просп. Героїв Сталінграда, 17а

Продам 1 кімнатну квартиру по вулиці Володимира Івісюка 17а. Оболонський район. м. Оболонь-15 хвилин пішки. Розташована на 10-му із 16-ти поверхового будинку. У квартирі виповнен косметичний ремонт. Охайна та комфортна. Встановлені вікна нового зразка. Балкон засклений, не утеплений. Санвузол раздільний (е можливість перепланування). Також важливо, що встановлена газова плита. Дивлячись з вікна, відкривається чудовий панорамний вид на Дніпро. Охайне парадне, 2 ліфти-пассажирський та вантажний, чисто, ввічливі сусіди. Поруч з домом дитячий майданчик, школа , дитячий садок, магазини, тощо. У дворі багато зелених дерев. Зупинка міського транспорту в 3 хвиланах пішки пройти. Прогулянковим кроком,за 5 хвилин, ви опинитесь біля казкового парку на березі річки. На Оболонській Набережній, є різноманіття ресторанів, кафе, та зон для відпочинку. Перегляди у любий час,за попередньою домовленністю.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 17а

Без комісіі! Срочная продажа! Продаж 2-х кімнатної квартири на Оболоні. Квартира розташована по вул. Володимира Івасюка 17а . 8/16пов. загальна площа 45м.кв, кухня 8 м.кв, Газ.2 окремі кімнати, санвузол роздільній, є кладова, 2 балкона засклени. не кутова. Мебльована, все як на фото. Готова до проживання. Розташування чудове, тихе місце, розвинута інфраструктура, поруч школа, садочок, Сільпо, 10хв до метро, Парк Наталка 5хв до набережной.ТОРГ!

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 17а

Продається однокімнатна квартира на вул. Івасюка, 17а. Терміновий продаж! Ідеальне місце для комфортного життя: - Поруч парк Наталка, де ви зможете насолоджуватися прогулянками та відпочинком на свіжому повітрі. - Оболонська набережна – чудове місце для занять спортом та відпочинку біля води. - Метро Мінська та Оболонь – всього декілька хвилин пішки, що забезпечує зручне транспортне сполучення з іншими районами міста. Не втрачайте можливість придбати затишне житло в одному з найкращих районів Києва! Звертайтесь для отримання додаткової інформації та перегляду.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 17а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

в доме есть ГАЗ. Продам 1к квартиру по адресу Героев Сталинграда 17а, 4/16 этаж; В квартире есть всё необходимое для проживания - мебель и техника. Стиральная машина, холодильник, микроволновая печь и т.д.. Соседи хорошие. Есть консьерж в подъезде. НА ЭТАЖЕ ЕСТЬ КЛАДОВКА ДЛЯ ХРАНЕНИЯ : велосипеда , сменной резины и так дадее Напротив дома остановка маршруток. ТРЦ Дрим Таун. До метро Минская 7-10 минут пешком.

Продам  1к кв    просп. В. Івасюка, 17а.   Минская  Оболонь

Житлові комплекси у Київ