просп. Московський, 308

В продажу 1 квартира метро Індустріальна Сонячний Роганський масив, вул. Героїв Харкова 308. 7/9 панель, площею 33/17/7 санвузол роздільний.У квартирі зроблений євроремонт. Замінені вікна, сантехніка, електрика, броньовані двері, міжкімнатні двері. Є лічильники на електроенергію та воду. Залишається вбудована кухня з поверхнею та духовою шафою. В тихий спальний район зі школою та садочком біля дому. Є СМ Посад, магазини та не великий риночок. Кожні 5 хвилин їздять троллейбус та маршрутка в різні напрямкии міста.

Героїв Харкова просп. (Московський), 308

Продам двухкомнатную квартиру Солнечный м/р Героев Харькова 308 Квартира в жилом состоянии Замена с/х В санузле косметический ремонт Новая входная дверь Кухня и комната на окнах ОСБ панели Ключи на сделке Готова к продаже

Продам 2 к квартиру Героев Харькова 308 Солнечный м/р

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-916-342-LX. 3 кімнатна квартира на проспекті Героїв Харкова,308, мікрорайон Сонячний ( Горизонт ). 5 хвилин до метро Індустріальна Квартира розташована на комфортному 3 поверсі 9 поверхового будинку. Кімнати окремі, санвузол суміщений Є бойлер, 2 кондиціонера. В квартирі є пошкодження вікон від прильотів. Меблі та техніка залишаються. Є лічильники на воду. Поверхня газова для приготування їжі. Якщо Ви у пошуку квартири на мікрорайоні Сонячний- запрошуємо на перегляд та чекаємо на Ваші пропозиції.

3-к, Героев Харькова просп., 308, м-н Солнечный Горизонт
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Впервые в продаже! Солнечный мр, 3х комн квартира пр. Героев Харькова 308, 2/9, состояние жилое под ремонт. Коммуникации подключены, дом жилой.Эта часть дома от прилетов не пострадала.

Продам 3х комн квартиру мр Солнечный

Житлові комплекси у Харків