ул. Городецкого, 10/1

Без комісії для покупців! Пропонуємо вашій увазі ексклюзивну пропозицію купівлі житлового приміщення в історичному центрі Києва, яке розташоване на другому поверсі п’ятиповерхового будинку в самому центрі міста. Ставши власником, Ви дозволити собі в повній мірі відчути атмосферу богемного міського життя! Вхід в приміщення знаходиться одразу навпроти арки в Пасаж, де сконцентровані елітні магазини світових брендів. В приміщені зроблений сучасний дизайнерський ремонт для функціонування салону краси, який складається з великої зали, трьох окремих кімнат, зони рецепції, кухонного куточка та великого санвузла. Загальна площа становить 127кв.м., Інвестиційно приваблива пропозиція для охочих одразу отримувати прибуток та повертати вкладені кошти. Розглянемо усі цінові пропозиції від майбутніх покупців. Правовстановлюючі документи підготовлені до швидкого продажу, відсутні будь-які обмеження щодо відчуження майна.

Городецького архітектора вул., 10/1

‼️БЕЗ КОМІСІЇ для Покупця! Ексклюзивна 2к квартира 60.8 м2, вул. Архітектора Городецького 10/1 у самому центрі м.Києва! У звязку з можливою нестабільністю моб.звязку пишіть будь ласка на TELEGRAM або дзвоніть! - вікна на Пасаж, перепланована та спроектована відомим архітектором! - такі пропозиції зустрічаються дуже рідко, краще місця в центрі Києва просто немає. - у квартирі ремонт зроблений добротно та якісно – використані натуральні матеріали (мармур, дерево.). - окрема господарська зона = спальня зі своїм санвузлом з джакузі + великий гардероб із вікном - гостьова частина квартири = вітальня-студіо зі зручним розташуванням кухонної зони для приготування та їди! - грамотно спроектоване планування з поєднанням високих стель H = 3.45, дарує комфорт і затишок для життя в цій квартирі. - квартира ПРОДАЄТЬСЯ З МЕБЛІМ І ВБУДОВАНОЮ ТЕХНІКОЮ. - ‼️прямий діалог, ексклюзив, БЕЗ КОМІСІЇ та % для Покупця! - поряд із будинком все необхідне: 2-3 хвилини (м) Хрещатик, Майдан Незалежності, Національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка, всілякі бутіки та торгові центри, кінотеатр, сквери, Маріїнський парк, НацБанк України, урядовий квартал, Національна консерваторія, вулиця Хрещатик. - і головне, у квартирі дуже товсті стіни, тепла та світла, для нового Власника не буде витратна в комунальному обслуговуванні - метраж оптимальний 60.8 м2, середній поверх, розташування будинку ТОПове! Стара вартість = 279 тис. $. ТЕРМІНОВО, ‼️ВАРТІСТЬ ЗНИЖЕНО= 239 тис.$ (пропозиція обмежена за часом!) ‼️Прямий діалог, ексклюзив, БЕЗ КОМІСІЇ для Покупця. Всі питання обговорюються.

‼️Липки. 2к квартира 60.8 м2 - Городецкого, 10/1. ‼️Крещатик, Печерск.

Прошу привлечь Ваше Внимание к удивительному Объекту в самом Центре Киева на самой богемной и атмосферной улице города - Архитектора Городецкого, дом 10/1 ( угол Заньковецкой) Липки. Дом выходит фасадом на Пассаж. Через дорогу станция метро Крещатик. Красивый Царский дом с лифтом, потолки 4метра! Возможно продажа как бизнес с арендатором . Квартира в жилом фонде. Ждем Вас на просмотры,

Центр Киева 127м2 Готовый Арендный бизнес Городецкого,КрещатикПечерск
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продается 3- комнатная квартира 92м2, 5/6 этаж, Расположена в самом центре, на самой богемной и атмосферной улице города - Архитектора Городецкого, дом 10/1 ( угол Заньковецкой) Липки. Дом выходит фасадом на Пассаж. Через дорогу станция метро Крещатик. Красивый Царский дом с лифтом, потолки 4метра! В квартире выполнен добротный ремонт в светлых тонах - пол натуральное дерево, Кондиционеры, джакузи, душевая кабина, вся бытовая техника, меблирована, много мест для хранения гардероба, 2 санузла, открытый балкон. Идеальное место для жизни и арендного бизнеса.

3 комнатная Городецкого Липки Крещатик с ремонтом