проспект Правды, 41-В

Без комісії. Пропонується на продаж однокімнатна квартира у ЖК Варшавський мікрорайон за адресою Правди, 41в. Розташована на зручному третьому поверсі. В квартирі виконаний стильний ремонт із використанням якісних матеріалів у світлих класичних тонах. Повністю укомплектована меблями та технікою. Встановлено бойлер та кондиціонер. Вікна виходять у двір на дитячий майданчик. Економічна система опалення. Чистий підїзд, закрита територія будинку, цілодобова охорона комплексу з відеоспостереженням, консьєрж, парковка, велосипедні доріжки, зони відпочинку із озелененням.У пішій доступності від ЖК розташовані дитячий садок, школа, у дворі зона для відпочинку з дитячим та спортивним майданчиком, які створюють приємне середовище для виховання дітей. Поруч ТРЦ та ТЦ (NOVUS, Сільпо, АТБ). ID 79307

эксклюзив
Правди просп., 41В

Продаж просторої однокімнатної квартири в ЖК «Варшавський» проспект Европейського Союзу (проспект правди) 41в. Стан квартири після будівельників. Комплекс зданий в експлуатацію 2020 року повністю заселений. Загальна площа квартири 48.2 м2. Зручний 7й поверх. Закрита територія, саме для цього будинку, з дитячими майданчиками, та зоною відпочинку. Документи на право власності більше 3х років. Розвинута територія поруч багато затишних кавʼярень, ТРЦ «Ретровіль», багато приватних садочків, магазинів В перспективі, поруч будується станція метро. Транспорта розвʼязка найближче метро Нивки, Оболонь, Мінська, Почайна. Ціна 58 000 у.е Без комісії.

Правди просп., 41в

✅БЕЗ КОМІСІЇ! 🏠Продається комфотна квартира в ЖК "Варшавський Мікрорайон", пр-т. Правди,41-В. 🔹Площа: 39м2 🔹Поверх: 10/20 🔹Наповнення: варильна поверхня, духова шафа, витяжка, мікрохвильова піч, холодильник, диван, шафа, SmartTV телевізор, електрокамін, кондиціонер, шафа-купе, комод, дзеркало, бойлер, пральна машина, ванна, дзеркало, умивальник з тумбою, сушка для рушників. 🔹Застеклена, комфортна лоджия. 📞Телефонуйте, пишіть та приходьте на перегляд.

возможна продажа по єОселя
Правди просп., 41 В
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається квартира в сучасному ЖК Варшавський Мікрорайон. Цей ЖК - це не просто комплекс, а ціле місто зі своєю інфраструктурою, спортивними та дитячими майданчиками, школою, магазинами, салонами, а розташований поруч ТРЦ Ретровіль робить це місце, ще зручнішим для вашого життя. Документам більше 3-х років, податків не має - квартира має вдале індувідуальне перепланування, без порушення будівельних норм : гостьова з виділенною зоною кухні, окрема спальню, просторий хол та суміснйи с/в -в квартирі зроблено сучасний ремонт -квартира повністю облаштована меблями ( вбудована кухня, вбудовані шафи в спальні та 2 в холі, диван та ліжко) а також побутовою технікою Неподалік великій ліс, озеро, паркова зона з облаштованими місцями для відпочинку. Поруч будується станція метро «Варшавський мікрорайон» Сучасна, комфортна та затишна!

Правди просп., 41в