Продаж квартири в місті Южноукраїнськ Миколаївська область проспект Незалежності, 27. Євроремонт. 4 кімнати. Загальна площа 76,7 кв. м., балкон. Свіжий ремонт. Без меблів. Більше фото за запитом

власник
Квартира

В продаже трех комнатная квартира 65 квадратов. Соборности 5 Рядом школа, садик, магазин АТБ, почта, рынок. Первый этаж, хороший ремон. Есть подвал на лоджии. Все вопросы по телефону.

власник
3-х комнатная квартира Южноукраинск

Продається 4х кімнатна квартира (80м кв) за адресою місто Южноукраїнськ, в. Миру8 на першому поверсі ,з меблюванням . Ремонт зроблений у 2020 році. Покращенне планування, розширений санвузол, гардеробна. Є комора для пральної машинки і великий балкон. Вирівняні стіни і підлога, замінені труби, лічильники, проведена повністю нова мідна проводка, виведене окреме заземлення. Ціна 50000$.

власник
Продається 4х кімнатна квартира
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам Продам секцію по статусу квартира по адресу Олимпийская 3 Все вопросы по телефону

власник
Продам.

Двокімнатна квартира на 5 поверсі 9-поверхового будинку в 2 мікрорайоні (пр. Соборності, 3). Вікна у кімнатах та на балконі металопластикові. Металеві вхідні двері. Приймаю пропозиції щодо обміну.

власник
Продам 2-кімнатну квартиру

Продається 2х кімнатна квартира на 2 поверсі по Незалежності 18. Загальна площа 50,8. Ціна 37 тис у.є. Розумний торг. Сергій 06******19

власник

Продається 3х кімнатна квартира (2+1), на 1 поверсі 9 поверхового будинку, за адресою б-р Др. Народів,29. Можливе використання під комерцію, є окремий вхід. Квартира в стані ремонту.

Продається 3х к квартира Др.Народів,29

власник
наб. Энергетиков, 17, Южноукраинск, Николаевская 43000.0 USD

Продам квартиру.торг присутствует

власник
Европейская (Дружбы Народов) улица, 56, Южноукраинск, Николаевская 25000.0 USD

Продається зручна 4-х кімнатна квартира з ремонтом на першому поверсі 9-поверхового будинку по вул.Європейській. 1-й мікрорайон. Новий ковролін. Нові меблі. Кондиціонер. Пральна машина. Холодильник. Окрема кімната - гардероб. Вхідний тамбур. Загальна площа 76кв.м. Встановлено решітки на всіх вікнах та балконі. Дві кімнати утеплені зовні. Вкладень не потребує. Продаж не терміновий. Гарний варіант для бізнесу. Не здається в оренду

власник
4-кімнатна квартира в Южноукраїнську

Житлові комплекси у Южноукраїнськ

Продам 2-км квартиру по Шевченко 6, 1 этаж, 4 подьезд. Квартира с ремонтом, без мебели или частично с мебелью. Рядом школа, садик, магазин, импульс, стадион. Все как на фото. 36700 дол.

Продам 2-км квартиру с ремонтом

Продам 1-но кімнатну квартиру у 2-ому мікрорайоні бульвар Шкільний 5 (Двір нижче магазину "Кристал" ) тихий затишний, не проїзний двір, навпроти підїзду паркувальний майданчик на 4-5 авто. Квартира розташована на 2 поверсі 5-ти поверхового будинку. Потребує ремонту. Поряд школа, аптека, магазин, кафе, палац культури, АТБ, автобусна зупинка. Будинок ОСББ. Продаж від власника, квартира внесена до реєстру нерухомого майна.

власник
Продам однокімнатну квартиру.

Продам квартиру на третьем этаже пятиэтажного дома с хорошим ремонтом,в первом микрорайоне.В квартире присутствует вся бытовая и аудио техника,мебель.Есть все для комфортного и беззаботного проживания.Рассмотрю все варианты продажи.тел.09******78,09******48

власник
Продам квартиру!Рассмотрю варианты!!!

Продаю 3-х кімнатну квартиру в другому мікрорайоні. Поряд школа, садочок, лікарня. Дуже гарний вид з балкона! Квартира повністю облаштована меблями (два дивани, крісла, кровать, шафи) і побутовою технікою (кондиціонер, електрична плита, витяжка, холодильник, телевізори, пральна машина). Ремонт робився давно. Стан житловий. Поли повністю застелені доріжками. Все залишається в квартирі. Всі питання по телефону будь ласка. Зниження ціни більше не буде

власник
Трикімнатна квартира в другому мікрорайоні

Продається 1 к/к, 8/9 -поверхового будинку, не кутова. Гарне розміщення будинку у центрі міста. Вікна виходять на проспект. Квартира у жилому стані. Меблі та техніка залишаються. С/в суміжний. Вікна МП.

власник
Продається 1 к/к у центрі міста

Дослідити місцевість

Продам квартиру в 9-ти этажном доме,крыша не течет,есть кондиционер соседи тихие,на общей кухне и общем коридоре сделан свежий ремонт,в квартире косметический ремонт.Из мебели при продаже остаётся только мойка с тумбой на кухне,а на общей кухне все что на фото,из техники при продаже остаётся кондиционер.

власник
Продам приватизированную утепленную квартиру

Продам 4х кімнатну квартиру в першому мікрорайоні. Квартира в тихому районі, поряд садочок та гімназія. В квартирі зроблен ремонт, вікна- склопакети, ванна обʼєднана з туалетом, підведений інтернет. Квартира чиста та охайна.

власник
Продам 4х кімнатну квартиру

Продам однокімнатну квартиру, на 7-му поверсі, повністю підготовлену під ремонт. У підʼїзді також зроблений гарний ремонт. Присутній торг

власник
Продам 1-кімнатну квартиру

Продам трикімнатну квартиру в місті Южноукраїнськ, в другу мікрорайоні. Всі вікна металопластикові. Двері балконні металопластикові. Замінені труби та лічильники. Квартира дуже тепла. За домовленістю можна залишити меблі та деяку техніку. З документами порядок. Телефонуйте, якщо немає звязку, пишіть на вайбер.

власник
3-х кімнатна квартира

Квартира с косметическим ремонтом 3-комнатная,общая площадь 61 КВ. Звоните,пишите,отвечу на все вопросы.Только продажа.Заехал и живи. Продажа от собственника.

власник
Продам 3-ком,квартиру,в первом микрорайоне,10 этажный дом

Продаєтья 2-на квартира в пятому мікрарайоні. Квартира в гарному жилому стані, криша не тече, поряд все необхідне для проживання, гарний вид.

власник
Продам 2-ту квартиру

Двохкімнатна квартира в 1му мікр.на 5 поверсі. Курчатова 7. Криша не тече, зроблено пару років тому кап.ремонт. Дуже тепла, суха, взимку батареї гарячі. Вікна металопластикові. Сантехніка, труби нові. Балкон утеплений зсередини, зроблено ремонт. Ванна кімната: стіни, підлога - плитка. Коридор: стеля обшита гіпсокартоном. Квартира на дві сторони( не сонячні). Дім осбб. В підїзді ремонт та металопластикові вікна. Позаду будинку знаходиться садочок та школа, в будинку аптека та поруч укр.пошта та АТБ. Звертатися з 10⁰⁰до 20⁰⁰ 09*********48

власник
Продам двохкімнатну квартиру по Курчатова

Міняю 1-но кімнатну квартиру на 2-х кімнатну квартиру в 4-ом мікрорайоні. Квартира Не продається

власник

Продам трьокімнатну квартиру, знаходиться по вулиці Європейська 33 на 7 поверсі, 3 мкр, у жилому стані,повністю замінені труби у ванній та туалеті ,поставлений новий унітаз.Вікна деревяні,балкон застіклений!Без торгу!За подробицями звоніть на номер 09******32 Ярослав!

власник
Продам трьокімнатну квартиру
1 - 24 з 45 результатів