Світла, чиста, суха 2к. квартира. 9/9 без ліфта. Частково зроблено косметичний ремонт. По всій квартирі натяжні стелі. Лоджія з новими склопакетами. Кухня квадратна, містка. У квартирі індивідуальне електроопалення, бойлер. З меблів лише кухня. Є місце для облаштування гардеробної або комори. Ванна та туалет потребують оновлення, але стан нормальний. Квартира вільна - заходь та живи! Квартира знаходиться в районі селище Енергетик, у лісовій частині міста. Є озеро, річка, недалеко водосховище. Школа, сад, магазини біля будинку. Можна розглядати як квартиру-дачу! Можна розбити городик, завести натуральне господарство. Над квартирою технічний поверх, допоки не викуплено. Ліфти не працюють в усіх будинках селища, але люди намагаються це питання вирішити. Додаткові питання можна задавати у вайбер або телеграм (09******30). Торг. Реальному покупцю поступлюся. КВАРТИРА НЕ ЗДАЄТЬСЯ.

власник
Приємна, світла, простора 2-кімнатна квартира

Вашій увазі сонячна та затишна 2-х кімнатна квартира на 6 поверсі 9-ти поверхового будинку. Індивідуальне електро опалення. Для перегляду телефонуйте : 0 ************69 Марина

власник
Квартира на Н.Чигирині

2 - х комнатная квартира на 2 этаже 4 - х этажного дома в центре г . Чигирин . Общая площадь 50 м.кв. Автономное газавое отопление . Котел без электронной автоматики и без водяного насоса , всё работает совсем без электричества .Стены кирпичные перекрытие жб. плиты . Большая лоджия , прямо под ней гараж . Гараж входить в цену .Тихий центр, всё рядом , даже стадион речка и пляж . Тихий и спокойный город . Торг .

власник
Квартира 2-х ком. в центре .
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам квартиру, автономне електроопалення з документацією, двохтарифний лічильник електрики, сонячна сторона, не кутова, є технічний поверх зверху, на поверсі є кладова, у квартирі утеплені всі потолки, та стіни. Натяжна стеля. Можливо обмін на автомобіль.

власник
Продам квартиру двохкімнатну

Продам квартиру в Чигирині двухкомнатна Інформація по тел . Обмін на авто або сільхоз техніку Скину відео кВ в вайбер або телеграм

власник
Продам кв в Чигирині

Квартира знаходиться в центрі міста.Чигирина Черкаської обл. в 5ти поверховому будинку на 2 поверсі.В квартирі індивідуальне опалення, євро вікна, поли - ламінат.Близько ринок,магазини, річка, пляж, стадіон.квартира з ремонтом.

власник
Продам 2х кімнатну квартиру