просп. Романа Шухевича (Генерала Ватутіна), 22

Продам або обміняю гарну чотири кімнатну квартиру на вул Романа Шухевича. кімнати всі окремі, ізольовані, балкон, лоджія( засклені), кладовка, квартира в гарному житловому стані. Чудова транспортна розвязка, розвинена інфраструктура, поруч парк, магазини, салони. Розглянемо варіанти обміну на дві 1-2 кімнатні квартири( різні райони міста)-- обговорюється. Перегляди за домовленістю. торг присутній, без комісії для покупця

Романа Шухевича просп. (Ватутіна), 22

ЕКСКЛЮЗИВ! Продається 1к квартира, проспект Романа Шухевича (до перейменування генерала Ватутіна) буд. 22, Воскресенка, Дніпровський район. Квартира розташована на 8-му поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку 1980 року побудови. Загальна площа - 40м2, житлова – 21,3 м2, кухня – 7 м2. Зручне та функціональне планування. Простора кімната з нішею та виходом на балкон, санвузол роздільний. Стан квартири житловий, але потребує ремонту. Встановлено лічильники на воду, м/п вікна по всій квартирі та на балконі. Тамбур на дві квартири. Хороші сусіди. Доглянута прибудинкова територія. Є місця для паркування автомобіля. Поруч з будинком є дитячий та спортивний майданчики. Розвинена інфраструктура. Поруч з будинком: школи, дитячі садочки, супермаркети, відділення нової пошти, відділення банків, аптеки, салони краси, кав’ярні, ресторани, Троєщинський овочевий та речовий ринок, сквери парки, озера, на озері «Райдужне» облаштований пляж. Є все необхідне для комфортного проживання. Зручна транспортна розв’язка. До метро Чернігівська, Дарниця, Лівобережна, Почайна - 15 хв. громадським транспортом. Продаж здійснюється ексклюзивно представником Агентства Нерухомості «ALEXDOM» – Олександром, за ціною узгодженою з власником.

ексклюзив
Романа Шухевича просп. (Ватутіна), 22

Продається дуже хороша, видова, світла, затишна, доглянута квартира на воскресенському масиві в цегляному будинку по пр-ту Шухевича в м. Києві, яка розташована на 7 поверсі, 9 поверхового будинку. У квартири єдиний власник, який проживає в квартирі з першого дня заселення, зроблено все для себе, продумана кожна дрібниця для комфортного життя! Чотири відокремлені кімнати, в кожній із яких зроблений якісний ремонт та укладений дубовий паркет. Вікна металопластикові, радіатори опалення біметалеві. Санвузол роздільний, на невеликі періоди часу, коли може бути перекрита горяча вода-у ванній встановлено бойлер. Два підводи води в квартиру забезпечені лічильниками. Додатково у ванній встановлено водяну рушникосушарку, яка працює цілий рік. Також у ванній кімнаті встановлено радіатори опалення. На кухні встановлений лічильник газу. Вікна виходять на три сторони. На південній стороні є чудова сонячна лоджія з розширеною площею завдяки виносним енергозберігаючим склопакетам. В квартирі є кондиціонер, інтернет, супутникове телебачення на три кімнати, сигналізація державної охоронної служби. Побутова техніка: пральна машина та посудомийна машина BOSCH, холодильник SHARP, бойлер, варильна поверхня газ та духова шафа газ ARISTON. У дворі невеликий сквер для прогулянок з дітьми та домашніми улюбленцями, навпроти будинку є парк Ватутіна з великою водоймою, за 400 м знаходиться один з найкращих нових парків столиці «Мій парк». В пішій доступності багатий вибір магазинів: Novus, Сільпо, ЕКО-маркет, недалеко два торгових центри «Квадрат» та «SkyMall». Навкруги є вибір дитячих садків, шкіл та ліцеїв для навчання. У дворі є сучасний спортивний майданчик для ігор в футбол, баскетбол та теніс. Зручна транспортна розвязка: до станцій метро Почайна, Лівобережна, Лісова, Чернігівська або Дарниця до 15 хвилин на громадському транспорті або авто. Ніколи не виникає проблем з паркуванням власного авто. Розглядаємо всі пропозиції: Є-Оселя, державні програми, іпотека.

Романа Шухевича просп. (Ватутіна), 22
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2-во кімнатну квартиру в Дніпровському районі, по вулиці Романа Шухевича, 22. Будинок побудований з керамічної цегли, до найближчої станції метро - 10 хвилин їзди. Квартира в задовільному, жилому стані (потрібен косметичний ремонт); кімнати окремі; сан./вузол роздільний - кахель; великий балкон на дві кімнати - засклений (вихід на балкон з кожної кімнати окремий); встановлені лічильники на холодну та гарячу воду. Чистий під"їзд, привітливі сусіди. Поруч: дитячий садочок, школа, супермаркет, NOVUS, ринок Троєщина, парк, озеро. Зручна транспортна розв"язка - комунальний транспорт і маршрутки їздять у всі кінці міста Києва. Чистий продаж. Співпрацюю. Торг. Розглядаємо всі пропозиції.

Продам 2-х комнатную квартиру в Днепровском ра-не Шухевича 22