Героев Харькова проспект, 264

Эксклюзив! Квартира и фото реальные! Продам 1 комн квартиру на ХТЗ в новострое ЖК Мира-1, проспект Героев Харькова 264, м.Масельского, первый дом от метро. Этаж 2/9. Квартира общей площадью 36 м2 с кухней 8 м2, выполнен капитальный ремонт, мебель и техника остаётся, есть счётчик на тепло на квартиру. Звоните! Покажем квартиру в удобное для Вас время!

Героїв Харкова просп. (Московський), 264

Продам, дуже гарну квартиру в Новобудові. Поряд з метро Імені О. С. Масельського. ЖК Миру 1. Адреса: просп. Героїв Харкова 264 Загальна Площа: 44 м2 Поверх: 8/9 Площа кухні-вітальні 11 м2. Простора зона кухні, велика вбиральня та величезний санвузол Ремонт: Виконаний з використанням дорогих матеріалів, робили для себе Меблі та техніка: Частково залишається новим власникам Вдале розташування: Перший будинок від станції метро Масельського Простір та комфорт: Ефективне перепланування для максимального використання простору Якісний ремонт: Робили з любовю та увагою до деталей Інфраструктура: Поряд з будинком розташовані всі необхідні обєкти - магазини, кафе, школи та дитячі садки. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-977-604-LX.

Продаж 1-к. кв. ЖК Миру-1 Новобудова м.Масельського

Продам однокомнатную квартиру в ЖК Мира Адрес: проспект Героев Харькова 264 До метро Масельского 3-5 минут Продажа с мебелью и техникой 9 этаж Цена 37000$

Продам квартиру в ЖК Мира 1 метро Масельского