Продаж 3-кімн. квартири вул.Південноукраїнська, р-н Бул.Шевченко, Алея Слави 3 поверх 5-ти поверхового цегляного будинку. Квартира у житловому стані. Площа квартири – 56,68 кв.м. - загальна, 39,79 кв.м. - житлова, 6,14 кв.м. - Кухня. Висота стель – 2,5 м. Квартира не кутова, розташована всередині будинку, тепла. Санвузол-спільний. Підлога - паркет, на кухні та коридорі - лінолеум. Балкон не засклений. Квартира продається з усіма меблями та технікою. Центр міста, вигідне розташування будинку, у кроковій доступності зупинка транспорту, Критий ринок, супермаркети, садки, школи, аптеки, банки, парки, дитячі майданчики, кінотеатр Маяковського та ін. Будинок у хорошому стані. Чиста та доглянута прибудинкова територія. Чистий підїзд, доброзичливі сусіди. Квартира підходить як для особистого проживання, так і для оренди. Ціна - 25000 у.о.

Південноукраїнська вул., 4

Вільна!Двокімнатна квартира в центрі Запоріжжя . вул. Південноукраїнська , буд.5. Перепланування , є всі висновки та рішення. Квартира готова до продажу. Стояки труб та каналізації замінені на пластик. Квартира без балкону, але можливо зробити лоджію за рахунок внутрішній площі. 0% відсотків для Покупця.

продам 2 кімнатну в центрі

ТОРГ. Однокімнатна квартира. Продаж затишної однокімнатної кімнатної квартири в Вознесенівському вул. Південноукраїнська 3 поверх 5-ти поверхового панельного будинку. Загальний метраж 34, кімната 16, 64, кухня 6, 24. Зроблений якісний ремонт (робили для себе): замінена електропроводка (лічильник ), двокамерні металопластикові вікна, нова стяжка підлоги, металопластикові труби, стеля: гіпсокартон, пластик, лічильник на воду, газ, металеві двері. Квартира має засклений балкон (металопластикові вікна), вбудовані шафи. Мебльована кухня, кухонна плита Ардо, газова колонка - залишається новим господарям. Будинок знаходиться навпроти парку «Трудоваї слави», квартира не торцева. Дуже гарна транспортна розв?язка. Інфраструктура в кроковій досяжності: магазини, ринок, школи, садочки, парк. Чудове місце для затишного проживання або здачі в оренду. звоніть, та поїхали дивитися! Рієлтор Анна Сороко - підберу бажаний обєкт за вашим бюджетом та ви залишитесь задоволені!

Южноукраинская улица, 13, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 27000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується до продажу трикімнатна квартира вул. Південноукраїнська. Шикарний ремонт із використанням дорогих євроматеріалів. 4-й поверх 5-ти поверхового будинку. Загальна площа 62 кв.м. Кухня - вітальня та дві окремі спальні. Продаж квартири з меблями та технікою.У пішій доступності парк, перинатальний центр, гімназії, Медінститут, АТБ. Поруч із будинком вся інфраструктура для комфортного проживання. Транспортна розвязка у будь-який район міста.

Продаж 3-х кімн. квартири вул. Південноукраїнська (019)

Географія Запоріжжя