Мира проспект, 95

В продаже 2 комнатная квартира на ЖМ Левобережный 3, в конце прспекта Мира. В пешей доступности магазины, продуктовый рынок,салоны красоты,стоматологии. Фитнес центры,школы,детские садики. Хорошая транспортная развязка. 7 минут пешком до ТРЦ Караван. Квартира полностью под ремонт,в с/у произведена замена стояков.

Миру просп., 95

Срочно Продам СВОЮ! 3 х комнатную квартиру тупик Левобережный-3 на пр.Мира 95, этаж 10/10. Площадь 72.3.Дом расположен в хорошем месте.Прекрасный вид с окна .Звонить тел.0.9.8.9.9.2.9.3.8.9 Лена. Цена 38000 т.Торг

владелец
Срочно!Продам свою 3-х комнатную квартиру на Левобережном 3.Днепр

Продається 3х квартира в спокійному районі. У квартирі зроблено частковий ремонт. Повністю зроблено ремонт у кухні (залишається вся вбудована техніка), санвузол і зал ВО у всіх цих кімнатах замінено провідка, батареї опалення, на кожну кімнату свій окремий автомат на електрику. У коридорі на підлогу покладена плитка. Є 1 балкон з відмінним видом на заході сонця і лоджія з іншого боку Поруч з будинком є парковка, або гаражний кооператив. На районі розташована школа, дитячий садок, є поліклініка. Різноманітність різних магазинів і ринок. Добре розвинена розвязок транспорту (автобуси, тролейбуси, трамвай) В 5 хвилинах пішки доступу є озеро.

владелец
Мира проспект, 95, Левобережный, Днепр, Днепропетровская 55000.0 USD

ЖК в городе Днепр