просп. Яворницького (Карла Маркса), 125

Пропозиція від власника. Продається чудова світла двостороння квартира. Яворницького 125. Закритий двір. Вікна виходять на Словянський ринок та лоджа в тихий двір. Велика вана кімната з кутовою ваною і окремо великий душевий бокс, газова колонка, пральна машина, хороші деревяні двері, паркет, МПО вікна, велика кухня, меблі і наявна техніка залишаються. Є кладова кімната та гардероб. В тамбурі дві квартири, обидві в продажу, можливе обєднання. Чистий підїзд. Тепла простора квартира. Усі подробиці по телефону. Готові до показів.

власник
Власник. 3-х квартира Сталінка, Яворницького 125,  Центр, Вокзал

Квартира в районі вокзалу. Поруч Словянський ринок, Озерка, АТБ, Сільпо, розвязка всіх видів громадського транспорту. Будинок сталінка, 4 поверх. Будинок пройшов реставрацію, поміняно дах, замінено всі комунікації, у підїзді встановлено металопластикові вікна. Двір закритий: автоматичні ворота, калитка на кодовому замку, у дворі новий асфальт, новий дитячий майданчик, багато зелені та квітів. Ремонт в квартирі 2012 року, продається з меблями, або без (за домовленістю). У квартирі два засклених балкони, вікна виходять на обидві сторони. До квартири додається повноцінна кладова на замку у чистому підвалі. По всіх питаннях звертайтесь за телефоном

пр. Дмитрия Яворницкого Карла Маркса, 125, Центральный, Днепр, Днепропетровская 63000.0 USD

Продається чудова світла двостороння квартира. Яворницького 125. Закритий двір. Вікна виходять на Словянський ринок та лоджа в тихий двір. Велика вана кімната з кутовою ваною і окремо великий душевий бокс, газова колонка, пральна машина, хороші деревяні двері, паркет, МПО вікна, велика кухня, меблі і наявна техніка залишаються. Є кладова кімната та гардероб. В тамбурі дві квартири, обидві в продажу, можливе обєднання. Чистий підїзд. Тепла простора квартира. Усі подробиці по телефону. Готові до показів.

Яворницкого Дмитрия проспект, 125, Привокзальный, Днепр, Днепропетровская 75000.0 USD

Житлові комплекси у Дніпро