улица Александра Довженко, 21

Пропонуємо до продажу чудову 2-кімнатну квартиру площею 49 м² в сучасному житловому комплексі "Патріот", розташованому за адресою: вул. Довженка, 21а. Квартира знаходиться на 10-му поверсі, ліфт піднімається до 9-го поверху, а на 10-й потрібно піднятися пішки. Код квартири - #37484867 Квартира підготовлена до завершення ремонту: встановлено котел, зроблено підігрів підлоги та розведено всі комунікації. Інтернет вже підключений, що є значною перевагою для майбутніх мешканців. Ванна вже придбана і входить у вартість квартири, а власники збільшили її розмір, розширивши за рахунок коридору. Також у квартирі є дві просторі лоджії, які можуть слугувати додатковим простором для відпочинку або робочої зони. Розташування комплексу "Патріот" на вул. Довженка забезпечує зручний доступ до основних транспортних розв’язок та торгових центрів, що робить життя в цій квартирі комфортним та зручним. Ця квартира – ідеальний варіант для тих, хто шукає комфортне житло з усіма необхідними умовами для подальшого проживання.

эксклюзив
Довженка О. вул., 21

Вигідна пропозиція!! Продам 3 кімнатну квартиру в зданому та обжитому будинку.Квартира внутрішня,світла, сьгодні придбали квартиру а завтра можете приступати до ремонтів,загальна площа 83.4 м.будинок введений в експлуатацію та має документи на право власності. Поруч гарна відпочинкова зона, безліч магазинів, хороша транспортна розв’язка, кілька шкіл, садочків. За більш детальною інформацією телефонуйте

Довженка О. вул., 21

Продається двокімнатна квартира з функціоналом трикімнатної, велика кухня - 20 кв.м. + дві окремих спальні, що розташована в зданому та обжитому ЖК "Патріот-1", в квартирі зроблена розводка опалення та води, залито стяжки з 5-зонним підігрівом підлоги. Відмінна локація будинку, поруч парк.

Довженко А. улица, 21, Бам, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 61500.0 USD

Продажа квартир в ЖК, Ивано-Франковск

Ищите квартиру по локации