Крутогірний (Рогалева) узвіз, 33

Спланирована: кухня-студия, две отдельных спальни и просторная ванна. Хороший ремонт. Укомплектована мебелью и техникой. Закрытая охраняемая территория, консьерж, детская площадка во дворе.

Крутогірний узвiз (Рогальова), 33

Будівля розташована у зоні примикання вул. Рогальова до вул. Набережна ім. Леніна. Житловий будинок складається з 4-х секцій: 2 секції по 9 поверхів, одна секція 12 поверхів, ще одна секція 15 поверхів. Три з чотирьох секцій завершуються пентхаузами, що займають весь поверх і мають великі тераси. На перший поверх будівлі вбудовано магазини. Є автономне джерело тепла дахова котельня. Фундаменти будівлі пальові. Усі несучі конструкції монолітні залізобетонні. Дана квартира у стані від забудовнка - під ваш індивідуальний ремон. Специфіка наступна - можне спланувати в 2, 3 спальні або ж у дві окремі квартири з плануванням кухня вітальня + спальня. За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном!

Продаж. ЖК Дім Крейніна. центр

Продам 3 комнатную квартиру на Рогалева 33 "Дом Крейнина". Квартира 95 кв. м. на 2- м этаже с офисным ремонтом . 3 кондиционера, Автономное отопление,счетчики на всё. Идеальный вариант под тихий офис или под инвестиции. ( 30-35 000 в месяц чистого дохода в том состоянии, в котором есть) . Документы в порядке, Право собственности более трёх лет. Цена 115000 старт. (Разумный торг) Коллеги риелторы, не звоните - не сотрудничаю.

Продам 3 комнатную " Дом Крейнина" На  набережной.

Житлові комплекси у Дніпро