🏢Продається затишна трикімнатна квартира у Хмельницькому,в районі Ракове на вулиці Чорновола. Загальна площа квартири 58 кв.м, з яких 55 кв.м - житлова площа,кухня площею 15 кв.м. Квартира розташована на першому поверсі двоповерхового будинку. 🏠Поруч знаходиться уся необхідна інфраструктура для комфортного проживання:школа,садочок,магазини,кавярні,пошта,відділення швидкої,зупинка громадського транспорту. 🔥 Квартира тепла та затишна. Зроблений якісний ремонт. Ви зможете насолоджуватися комфортом та затишком у кожному куточку вашої нової домівки. 🔧 В квартирі індивідуальне опалення,встановлений двоконтурний газовий котел , це значно зменшить ваші витрати на опалення та дозволить контролювати температуру відповідно до вашого комфорту.Встановлені нові радіатори,підлога встелена ламінатом і керамічною плиткою,натяжні стелі,металопластикові вікна і якісні броньовані двері. 💰 Не втрачайте можливість стати власником цієї затишної 3-кімнатної квартири у районі Ракове. Чудова пропозиція для комфортного проживання у зручному місці. Телефонуйте щоб домовитись про перегляд!

Чорновола В.М. вул., 76/1

В продажу 3к квартира по вул.Чорновола 176/1, район Ракове, район Ветлікарні. Квартира знаходиться на нульовому поверсі, на рівні першого. Дуже гарне планування - окремі кімнати, окремий санвузол, є можливість зробити окремий вхід чи добудувати великий балкон. В квартирі індивідеальне опалення, зроблений косметичний ремонт. Можливий варіант під комерцію. Присутній торг! Телефонуйте Інна

3к 81 кв.м., індив.опалення, вул.Чорновола

Продаю двокімнатну квартиру, по вул. Чорновола 176/1, цегляний будинок нового планування, десятиповерховий будинок, поверх 6. З гарним ремонтом, залишається техніка та меблі. Висота стелі 3,2 метрів. Індивідуальне газове опалення. Гарна ціна.

2к Вул. Чорновола за 55000$
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 1к квартира в цегляному будинку 80-х років побудови. Зручний другий поверх. Квартира в житловому стані. Вікна металопластикові, санвузол облицьований, лінолеум на підлозі, встановлена кухня. Низьке переоформлення Телефонуйте

Черновола Вячеслава улица, 64, Загот Зерно, Хмельницкий, Хмельницкая 28000.0 USD

Терміновий прордаж! 3к - Раково Ветлікарня - Здана та обжита новобудова - Комфортний поверх 1/8 - Квартира не кутова - Загальна площа 81м2 - Індивідуальне газове опалення - дуже гарно продумане пданування - хороший житловий стан Телефонуйте! Домовимося за показ в зручний для вас час!

Черновола улица, 176/2, Хмельницкий, Хмельницкая 47000.0 USD

ID: 32565 Пропонуємо 1-кімнатну квартиру в новобудові на вулиці Чорновола у місті Хмельницький. Площа квартири 32 м², кухня - 6 м². Квартира без внутрішніх робіт, що дозволить вам створити ідеальне житло за власним смаком. Будинок 3-поверховий, продається квартира на другому поверсі, комфорт-клас. Розташування в новому житловому масиві Заготзерно забезпечить комфорт і зручність для мешканців. Не упустіть можливість стати власником цієї затишної квартири! Телефонуйте! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-921-830-DR.

Черновола улица, 1, Загот Зерно, Хмельницкий, Хмельницкая 20500.0 USD

Поверх: 2-й поверх 3-поверхового будинку Площа: 32 м² Сторона: Південна Вид з вікна: на приватний сектор Висота стелі: 2.6 м Стан: від забудовника, що дає можливість зробити ремонт на власний смак Інфраструктура: Зроблена підлога (суха стяжка 6 см) Опалення в квартирі розведено, потрібно лише підключити батарею та встановити електричний котел Є місце для паркування Документи готові до продажу!

ул. Черновола Вячеслава, 5/4, Загот Зерно, Хмельницкий, Хмельницкая 20500.0 USD

Ваші увазі пропонується смарт квартира площею 24 м2 Будинок трьох поверховий на 8 квартир Є власне паркомісце що входить у ціну Опалення в будинку від електрики, встановлений окремий лічильник. Квартира розташована на другому поверсі. Ще є просторий балкон який не входить у площу квартири вул. Чорновола Через залізну дорогу центр міста та ЖД вокзал

Продам смарт квартиру 24 м2

Продається простора 3-кімнатна квартира(по суті 5-кімнатна), розташованій у районі Раково по вулиці Чорновола, Хмельницький. Квартира знаходиться на 1 поверсі 8-поверхового будинку Загальна площа квартири становить 84 кв.м, з площею кухні 9 кв.м.. Квартира має роздільний санвузол.Кухня-студія зі зручною і комфортною залою спальня дитяча Величезний балкон на дві кімнати:кімната відпочинку і кабінет Підвал+погріб Грядка з квітами Також є можливість придбати гараж у дворі Квартиру можна придбати також для комерції Розташована в зручному районі, поруч знаходяться магазини, школи та дитячі садки. Ця квартира - ідеальний вибір для сімї, яка шукає комфортне та просторе житло.Квартира має світлі та просторі кімнати, що дозволяють максимально використовувати простір.Не втрачайте можливості придбати таке чудове житло за доступною ціною. Запрошуємо вас на перегляд! Для отримання додаткової інформації та запису на перегляд, звертайтесь за номером телефону.

Продаж 3к квартири Раково SL

Продам 2 кімнатну квартиру - площа 56,30 кв.м. - 1 поверх з 4 - мікрорайон Ракове - вул. Чорновола Вʼячеслава (орієнтир біля парку, будинок офіцерів) - цегляний будинок - вікна на південь, на зелену зону - кутова - є балкон - хороший житловий стан - індивідуальне газове опалення - частково з меблями - площа кухні 10,50 кв.м. - санвузол роздільний - централізований водопровід та каналізація - є підвал площею 13.1 кв.м. - біля будинку вільна парковка 38 500$. Ще є торг. Мінімальне переоформлення 2% Тел.: 0.6.8.9.8.3.6.4.0.7 Юлія Т.вл.5315

2 кімнатна квартира з підвалом

Житлові комплекси у Хмельницький

ID: 30184 Продам дуже класну трьохкімнатну квартиру ! - Площа 83 кв.м. - Повноцінна, трьохкімнатна квартира, з трьома роздільними кімнатами, роздільний санвузол, 2 балкони, один з яких зроблений під робоче місце; -Дуже гарний житловий стан, робився ремонт! - Замінена електрика, сантехніка, рівнялись стіни підлога; - Встановлений бойлер і лічильники; -залишають вмонтовані меблі; - Якісна столярка, вікна і балкони металопластикові; - Без оплати комісій і мінімальне оформлення; Впевнена, що ця пропозиція вас зацікавить. Телефонуйте і домовимось про показ! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-749-074-LX.

Продам квартиру Хмельницкий, Черновола ул.

ID: 30731 До Вашої уваги простора трикімнатна квартира з авторський плануванням та ремонтом. - Площа 77 кв.м - Цегляний будинок - Індивідуальне опалення - Тераса - Якісний ремонт - Залишаються меблі та техніка - Мінімальне переоформлення Зацікавила пропозиція – не зволікайте, телефонуйте! Відповім на всі додаткові питання та організую показ. Пропозиція ватра ВАШОЇ УВАГИ! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-748-700-LX.

Продам квартиру Хмельницкий, Черновола ул.

Географія Хмельницький