просп. Правди, 41в

Без комісії. Пропонується на продаж однокімнатна квартира у ЖК Варшавський мікрорайон за адресою Правди, 41в. Розташована на зручному третьому поверсі. В квартирі виконаний стильний ремонт із використанням якісних матеріалів у світлих класичних тонах. Повністю укомплектована меблями та технікою. Встановлено бойлер та кондиціонер. Вікна виходять у двір на дитячий майданчик. Економічна система опалення. Чистий підїзд, закрита територія будинку, цілодобова охорона комплексу з відеоспостереженням, консьєрж, парковка, велосипедні доріжки, зони відпочинку із озелененням.У пішій доступності від ЖК розташовані дитячий садок, школа, у дворі зона для відпочинку з дитячим та спортивним майданчиком, які створюють приємне середовище для виховання дітей. Поруч ТРЦ та ТЦ (NOVUS, Сільпо, АТБ). ID 79307

ексклюзив
Правди просп., 41В

✅БЕЗ КОМІСІЇ! 🏠Продається комфотна квартира в ЖК "Варшавський Мікрорайон", пр-т. Правди,41-В. 🔹Площа: 39м2 🔹Поверх: 10/20 🔹Наповнення: варильна поверхня, духова шафа, витяжка, мікрохвильова піч, холодильник, диван, шафа, SmartTV телевізор, електрокамін, кондиціонер, шафа-купе, комод, дзеркало, бойлер, пральна машина, ванна, дзеркало, умивальник з тумбою, сушка для рушників. 🔹Застеклена, комфортна лоджия. 📞Телефонуйте, пишіть та приходьте на перегляд.

можливий продаж по єОселя
Правди просп., 41 В

Продаж просторої однокімнатної квартири в ЖК «Варшавський» проспект Европейського Союзу (проспект правди) 41в. Стан квартири після будівельників. Комплекс зданий в експлуатацію 2020 року повністю заселений. Загальна площа квартири 48.2 м2. Зручний 7й поверх. Закрита територія, саме для цього будинку, з дитячими майданчиками, та зоною відпочинку. Документи на право власності більше 3х років. Розвинута територія поруч багато затишних кавʼярень, ТРЦ «Ретровіль», багато приватних садочків, магазинів В перспективі, поруч будується станція метро. Транспорта розвʼязка найближче метро Нивки, Оболонь, Мінська, Почайна. Ціна 63 000 у.е Без комісії.

Правди просп., 41в
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Найкраща пропозиція! БЕЗ% продам 1к квартиру в ЖК Варшавський мікрорайон, проспект Європейського Союзу 41В (раніше пр. Правди 41В), Виноградар, Подільський район. 4-та черга. Будинок монолітно-каркасний, введений в експлуатацію у 2019 р. Квартира з документами. 8/24. Площа 39/15/11 м. Висота стелі 2,7. Вікна на захід. Квартира після будівельників. Заведена розводка під кондиціонери, встановлені автомати та розведена електрика. Будинок заселений понад 3 роки. Два ліфта (вантажний і пасажирський). Відеоспостереження, консьєрж. Квартира з документами. Документам понад 3 роки. Ключі на руках. Ексклюзив.

Правди просп., 41в

Продається квартира в сучасному ЖК Варшавський Мікрорайон. Цей ЖК - це не просто комплекс, а ціле місто зі своєю інфраструктурою, спортивними та дитячими майданчиками, школою, магазинами, салонами, а розташований поруч ТРЦ Ретровіль робить це місце, ще зручнішим для вашого життя. Документам більше 3-х років, податків не має - квартира має вдале індувідуальне перепланування, без порушення будівельних норм : гостьова з виділенною зоною кухні, окрема спальню, просторий хол та суміснйи с/в -в квартирі зроблено сучасний ремонт -квартира повністю облаштована меблями ( вбудована кухня, вбудовані шафи в спальні та 2 в холі, диван та ліжко) а також побутовою технікою Неподалік великій ліс, озеро, паркова зона з облаштованими місцями для відпочинку. Поруч будується станція метро «Варшавський мікрорайон» Сучасна, комфортна та затишна!

Правди просп., 41в

Без комісії!! Продається 1-кімнатна красива квартира 40 кв.м. з ремонтом і меблями в ЖК "Варшавський" проспект Правди 41В. Можливий продаж по ЄОселі та інші державні програми. Документам більше трьох років. Дуже зручне розташування поруч : магазини, салони краси, кафе , дитячий садочок і школа. Також поруч розташований ТРЦ Ретровіль, мережеві супермаркети "Новус" , "Oldi" та багато іншого. До станції метро "Нивки", Сирець, Оболонь та Мінська на громадському транспорті всього лише 15-30 хвилин. Ціна 75000 у.о. можливий торг

Продаж ЖК Варшавський  1-кімнатна з ремонтом і меблями, пр.Правди 41В