводка, радіатори, вікна, тепла підлога, 2 балкони, що утеплюють. До метро Олексіївська 3 хвилини. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

У продажу 3 кім. квартира на Олексіївці на вул. Ахсарова, 18.
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам 2-кімнатну квартиру площею 47м2 на 5-му поверсі 9-поверхового будинку на вулиці Ахсарова, у мальовничому районі Олексіївка, Шевченківського району. Метро "Олексіївська" знаходиться у пішій доступності. Житлова площа квартири 30м2, кухня 7м2. Квартира у хорошому житловому стані. Ремонт зроблений у всіх кімнатах, у сан.вузлах ремонт не робили. Поруч знаходяться школи, дитячі садки, супермаркети та інші обєкти соціальної інфраструктури.

Ахсарова, 18, Алексеевка, Харьков, Харьковская 26500.0 USD

ЖК в городе Харьков