Продається дерев’яний 2-поверховий будинок загальною площею 140 м2 з оригінальною архітектурою і дизайном помешкань, а також приватизована земельна ділянка площею 0,05 га в мальовничій локації з чудовими панорамними краєвидами на гори в с. Микуличин (до Буковеля 35 хв). Код будинку - #35687637 • 2 поверхи; • новобудова; • індивідуальне опалення (пічне); • дизайнерський ремонт; • з меблями та технікою. Котедж з гарним ремонтом, технікою та меблями, забезпечений усіма комунікаціями: водою, електрикою, септиком. Для опалення є твердопаливний котел. В котеджі створені комфортні умови проживання і відпочинку. У дворі альтанка з каміном, газон, покладена нова бруківка, зручний заїзд будь-яким авто. Поряд багато туристичних локацій: туристичний маршрут, Чемегівський каньйон, 100 м до річки з джерльно чистою водою (водиться форель), а також школа, гуцульська броварня. Телефонуйте! Щоб дізнатись більше та оглянути будинок!

Участок Підстрім

Продається будинок загальною площею 54 м2 з оригінальною архітектурою і дизайном помешкань, а також приватизована земельна ділянка площею 0,02 га в котеджному містечку "Малахіт Резорт & Спа" в мальовничій локації з чудовими панорамними краєвидами на гори в с. Микуличин (до Буковеля 23 км). Код будинку - #36224207 • 2 поверхи; • новобудова; • дизайнерський ремонт; • тераса; • чан; • з меблями та технікою. Котедж з гарним ремонтом, технікою та меблями має кухню та 2 окремі кімнати, забезпечений усіма комунікаціями: водою, електрикою, септиком, а також власним чаном для розслаблення просто неба. Велика видова тераса. Ribas Hotels Group має паркінг, спа та обслуговування 24/7 від готельного оператора Ribas Hotels Group. Розташовано у зручній локації: 3,2 км від головної траси H09, 22,6 км м. Яремче, 69 км від м. Івано-Франківськ. Телефонуйте! Щоб дізнатись більше та оглянути будинок!

Микуличин

Друзі, в продажі зявився топовий проект від Творців Малахіт і Моріон Код #36461747 АГАТ РЕЗОРТ & СПА Це Вже готовий Котедж, прощею 105м2, де ви вже зараз заробляєте гроші Готове містечко під управлінням надійної компанії Рібас інвест, про які знають люди, які навіть не цікавляться інвестиційною нерухомістю. В компанії багаторічний досвід і багато успішних Кейсів в різних містах, що головне і Карпатах також. Ви отримуєте не просто дачу в Карпатах, ви отримуєте готовий бізнес, який буде вам приносити щорічно в межах 24 000$ Це одне з найцікавіших котеджних містечок на цей час в Карпатах, але не вірте моїм словам, приїжджайте в гості та ви точно не захочете залишати це місце Отже, 105м2 прибутковості та розкоші, не зволікайте, звертайтесь і станьте власником дохідного житла в Карпатах

Микуличин
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Пропонуємо вам унікальну можливість стати власником надзвичайного котеджу в самому серці Карпат! Код будинку: 36352743 З мого досвіду в сфері нерухомості, я впевнений, що цей котедж у Микуличині, Малахіт - це ваш вибір номер один. Захоплюючий вид на гори гарантує неперевершені моменти відпочинку та зарядження енергією. Цей обєкт має все необхідне для комфортного проживання та відпочинку. Зручна інфраструктура включає в себе бані, сауни та прогулянкові зони у лісі. Унікальність цього місця не має собі рівних у регіоні. Більше того, цей котедж забезпечить вам стабільний дохід. Його популярність серед туристів забезпечує високий рівень заповненості протягом усього року. Не вагайтеся з цим рішенням - звяжіться зі мною вже сьогодні, щоб розпочати вашу подорож до успішного власного бізнесу в Карпатах!

Микуличин, 12

Двоповерховий котедж з ремонтом та меблями на центральній вулиці с. Микуличин, м. Івано-Франківськ. Загальна площа будинку 158.3 кв. м., житлова 95.1 кв. м., площа кухні 12 кв. м.. Земельна ділянка 4.5 соток. Фундамент - залізобетон, матеріал стін - дерево, перекриття між поверхами -дерево, перекриття покрівлі - металочерепиця ( утеплене мінватою 20 см. ), фасад утеплено мінватою ( 10 см. ). Планування будинка : 1-й поверх Коридор, вітальня (+сходова клітка), кухня, санвузол, дві спальні. 2- й поверх коридор, дві великі спальні з окремими санвузлами, балкон. Встановлено: - Камін - вхідні металеві двері, - Металопластикові вікна - захисні ролети на вікна, - індивідуальне електро - та пічне опалення, - сигналізація. Всі необхідні для життя меблі та техніка. Територія огороджена, автоматичні ворота. Прекрасний варіант, як для власного проживання, так і для бізнесу! Код обєкту: 2698

Грушевського, 118Б

Продається 2-поверховий котедж в с.Микуличин Площа будинку - 102 м2 (дві окремі спальні, кабінет, вітальня, кухня і 2 санвузли) Повна комплектація - меблі, техніка, текстиль! Для ремонту використовувались виключно якісні матеріали - деревяна вагонка, натуральний камінь, плитка. На території котеджного містечка буде знаходитись спа, басейн, спорт-зали, ресторан, ігрова кімната. Інфраструктура: - 35 хв на авто до гірськолижного курорту Bukovel - Чемегівський каньйон - г.Маковиця, г. Явірник-Горган та велика г. Рокита - річки р.Прут, р.Женець, р.Прутець Чемеговський Ідеальна інвестиція як у власне комфортне проживання, так і в пасивний стабільний дохід! Є можливість розтермінування з першим внеском в 30%! Всі деталі і огляд за номером телефону!

Продається будинок в горах - ремонт, меблі і техніка - РОЗТЕРМІНУВАННЯ

Продається затишний будинок в котеджному містечку з ремонтом! Цей привабливий будинок розташований на сонячному схилі з видом на гори, у невеликому, затишному котеджному містечку Greenhill Chalet. Особливості будинку: Використання тільки якісних екологічних матеріалів: червона цегла, мінеральна вата та місцеве дерево. Красивий краєвид на гори. Відмінний асфальтований під’їзд, доступний навіть для спортивних автомобілів. На ділянці 5 соток облаштований струмок з водними плесами для купання, а також басейн. Підходить як для здачі в оренду, так і для власного відпочинку. Обслуговуюча компанія на місці. Замовлення харчування з сусіднього ресторану або готування на власній кухні. Переваги цього обєкту: Дохідність 16% річних. Прямий вихід до карпатського заповідника. Джерельна вода, перевірена на чистоту та свіжість. Автономність. Використання екологічних матеріалів: цегла, дерево. Асфальтована дорога. Проточне озеро. Можлива розстрочка на 6 місяців. Не втрачайте можливість стати власником цього унікального маєтку! Звертайтеся для деталей та організації перегляду.

Котедж дві спальні. Микуличин, Карпати басейн

Продається котедж загальною площею 120 м2 в самому центрі с.Микуличин Два поверхи, 4 кімнати Повна комплектація – меблі і техніка, камін, комбіноване опалення Вмістимість – 8 чол + 4 чол На території з ландшафтним дизайном в 5 сот розташований каркасний басейн (розмір 4*8*1.5), дитячий майданчик, альтанки

Продається котедж в Микуличині - найкраща ціна!

Продається готельно-ресторанний комплекс в Карпатах, село Микуличин, Яремчанського району, Івано-Франківської області. Двоповерховий котедж під ресторан та готельні номери! Побудований у 2020 році. Загальна площа: 350 кв.м. Є великий хол з банкетним залом, а кімнати для номерів на другому поверсі. Окремий будинок для персоналу, сауна та баня. Можна облаштувати басейн та встановити чани над рікою з шикарним виглядом на гори, ліс. Підключена електрика потужністю 50 кВт Площа земельної ділянки: 60 сотих. На території є велика парковка (від 30 автомобілів). Ділянка обгороджена. Є всі необхідні комунікації: власні системи водопостачання, каналізації, електроенергії, інтернет, ТБ. Ідеальне рішення для вашого бізнесу. Можливість облаштування та будівництва окремих будиночків, спа центру та інше.

Продаж новобудови біля річки на 60 сотках. 350 кв.м.

Цей вражаючий котедж з 4 окремими номерами розташований в селі Микуличин ,загальна площа 172,4 м2. Ремонт практично завершений, тож нові власники зможуть насолоджуватися комфортом без зайвих турбот. Загальна площа земельної ділянки становить 14 соток, що дозволяє насолоджуватися простором та природою навколо. З вікон котеджу відкривається неймовірний вид на природу, а також є вихід до річки, що робить це місце ще більш привабливим для любителів природи та активного відпочинку. Близько до будинку проходить головна дорога, а до центру села можна легко дістатися за 5 хвилин. В близькості є всі необхідні магазини та сервіси. Ця пропозиція - дуже цікава та вигідна для тих, хто шукає спокій та комфорт у затишному місці, оточеному природою. Проведення показу можливе в зручний для вас час. Більше фото і інформації зможу надіслати в приватні повідомлення . Не пропустіть шанс стати власником цього чудового котеджу!

Продається будинок с. Микуличин

До вашої уваги стильний двоповерховий будинок в сучасному стилі А-Фрейм. Площа будинку - 87 м2, що забезпечує комфортне проживання. Будинок зведений з використанням енергоефективних матеріалів, що забезпечує економію на опаленні та зниження енерговитрат. Відкрите планування дозволяє створити просторий та функціональний інтерєр. У будинку є світла кухня-вітальня та затишні дві спальні кімнати для вашої зручності. Звертайтесь прямо зараз до наших менеджерів, щоб дізнатися більше інформації. Наша компанія має досвід у будівництві різноманітних обєктів, від затишних сімейних будинків до багатоквартирних комплексів. Ми гарантуємо високу якість роботи, точність виконання проекту та своєчасну здачу обєкту. Термін виконання робіт до 45 днів.

Продається будинок енергоефективний одноповерховий котедж НИЗЬКА ЦІНА

Продається компактний 1-поверховий котедж в с.Микуличин! Загальна площа 50 м2, є накрита тераса, джакузі, мангал. В будинку доробляється ремонт. У вартість входить повна комплектація: * Авторський ремонт з використанням високоякісних матеріалів * Меблі * Техніка * Посуд, кухонний інвентар від відомих торгових марок * Текстиль Повністю автономне управління – технологія «розумний дім». За допомогою мобільного телефону можна робити практично все – відкривати-закривати будинок, включати акустичну систему (передбачена по всьому будинку), вмикати освітлення, відкривати штори, контролювати температуру… За додатковою інформацією і оглядом звертайтеся за номером телефону!

Продається котедж з авторським ремонтом в горах

Продається будинок в с. Микуличин. Розташований в містечку закритого типу (є охорона, територія доглянута) на пагорбі, з якого відкривається чудовий краєвид на гори. Поряд знаходиться Карпатський національний природний парк. Земельна ділянка – 15 соток, на території розташован будинок, баня, місце для вогнища, дровник, дитячий майданчик. Територія засаджена вічнозеленими деревами, кущами. Комунікації: вода зі свердловини, електрика 3 фази, генератор. Власна котельня (електричний та дров’яний котел). Утеплений фасад базальтовою ватою, енергозберігаючі вікна, камін. Інтер’єр в стилі шалє, виконаний з натуральних матеріалів, максимально перекликається і підкреслює неймовірну красу Карпат. У будинку 2 поверхи: на 1му – простора кухня-вітальня, 2 спальні, передпокій, санвузол, кладовка; на 2му – 2 великі спальні із власними санвузлами. Все максимально пристосовано для комфортного проживання, але також прекрасно підходить для туристичного бізнесу.

Котедж в Карпатах

Котедж у горах Ідеальний варіант для власного проживання чи ведення бізнесу Дуплекс з ремонтом на березі річки з прекрасними краєвидами. Будинок складається з великої кухні-студії, 3 спалень, 2 санвузлів, також є відкритий балкон. Загороджена територія. В будинку є всі комунікації. Є можливість придбати два півособняка Площа одного – 100 кв.м. Земельна ділянка біля одного котеджа – 3.5 сотих Зручний доїзд будь-яким авто. За деталями телефонуйте.

Дуплекс в Микуличині на березі річки

Загальна площа 136 м.Рівний заізд від центальноі траси 100 м.Жилий будинок з меблями . Інтернет 150 мбт, вивіз сміття, сауна 30 м .кв окрема будівля. Дроварня. Опаленя дрова- світло..Центр села. 14 квт світло. Власник

владелец
Котедж Микуличин

Продається будинок, побудований в 2019 році загальною площею 300 м2. Три поверха: два поверха з цегли ( повністю закінчені) і третій поверх з дерева ( незакінчений). Фасад утеплений пінопластом (200 мм) і обшитий зверху металічним блок-хаусом. Дах з металочерепиці. Перекриття між поверхами утеплене Ековатою(Юнізол). Між кімнатами зроблена звукоізоляція ековатою. Пластикові вікна і балкони. На другому поверсі три балкона і на третьому ще буде два. Підведено три фази на 30кВт(можна докупити і збільшити). Опалення: збоку в будинку є котельня, в ній є твердопаливний котел на 45 кВт( на дрова), а також в лютому 2022 року було запущено електроопалення ( електрокотел Proterm на 28кВт, на два поверхи вистачає 8-12 кВт). На першому поверсі в прихожій, кухні і санвузлах є тепла підлога. На першому поверсі дві кімнати, в них двохспальне ліжко і санвузол. На другому поверсі три кімнати з балконами: дві такі ж як на першому, а одна велика яка розділена на дві з одним санвузлом і двохспальним ліжком в одній кімнаті і двома односпальними в іншій. В середині все обшите натуральним деревом. У дворі вибурена скважина на 18 метрів. Дуже чудове місцерозташування. Неподалік Котеджне містечко. В декількох метрах ходьби дві річки( Прут і Прутець) та Ліс. Під"їзд до будинку з основної дороги повністю асфальтований. Запрошую на перегляд

владелец
Трьохповерховий будинок/Котедж Брусниця

Пропонуємо вашій увазі двоповерховий будинок, розташований у центрі Микуличина. Він знаходиться на ділянці площею 0,05 га, а загальна площа будинку становить 120 квадратних метрів. Будинок був побудований у 2010 році та має надійну конструкцію із газоблоку товщиною 35 см, утеплений пінопластом товщиною 5 см та перекритий деревяними балками, які вкриті металочерепицею. Вхідні двері металеві, також присутня система відеоспостереження. Будинок підключений до електромережі потужністю 20 кВт. Опалення може здійснюватися як за допомогою каміна, так і за допомогою електричних конвекторів. Вода подається з криниці, також встановлений септик. Інтернет та телебачення проведені. На першому поверсі підлога зроблена керамічною плиткою з підігрівом, а на другому – дощатою. Стеля та стіни в будинку оброблені деревяною вагонкою, що надає особливий шарм і теплоту приміщенню. У будинку розташовано два суміжних санвузли та один роздільний. Є балкон на другому поверсі, звідки відкривається чудовий вид на оточуючий ландшафт. Доріжки в дворі викладені природним каменем, створюючи комфортну зону для прогулянок. Також є мангал, деревяна альтанка відкритого типу з мангальною зоною. Ворота на подвірї виготовлені з металу, а огорожа – з деревяного паркану.

Двоповерховий котедж 120 м² в центрі с. Микуличина

продам котедж в карпатах між яремчем і буковелем в селі микуличин. до котеджу є асвальтний підїзд. поруч річка і ліс. підведені всі комунікації. в коттеджі знаходиться 6 спалень. 3 санузла.кухня.велика прийомна з каміном.своя котельня. котедж новий тільки збудований. весь котедж обмебльований з масиву. ідеальгий варіант для бізнесу чи особистого використання. більше інформації по телефону

владелец
продам коттедж в карпатах між яремчем і буковелем в микуличині

Ексклюзивний котедж в Капратах з дизайнерським ремонтом. Власна ділянка з ландшафтним дизайном. Чан офуро. Котедж повністю укомплектований та готовий до проживання. За деталями телефонуйте.

Ексклюзивний котедж в Карпатах

Новий будинок з ремонтом під ключ зі зрубу діаметром 22см.недалеко від річки.В самому центрі села.Микуличин,150метрів від центральної траси Н-09.Доїзд легковим авто в будь яку пору року без проблем,до гірськолижного курорту Буковель 17км.Чудовий варіант для бізнесу або свого відпочинку.Своя скважина на воду,електрика 15квт.По всьому будинку тепла підлога.Будинок на стадії будівництва,тому можливо облаштувати інтерєр та прибудинкову територію на Ваш смак.Ділянка Обгорожена парканом.Площа будинку 150м.кв.В будинку знаходиться 2 санвузла,3 спальні, велика кухня-студія та тераса.Всі деталі по телефону

Новий котедж з ремонтом в серці карпат.Микуличин.Буковель.

Продається елітний котедж в с.Микуличин! Неймовірні гірські краєвиди і екологічно чисте середовище! Котеджне містечко закритого типу з власною розвинутою інфраструктурою - 2 басейни, ресторан ,дитячий простір, SPA зона, зони мангалів,чани, зона retreat. 2-поверховий будинок на 102 м2 має продумане планування: 2 кімнати, 2 санвузла, кухня, панорамна вітальня, велика власна тераса, кабінет. Переваги: * Електроенергія – 8 кВт на будинок * Вода – свердловина * Централізоване опалення і водопостачання від власної котельні * Інтернет від провайдера Ютім (на майбутнє передбачається starlink) * Власна обслуговуюча компанія * Комплектація «під ключ» - якісний ремонт, меблі, техніка, текстиль Всі деталі і огляд за номером телефону!

Продаж елітного котеджу "під ключ" в Микуличині!

Є відеоогляд! Поруч річка! Два новозбудованих великих котеджі в Карпатах! Окремо збудована сауна з холодною діжкою та чаном! Загалом 10 окремих спалень! За деталями телефонуйте

Два котеджа в Карпатах з власною сауною та чаном

Чудовий котедж в Карпатах в закритому котеджному містечку! Територія котеджу межує з лісом! Власна альтанка поруч з котеджем! На території містечка є басейн! Також є автонавіс для авто. За деталями телефонуйте!

Котедж в закритому котеджному містечку поруч з лісом

Жити там, де з вікон відкривається прекрасна панорама, поряд розпочинається ліс і не має шуму великого міста - це реальність! Насолоджуйтесь неймовірними краєвидами та вивчайте туристичні маршрути на власному квадроциклі "АГАТ РЕЗОРТ & СПА" - наш унікальний за своїм форматом проєкт, що реалізується в с. Микуличин, поряд з мальовничим хвойним лісом, на території якого скрупульозно створюється комфортне середовище проживання. Житловий комплекс виконаний у сучасному архітектурному стилі та гармонійно вписується в навколишній природний ландшафт. Пропонуємо вашій увазі готовий котедж з ремонтом: меблями та технікою. Ділянка з ландшафтним дизайном та озелененням 0.04-0.067 га. Басейн. Також отримуй 9-10% річних від інвестицій у нерухомість під управлінням національного готельного оператора Ribas Hotels Group. Можна використовувати будинок для власного проживання, а також як високодохідний бізнес!

Котеджне містечко ”АГАТ РЕЗОРТ & СПА”
1 - 24 из 31 результатов

География, Микуличин