Пропоную придбати однокімнатну квартиру з хорошим косметичним ремонтом, мебльовану, з побутовою технікою. Вікна в квартирі металопластикові, балкон утеплений та засклений. Ванна і туалет сумісні, замінено сантехніку, встановлено душову кабіну. Будинок цегляний, девятиповерховий. Розташований поруч з парком, біля будинку супермаркет та зупинка міського транспорту. Показ квартири у зручний для вас час. Звертайтесь, запрошую на перегляд.

Сквирське шосе, 223

Пропонується до продажу одно кімнатну квартиру в м. Біла Церква (Піонерська, біля дитячої стоматологічної поліклініки ) в цегляному будинку. Квартира не кутова, загальглю площею 31кв. м. кімната 17.кв. м. кухня 6кв. м. МПВ . сан вузол суміжний. Прекрасне місце для життя, поруч в пішої доступності школа, садок, АТБ, Сільпо, Базар, Торговий центр. річка, парк "Олександрія", зупинка громадського транспорту. Телефонуйте цікава пропозицію! Остаточна ціна буде обговорюватися з реальним покупцем. Офіційно зареєстроване підприємство з постійною адресою, кваліфікованим персоналом та досвідом роботи, надає повний перелік послуг з питань, повязаних з нерухомістю. Безкоштовно приймаємо заявки від продавців і орендарів. Гарантуємо обєктивну оцінку, якісну рекламну компанію та юридичну підтримку. Юридичний супровід угод до моменту вручення правовстановлюючих документів, перевірка нерухомості на наявність арештів, обтяжень, і.т.п. З повагою агенство нерухомості "ЄвроДім"

Сквирське шосе, 49

Продаж 3 кімнатної квартири по вулиці Сквирське шосе Залізничне селище, поруч АТБ Площа 68 м2 Одна кімната прохідна Квартира розташована в цегляному двоповерховому будинку 2 поверх (одна квартира на поверсі) Зроблено свіжий косметичний ремонт Балкон засклений Є клаптик землі під грядку, погреб Двір закритого типу Ціна 45000$ АН Злагода.

Сквирське шосе, 25
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається однокімнатна квартира в хорошому спальному районі ,Сквирське шосе 256, рядом є зупинка транспорту ,також неподалік зупинка маршруток на Київ ,неподалік парк Александрія ,,річка,магазини Атб,Сільпо,Червоний маркет,аврора ,Копійочка,Єва,Банки,Аптеки,мед,коледж,строїтільний коледж,школи,Больниця Сімашко рядом,також до жд.вокзалу 10 хв їзди ,до центру 15,є базар ,садочок,коледж і все необхідне для життя.В квартирі є всі необхідні меблі,а також техніка:холодильник LG ,стіральна машинка Bosch ,боллер ARISTON,пилосос Philips,телевізор плазма Samsung мікроволновка ,чайник ,в спальні ламінат ,пластикові двері і вікно при виході на балкон і все що потрібно для життя. При вході двоє дверей одні броньовані двері ,також в квартирі є балкон ,також присутній WI FI , також є підвальне приміщення і таке інше всі питання по тел. За окрему плату можу запропонувати Гараж. Рієлторам не турбувати!!!

владелец
Продажа квартири

Якщо Ви мрієте про комфорт та затишок і не плануєте робити ремонт то ця пропозиція саме для Вас. Продається 1 кімнатна квартира в тихому спокійному районі міста поруч з парком Олександрія по вулиці Сквирське шосе. Квартира з сучасним ремонтом, мпв, кімната збільшена за рахунок балкону, в сан узлі кахель. Квартира продається разом з меблями та технікою. Зручне місце розташування поруч парк, супер маркети, зупинка. Вигідне капіталовкладення як для проживання так і під здачу оренду.

Сквирское шоссе, 216, Клиника, Белая Церковь, Киевская 45000.0 USD

Продаж 2 кім квартири на 1 поверсі в цегляному будинку на Військбуді. Квартира під власний ремонт Зручне розташування

Сквирское шоссе, 250, Военстрой, Белая Церковь, Киевская 27900.0 USD

3/2/5 на Сквирскому шосе. Цегляний будинок. Квартира не кутова. Косметичній ремонт. Вирівняли стелю та стіни. М/п/о та м/п/б. Заг.пл.57м2, Кімнати (16, 5;13, 6;10, 10м2). Кухня 5, 4м2. Кімнати суміжно-прохідні. С/в окремий. Газ.колонка. Лічильники газ, світло, вода. Тепловий лічильник на будинку. Є комора. Ціна 40500 у.е. торг

Сквирское шоссе, 250, Военстрой, Белая Церковь, Киевская 40500.0 USD

Продажа ПОВНОЦІННОЇ (не м\с) 1-но кім. квартири р-н парку Олександрія. Продаж 1но кімнатної квартири в інфраструктурному районі міста біля парку Олександрія! Квартира розташована на комфортному 1 поверсі девʼятиповерхового панельного будинку! Квартира не кутова, має загальну площу 34 кв.м. Поряд з будинком усі необхідні установи, банки, навчальні та дитячі заклади, торгові точки, маркети, ринок, зупинки, і чудовий парк для відпочинку. Документи перевірені та готові до угоди.

Сквирское шоссе, 216, Клиника, Белая Церковь, Киевская 32000.0 USD

2-кімнатна квартира вул. Сквирське шоссе, на високому 1-му поверсі 5-поверхового цегляного будинку, загальною площею 46 м2, окремі кімнати 17 м2 та 12 м2, роздільний санвузол, кухня 6 м2, засклений балкон, коридор. Квартира дуже тепла, в житловому стані, металопластикові вікна, бойлер, подвійні вхідні двері. Зручне розташування в тихому місці неподалік парку Олександрія, поруч ринок, Фора, Сільпо, АТБ, спорткомплекс, зона відпочинку, громадський транспорт, маршрутки до Києва. Вартість- 39000уо. Ексклюзивний продавець- Агентство нерухомості -КвартЛандія- Фото відповідають дійсності. Показуємо щодня.

2-кім. квартира з окремими кімнатами вул.Сквирське шосе

География, Белая Церковь