Продаж 3 кімнатної квартири Електрозаводська будинок 4 Квартира знаходиться на 5 поверсі 9 поверхового будинку, кімнати роздільні світлі на просторі. Хороший тихий двір, приємні сусіди, в будинку 2 магазини. В квартирі зроблено косметичний ремонт, замінено труби, нові металопластикові вікна wds 6-ти камерні, зроблено зовнішнє утеплення стін, всередині хороший житловий стан. Встановлено новий бойлер, ванна повністю нова. Також залишається кондиціонер в кімнаті, шафа купе, ліжко,кухня, плита Hansa, холодильник, відмінний новий диван, взагалі все обговорюємо. Чудова інфраструктура; поряд безліч магазинів, шкіл, садків, зупинки громадського транспорту, ТРЦ, школа міліції, Торговий дім. Боргів, прописаних немає, документи в порядку. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

Електрозаводська вул., 4

Чудова трикімнатна квартира на Зарічному (Електрозаводська). Ремонт виконаний в сучасному стилі : світлі кольори, мінімалізм. Все охайно і просторо. Є зовнішнє утеплення фасаду. Новий бойлер 2022, устаткована кухня, замінена електропроводка. Придивіться будь ласка , всі фото : на плані відмічено, що власники зробили гіпсокартон.перестінок і відокремили кімнату. Тож всі три кімнати окремі і не прохідні. Є два кондиціонери. За більш детальною інформацією звертайтесь за номером 097-576-17-63. Чекаємо Вас на перегляди. Ціна обʼєкту 23500$

Електрозаводська вул., 24

Квартира для тих хто стомився нервувати й тривожитися, хто хоче жити по далі від війни. Подарує затишок і щастя для своїх хазяїв. Продаємо з з меблями та технікою, але якщо потрібно, можемо все вивезти. мкр. Зарічний, вул. Електрозаводська, 6 поверх. Загальна площа:58, 2 м². Житлова площа: 38, 4 м². Кух:8, 9 м², кімн:18, 2 м², 12, 8 м², 4 м²;ван:2, 3 м²;туал:1, 2м²;кор:6, 1 м²;балк.:0, 9 м² В домі встановлені лічильники тепла, води та новий ліфт, що забезпечить Вам помірні рахунки за комунальні платежі. Опис: Сантехніка встановлена нова: унітаз KOLO, бойлер (BOSH)100л, ванна kaldewei. Кухня обладнана новою газовою плитою Electroluх, є зворотній осмос для очистки води та пральна машина. У ванні є нова сушка для рушників. Встановлені нові пластикові вікна і балконні двері (німецький профіль). Балкон закритий. Вхідні двері: металеві та деревяні. Досить важливо добрі та ввічливі сусіди! Просторі роздільні кімнати, великі вікна, що наповнюють кімнату сонячним світлом, велика кухня, роздільний санвузол. Квартира повністю готова для проживання. При покупці цього житла Ви стаєте не тільки власником затишної квартири, але й отримаєте найкращу інфраструктуру:супермаркети, магазини, аптеки, кафе, ринок, школа, дитячий садок, зупинка громадського транспорту в пішій доступності. Квартира знаходиться в затишному та спокійному районі, вікна виходять у двір і на торець будинку з гарним краєвидом, боргів немає, квартира готова до продажу. Ріелторів, прошу мене не турбувати! Ціна: 20500 дол.США, помірний торг можливий. Світлана (власник квартири). Перегляд квартири за домовленістю. ДОДАТКОВО: продаю кладову між поверхами та Гараж в кооперативі «Батумський» (за дамбой) - окрема вартість.

владелец
Электрозаводская улица, 12, Покровский, Кривой Рог, Днепропетровская 19000.0 USD
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Квартира в гарному районі, по вулиці Електрозаводська. Гарна транспортна розвʼязка, поруч швидкісний трамвай, школа , садочок, амбулаторія, магазини Маркет Опт та Аврора одразу біля будинку, через дорогу будівельний магазин 33 Квадратних Метрів. Квартира утеплена зовні на 10 см, дуже тепла, обігрів за рахунок газового котла , взимку вмикали тільки якщо температура була нижче нуля( max рахунки за комунальні послуги в найхолодніші місяці-2000 грн).Зал поєднаний з лоджією ( документи на перепланування є) , на лоджіях тепла підлога. Все в квартирі нове, підлога- ламінат, дорога столярка, гігієнічний душ в туалеті, кондиціонер, кухню залишаємо, меблі- за домовленістю. Додаткові фото в особисті повідомлення за запитом.

владелец
Электрозаводская улица, 24, Покровский, Кривой Рог, Днепропетровская 40000.0 USD

Продается 2-х ком квартира на Заречном по ул.Електрозаводской ,квартира расположена на четвертом этаже девятиэтажного дома,не угловая,не проходная,под ремонт.Рядом школа,садик,магазины,стоянка.Хорошая транспортная развязка.

Продается 2-х ком квартира на Заречном по ул.Електрозаводская

3 комнатная квартира Заречный На Электрозаводской Хорошая планировка Большие две лоджии Частично сделан ремонт Заменены окна на металопластик В комнатах новые красивые двери Бронированная входная дверь В зале и коридорах свежий ремонт Натяжные потолки Замены трубы на металлопластик На все счетчики Есть кондиционер Крыша в полном порядке Квартира очень теплая Остаётся вся мебель и техника Долгов нет Документы готовы Цена договорная

3 комн Заречный Электрозаводская

Продам 3х комнатную квартиру на Заречном по ул.Электрозаводской 8й этаж/9и эт.дома,угловая(утепленная), нужен ремонт,есть 2е лоджии застеклены (пластик), бойлер, частично меблирована,счётчик на тепло и газ на дом,на воду в квартире, соседи адекватные,рядом школа и детский сад, магазин,остановка ,скоростной, документы готовы к продаже,прописанных нет, звоните по телефону 09******86-Наташа.РИЭЛТОРОВ прошу не беспокоить.

владелец
Заречный.Продам 3х комнатную квартиру(возле 33 квадр.метра)

Продаю свою 3-комн.квартиру.Мебильована з технікою і великою кладовкою між етажами.Квартира розташована на 3-му поверсі, простора,затишна і готова до нових мешканців! Для життя є усе! Дві великих лоджіі,які проходять спальню і залу,дають простор для фантазії в майбутньому! Будинок розташований по вул Електрозаводська,на прибудинковій территорії є дитяча площадка в трехикроковій доступності ,школа ,садочок!Дуже гарний двір,з добрими і відзивчивими сусідами,що дуже важливо! Поруч і магазини і зупинки! В 10 хвилинах кроків,швидкісний трамвай! Квартира має наружну,та внутрішню квартирну охорону,,Дельта Секьюриті,,Так що,одним натиском пальця в телефоні,ви можете чи зняти з охорони,чи поставити на охорону з любої країни! Удобно дуже. Мається світова станція,на випадок відключення світла,і проведений оптоволоконний інтернет,що дає можливість жити звичним життям,навіть у блекаут!Між іньшим,що є в квартирі, є телевізори на кухні і в кімнаті,два холодильника(суха заморозка),два кондіционера.Залишаю мультиварку-скороварку пилосос,бігову дорожку.Між етажами,є велика кладовка,яка вмістить все що зайве і більше того! Квартира тепла взимку і прохолодна літом! Вікна і лоджіі виходять не у двір,що класно для людей,які не дуже виносять шум двору! Вікна усі металопластик,лоджіі також! Квартира акуратна ,комфортна для життя! Без долгів і проблем! З продажем не поспішаю,буду чекати людей,які оцінять і полюблять її так само,як я! Чекаю на оглядини в любий ,зручний для Вас час! Я постійно в доступі! Дзвоніть,буду рада прийняти і пригостити смачною кавою!

владелец
3-комн.квартира на Зарічному від господаря

ЖК в городе Кривой Рог

География, Кривой Рог