Продам будинок таунхаус Золоті ключі Центр Заміський будинок Ексклюзивний та елегантний таунхаус, розташований у престижному котеджному містечку Дніпра, з близькістю до природи та поруч із центром міста. Вартість ексклюзивної пропозиції 285 000 $ +загальна площа 119 м2 +Ділянка 230 м2 - рулонний газон з автополивом + на асфальтовій вулиці за адресою вулиця Полтавська + крите автопаркування на два автомобілі та зарядним для електромобіля +два входи та вхід для обслуговуючого персоналу +Матеріал стін червона цегла +Утеплення базальтова вата +електрика 380 В/17 КВт, 2-х тарифний електрощітник + центральний водопровід; + Система очищення води зі зниженням тиску в системі; + центральна каналізація + газовий двоконтурний котел, біметалічні радіатори, тепла підлога; + інверторні кондиціонери "C&H" з керуванням від Wi-Fi; Перший поверх + кухня відкритого типу + обідня зона + вітальня з виходом до затишного дворика з террасою +передпокій + санвузол з душовою + міні пральня , побутова кімната, вбиральня + вихід у двір! Другий поверх +майстер спальня+гардероб + балкон/тераса +спальня +дитяча спальня +сан вузол з ванною Цей будинок має шикарний дизайн-проект, розроблений видатною студією дизайну. +Тераса виконана із структурної дошки стійкої до ультрафіолетових променів. Загальна площа 20 м2 +внутрішнє оздоблення стін - венеціанська штукатурка; + підлога керамограніт та в спальних кімнатах паркет + міжкімнатні двері, меблі, стінові панелі - шпон "Американський горіх"; +фасади кухні пофарбовані антивандальною фарбою + фурнітура кухні "BLUM"; +фурнітура дверей з магнітними ручками та петлями прихованого монтажу; + сантехніка "Blanko" +меблі з преміального торгово-виставкового центру "Biennale" + напівбарні стільці зі зручною посадкою гостьовий диван з реклайнером; +сходи ручної роботи з масиву ясена; Звертайтеся за додатковою інформацією та переглядом цього чудового таунхаусу.

Володимирська вул.

У продажу таунхауси у «Золотих ключах» (Лівий Берег). Загальна площа секції: 103,5 кв.м. Планування: передпокій, кухня-вітальня, три спальні, два санвузли. Капітальний стрічковий залізничний фундамент, стіни з червоної цегли, міжповерхове перекриття монолітне з/б, сходова група з/б. Підключено всі комунікації: центральна каналізація, центральне водопостачання, електрика 380В, газ вулицею. Таунхаус у стані "Після будівельників". Продаж від забудовника: Без доп Комісій.

луганская, 6

Продам таунхаус біля озера в "Золотих Ключах". Можливо придбання будинку під еОселю 3%. Площа 75м.кв.+тераса 18м.кв. Планування: дві спальні+ кухня вітальня. Будинок з авторським ремонтом і всіма необхідними меблями. З централізованими водопостачанням і каналізацією, електрика 380, опалення газ. Ділянка 3.5 сотки, приватизована, огороджена. Має вихід до озера. Перед будинком є місце для паркування авто. Ціна 168 000 $

Київська
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

В Золотих ключах в продажі таунхаус 107м2 з новим ремонтом, ділянка 2 сотки. ⁃ 3 спальні, 2 санвузли, кухня-вітальня, на 1 поверсі котельня з окремим входом. ⁃ Розташован на вул.Полтавській (задній двір виходить на внутрішню вул.Луганська, з додатковим входом, що дуже зручно). ⁃ Стіни збудовані з червоної цегли, утеплені базальтовою ватою 100мм, стрічковий монолітний фундамент гідроізольований та утеплений пінополістиролом, залита монолітна плита з комунікаціями, монолітне залізобетонне перекриття між першим та іншим поверхами, фасад пофарбований системою "Ceresit" (селікон\Селікат) мембраною. ⁃ Індивідуальний дизайн-проект інтер’єру. Ремонт та меблі виконані в якісних і сучасних матеріалах, абсолютно все нове. Побутова техніка Whirlpool і Bosch: - Великий широкий холодильник 70см - Телевізор QLED від Samsung 65 діагональ - Сучасна інженерна котельня зі всім необхідним обладнянням газовий котел Buderus (Німеччина), додатково бойлер на 100л Ariston, подключений до котла. - електронна система управління теплими підлогами. - Сантехніка Villeroy & Boch, змішувачі Hansgrohe. ⁃ Столешня на кухні HPL Італія, зовсім не боїться вологи, гарантія 30 років. - Диван з італійської ізносостійкої і водовідштовхуючої тканини. - Сходи виконані із натурального ясеня товщиною 40мм. - Датчики руху на включення світла в коридорах першого і другого поверха. - Ділянка облаштована рулонним газоном і рослинами, оснащена автоматичним поливом. ⁃ Центральний водопровід і каналізація, газ, електрика прямий договір, электролічильник день/ніч тариф стандартний 2,64грн і 1,34грн нічний тариф. Інфраструктура Золотих ключів: великий сучасний дитячий майданчик, озеро, спортивний комплекс Максимус з басейном і тенісними кортами, кафе, спортзал, перукар, косметолог, продуктовий магазин, аптека, пекарня, квітковий магазин.

власник
Таунхаус, Золоті ключі

Цен за 1 половину дома 195.000!!! Продажа ТОЛЬКО ОДНИМ ЛОТОМ за 390.000$ 1 половина садна в аренду. Доход 50.000 грн 2 дома с общим паркингом на 6 авто 2-е автономные, независимые части одного дома с общим двором И общим паркингом Общая площадь 800 м.кв ( по 400 м.кв. каждая часть) Зарегистрировани как 2 отдельних дома. 12 соток земли с ландшафтом, поливом. Супер Энергоэффективный. Зимой расходы на отопление 2000-2500 грн в каждой части есть камин. генератор. 30 кВт електроэнергии на каждую часть В радиусе 5 км: METRO эпицентр золотые ключи, школи, садики С реальним покупателем - хороший торг

Продам дюплекс, Таунхаус, 2 отдельних дома. Юбилейный слобожанське

Продам таунхаус площадью 121м2 в Золотых Ключах, ремонт на финишной стадии. Расположен на тупиковой улице, не проездной, центр поселка, вокруг все застроено. По планировке кухня студия, гостевая комната/кабинет, 2 сан узла , 4 спальни , 2 из которых со своими гардеробными на втором этаже. Большой просторный участок, на участке имеется хоз постройка для садового инвентаря, хранения велосипедов…в стоимость входит мебель, кухня, ландшафт.

Продам дуплекс в Золотых Ключах

Пропонуємо вашій увазі будинок- таунхаус в містечку Золоті Ключи. Данний будинок є частиною окремого житлового комплексу який розташован в єкслюзианому місці, на кільці вул.Феодосійська, з чудовим виглядом на фонтан.Ціна включає в себе чаасткове меблювання кухня з вбудованною технікою, сан техніка, також ландшафтний дизайн ділянки. Будинку 121 кв.м., с трьома спальними,дві з яких мають невеличкі гардеробні кімнати , і виходи на балкон Кухня-вітальня з виходом на терасу,гостьова кімната( або кабінет) два санвузли, тихнічне преміщення Даний таунхаус продається з новим ремонтом, якій наразі триває. Ділянка 3 сотки.

Найкращій Будинок таунхаус  в містечку Золоті Ключи

Жити серед взірцевого порядку, краси і безпеки із респектабельними сусідами у закритому поселенні поряд із Дніпром – це про кооператив «Антей» (ссмт.Слобожанське), де сучасні будинки вишукувались на охайних вулицях і ніби запрошують насолодитися красою та спокоєм. І все це за 5хв пішого ходу до річки Кильчень та 15-20хв ізди від центру міста. Закрита територія з двома в’їздами/виїздами гарантує, що ви, ваші близькі та ваша нерухомість завжди у безпеці. Тут безпечно, затишно і зелено. Поряд - все що треба для життя родини із дітьми – гіпермаркети «Епіцентр» та «Метро» (можна й пішки сходити за бажанням), зручна і розвинена інфраструктура поруч із ЖК Брама – супермаркети, дитячі садочки, школи, спортивний комплекс і т.і. У дворі будинку із червоної цегли на 8 квартир (кожна – із окремим входом), де 4 вже заселені, можна відпочити у тіні або зробити шашлик на мангалі, а поряд є новий дитячий майданчик. Тут же можна лишити авто і підзарядити електромобіль. Якщо ж вам більш до вподоби ставити авто у підземному паркінгу, то це теж можна буде організувати. Ця квартира схожа на таунхаус через те, що має окремий вхід, мінімум сусідів і кілька поверхів (планування дивись серед фото). А саме: - цокольний поверх із монолітного залізобетону площею 55квм із двома вікнами (актуальна річ в наш час!), - перший поверх (сюди ми потравляємо із входу) 26квм – кухня вітальня + санвузол - другий поверх 50квм – це дві спальні 19 та 17квм + ванна кімната 8квм - мансарда 34квм. Основні «брудні» роботи вже виконано, а саме: - стяжку із теплою підлогою - утеплення зсередини мінватою - гіпсокартонні перегородки - монтаж сантехніки та каналізації - монтаж системи опалення разом із двоконтурним газовим котлом Ferroli - зроблено виводи для електро котла - змонтовано електропроводку (3 фази, двозонний лічильник) Всі комунікації – централізовані, підключені і працюють. Тож лишається обрати декоративні матеріали і швидко закінчити ремонт, заїхати і насолоджуватися життям на свіжому повітрі. Дзвоніть, щоб я відправив вам відео або відразу домовитися про перегляд – ключі в мене. Краще один раз побачити на власні очі.

Квартира-таунхаус у котеджному містечку Антей за $360/квм

Продаж чудового таунхауса в містечку Золоті Ключи. Загальна площа будинку 123 кв.м. Перший поверх; Простора кухня-вітальня з виходом на терасу, і на задні двір, з гарним газоном з автополивом. Гостьова спальня, сан вузел. На другому поверсі; три спальні, одна з яких зі своєю гардеробною, та ванна кімната. Площа ділянки-2 сотки. В домі використовувалися високоякісні, сучасні матеріали. Перед будинком зручна парковка для ваших авто. Газ, та газовий котел. Водяне опалення 1 та 2 поверху. Керамограніт на підлозі. Сходи з масиву горіха. Фарбовані фасади. Двері-амеріканський горіх(шпон),з магнитними замками, та петлями схованого монтажу. Острів-hpl плита. Мойка, та смеситель-Blanko( німечина). Диван- пух/перо. Стіл обідній-масив горіха. Фурнітура на меблі-Blum. Стіни-внеціанська штукатурка. Тераса з німецькою терасної доски. Озелененя. Автоматичний полив. Меблі - з торгового будинку Biennale

Будинок-таунхаус в Золотих Ключах

Продажа Золотые ключи Стильный Таунхаус Новый дизайнерский ремон 123 м, терраса 23м.кв. Первый этаж кухня, санузел, 1 спальня Второй этаж 3 спальни, санузел Участок 3 сот Ваша выгодная инвестиция 269 000$, торг. Звоните 09******32, С уважением, Риелтор Юлия Чеснакова

Продам стильный таунхаус Золотые ключи Левый берег Подгородное Клочко

Продам Таунхаус с готовым ремонтом! КП Золотые Ключи 131м2 2 этажа 2 паркоместа перед двором Планировка: 1 этаж - тех комната, санузел, кухня-студия, выход на террасу 2 этаж - хол, хозяйская спальня с гардеробной, 2 спальни свободного назначения (детская/р.кабинет), санузел Цена 225.000$ За более подробной информацией, звоните по телефону 06******00 Инесса

Продам Таунхаус с ремонтом ЗолотыеКлючи

Популярні запити

Географія Слобожанське (Юбілейне)