Вашій увазі розкішна ділянка (24 сотки) + будинок (100м2) – у самому центрі села Старі Петрівці. У хвилині ходьби автобусна зупинка, ринок, сільрада, будинок культури, школа, дитячий садок, парк, Нова пошта та безліч кафе та закладів, магазин Сільпо, у пішій доступності тренажерний зал, київське море 800 метрів, ліс. Будинок на 100 метрів, 4 кімнати, стіни цегла, опалення газовий котел, центральний водопровід, каналізація септик, електрика 5 кВт. З другого поверху відкривається краєвид на Київське море. На ділянці є гараж, льох, альтанка, фруктові дерева, до воріт повністю асфальтована дорога. Цільове призначення: 02.01 Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Даний обєкт можна придбати на дві сімї та поділити ділянку по +- 11-12 соток, Можливо Вам сподобається це місце для невеликого бізнес-проекту під «клубні таунхауси». Стартова ціна 68 000$ за весь обєкт плюс оформлення 50/50.

Старі Петрівці. Центр. Ділянка  (24 сотки + будинок 100м2)

Таунхауси в новому комплексі Starthouse. Передмістя Києва. Зручне розташування. Вільний напрямок без заторів. Вся інфраструктура в 5ти хвилинах: школа, садочок, супермаркети, медична амбулаторія, сучасні організовані місця для відпочинку, дитячий майданчик. Зони відпочинку в 10 хвилинах пішки: ліс, зручний пляж на київському морі. Зручний виїзд на трасу. Поруч зупинки громадського транспорту. Ви отримуєте двоповерховий двокімнатний таунхаус площею 66кв.м з окремим входом та власним паркомісцем! 12кВт, цегляний будинок з утепленням, організованими комунікаціями. Закрита територія комплексу. Долучайтеся поки є вільні. Познайомитись, оглянути - коли зручно за попередньою домовленістю.

Таунхаус 66м2 з власним паркінгом

Продаж ділянки 4,31с з побудованим двоповерховим таунхаусом 155,7 кв.м. Будинок розташований на вул. Лісовій, гарно спланований - на першому поверсі передбачена велика кухня-вітальня із виходом на господарську зону, балкон, с/в; на другому - три окремі кімнати, с/в, балкон. Є можливість організувати мансардний простір. Стан - після будівельників. Гарне розташування - обжита вулиця, гарна інфраструктура поруч (магазини, кавярні, тощо). До основної вулиці 15хв пішки, до берега близько 25хв пішки. Від м Герої Дніпра близько 15км зручною дорогою. Без комісії для покупця!

Продаж ділянки з таунхаусом Нові Петрівці

Популярні запити

Географія Старі Петрівці