Продаж однокімнатної квартири. Мікрорайон Виставка. Квартира має простору кімнату, яку можна вдало зонувати. З кухні є вихід на лоджію з панорамним вікном і гарним краєвидом, площа і форма лоджії дозволяє облаштувати тут обідню зону, або зробити робочу зону кухні, все залежить від ваших ідей і вподобань. Будинок на етапі будівництва - побудований, ведуться роботи по оздобленню фасаду будинку. На момент здачі буде виконано штукатурку внутрішніх стін, крім ванної кімнати та робочої поверхні в кухні. Буде встановлено двоконтурний газовий котел, розводка електрики, встановлено лічильники на воду, газ і світло. Ця квартира -це вигідна пропозиція як для власного проживання, так і для подальшої здачі в оренду (квартири в цьому районі міста завжди користуються попитом). А також це може бути вигідна інвестиція!

Старокостянтинівське шосе, 7/2б

Чудова двокімнатна квартира, для комфортного, затишному проживання. Чудовий район, зручне розташування, 5 хв. до центру. Будинок побудований з якісних, сучасних матеріалів, в дві цегли з гарним утепленням.

Старокостянтинівське шосе, 5/5а

Хочеш жити у Діловому центрі Хмельницького? - Відпочивати у парку? - Тренуватись на стадіоні? Купи 3-х кімнатну квартиру у цегляній Елітці! Супер пропозиція за найкращою ціною міста! Квартира, яка вартує Вашої уваги, адже вона розроблена з урахуванням новітніх тенденції та популярних планувань для щасливого проживання. До Вашої уваги прекрасна трикімнатна квартира в престижному мікрорайоні Виставка від забудовника ЖК Олімпійський! Загальна площа 88.4 кв.м., хороший 3 поверх, двостороння, сучасний ліфт. У квартирі зроблено: штукатурка стін, електророзводка, Популярний район, який у майбутньому буде лише розширюватися і стане одним з наймасштабніших у якому буде вся сучасна інфраструктура, яка користується попитом в усьому світі! Цікаве , продумане планування, якісно побудований будинок від забудовника: товщина стін відповідно до технологічних характеристик, велика , простора кухня, при здачі встановлені добротні вхідні двері, хороші панорамні металопластикові вікна та 2 лоджії, з яких видніється краса на паркову зону та вул. Зарічанську! У квартирі автономне опалення! Прибудинкова територія облаштована дитячим майданчиком, насадженнями тощо. Хороше місце розташування: до зупинки 1-3 хв.,транспортна доступність прекрасна інфраструктура: магазини, аптеки, ХПК коледж , стадіон , Нова пошта, спортивний комплекс «Спортленд», автозаправка «OKKO», все поряд! Поспішайте, не втрачайте шансу отримати квартиру у будинку мрії! Показ у будь-який час! Детальніше за номером!

ексклюзив
Старокостянтинівське шосе, 20/4А
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2-к квартира Житловий комплекс «SOFIYA-2» Бажаєте вигідо придбати квартиру? Мрієте зробити ремонт втіливши саме Ваші ідеї в реальність? Тоді мерщій не гайте часу, запрошуємо на перегляд квартири, яка Вам точно сподобаєтся. Житловий комплекс «SOFIYA-2» розташовано в мікрорайоні Виставка по вул. Старокостянтинівське шосе, 5/5А. Щодо особливостей нашої кварирти, то варто зазначити: цегляний будинок з утеплений мінеральною ватою, пінопластом; оздоблення від забудовника (з штукатуренням внутрішніх цегляних стін (за вийнятком стін ванни, туалету та стін до яких примикає кухонна робоча поверхня, індивідуальна система опалення (двоконтурний котел), з комплектацією лічильників обліку води, світла, газу, з встановленням стояків газопроводу, водопроводу, каналізації, з виконанням внутрішніх елетро-монтажних робіт згідно проекту); загальна площа квартири 68 кв.м.; знаходиться на 5 поверсі; передбачені 2 ліфти ( пасажирський, грузовий); є дитячий майданчик; наземна парківка; На території ЖК облаштують невеликий сквер з дитячим та спортивним майданчиками, пішохідними доріжками та місцями для відпочинку. Поряд з новобудовою працює багато магазинів. В 5 хв пішки розташований мережевий супермаркет «Сільпо», на відстані 15-хвилинної прогулянки супермаркети «Таврія В» та SPAR. В 5 хвилинах їзди (2 км) знаходиться ТРЦ WoodMall з кінотеатром, бутиками, дитячою розважальною зоною і фуд-кортом. В межах до 2 км від ЖК «Софія» працюють дві школи (30 та 21), гімназія 2, політехнічний коледж і три дитячих садки (1, 32 та 33). Поблизу ЖК є й місця для піших прогулянок та пікніків. Ця квартира справді вартує Вашої уваги! Показ в зручний для Вас час!

Старокостянтинівське шосе, 5/5 А

Житловий комплекс «SOFIYA-2» розташовано в мікрорайоні Виставка по вул. Старокостянтинівське шосе, 5/5А. Особливостей даної кварирти, то варто зазначити: цегляний будинок з утеплений мінеральною ватою, пінопластом; оздоблення від забудовника (з штукатуренням внутрішніх цегляних стін (за вийнятком стін ванни, туалету та стін до яких примикає кухонна робоча поверхня, індивідуальна система опалення (двоконтурний котел), з комплектацією лічильників обліку води, світла, газу, з встановленням стояків газопроводу, водопроводу, каналізації, з виконанням внутрішніх елетро-монтажних робіт згідно проекту); загальна площа квартири 82.6 кв.м.; знаходиться на 9 поверсі; передбачені 2 ліфти ( пасажирський, грузовий); є дитячий майданчик; наземна парківка; На території ЖК облаштують невеликий сквер з дитячим та спортивним майданчиками, пішохідними доріжками та місцями для відпочинку. Поряд з новобудовою працює багато магазинів. В 5 хв пішки розташований мережевий супермаркет «Сільпо», на відстані 15-хвилинної прогулянки супермаркети «Таврія В» та SPAR. В 5 хвилинах їзди (2 км) знаходиться ТРЦ WoodMall з кінотеатром, бутиками, дитячою розважальною зоною і фуд-кортом. В межах до 2 км від ЖК «Софія» працюють дві школи (30 та 21), гімназія 2, політехнічний коледж і три дитячих садки (1, 32 та 33). Поблизу ЖК є й місця для піших прогулянок та пікніків. Ця квартира справді вартує Вашої уваги! Показ в зручний для Вас час!

Старокостянтинівське шосе, 5/5 А

Житловий комплекс «SOFIYA-2» розташовано в мікрорайоні Виставка по вул. Старокостянтинівське шосе, 5/5А. Особливостей нашої кварирти, то варто зазначити: цегляний будинок з утеплений мінеральною ватою, пінопластом; оздоблення від забудовника (з штукатуренням внутрішніх цегляних стін (за вийнятком стін ванни, туалету та стін до яких примикає кухонна робоча поверхня, індивідуальна система опалення (двоконтурний котел), з комплектацією лічильників обліку води, світла, газу, з встановленням стояків газопроводу, водопроводу, каналізації, з виконанням внутрішніх елетро-монтажних робіт згідно проекту); - загальна площа квартири 47,64 кв.м.; - знаходиться на 9 поверсі; - передбачені 2 ліфти ( пасажирський, грузовий); - є дитячий майданчик; - наземна парківка; На території ЖК облаштують невеликий сквер з дитячим та спортивним майданчиками, пішохідними доріжками та місцями для відпочинку. Поряд з новобудовою працює багато магазинів. В 5 хв пішки розташований мережевий супермаркет «Сільпо», на відстані 15-хвилинної прогулянки супермаркети «Таврія В» та SPAR. В 5 хвилинах їзди (2 км) знаходиться ТРЦ WoodMall з кінотеатром, бутиками, дитячою розважальною зоною і фуд-кортом. В межах до 2 км від ЖК «Софія» працюють дві школи (30 та 21), гімназія 2, політехнічний коледж і три дитячих садки (1, 32 та 33). Поблизу ЖК є й місця для піших прогулянок та пікніків. Ця квартира справді вартує Вашої уваги! Показ в зручний для Вас час!

Старокостянтинівське шосе, 5/5 А

Продаж трикімнатної квартири Старокостянтинівське шосе 20/6 8/9, 103.9/59.8/15.8м2 Забудовник—Будівельний Альянс Стан—від будівельників, а саме: —стяжка підлоги —двоконтурний газовий котел+радіатори —лічильники (світло/вода/газ) —броньовані двері, панорамні вікна. Переоформлення 2%

Старокостянтинівське шосе, 20/6

Житловий комплекс «SOFIYA-2» розташовано в мікрорайоні Виставка по вул. Старокостянтинівське шосе, 5/5А. Особливостей нашої кварирти, то варто зазначити: - загальна площа квартири 44,86 кв.м.; - знаходиться на 7 поверсі; - передбачені 2 ліфти ( пасажирський, грузовий); - є дитячий майданчик; - наземна парківка; - цегляний будинок з утеплений мінеральною ватою, пінопластом; - оздоблення від забудовника (з штукатуренням внутрішніх цегляних стін (за вийнятком стін ванни, туалету та стін до яких примикає кухонна робоча поверхня; - індивідуальна система опалення (двоконтурний котел); - з комплектацією лічильників обліку води, світла, газу, з встановленням стояків газопроводу, водопроводу, каналізації, з виконанням внутрішніх елетро-монтажних робіт згідно проекту); ЖК облаштують невеликий сквер з дитячим та спортивним майданчиками, пішохідними доріжками та місцями для відпочинку. Поряд з новобудовою працює багато магазинів. В 5 хв пішки розташований мережевий супермаркет «Сільпо», на відстані 15-хвилинної прогулянки супермаркети «Таврія В» та SPAR. В 5 хвилинах їзди (2 км) знаходиться ТРЦ WoodMall з кінотеатром, бутиками, дитячою розважальною зоною і фуд-кортом. В межах до 2 км від ЖК «Софія» працюють дві школи (30 та 21), гімназія 2, політехнічний коледж і три дитячих садки (1, 32 та 33). Поблизу ЖК є й місця для піших прогулянок та пікніків. Ця квартира справді вартує Вашої уваги! Показ в зручний для Вас час!

Старокостянтинівське шосе, 5/5 А

Продається однокімнатна квартира в мікрорайоні Виставка. Квартира знаходиться на середньому 5 поверсі. Загальна площа 48 м. кв. З кухні виходить велика лоджія. Стан квартири від забудовника. Встановлені якісні вікна, стіни поштукатурені чистовою гіпсовою штукатуркою, розведено електрику, котел, лічильники, якісні вхідні двері. Здача будинку 2024 р. Розташування будинку дуже зручне. поряд школа, садочок, магазини, ринок, паркова зона, McDonalds. Хороше автомобільне сполучення. До центру 5 хв. Телефонуйте. Надам додаткову інформацію.

Старокостянтинівське шосе, 26

Продається 1 кімнатна квартира в Новобудові. Будинок від забудовника Будівельний Альянс за стадіоном Політеху (заїзд з Зарічанської) Кухня-вітальня+кімната. Укомплектована сучасними меблями та якісною технікою. В квартирі виконано євроремонт. Індивідуальне газове опалення (тепла підлога+радіатори). Багато місця для зберігання речей. Зручний поверх з неймовірною панорамою на зелену зону. Біля будинку: охайна, закрита прибудинкова територія з дитячим майданчиком та зоною відпочинку. Справді достатня кількість паркомісць (навіть пізно ввечері). Відеоспостереження. Привітні сусіди. Перегляд за попередньою домовленістю. Телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Старокостянтинівське шосе, 20/6

Житлові комплекси у Хмельницький

Продам 2 кімнатну квартиру , в центрі міста . Старокостянтинівське шосе 44 кв м , 4 поверх в 5 поверховому цегляному будинку. Квартира тепла, не кутова , в жилому стані. Також є кладовка. За додатковою інформацією звертайтесь

Старокостянтинівське шосе, 17/1

Бажаєте купити квартиру щоб був парк, стадіон, річка, щоб був двір тихий і будинок розташовувався не біля дороги але зупинка поруч? Та ще мати власний гараж 25 кв.м., та кладовку біля квартири 5.3 кв.м? Здається про таку квартиру можна тільки мріяти. У нас є для Вас, самий кращий варіант на ринку нерухомості, у якому можна втілити всі свої самі крутіші мрії! Продаж квартири в єлітному будинку. Зданий будинок, підключені всі комунікації, активно роблять ремонти. Квартира не кутова, автономне опалення. Всі кімнати окремі. Зроблена штукатурка стін. Встановлені лічильники. Гарний великий хол. На поверсі додатково є ще кладовка 5.3 кв.м. Гарний двір, дитячий майданчик.

можливий продаж по єОселя
Старокостянтинівське шосе, 20/8

Бажаєте купити квартиру щоб був парк, стадіон, річка, щоб був двір тихий і будинок розташовувався не біля дороги але зупинка поруч? У нас є для Вас самий кращий варіант на ринку нерухомості! Продаж квартири в єлітному будинку. Зданий будинок, підключені всі комунікації, активно роблять ремонти. Квартира не кутова, автономне опалення. Всі кімнати окремі. Зроблена штукатурка стін. Встановлені лічильники. Гарний великий хол. На поверсі додатково є ще кладовка 5.3 кв.м. Гарний двір, дитячий майданчик. За додаткову плату можна купити гараж у будинку 25кв.м.

можливий продаж по єОселя
Старокостянтинівське шосе, 20/8

Хочете вигідно придбати квартиру? Мрієте про ремонт, який втілить ваші ідеї? Тоді не зволікайте, запрошуємо на перегляд квартири, яка вам точно сподобається! Ось її переваги: Трикімнатна квартира справжня мрія! Локація Заріччя, зручне і доступне місце. Забудовник ЖК "Софія 2", відомий своєю якістю. Площа 82,6кв.м. 8-й поверх. Один із найкращих забудовників. Стильна новобудова. Висока якість виконаних робіт. Встановлений двоконтурний газовий котел. Окремі кімнати, де зручно можна все облаштувати. Роздільний санвузол. Простора кухня з великою лоджією. Всього 3-5 хвилин до зупинки. Поруч паркова зона. Розвинена інфраструктура: магазини, школа, дитячий садок, супермаркет, навчальні заклади тощо. Ця квартира дійсно варта вашої уваги, адже все зроблено для максимального комфорту! Показ у зручний для Вас час!

Старокостянтинівське шосе, 5/5А

Продаж 2-кімнатної квартири в зданій новобудові ЖК Олімпійський 5 Всі комунікації підключені, оформлене право власності та створене ОСББ. Загальна площа приміщення 67м2, кухня світла, простора- 15м2 Планування дозволить втілити в життя сміливі дизайнерські рішення Квартира знаходиться на високому 1 поверсі В будинку індивідуальне газове опалення, встановлений двоконтурний котел, хороші вхідні двері, якісні металопластикові вікна Житловий комплекс збудовано на вдалій локації для життя, поруч вся необхідна інфраструктура, хороша транспортна розв*язка На території планується дитячий майданчик та зелена зона Телефонуйте, щоб записатися на перегляд першими або ми підберемо для вас актуальні варіанти по вашому запиту

Старокостянтинівське шосе, 20/4

Продаж 1к в ЖК Олімпійському Будинок на етапі здачі 52м2 площа, поверх 4/10 На всі додаткові запитання відповім в телефонному режимі

можливий продаж по єОселя
Старокостянтинівське шосе, 20/7

2к квартира ЖК Олімпійський-2 . 5 поверх 10 поверхового цегляного будинку Площа (84 кв.м). Квартира посередині будинку (не кутова), вид з вікон на 2 сторони. Зроблено штукатурку, дорогу електропроводку по всій квартирі, індивідуальне опалення, котел, лічильники Переуступка безкоштовна.

Старокостянтинівське шосе, 19

Старокостянтинівське шосе, 5/3

1к Виставка Старокостянтинівське шосе поверх 5/10 загальна площа 68м² всі чорнові роботи Індивідуальне опалення, двоконтурний котел, лічильники на все, якісні вхідні двері Розводка на електрику встановлені радіатори 48 000$ + переуступка

Старокостянтинівське шосе, 20/8

2к Виставка Старокостянтинівське шосе поверх 5/10 загальна площа 68м² всі чорнові роботи Індивідуальне опалення, двоконтурний котел, лічильники на все, газ ще не підключений, якісні вхідні двері Розводка на електрику встановлені радіатори 48 000$ + переуступ

Старокостянтинівське шосе, 20/8

Продається 2 кімнатна квартира в цегляному будинку, 2 й поверх- відмінно! Не кутова, тепла!Гарний стан, меблі, техніка- все залишається-є все для Вашого комфортного життя!Будинок знаходиться у так званому районі " Садки" ( Виставка), там все поруч- школа, садочок, Сільпо та безліч інших магазинів, транспорт у 3 х хвилинах пішої ходи, що дуже зручно, транспорту багато, постійний потік у всіх можливих напрямках. Поруч чудова зона відпочинку- Дендропарк! Приємні прогулянки з дітками, з друзями, а при бажанні й гаївки на галявині Вам забезпечені!Власники квартири дуже приємні люди, що теж буде позитивно впливати на подальше проживання.Запрошую вас на перегляд, чекаю дзвінків!

Старокостянтинівське шосе, 7

Простора квартира, дворівнева! Там кожен мешканець буде мати спокій , свою власну територію та комфорт! Виконано ДУЖЕ багато робіт!На першому поверсі квартири розташлвано кухню, кімнату, сан. вузол та коридор, на другому 2 кімнати , коридор та ще один сан. вузол., ітого - 2 сан. вузла! Стелі додатково утеплені мін. ватою з середини, вся підлога утеплена, влаштована " тепла підлога", всі стіни пошпакльовані та перетерті під шпалери., вся проводка помінян після забудовника. В сан вузлі влаштована розводка труб на каналізацію.Також є лічильники та газовий котел

Старокостянтинівське шосе, 2Л

Хороша квартира від забудовника, що будує якісно Комунбуд ( Рауш) Всі можливі внутрішні роботи виконано: стяжка, штукатурка, котел, радіатори, лічильники, розводка електрики!Закритий житловий масив,відеонагляд, всі комунікації!Облаштована прибудинкова територія- дитячі майданчики, тренажерні майданчики, паркова алея- все для приємних прогулянок. Поруч мережа магазинів, Нова пошта № 10, до транспорта 5 хв.Телефонуйте, хороший варіант!

Старокостянтинівське шосе, 5/3

Продаж 1 кімнатної квартири Виставка , Старокостянтинівське шосе Забудовник Рауш Зручне планування , в кімнаті місце під гардеробну в коридорі під шафу купе Поряд усі необхідне школа , садок , зупинка громадського транспорту , сільпо Поверх 1/10 високий Площа 47 кв.м Індивідуальне газове опалення Щойно зроблений ремонт У ванній буде дороблена витяжна система , змішувач , полотенчик

Старокостянтинівське шосе, 5/6
1 - 24 з 219 результатів

Географія Хмельницький