Ви в неї закохаєтесь з першого погляду! Квартира на Леваді. Ваш улюблений район. Вона наповнена новим життям, новими ідеями, і сонячним світлом. Вона готова зробити щасливим того, хто її оцінить. Сучасний ремонт, зроблений якісно. Вона неймовірна, вона вам сподобається. Таких мало. Повністю зроблено нове, електричне проведення, а також заземлення у квартирі. Нова стяжка, ідеально покладено плитку та ламінат. Вбудовані меблі залишаються для нового власника. Балкон засклений мп рамою, гарний вигляд з вікон та на зелену паркову зону. Дах зроблений разом з сусідами по всьому периметру квартир, достатньо на довго, також є тамбур на дві квартири - це більш безпечно, який також в чудовому стані. Охайний під"їзд, зелений, дуже зелений дворик з дитячим майданчиком. У дворі дитячий садок, поряд дві школи. А за будинком - ринок, зупинка, велика кількість крамниць, відділення банку, поліклініка поряд. Телефонуйте, цій красуні потрібен щасливий власник чи власниця. Я відповім на всі питання і з великим задоволенням організую перегляд.

Чураївни вул., 3

КОД 8091 мікрорайон Левада 2к квартира покращеного планування, просторі й окремі кімнати, не кутова, площа загальна - 49 м кв, кімнати - 28 м кв, кухня - 7 м кв відмінний стан, є балкон. Чудова пропозиція для родини з дітками!

Чураївни вул., 3

Продаж 2-кімнатна квартира, район-Левада Квартира в житловому стані, зручний середній поверх, квартира дуже тепла, простора кухня, роздільні кімнати, балкон засклений, санвузол роздільний. Опалення централізоване, в кімнаті та на кухні вікна замінені. Гарне місце розташування та чудове планування! Поряд знаходиться школа, дитячий садок, магазини, паркова зона. Також є зручний доступ до громадського транспорту, що дозволяє швидко дістатися до будь-якої точки міста. Для отримання додаткової інформації, телефонуйте за номером телефону! КОД - 881-060

Чураивны улица, 3/2, Левада, Полтава, Полтавская 37000.0 USD
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Чудова пропозиція для тих, хто не хоче робити ремонт, а бажає придбати готовий варіант для проживання.3-кімнатна квартира покращеного планування, 63 кв.м загальної площі.Три окремі кімнати, достатньо місця для великої родини.Прекрасний мікрорайон Левада, зручне розташування, гарна інфраструктура, все поряд.Квартира з сучасним ремонтом, меблі та техніку лишають.Заходь і живи, таких пропозицій мало на ринку нерухомості.Що до перегляду телефонуйте!

Чураивны улица, 1, Левада, Полтава, Полтавская 64000.0 USD

Продам 1-о кімнатну квартиру покращеного планування у районі Левада! Загальна площа якої складає:35 м.кв.Світла та простора. Житловий стан. Сантехніка, стояк повністю замінені. Вікна металопластикові. Балкон застеклений. Розташована на зручному другому поверсі девяти поверхового панельного будинку. Квартира не кутова. Хороші сусіди. Зручне розташування, тиха та спокійна місцевість. В пішій ходьбі знаходиться зупинка, ринок, школи, садок, супермаркети і тд. Реальному покупцеві розумний торг! За подробицями телефонуйте за вказаним номером телефону в оголошенні.

Чураивны улица, 11, Левада, Полтава, Полтавская 31500.0 USD

Трьохкімнатна покращеного планування. Велика простора кухня, окремі кімнати, роздільний санвузол. Телефонуй! З радістю запросимо на перегляд. Надамо консультацію з будь-якого питання. Надамо юридичний супровід під ключ.

Чураивны улица, 9, Подольский, Полтава, Полтавская 49000.0 USD

Продаж. Трикімнатна квартира. Вторинне житло. м-н Левада, вулиця Чураївни. Загальна площа квартири - 66м2, кухня - 10м2, будинок - панельний, 10/10 поверх. Центральне опалення. Стан квартири - ремонт, продаж з меблями та побутовою технікою. Ціна за квартиру - 56000$. Основні та додаткові податки й витрати на купівлю цієї нерухомості несе Покупець.

‼️ Левада. Покращене планування. Ремонт. З меблями та технікою

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-869-124-LX. Квартира з ремонтом, в гарному районі. Велика кухня. Балкон утеплений. Четвертий поверх, девяти поверхового будинку. Поруч вся інфраструктура.

1 к, Чураївни вул., Левада

География, Полтава