просп. Олександра Поля (Кірова), 102д

Отличная 2комнатная квартира (2 ЛИФТА), пр. Поля 102Д за Славутичем, прямо возле парка Зелёный Гай. 16 ти этажный дом из кирпича, на первом этаже консьержка, в подъезде ремонт. Есть газ. Общая площадь 56м2. В квартире менялась полностью проводка автоматы выведены и установлены, на стенах частично гипсокартон поштукатурено под покраску либо под обои, заменена сантехника, в комнатах и в кухне металлопластиковые окна, кафель в кухне в коридоре в ванной и в туалете. Бойлер, счётчики на свет и на воду, газ без счётчика. Рядом вся необходимая инфраструктура, больницы, школы, садики, торговые центры, хорошая транспортная развязка. Рядом Титова, Рабочая, Хмельницкого(Сталинграда)..

Олександра Поля просп. (Кирова), 102д

Продам 2-к.кв, просп. Поля, Славутич, Центральний р-н BL Продам 2-кімнатну квартиру, просп. О, Поля, мкр-н Центральний пагорб, Центральний р-н Код обєкта SF-2-902-872. Поруч розташовані: супермаркети, магазини, школи, аптеки, дитячі садочки, навчальні заклади, відділення банків кафе, зручне транспортне сполучення. 11-й поверх 16-поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 56 кв.м:, кухня-9,4 кв.м., житлова - 31,9 кв.м 2 роздільні кімнати, роздільний санвузол, велика лоджія на 2 кімнати. У квартирі частковий ремонт: замінена електропроводка та сантехніка, нові МПВ в кухні та кімнатах, новий кахель на кухні та у санвузлі. Квартира готова до продажу. Вартість - $ 39,99 тис. + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма. Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 (втрата житла), та 719 (втрата члена родини).

Олександра Поля просп. (Кирова), 102д

Продается квартира с видом на парк Зелёный Гай. Дом кирпичный, ремонт в подъезде. Консьержка. В квартире косметический ремонт. Газ без счётчика. Свет и вода счетчики. Лоджия на 2 комнаты застеклена деревом. 2 выхода на лоджию с кухни и зала. Комнаты раздельные. Ламинат на кухне и в коридоре, паркет в комнатах. Рядом торговый центр Славутич Телефонуйте та поїхали дивитися! З повагою Ваш рієлтор Алпеєв Олексій id: 489739

Поля Александра проспект, 102Д, Славутич, Днепр, Днепропетровская 32000.0 USD

Житлові комплекси у Дніпро