Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 68 м2 з утепленою лоджією на зручному 2 поверсі престижної новобудови в Першотравневому р-ні за вул. Буковинська. Код квартири - #20456379 • 2 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • сирець; • лоджія. Квартира з підключеними лічильниками та комунікаціями (вода, каналізація, газ, електрика), зробленими міжкімнатними стінами, встановленими вікнами та вхідними дверима, гіпсова штукатурка стін, розведена електрика, встановлений котел та радіатори для індивідуального газового опалення, засклена лоджія, передбачений кошик для встановлення кондиціонера. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має зручне роздільне планування – окремі просторі кімнати (14 м2, 15,76 м2), кухня-студія площею 21.34 м2, санвузол роздільний. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Буковинська, 62

Продається двохкімнатна квартира в будинку на початку вулиці Щербанюка ( зі сторони в.Головної), розташована на другому поверсі двохповерхового будинку з мансардною третьою кімнатою, загальною площею квартири 88м2, житловою 57 м2, кухня має 14 м2. Є також балкон і підвал. Кімнати суміжні, але є можливість зробити їх окремими. Квартира має гарний жилий стан, на опалення двохконтурний газовий котел. Будинок на три квартири. В дворі є невеличка ділянка землі та місце для авто. Ціна 85 000 у.о. Можливий обмін на будинок в межах міста в жилому стані, зі зручностями. Тел. 0955789322

Головна вул., 108

Продається 3 кімнатна квартира в самому центрі міста по вулиці Українській, 3 поверх 4 поверховий будинок, 103 кв.м., пічне опалення, хороший жилий стан, гарне планування, 2 балкони, залишаються всі меблі та побутова техніка, 2 кладовки, підвал, вхід з підїзду

Українська вул., 14

Власник, по переуступці! 2 секція, будинок збудований, офіційна дата здачі - весна 2025 року. Вкінці року дають ключі для початку проведення ремонтних робіт. Двокімнатна новобудова бізнес-класу 65 м.кв у ЖК «Vodogray UN1T». Сирець, 5/9 поверх, роздільний санвузол, великий коридор, кухня 17 кв.м., роздільні кімнати із панорамними вікнами. Знаходиться по вул. Буковинське віче, 4 (р-н Майдану). Технологія будівництва монолітно-каркасна, стіни - цегла, утеплення- мінеральна вата, оздоблення будинку - клінкерна цегла, висота стелі - 2.8 м. У вартість включено: - тепла підлога (кухня, санвузол, коридор) - двоконтурний котел Vaillant і радіатори - чистова стяжка і чистова штукатурка - розведення електрики по всій квартирі - вхідні протипожежні двері і панорамні енергоефективні вікна - усі лічильники (газ, вода, світло) - домофон, кабельне, інтернет - сучасне оздоблення та освітлення підʼїзду з датчиками руху.

власник
Vodogray UNIT р-н Майдану власник

Продаємо квартиру біля Центральної площі вікно спальні та кухні виходить в затишний двір де є місця для парковки власного авто,вікно іншої кімнати виходить на фонтан та центральну площу .Мебель та електротехніку залишаємо,як що потрібно забрати щось не потрібне вам,то заберемо.Властник.

власник
Квартира  2 х кімнатна,центральна площа

У вас є унікальна можливість стати власником комфортабельної 3-кімнатної квартири на вулиці Пилипа Орлика 2а! Квартира, без ремонту, що дає вам велику свободу у створенні власного інтерєру. Відеооглят тут - youtube.com/shorts/k1ojso9IgfY Знаходячись у будинку, ви зможете насолоджуватись чудовими краєвидами на місто. 3 стороння квартира дарує вам можливість насичено спостерігати за ритмом життя нашого улюбленого міста. Ви зможете насолоджуватись яскравими вогнями нічного міста та спостерігати за розквітанням нового дня. Окрім прекрасного краєвиду, будинок також має власний паркінг, що додає комфорту та безпеки вашому життю. Ви зможете забути про пошуки місця для паркування та мати впевненість у збереженні вашого автомобіля. Місце розташування цього будинку - справжній бонус! Зручно розташований поруч з парком, спортзалами, кафе та ресторанами. Ви зможете насолоджуватись активними вихідними у спортивних закладах, розслабитись у затишному кафе поблизу або смакувати стравами у відомому ресторані. Все це знаходиться в декількох кроках від вашого нового дому. Будинок зведений у 2007 році, що говорить про його повне заселення.Висота стель 2.90м. Деякі роботи вже виконані, такі як встановлення теплої підлоги, та проведено розведення електрики, встановлені радіатори.А ще в подарунок новим власникам - другий рівень над квартирою. Не втрачайте можливість стати власником цієї просторої 3-кімнатної квартири на ПилипаОрлика 2а! Звертайтесь за додатковою інформацією та домовляйтесь на перегляд.

ул. Орлика Филиппа, 2А, Героев Майдана, Черновцы, Черновицкая 85000.0 USD

Код об`єкта: 324113. АН "Атланта".Можливе придбання в кредит за програмою ДМЖ, єВідновленняМожна під єВідновлення, постанову 280 або готівкою!Розкішна 3-х кімнатна квартира зі щойно зробленим євроремонтом в самому топовому районі міста - по вул.Полєтаєва, до парку Жовтневого та озера - 5 хв пішки.Не має кращого району міста Чернівці, максимально розвинена інфраструктура, все поруч в пішій доступності: садочки та школи на вибір, магазини, салони краси, аптеки, супермаркетиТЦ Формаркет, ринок Черемош, парк Жовтневий, озеро, Проспект Незалежності тощо.Квартира складається з 2 спалень та залу, який об`єднаний з кухнею (кухня-студія) ванної кімнати, коридору та 2 балконів (відкритого і заскленого).(План квартири прикріплений у фото).Основні характеристики квартири:- 2 спальні+кухня студія- загальна площа 60 кв м- двостороння- 3 поверх з 5- свіжий КАПІТАЛЬНИЙ євроремонт (все збивалося до цегли, нова електрика, нова сантехніка у квартирі та у всьому будинку, повністю замінені труби у підвалі, нові лічильники тощо)- нові меблі та техніка (ще на гарантії!)- якісні нові металопластикові вікна- нові міжкімнатні та вхідні двері premium класу- подвійні usb розетки у спальнях- енергозберігаючі технології освітлення (декілька режимів освітлення, керування ввімкнення і вимкнення світла - пультом)- система відеоспостереження в під`їзді (відтворює зображення зі звуком, має карту пам`яті для запису з виведенням зображення на екран власного телефону)- ремонт у під`їзді- місце під автоКвартира розташована в цегляному будинку, сонячна, внутрішня, тепла.Повністю укомплектована меблями та технікою, МОЖНА ЗАЙТИ І ЖИТИЗвільнення за 1 день!

Полетаєва Федора, 1, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 85000.0 USD

Код об`єкта: 275477. АН "Атланта".Квартира, без ремонту.Відеоогляд тут - youtube.com/shorts/k1ojso9IgfYБудинок також має власний підземний паркінг.Будинок 2007 року.120 метрів.15 метрів тамбур, що може бути великою прихожою зоною з гардеробом для верхнього одягу.Висота стель 2.90м.Деякі роботи вже виконані, такі як встановлення теплої підлоги, та проведено розведення електрики, встановлені радіатори.А ще в подарунок новим власникам - другий рівень над квартирою.

Аркадия Гайдара улица, 1, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 85000.0 USD

Продається затишна 3-кімнатна квартира у новобудові, яка вже здана в експлуатацію. Розташована на вулиці Пумнула Арсена, що знаходиться в центрі міста. Площа квартири - 91 кв. м, розташована на другому поверсі. У квартирі є котел, вхідні двері, дорогий стікляний турецький ліфт та гіпсова штукатурка стін. Всі необхідні комунікації підведені. Також є інші варіанти в цьому будинку.

Пумнула Арона улица, 29, Центр, Черновцы, Черновицкая 85000.0 USD

Найвигідніша пропозиція на ринку новобудов. Квартира, без ремонту. Відеоогляд тут - youtube.com/shorts/k1ojso9IgfY Будинок також має власний підземний паркінг - є місця. Будинок 2007 року. 105 метрів. 15 метрів тамбур, що може бути великою прихожою зоною з гардеробом для верхнього одягу. Висота стель 2.90м. Деякі роботи вже виконані, такі як встановлення теплої підлоги, та проведено розведення електрики, встановлені радіатори. А ще в подарунок новим власникам - другий рівень над квартирою.

Филиппа Орлика улица, 2А, Героев Майдана, Черновцы, Черновицкая 85000.0 USD

Житлові комплекси у Чернівці

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 60 м2 повністю готова до проживання в Першотравневому р-ні біля Центральної площі. Код квартири - #2 3 2 5 0 4 0 1 4 поверх з 5; вторинний житловий фонд; централізоване опалення; з меблями та технікою; ремонт. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика). Квартира має якісний ремонт, продається з меблями та технікою. Затишна квартира має мебльовані вітальню та спальну кімнату з міжкімнатними дверима, кухню площею 14 м2 з вбудованими меблями та технікою. Санвузол з ванною, пральною машиною та якісною сантехнікою. Вікно спальні та кухні виходить в затишний двір, де є місця для парковки власного авто, вікно іншої кімнати виходить на фонтан та центральну площу. Поряд розвинена інфраструктура: супермаркети, школа, дитячий садок, зупинка транспорту. Звертайтеся, щоб дізнатися про деталі та оглянути квартиру.

Центральная площадь, 3, Черновцы, Черновицкая 85000.0 USD

Продається 3х кімнатна двох рівнева квартира загальною площею 115м‘ Квартира на першому поверсі можливо зробити фасадний вхід. Зручне планування ідеально підійде для переводу в різного роду комерцію (кафе, офіс, магазин тощо) Два санвузла, дві роздільні кімнати. Опалення газовий котел- батареї та тепла підлога, також є твердопаливний сучасний камін що додає особливої атмосфери. В квартирі замінені всі комунікації. Для проживання необхідний лише косметичний ремонт. Квартира готова до продажу, реальному покупцю хороший торг.

3 кімнатна Картира на Кобилянській фасад

Продається затишна 3-кімнатна квартира у новобудові, яка вже здана в експлуатацію. Розташована на вулиці Пумнула Арсена, що знаходиться в центрі міста. Площа квартири - 91 кв. м, розташована на другому поверсі. У квартирі є котел, вхідні двері, дорогий стікляний турецький ліфт та гіпсова штукатурка стін. Всі необхідні комунікації підведені. Ціна - $85,000. Також є інші варіанти в цьому будинку. Для отримання додаткової інформації та організації перегляду звертайтеся за номером +38********90. #продаж_квартир #vyshnivskyi_rieltor

Продається 3х кімнатна квартира в Центрі  НОВОБУДОВА під єОселю

Продам 2-кiмнатну сталiнку на Центральнiй площi з виглядом на фонтан. Квартира знаходиться на 4 поверсi 5-поверхового будинка. Перекриття залiзобетоннi, стiни-цегла. Площа квартири 55 м.кв., кухня 7 м.кв., кiмнати окремi. Кiмната 18 м.кв. з балконом виходить на фонтан, Кухна та спальня 14 м.кв. виходять у двiр. Кiмнати та санвузол окремi. У квартирi зроблен капiтальний ремонт. Квартира двостороння, дуже свiтла. 85000 у.о. торг.

Продам 2-кiмнатну сталiнку на Центральнiй площi з виглядом на фонтан

Квартира, без ремонту. Відеоогляд тут - youtube.com/shorts/k1ojso9IgfY Будинок також має власний підземний паркінг. Будинок 2007 року. 120 метрів. 15 метрів тамбур, що може бути великою прихожою зоною з гардеробом для верхнього одягу. Висота стель 2.90м. Деякі роботи вже виконані, такі як встановлення теплої підлоги, та проведено розведення електрики, встановлені радіатори. А ще в подарунок новим власникам - другий рівень над квартирою. Код обєкта: k108 275477 4. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/chernovtsy/object/3komnatnye/275477

Велика квартира в новому будинку на Героїв Майдану

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 68 м2 з утепленою лоджією на зручному 2 поверсі престижної новобудови в Першотравневому р-ні за вул. Буковинська. Код квартири - #20456379 • 2 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • сирець; • лоджія. Квартира з підключеними лічильниками та комунікаціями (вода, каналізація, газ, електрика), зробленими міжкімнатними стінами, встановленими вікнами та вхідними дверима, гіпсова штукатурка стін, розведена електрика, встановлений котел та радіатори для індивідуального газового опалення, засклена лоджія, передбачений кошик для встановлення кондиціонера. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має зручне роздільне планування – окремі просторі кімнати (14 м2, 15,76 м2), кухня-студія площею 21.34 м2, санвузол роздільний. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/2-k-kvartira-68-m2-sirec-v-novobudovi-z-io-za-vul-bukovinska Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

2-к. квартира 68 м2 з  кухнею-студією, і/о за вул. Буковинська

Ідеальний варіант сучасної 2-х новобудови в зданому будинку по вул. Миколаївській (Маланчука), підходить під єОселю, євроремонт, всі меблі та техніка (холодильник, пральна машина, кондиціонер) залишаються, є гардеробна кімната, балкон, будинок заселений, ліфт працює, закрита територія. Квартира світла, простора, затишна. Показ в зручний час.

Квартира для молодоі та сучасноі сімʼі

Пропонується до продажу 3-кімнатна "чешка" по вулиці Головна район автовокзалу. Квартира розташована на 2-му поверсі 9-поверхового будинку. Загальна площа становить 70 квадратних метрів. Основні характеристики: Ремонт: Свіжий ремонт, готова до заселення. Не кутова: Квартира знаходиться в середині будинку, що забезпечує теплі умови проживання. Податок: Лише 2%. Вартість квартири: 85,000$ Це ідеальний варіант для тих, хто шукає комфортне житло з готовим ремонтом. Для додаткової інформації або організації перегляду, будь ласка, звертайтесь за контактним номером телефону.

3-х кімнатна чешка по вулиці Головна

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 70,37 м2 з лоджією та панорамними вікнами у новобудові в Шевченківському р-ні за вул. Щербанюка. Код квартири - #12805851 • 5 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • на стадії будівництва; • здача в експлуатацію – 4 квартал 2024 року; • індивідуальне опалення (газове); • лоджія; • без ремонту. На стадії здачі в експлуатацію у квартирі будуть підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), зроблено міжкімнатні стіни, встановлено якісні панорамні вікна та вхідні двері, індивідуальне опалення від газового котла. Ремонтні роботи можна буде розпочинати після введення будинку в експлуатацію (4 кв. 2024 р.). За проєктом квартира матиме двостороннє розташування з 2 окремих житлових кімнат і кухні площею 14,21 м2 з виходом на засклену лоджію, роздільний санвузол, коридор. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/2-k-kvartira-70-m2-z-io-ta-lodzhiyeyu-v-zhk-modern-home Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

2-к. квартира 70 м2 з і/о та лоджією в ЖК Modern Home

Комфортна 3-кімнатна квартира покращеного планування в сучасній новобудові Знаходиться по вулиці Руській на другій лінії від дороги (район меблів "Майя") Площа загальна - 96,5 м ! Площа кухні - 12,4м + балкон 1,5 м Кімната - 20,6 м Кімната 2 - 17,3 м Кімната 3 - 23,2 м Санвузол - 4,3 м Санвузол 2 - 1,8 м Коридор - 15,4 м Знаходиться на 8 поверсі 10-поверхового будинку В ціну квартири включено від Забудовника: - розгалужена електромережа (в кожному з приміщень є достатня кількість розеток) - встановлення газового двоконтурного котла (для індивідуального опалення та гарячої води) - чорнова штукатурка стін - стяжка підлоги - встановлення всіх лічильників - вхідні броньовані двері (якісні) - якісні металопластикові вікна Житловий комплекс бізнес-класу, який створюється відповідно до усіх сучасних вимог. Власна інфраструктура комплексу: закрита територія, дитячий майданчик, магазини, кав’ярні, спортзал, підземний 2-х рівневий паркінг з ліфтом та зарядними станціями для електрокарів, відпочинкова та прогулянкові зони. Додатково є можливість купівлі паркомісця та комірок. Унікальний архітектурний проєкт, що створювався з урахуванням сучасних тенденцій, а нашими перевагами є: - ВДАЛЕ РОЗТАШУВАННЯ, зручна розвязка, 10хв до центру - ПОКРАЩЕНЕ ПЛАНУВАННЯ - СУЧАСНА АРХІТЕКТУРА. Сучасний проєкт втілений дизайнерами та архітекторами - ПІДЗЕМНИЙ ПАРКІНГ. Захищений паркінг для кожної квартири - ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК. Ігрова зона закритого типу для безпеки ваших дітей - БЕЗПЕЧНИЙ КОМПЛЕКС. Цілодобова охорона та відеоспостереження - ЕКОЛОГІЧНІ МАТЕРІАЛИ. Оздоблення із дорогих та якісних будівельних матеріалів - ВИГІДНІ УМОВИ КРЕДИТУВАННЯ. Сучасне житло за розумні кошти Звертайтесь, є можливість на власні очі побачити якість будівництва та прогулятися у майбутньому житлі ! Можливе придбання в кредит за програмою єОселя 3% Код обєкта: k108 273735 7. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/chernovtsy/object/3komnatnye/273735

3-кімнатна новобудова, 96.5 кв.м, ФАСТІВСЬКА

🏡 Пропонуємо вашій увазі шикарну 2-кімнатну квартиру у новобудові на вулиці Героїв Майдану 150! 🌟 🔑 Здача в експлуатацію до кінця цього року - це ваш шанс отримати своє мрійне житло швидше, ніж ви очікували! 🍽️ Просторна кухня-студія стане ідеальним місцем для зустрічей з друзями та сімейних обідів. 🌅 Панорамні вікна у спальні забезпечать вам неймовірний краєвид, який зачарує вас кожного ранку та вечора. 👗 А ще, вас чекає власна гардеробна кімната - мрія кожного модного любителя! Не пропустіть свій шанс на комфортне та стильне життя - звертайтеся до нас для деталей (ж відеоогляд) та перегляду! 📲

Героїв Майдану вул. (Червоноармійська), 150

2х кімнатна новобудова Паркр Парковий проїзд 10в 1й поверх ( високий) 60 кв.метра Ремонт Все залишається За окрему плату можна купити парко місце 84000$

2х кімнатна новобудова

Елітна малоповерхова новобудова «Парковий Дім» знаходиться в унікальній локації вул. Авіаційна 2Г (р—н вул.Головна). На території ЖК будуть розміщені дитячий та спортивний майданчики. А також облаштований сквер, де можна спокійно прогулятися з дитиною, вийти на пробіжку, чи просто присісти відпочити на свіжому повітрі. Новобудова розташована у віддаленні від шумних доріг, проте всього 5 хв. до проспекту Незалежності. Ми твердо можемо сказати, що наш будинок кращий в даному сегменті: - сучасний сквер; - колясочна з відеонаглядом; - квартири з виглядом в парк; - дизайнерський ремонт в під‘їзді; - мінімальна кількість сусідів, всього 40 квартир; - будинок 4—х поверховий на 2 під‘їзди; - фасад з клінкерної цегли, що гарантує його довговічність та капіталізацію вашого житла в майбутньому; - зовнішні стіни товщиною 50 см; - міжкімнатні перегородки 25 см; - відеоспостереження по всій території; - широкі холи в під‘здах; - індивідуальне газове опалення; - пандуси для маломобільних груп населення; - перші поверха на рівні 2 м від землі; - стелі висотою 3,10 м. Планування наших квартир тільки з корисною площею: Здача 3 квартал 2024 року Kromax Bud — будуємо комфорт!

Двокімнатна квартира 76м2 ЖК Парковий Дім

Продається 1-кімнатна к-ра в новобудові вул. Руська 219. Площа 55 м2 з гарним та новим ремонтом, та усіма меблями. В квартирі індивідуальне опалення та тепла підлога.

власник
Продаж квартири вулиця Руська 235ж
1 - 24 з 350 результатів