Ми раді запропонувати вам на продаж 3-кімнатну квартиру в цегляному будинку. Квартира знаходиться на 1 та 2 поверсі 2-поверхового будинку недалеко від центру міста. Загальна площа 69.1м2, кухня 10.6 м2. Зручне місцерозташування. Поряд школи, дитячий садок, магазини, аптеки.

Продається -кімнатна квартира. Чортків

Ми раді запропонувати вам на продаж 1—кімнатну квартиру в цегляному 1—поверховому будинку недалеко від центру міста. Загальна площа 19.9 м2. Кімната простора та світла. Встановлено металопластикові вікна, конвекторне опалення. Є усі комунікації. Зручне місцерозташування, поряд школа, садок, банки, магазини, ринок.

Продається 1—кімнатна квартира. Чортків

Ми раді запропонувати вам на продаж 1- кімнатну квартиру на 1 поверсі 2-поверхового цегляному будинку недалеко від центру міста. Загальна площа 32.3 м2. . Кімната простора та світла. Ведуться ремонтні роботи. Встановлено вхідні двері , металопластикові вікна. Зручне місцерозташування. Поряд уся необхідна інфраструктура: школа, садок, магазини, зупинка транспорту.

Продається 1-кімнатна квартира. Чортків

Ми раді запропонувати вам на продаж 1-кімнатну квартиру на 1 поверсі 1-поверхового цегляного будинку недалеко від центру міста. Загальна площа 22,2 м2 . Кімната простора та світла. Потребує ремонту. Пічне опалення, вода із криниці. Тихий, спокійний, затишний район.

Продається 1-кімнатна квартира. Чортків

Ми раді запропонувати вам на продаж 1- кімнатну квартируна 2 поверсі 2-поверхового цегляного будинку в центрі міста. Загальна площа 29,7 м2. Квартира потребує ремонту. Усі комунікації. У кімнаті встановлено газовй конвектор. Є балкон. До квартири належить підвал. Зручне місцерозташування, поряд школи, садки, лікарня, поліклініка, пошта, магазини, зупинка транспорту.

Продається 1-кімнатна квартира в самому центрі міста. Чортків

Исследуйте территорию