просп. Юбилейный (50-летия ВЛКСМ), 63а

Продається затишна 1-кімнатна квартира, розташована на 7-му поверсі 9-поверхового будинку. Косметичний ремонт вже зроблений, надаючи оселі атмосферу комфорту. Це ідеальний варіант для тих, хто шукає зручне та функціональне житло. Місце розташування дозволяє насолоджуватися спокоєм та затишком, оскільки квартира не знаходиться в самому центрі міста. Тим не менше, ви зможете легко скористатися усіма перевагами міського життя завдяки зручній транспортній розвязці. Навколишній район має власну інфраструктуру, включаючи магазини та необхідні сервіси. Таким чином, вам не доведеться подолати великі відстані для отримання усього необхідного. Ця квартира виявиться вигідним рішенням для тих, хто цінує зручність, комфорт та спокій, проживаючи за межами шумного центру міста. Не втрачайте можливість стати власником цієї прекрасної оселі!

Ювілейний просп., 63А

Продам 1 кімнатну квартиру пр-т Ювілейний. Гарне розташування, поруч АТБ, транспортні зупинтки, торговий центр, магазини. Квартира в гарному стані, тепла. є меблі, диван, крісла, велика шафа купе. Також є техніка, пральна машина, кондиціонер, холодильник, витяжка, газова поверхність. Квартира чиста, тому можна заїхати та жити. Вікна пластикові, труби поміняні . Телефонуйте, домовимось за перегляд

Ювілейний просп., 63а

Объявление для покупателя! Агентам не звонить! АП-6933 Продам 1 комнатную квартиру на Салтовке ТРК Украина 615 м/р Юбилейный 63-А Этаж: 7/9 Площадь: 33/17/7м2 Тип дома: панельный, чешский проект жилое состояние, санузел раздельный, балкон застеклен, продажа с техникой и мебелью. Цена: 14 500 у.е торг реальному покупателю (код объекта АП-6933) При звонке обязательно назовите код интересующего Вас объекта (он указан в начале и в конце текста описания). Если Вам не ответили, отправьте пожалуйста данный код на наши номера в мессенджерах Viber/Telegram/WhatsApp или просто в смс-сообщении и с Вами свяжутся в ближайшее время. Так же не забудьте просмотреть остальные предлагаемые нами объекты (Другие объявления автора)

АП-6933 Продам 1к квартиру на Салтовке ТРК Украина 615 м/р

ЖК в городе Харьков