Продажа 1-но комнатной квартиры, в кирпичном доме на ЮЗР, по ул. Ярославской,10 - 5/9/К,39/21/9. - Большая квартира с нишей в комнате, с возможностью перепланировки в двухкомнатную квартиру. - Выполнен ремонт: потянуты потолки, металлопластиковые окна, с/у облицован современным кафелем, тёплые полы, заменены трубы. - Есть счётчики - газ,вода, электричество. - Установлен счётчик тепла на дом. - В квартире остается всё, что есть на фото. - Отлично развита инфраструктура - магазины, школы, детсады, остановка общественного транспорта-все в пешей доступности. - Ключи в АН. Показы в удобное для Вас время! 30000у.е. Торг реальному покупателю Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

Ярославська вул., 10

До вашої уваги продаж затишної 1-кімнатної квартири - студії з новим якісним ремонтом в Південно- західному районі міста.. Встановлені бойлер і лічильники, невеликі комунальні послуги. Натяжна стеля, нові металопластикові вікна, підлога устелена ламінатом в кімнаті і плиткою в кухні. Всі меблі та техніка залишаються, кухня з вулиці утеплена. Прекрасний район, розвинута інфраструктура, зручна транспортна розвязка. Встигніть придбати житло своєї мрії. Комісія АН 2%. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд.

Ярославська вул., 8/1

Продам однокімнатну квартиру з новим ремонтом в Південно-Західному районі нашого міста. Пропоную Вашій увазі охайну однокімнатну квартиру з сучасним плануванням. Будинок розташований по вул. Прикордонника Лазаренка, 8/1. В квартирі виконаний капітальний ремонт: замінені всі труби, електропроводка, вікна, встановлена нова кухня з вбудованою технікою. В санвузлі вся сантехніка нова, є бойлер, лічильники на воду та електрику. Квартира знаходиться на 9 поверсі 9-ти поверхового будинку, є техповерх. Охайний під`їзд, ліфт, цегляний будинок. Поруч з будинком вся необхідна для життя інфраструктура. Телефонуйте - відповім на всі питання.

Ярославська вул., 8/1
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам затишну 1 кімнатну квартиру на 9 поверсі ( є технічний поверх) по вул.Ярославська 8/1. Зроблений євроремонт. Поруч є все необхідне для комфортного життя - ринки, садочок, школа, магазини. В квартирі ніхто не проживає, стоять лічильники на газ, воду, документи в порядку і повністю готові до продажу, прописаних людей немає.В квартирі лишаються меблі та техніка!Хороші тіихі сусіди,тихе подвір"я. Відомості про об"єкт: -29 м2 загальна площа; -7 м2 кухня; -14,3 м2 кімната; -3,3 м2 санвузол; -3,5 м2 коридор; -поверх 9/9(є тех.поверх); -тип будинку цегляний; -опалення-централізоване; -газ; -бойлер; Запрошую на перегляд!

Ярославська вул., 8/1

Продається затишна компактна квартира у південно-західному районі по вул. Прикордонника Лазаренка (Ярославська), 8/1. Чудовий варіант для власного житла чи здачі в оренду. Цегляний будинок. 9 поверх. Дах у відмінному стані, є техповерх. Квартира не кутова, тепла (утеплена зовні ), зі свіжим ремонтом. Залишилося обладнати балкон. Помірні комунальні послуги, Лічильники на світло, воду та газ. Квартира готова до продажу. ніхто не проживає. Чудовий район для проживання. Поруч базарчики, школа, дитсадок, магазини та ін. Відмінна транспортна розв`язка. Показ у зручний для вас час.

Ярославська вул., 8/1

Продам Чудову 1-кімнатну квартиру-студію в тихому районі міста . Квартира розташована в ЦЕГЛЯНОМУ будинку, загальною площею 29 кв.м, на 9 поверсі, має вдале і раціональне планування - кухня-7 кв.м. і простора кімната. В квартирі зроблений красивий Євроремонт з якісних матеріалів. Прекрасний суміжний санвузол. Повністю проведений ремонт даху, зверху є техповерх. Все зроблено для комфортного проживання. Одразу заходь і живи. Встановлені лічильники на газ та воду, комунальні маленькі, хороші сусіди, затишний двір. ОССБ. У крокової доступності школи, дитячий садок, ринок, магазини, хороша транспортна розвязка. Квартира готова для перегляду. Повний супровід, допомога та консультування. Телефонуйте в зручний для вас час. Анна +380939393929 Послуги Ан 2%

Ярославська вул., 8/1

Пропонується до продажу 3 кім.кв в районі ПЗР, вул.Ярославська 4/1. Має вдале планування: три роздільні кімнати, широкий коридор, засклений балкон. С/в роздільний. В хорошому стані, після ремонту. Продається з усима меблями та технікою. Встановлені лічильники на світло, газ та воду. Квартира світла, затишна та комфортна. Поряд: авто стоянка, супермаркети, ринок, зупинки громадського транспорту. Школи, дитячі садочки. Чистий під‘їзд, классні сусіди. Ключі в АН, показ за домовленістю. Фото повністю відповідають реальності )

Продаж з усим, що є в квартирі! Ярославська 4/1

Продам 1 кімнатну квартиру на 9 поверсі ( є тех.поверх ). Будинок цегляний вул.Ярославська, 8. Зроблений євроремонт, але до балкона треба ще прикласти руку. Рядом є все необхідне для комфортного життя- ринки, садочок, школа, магазини В квартирі ніхто не проживає, стоять лічильники на газ, воду.

Продаж 1 кім. квартира ПЗР(Sport Life)

Продам 1 кімнатну квартиру на 9 поверсі ( є тех етаж ) будинок цегляний вул.Ярославська 8/1. Зроблений євроремонт, але до балкона треба ще прикласти руку. Рядом є все необхідне для комфортного життя- ринки, садочок, школа, магазини В квартирі ніхто не проживає, стоять лічильники на газ, воду, документи в порядку. Власник, ціна 30500 торг. Документи повністю готові до продажу, прописаних людей немає.

власник
Лазаренка Пограничника улица, 8/1, Сосновский, Черкассы, Черкасская 28500.0 USD

Пропонується до продажу ідеальна та сучасна 2-кімнатна квартира в спальному районі нашого міста , яка знаходиться за адресою вул.Прикордонника Лазаренка 10 (Ярославська). Квартира розташована на 1-му поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку і має загальну площу 74 м². Дизайн квартири був виконаний з увагою до деталей,використовуючи якісні матеріали. Підлога у ванній кімнаті облицьована керамічною плиткою, коридор, кімнати та кухня - ламінат. Всі електричні та санітарні системи повністю оновлені, включаючи труби, батареї, бойлер, душову, умивальник та унітаз. Залишаються всі меблі та вся вбудована техніка, кондиціонер, бойлер. Ця квартира стане ідеальним вибором для тих,кто шукає комфортне та якісне житло поруч з яким є школи,дитячі садки та магазини.Запрошуємо на перегляд в любий зручний для Вас час.

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ 2-х кімн. квартири в ПЗР районі

Ідеальна квартира для невеликої родини в спальному районі міста.Знаходиться за адресою вул Прикордонника Лазаренка 10 (Ярославська) .Затишна, тепла, комфортна, вона не залишить вас байдужим. В ній все як хотілось: дві окремі кімнати зі своїм с/в, відеонагляд з домофон, ремонт, якісні склопакети, столярка , замінена проводка та сантехніка. Підлога в ванній кімнаті та коридорі, кахельна плитка . Лічильники на воду ,світло. Залишається вбудована шафа, техніка на кухні та меблі в кімнаті,кондиціонер, бойлер. Квартира ззовні утеплена .Будинок знаходиться на балансі "Нова якість", встановлений лічильник на тепло, що суттєво економить на оплаті за тепло взимку. Хороші та привітні сусіди. Поруч з будинком є школа , дитячий садочок, магазин , зручне транспортне сполучення в будь яку частину нашого міста. Чудовий варіант для молодої родини або для здачі в оренду .Запрошуємо на перегляд.Комісія АН 2%

Двокімнатна квартира в ПЗР,по вул , Лазаренка

Пропоную до продажу 1-кімнатну квартиру, яка знаходиться в р-ні Спорт Лайфа, ПЗР по вул.Прикордонника Лазаренка 24 ( Ярославська) , загальною площею 34м2. Квартира тепла та затишна. Розвинена інфраструктура, поруч Спорт Лайф, продуктовий ринок, магазини, аптека, дитячий садочок, школи, зупинки громадського транспорту. Можливо використовувати як під оренду так і для власного проживання ! Ціна 34500у.о Запрошую на перегляди! Більш детальна інформація за номером телефону (06**********43

Продаж 1-кімн.квартири р-н Спорт Лайфа, ПЗР

Тихе місце Ярославська Поки ціни не зросли на квартири з газом ПОСПІШАЙ Велике подвіря Інфраструктура Доступність до Базарів Транспортів Велике зелене подвіря ДРУГИЙ поверх :) Квартира для щасливців ;) Поміняне вікно в кухні Стояк замінений Батареї опалення Дзвоніть! Без комісії

Квартира Повноцінному будинку.