Евгения Чикаленко улица, 43

Продаж 2-х кімнатноі квартири в цегляному будинку на Ак. Вільямса/ Рибальська , до моря 10 хвилин . Будинку 12 років. Квартира має площу 72 кв.м. кухня вітальня 33 кв.м. , з подіумом і екрером дві окремі спальні, одна з виходом на лоджію Сан.вузол з ванною Також бонус до квартири + комора на поверсі Вісота стелі 3.1 м Дуже комфортно і просторо знаходитися в квартирі Звертайтесь і я надам повну інформація

Вільямса Академіка вул., 43

Продам 2- х комн. квартира на ул. Вильямса 10 /11 эт Общ. пл - 70 кв. м. Квартира Жилая , но нуждается в косметике .Есть вся необходимая техника.. В доме газ. Крышная котельная В 10 минутах от моря. Во дворе парковка, отличное расположение, дом изкрасного кирпича. В доме ОСМД

Вільямса Академіка вул., 43

Предлагается к продаже однокомнатная квартира в ЖК Два Академика, в районе 16 станции Большого Фонтана. Вид на море! Двухконтурный котел. Закрытая охраняемая территория, детская площадка, зоны отдыха. Развитая инфраструктура, супермаркеты, детские сады и школы. Хорошая транспортная развязка. Море и парк в шаговой доступности! Возможна покупка в кредит. Звоните: 05*********97 09*********72 Анжелика

1 ком. в ЖК Два Академика. Вид на море! Двухконтурный котел!
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

У продажі трикімнатна квартира з видом на море. 5 поверх Площа 92,2 м2 Автономне газове опалення (двоконтурний котел компанії Bosch) Незалежно від строків здачі будинку можливе розтермінування до 36 місяців. Будинок повністю побудовано з високоякісних матеріалів (цегла, мармур, натуральне каміння). Відділ продажу працює кожного дня з 10:00 до 17:00 За адресою Ак. Вільямса 43.

Трикімнатна квартира на 10 Ст. Великого Фонтану

Продам однокомнатную квартиру на Таирова ул. Академика Вильямса ЖК "Два Академика". Новый дом. Средний этаж. Общая площадь 43 кв.м. Современный и качественный ремонт. Есть балкон. Индивидуальное отопление. В квартире остается основная мебель, бытовая техника по договоренности. Облагороженная придомовая территория. Развитая инфраструктура. Отличная транспортная развязка.

Однокомнатная квартира в новом доме на Таирова ЖК "Два Академика" (Л)

Продається видова однокімнатна квартира-студія 31 м2 на 11 поверсі 13 поверхового будинку по вулиці Ак. Вільямса, 43 Новий будинок коло моря рік введення в експлуатацію в 2019. Всі комунікації підключені, авторський ремонт окремі лічильники на холодну воду газ, електроенергію. Шикарний вид на море із всіх вікон та дверей. Деталі: Висота стелі 2.80, відкритий балкон, газова плита, електродуховка, гаряча вода від бойлера. Є готові виводи для встановлення газового котла та кондиціонеру. Гаряча вода та опалення в квартирі автономне. Підлога по всій квартирі виложена плиткою з чотирма зонами електропідігрівом. Сумісний санвузол туалет і душ, тепла підлога. Вхідні двері броньовані, вікна і двері металопластикові нові. У квартири один власник Будинок знаходиться в централізованому обслуговуванні керуючої компанії від забудовника Два Академіка Внутрішня територія закрита, двір без машин, дитячий майданчик Цілодобово охорона. Парковка коло будинку. Генератор на ліфти. Поруч монастир, супермаркет, зупинки транспорту. Поряд найкращий пляж та набережна одеси Золотий берег 16 станція ВеликогоФонтану. Без комісії Відеоогляд можу відправити на Телеграм. Можливий торг або обмін.

владелец
Продам однокімнатну квартиру з видом на море

Продається видова однокімнатна квартира-студія 31 м2 на 11 поверсі 13 поверхового будинку по вулиці Ак. Вільямса, 43 Новий будинок коло моря рік введення в експлуатацію в 2019. Всі комунікації підключені, авторський ремонт окремі лічильники на холодну воду газ, електроенергію. Шикарний вид на море із всіх вікон та дверей. Деталі: Висота стелі 2.80, відкритий балкон, газова плита, електродуховка, гаряча вода від бойлера. Є готові виводи для встановлення газового котла та кондиціонеру. Гаряча вода та опалення в квартирі автономне. Підлога по всій квартирі виложена плиткою з чотирма зонами електропідігрівом. Сумісний санвузол туалет і душ, тепла подлога. Вхідні двері броньовані, вікна і двері металопластикові нові. У квартири один власник Будинок знаходиться в централізованому обслуговуванні керуючої компанії від забудовника Два Академіка Внутрішня територія закрита, двір без машин, дитячий майданчик Цілодобово охорона. Парковка коло будинку. Генератор на ліфти. Поруч монастир, супермаркет, зупинки транспорту. Поряд найкращий пляж та набережна одеси Золотий берег 16 станція ВеликогоФонтану.

1к ЖК Два Академика Вильямса вид на море Газовый дом

ID 17869 Продається квартира в зданому ЖК "Два Академіка". Будинок зданий два роки тому, вже заселений. Передбачено індивідуальне опалення двоконтурного котла. Стан від будівельників, вільне планування можна розпланувати в двокімнатну або трикімнатну квартиру. У квартиру заведено комунікації, встановлено лічильники на електроенергію (день/ніч), воду та газ. Броньовані двері. Два балкони, можна склити. Закрита та охоронювана прибудинкова територія. Біля будинку гостьова парковка. Інфраструктура комфортна для проживання: супермаркет, дитячий садок, школа, море. Телефонуйте!

Академика Вильямса улица, 43, Киевский, Одесса, Одесская 51000.0 USD

ЖК в городе Одесса

География, Одесса