Продам 4-х комнатную двухуровневую квартиру (Пентхаус) в городе Чернигов, ул. Красносельского, 73-А. Квартира на 4-ом, 5-ом этаже многоуровневого (пяти, семи) этажного дома. Вход на 4-м этаже. Общая площадь 139 м2. Планировка 1-го, 2-го уровня квартиры свободная. Отопление индивидуальное, новый двух контурный котел Ferroli. Водоснабжение централизованное. Установлены счетчики. Окна и две лоджии 1-го, 2-го уровня застеклены металопластиком REXAU. Квартира после строителей. Хорошая инфраструктура и транспортная развязка. Продажа от собственника. Контактный телефон - 06*********40.

владелец
139 м. Шикарная 4-х комн. 2-х уровневая кв. с автономкой! Супер цена!

4 кімнатна дворівнева квартира 140 м2 у новому будинку в районі Масани Квартира розташовується на 4 та 5 поверхах 5-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири – 140 м2, кухня – 30 м2. Стан квартири після будівельників. Вирішили купити 4 кімнатну квартиру - зверніть увагу: 1. Сучасний цегляний будинок 2008 року будівництва 2. Планування квартири виконано у двох рівнях, на кожному поверсі є санвузол. 3. У квартирі індивідуальне газове опалення 4. На 1 та на 2 рівнях у квартирі є засклені лоджії 5. Лічильники обліку води та лічильник обліку газу та електрики Зручне розташування - в кроковій доступності від будинку: - зупинки громадського транспорту - ринок на "Масанах" - супермаркети "Велика Кишеня", "АТБ", "Квартал" та "Сідам" - школа №35 - дитячий садок № 75, № 3 Не відкладайте дзвінок на завтра. Вам можуть відповісти – Продано!

4 кімнатна дворівнева квартира 140м2 у новому будинку район Масани-KI

РОЗКІШНА 2-кім квартира .ЦЕНТР Квартира для тих хто хоче жити в сучасній квартирі з дорогим, вишуканим ремонтом і меблями. Загальна площа 62 м2 Кухня 11 м2 Кімнати 12,4м2 і 18,6 м2 Знаходиться в ЦЕНТРІ по вул.О. Мацієвського (Попудренко). 5 поверх цегляного, утепленого 8 поверхового будинку на один підїзд! Закритий двір з альтанкою. БЕЗЛІЧ ПЕРЕВАГ: Сучасний ремонт з високоякісних матеріалів. Люксові меблі на кухні (2-дверний холодильник, стиральна машина, посудомийна машина, шкіряні стільці, вбудовані шафи) Автономне опалення Тепла підлога на кухні, балконі, коридорі. Фільтри на воду Лічильники на газ, воду Гардеробна-кладова вже з поличками Балкон обшитий деревом з панорамними вікнами та теплою підлогою. Сигналізація Кондиціонер І багато інших переваг. ЦЕ ДІЙСНО КВАРТИРА-ЕЛЕГАНТ Чекаємо Вас на перегляд і ви самі в цьому переконаєтесь. Ціна 90 000$ АН "ГАРАНТ" Завжди відкриті в спілкуванні!!!

Мацієвського, 19

Пропонуємо вишуканий варіант житла в центральній частині міста, де продуманий кожен сантиметр простору. Про квартиру: • Розташована на 8-му поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку; • Загальна площа - 87,5 м2; • Капітальний євроремонт з переплануванням. Квартира обладнана ексклюзивними меблями іноземного виготовлення; • Натяжна багаторівнева стеля, тепла підлога, металопластикові панорамні вікна, кондиціонери; • Декоративний ручний розпис стін. Якісні шпалери; • Підлога - ламінат і кахель преміум якості; • Нова сантехніка (джакузі, душова кабіна, біде); • Повністю замінені труби та електропроводка; • Лічильники - вода і світло. Лічильник тепла на під`їзд; • Квартира ззовні утеплена по всьому периметру. Фунціональне планування квартири: - Кухня-студія, з`єднана з вітальнею, площа якої складає 40,2 м2, з виходом на балкон із панорамними вікнами і чудовим видом на захід сонця - Дві окремі спальні кімнати, одна з яких має вихід на балкон та власну гардеробну кімнату - Кабінет - Просторий суміжний санвузол Зручне розташування будинку. Чудова інфраструктура. Меблі і техніка входять у вартість. Запрошуємо на перегляд! Телефонуйте за номером, вказаним в об`яві.

Івана Богуна вул. (Богунського), 43

Нова видова дворівнева преміальна квартира у самому центрі міста - вулиця Гонча, 59. Локація є тихим центром: все необхідне поруч і водночас під вікнами немає зайвих джерел шуму. Будинок 2021 року було введено в експлуатацію, квартира знаходиться у жилому підїзді. В майбутньому територію групи будинків Гонча 59-61 згідно генплану планують перетворити на територію клубного характеру. Квартира підходить під кредитування за програмою єОселя. Квартиру розташовано на 9 та 10 поверхах, з чудовим видом на церкву та приватний сектор. Загальна площа квартири: 139,4м2. Квартира дозволяє втілити у життя перепланування та ремонт на власний смак. На поточний момент планування наступне: Перший рівень: - кухня-вітальня у вигляді студії 52,3м2 з лоджією та виходом на балкон. - гостьова або дитяча спальня 13,2м2 - санвузол 3,5м2 Другий рівень: - зал 29,6м2 з лоджією - спальня 13,8м2 з виходом на балкон - кабінет 13,7м2 - санвузол 5,0м2 В квартирі: - двокамерні м/п склопакети. - загальний стан від забудовника БЕЗ наявного зайвого та не якісного ремонту. - висота стелі - 2,75 м, що забезпечує комфортне проживання у квартирі у подальшому та підвісну або натяжну стелю на вибір. - сантехніку, електрику не розведено, що дозволяє одразу виконати якісно, а не демонтувати та перероблювати чиєсь. - всі лічильники (газ, вода, електроенергія) встановлено. - зовнішні стіни утеплено забудовником 100мм пінопластом на стадії будівництва. Вже було зроблено: - частково замінено вікна та балконні блоки від забудовника на якісні Rehau. - на першому поверсі у стяжку закладено водяну теплу підлогу. - установлений двоконтурний газовий конденсаційний котел Valliant. - виконано капітальну металеву драбину (каркас під облицювання) з першого на другий поверх. Телефонуйте прямо зараз і записуйтесь на перегляд!

владелец
Дворівнева квартира 139,4м2 у центрі міста

Продаж 3-х кімнатної квартири за адресою Проспект Перемоги 20. Площа квартири 105 м2. 4/10 поверх цегляного будинку. В квартирі встановлен індивідуальний лічильник на тепло. Будинок дуже теплий. Квартира с гарним та якісним ремонтом. Квартира продається с меблями і технікою «Більше нерухомості з відеооглядами на нашій сторінці в Instagram - real_estate_panorama »

Продаж 3-х кім. квартира Пр-т Перемоги 20

Продається супер-затишна чотирьохкімнатна квартира в Чернігові, будинок знаходиться по вул. Левка Лук’яненка, район Голівуду. Розташована вона на сьомому поверсі цегляного будинку. Квартира тепла, приємна, з новим сучасним ремонтом. Загальна площа складає 87 м2. Чудове планування квартири, окремі, світлі кімнати, простора кухня з перепланованим виходом на балкон, що візуально ще збільшує кімнату та робить її світлішою та затишнішою. Окремо туалет і ванна кімната. З новим кахелем, сучасною сантехнікою та бойлером, який забезпечить Вам наявність гарячої води! Встановлені якісні металопластикові вікна, замінені міжкімнатні двері, та нові вхідні двері, зроблена стеля, рівна підлога. Є ще один балкон який засклений, та приведений в дуже гарний та охайний вигляд. В квартирі є все для Вашого комфортного проживання. Ідеальний варіант для тих, хто не хоче робити ремонти, а відразу зайти, жити і насолоджуватися власною оселею! Крім того, ви будете задоволені гарним місцем розташування будинку. Тиха прибудинкова територія з дитячими майданчиками та місцем для авто. Розвинена інфраструктура, поруч все, що необхідно: школи, дитячі садочки, ТРЦ, магазини, парки, зупинки і багато чого іншого. Гарна транспортна розв’язка. Більше інформації за телефоном! З радістю відповім на всі Ваші запитання та організую перегляд квартири.

Квартира з ремонтом, р-н Голівуду!

ПРОДАЖ квартири у новобудові ЖК "Форест" по вулиці Академіка Рапопорта, 43. Трикімнатна квартира на 10 поверсі цегляного будинку. ! На квартиру розроблено технічний план електрики та мокрих точок - і під цей план зроблено дизайн-проєкт ! *фото проєкту нижче Квартира світла та простора, має площу - 93 м². У квартирі зроблено більшу частину ремонту, що зекономить Ваш час та нерви, а саме: - прокладено по всьому периметру електричну лінію (є готовий технічний план). - виведені "мокрі" точки у санвузлі по технічному плану як і світло. - встановлено бойлер. - технічний фільтр на воду. - 2 інсталяції (санвузол) . - вивод труб на електросушарку для рушників. - насос (водний). - прокладено "теплу підлогу" (водяна система) у ванній та туалетній кімнаті. - чистові роботи на стінах. - стяжка вирівняна. - після будівельників замінено усі вікна та балконні рами на 3х камерні від Rehau, також поміняно усі радіатори на нові та якісні. У кухні виведена газова труба та труби для підключення води. Можливе розтермінування від "єОселя" або готівка. Дзвоніть - організуємо показ квартири та проведемо Вас до вигідної угоди!

возможна продажа по єОселя
Академика Рапопорта, 43

ПРОДАЖ дуже теплої двох кімнатної квартири (район вулиць Козацька (Бойова)). Будинок монолітний та дуже теплий. Зроблено якісний ремонт, техніка Bosch, Siemens, встановлено фільтри очищення води. Автономне опалення + тепла підлога майже по всій квартирі. Квартира знаходиться на 7 поверсі 10ти поверхового будинку Площа квартири складає - 63 м², простора кухня - 12,9 м², кімнати - 17,2 м² та 14 м², коридор - 11 м², лоджія 4 м²(також тепла підлога). Висота стелі 2.75 м. Також окремо з документами є власний підвал (бомбосховище) та підсобне приміщення яке знаходиться між поверхами(дуже зручно). Будинок має закриту прибудинкову територію зі стоянкою для автомобілів та камерами відеоспостереження, в підїзді стоїть поштомат нової пошти тільки для жителів цього підїзду, обслуговування ОСББ. Плюс цього будинку - гарне розташування, можна доїхати в різні кінці міста + 2 школи, 2 садочка, церква, невеликий ринок, дитячі майданчики, 2 супермаркети + міні-магазини та торгові павільйони, 3 аптеки, кафе, ресторан. *ТОРГ можливий ! Квартира підходить під "єОселя" , сертифікат, "єВідновлення" та інші види програм ! Дзвоніть - організуємо показ!

возможна продажа по єОселя
Козацька вул. (50 років ВЛКСМ), 36Б

Продаж 3-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 3-кімнатна квартира в ЖК Єлецький. Сучасне планування площею - 89.12 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на типовому поверсі 7-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Чернігів, рн Новозаводський, Бєлінського, 7а. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 3 квартал 2024 року. Забудовник - Еко-комфорт Груп.

Белинского улица, 7А, Новозаводской, Чернигов, Черниговская 77160.0 USD

ЖК в городе Чернигов

Пропоную трикімнатну квартиру вільного планування, на десятому поверсі нової одинадцятиповерхівки 2019 року побудови, за адресою проспект Перемоги 60 (поруч з видавництвом Деснянська правда). Шикарна локація. Квартира з індивідуальним газовим опаленням (двохконтурний котел), великою кухнею, обєднаною з однією з кімнат, двома просторими лоджіями і мальовничим краєвидом на місто. Загальна площа 92.5 м2. Встановлені домофон, газовий котел, опалювальна система, лічильники, стан після будівельників, є можливість втілити власне бачення дизайну та планування. Прописаних немає, підходить під програму єОСЕЛЯ (іпотека під 3%). Для перегляду завчасно звязуйтесь за вказаним номером. Цифри обговорюються, усі торги після перегляду.

возможна продажа по єОселя
пр-т Перемоги, 60

3 кімнатна квартира в новобудові з індивідуальним опаленням вул. Гонча. Будинок в 2021 році було введено в експлуатацію і підключені всі комунікації. Квартира розташована на 9 та 10 поверхах 10-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири – 110 м2, кухня – 22 м2, висота стелі - 2,75 м. Зверніть увагу на переваги квартири: - стан квартири – після будівельників, підготовлена до фінішної обробки. - в квартирі індивідуальне опалення (встановлений двоконтурний газовий котел та радіатори), що дозволяє Вам заощаджувати на комунальних платежах. - встановлені металопластикові вікна, металеві вхідні двері. - залита підлога, виконано розведення електрики та опалення по квартирі. - встановлені лічильники обліку води, газу та електроенергії. - вікна квартири з чудовим видом виходять на дві сторони будинку. - будинок утеплений по фасаду для максимальної енергоефективності - є вільні місця для парковки авто і в дворі будинку є гаражі ( є і на продаж ). - в будинку є підвал. - встановлено відеоспостереження в як зовні будинку так і в середині. - будинок обслуговує ОСББ. В шаговій доступності від будинку: зупинки громадського транспорту, парк, ринок, супермаркети, школа, дитячий садок. Для уточнення інформації телефонуйте в зручний для Вас час.

Гонча вул., 59

Квартира в новобудові для двох родин! Гарна пропозиція для сімї різних поколінь - коли ви бажаєте бути поруч і в той же час мати СВІЙ окремий простір. Характеристика квартири: перепланована двохповерхова квартира на: 1 кімнатну (9 поверх) та 2-х кімнатну (10 поверх) - з окремими входам. На кожному поверсі є кухня, балкон та санвузол. Опалення автономне. Тепла підлога, бойлер та кондиціонер на 10 поверху. Ремонт зроблений в світлих тонах, що надає ще більше світла та комфорта в оселі. Всі меблі і техніка залишаються, за домовленістю. Одразу можна заїхати і жити. Загальна площа 89м2. Бонус-окрема комора. Якщо вас зацікавила дана пропозиція, дзвоніть 0631927143 або 0669558205 , залюбки покажу та продам !

Жабинського вул., 2

Вашій увазі пропонується на продаж дворівнева квартира в центрі міста. Новобудова з індивідуальним опаленням, будинок введений в експлуатацію в 2021 році. 110 м2 простору. Стан квартири дозволяє Вам втілити всі свої побажання щодо вашого майбутнього житла в реальність. -три окремі кімнати. -два санвузли. Виконано розведення електрики та опалення, залита підлога. Лічильники на газ, світло та воду. Цегляний будинок утеплений по фасаду. Обслуговує ОСББ. Розташована квартира на 9 та 10 поверхах за адресою Гонча, 59А. Вся центральна інфраструктура в доступі. Телефонуйте з питань стосовно квартири та її перегляду за номером вказаним в оголошенні.

Гонча вул., 59А

3 кімнатна квартира в новобудові з індивідуальним опаленням вул. Гонча. Будинок в 2021 році було введено в експлуатацію і підключені всі комунікації. Квартира розташована на 9 та 10 поверхах 10-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири – 110 м2, кухня – 22 м2, висота стелі - 2,75 м. Зверніть увагу на переваги квартири: - стан квартири – після будівельників, підготовлена до фінішної обробки. - в квартирі індивідуальне опалення (встановлений двоконтурний газовий котел та радіатори), що дозволяє Вам заощаджувати на комунальних платежах. - встановлені металопластикові вікна, металеві вхідні двері. - залита підлога, виконано розведення електрики та опалення по квартирі. - встановлені лічильники обліку води, газу та електроенергії. - вікна квартири з чудовим видом виходять на дві сторони будинку. - будинок утеплений по фасаду для максимальної енергоефективності - є вільні місця для парковки авто і в дворі будинку є гаражі ( є і на продаж ). - в будинку є підвал. - встановлено відеоспостереження в як зовні будинку так і в середині. - будинок обслуговує ОСББ. В кроковій доступності від будинку: зупинки громадського транспорту, парк, ринок, супермаркети, школа, дитячий садок. Для уточнення інформаціі телефонуйте в зручний для Вас час.

возможна продажа по єОселя
Гонча вул., 59а

Вітаю! Пропонується до продажу 3 кімнатна квартира по вулиці П’ятницька. . Локація будинку – ЦЕНТР МІСТА - ЦУМ (1 хвилина), максимальна кількість зупинок громадського транспорту навколо будинку. Поруч з будинком парк, ринок, широкий вибір шкіл, дитячих садків, медичних центрів, продуктових магазинів Сільпо та АТБ, кафе та ресторанів, фітнес центрів. Будинок розташований не над дорогою, тихий двір. Квартира в середині будинку, тепла. Пластикове скління по всій квартирі. Міжкімнатні двері з натурального дерева. Встановлений ВЕЛИКИЙ бойлер. Натяжні стелі. Дві лоджії з ремонтом. Міцні вхідні двері. Підлога: паркет, ламінат та лінолеум. Підлога ванної кімнати та туалету – кахель. Усі меблі та якісна побутова техніка – залишаються. Холодильник та телевізор, за домовленістю. Якісна сантехніка. Можливий продаж гаражу в автокооперативі №6, що поруч з будинком. Гараж потребує ремонту. !!! Важливо !!! Телефон для домовленості для показу: 06******87 Не завжди можу взяти слухавку. Залишайте повідомлення у телеграмі або вайбері.

владелец
Квартира ЦУМ Центр 3 кімнатна

Пропоную трикімнатну квартиру вільного планування, на десятому поверсі нової одинадцятиповерхівки 2019 року побудови, за адресою проспект Перемоги 60 (поруч з видавництвом Деснянська правда). Шикарна локація. Квартира з індивідуальним газовим опаленням (двохконтурний котел), великою кухнею, обєднаною з однією з кімнат, двома просторими лоджіями і мальовничим краєвидом на місто. Загальна площа 92.5 м2. Встановлені домофон, газовий котел, опалювальна система, лічильники, стан після будівельників, є можливість втілити власне бачення дизайну та планування. Прописаних немає, підходить під програму єОСЕЛЯ (іпотека під 3%). Для перегляду завчасно звязуйтесь за вказаним номером. Цифри обговорюються, усі торги після перегляду.

Продаж просторої квартири 93 м2 в новобудові в центрі, під іпотеку 3%.

Дворівнева 3-х Кімнатна Квартира, Центр, Автономка, Іпотека 3%, Сертифікат Будинок введений в експлуатацію в 2021-му році. Квартира знаходиться на оптимальному 9-му поверсі 10-ти поверхового цегляного будинку, світла, тепла та дуже простора. Загальна площа квартири 110 мкв, кухні 22 мкв. Висота стелі - 2.75 м. Особливості та переваги: 1.Після будівельників, підготовлена до фінішної обробки. Залита підлога, виконано розведення електрики та опалення; 2.Квартира із зручним плануванням, роздільний санвузол, простора світла кухня - все для комфортного життя; 3.Встановлені якісні металопластикові вікна, металеві вхідні двері; 4.В квартирі автономне опалення, що дозволить вам значно економити на комунальних платежах; 5.Вигідне розташування будинку, самий центр міста; 5.Чудова інфраструктура, є Магазини, Супермаркети, Поштове відділення та багато іншого, все "під рукою". Телефонуйте у будь-який зручний для Вас час, з радістю покажу квартиру, відповім на усі питання.

Гончая улица, 59А, Деснянский, Чернигов, Черниговская 77000.0 USD

Вашій увазі пропонується на продаж дворівнева квартира в центрі міста. Новобудова з індивідуальним опаленням, будинок введений в експлуатацію в 2021 році. -110 м2 простору. Стан квартири дозволяє Вам втілити всі свої побажання щодо вашого майбутнього житла в реальність. -три окремі кімнати. -два санвузли. Виконано розведення електрики та опалення, залита підлога. Лічильники на газ, світло та воду. Цегляний будинок утеплений по фасаду. Обслуговує ОСББ. Розташована квартира на 9 та 10 поверхах за адресою Гонча, 59А. Вся центральна інфраструктура в доступі. Телефонуйте з питань стосовно квартири та її перегляду за номером вказаним в оголошенні. Вікторія АН «НоваЛад».

Центр міста!Дворівнева 3кімнатна квартира 110м2, Іпотека VS

Будинок введений в експлуатацію в 2021-му році. Квартира знаходиться на оптимальному 9-му поверсі 10-ти поверхового цегляного будинку, світла, тепла та дуже простора. Загальна площа квартири 110 мкв, кухні 22 мкв. Висота стелі - 2.75 м. Особливості та переваги: 1.Після будівельників, підготовлена до фінішної обробки. Залита підлога, виконано розведення електрики та опалення; 2.Квартира із зручним плануванням, роздільний санвузол, простора світла кухня - все для комфортного життя; 3.Встановлені якісні металопластикові вікна, металеві вхідні двері; 4.В квартирі автономне опалення, що дозволить вам значно економити на комунальних платежах; 5.Вигідне розташування будинку, самий центр міста; 5.Чудова інфраструктура, є Магазини, Супермаркети, Поштове відділення та багато іншого, все "під рукою". Телефонуйте у будь-який зручний для Вас час, з радістю покажу квартиру, відповім на усі питання.

Дворівнева 3-х Кімнатна Квартира, Центр, Автономка, Іпотека 3% RD

3 кімнатна квартира в новобудові з індивідуальним опаленням вул. Гонча. Будинок в 2021 році було введено в експлуатацію і підключені всі комунікації. Сертифікат єВідновлення / єОселя. Квартира розташована на 9 та 10 поверхах 10-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири – 110 м2, кухня – 22 м2, висота стелі - 2,75 м. Зверніть увагу на переваги квартири: - стан квартири – після будівельників, підготовлена до фінішної обробки. - в квартирі індивідуальне опалення (встановлений двоконтурний газовий котел та радіатори), що дозволяє Вам заощаджувати на комунальних платежах. - встановлені металопластикові вікна, металеві вхідні двері. - залита підлога, виконано розведення електрики та опалення по квартирі. - встановлені лічильники обліку води, газу та електроенергії. - вікна квартири з чудовим видом виходять на дві сторони будинку. - будинок утеплений по фасаду для максимальної енергоефективності - є вільні місця для парковки авто і в дворі будинку є гаражі ( є і на продаж ). - в будинку є підвал. - встановлено відеоспостереження в як зовні будинку так і в середині. - будинок обслуговує ОСББ. В шаговій доступності від будинку: зупинки громадського транспорту, парк, ринок, супермаркети, школа, дитячий садок. Для уточнення інформації телефонуйте в зручний для Вас час.

ЦЕНТР. 3 кім-на квартира, автономка. Сертифікат єВідновлення/єОселя.SP

Продаж 2-х кімнатної квартири на 8 поверху нового будинку 2019 року з автономним опаленням. Загальна площа квартири 58м2, дві окремі кімнати, простора кухня і коридор, санвузол з теплою підлогою, засклена лоджія. Новий сучасний ремонт в стриманих тонах зроблено з дороговартісних матеріалів. Стіни в шпалерах, на підлозі ламінат, натяжні стелі, встановлені якісні міжкімнатні двері. Вбудована кухонна стінка з технікою та шафи-купе в коридорі входять в вартість квартири. Решта меблів може бути продана за домовленістю. Будинок розташований поруч з головною вулицею міста. Двір будинку по периметру огороджений парканом, має прибудинкову парковку, дитячу площадку, є відео спостереження. Віддаленість будинку від проїжджої частини міста забезпечить вас чистим повітрям і можливістю прокидатися під спів птахів. В кроковій доступності всі необхідні блага інфраструктури – зупинки міського транспорту, супермаркети, банки, ринок, кафе, тощо. За додатковою інформацією і записом на перегляд звертайтеся за номером +38********47 Наталія.

Двокімнатна квартира в центральній частині міста

Продаж однокімнатної квартири в центрі Чернігова. Квартира розташована на 8 поверху десятиповерхового цегляного будинку 2013 року забудови. Загальна площа квартири 50,2м2. Окрема кімната, простора кухня, великий коридор-хол з зоною для відпочинку, сумісний санвузол, обшитий і засклений балкон. Автономне газове опалення, тепла підлога в санвузлі, високі стелі, на підлозі паркетна дошка і кахель. Всі меблі і техніка залишаються. Житловий комплекс знаходиться під відео спостереженням, поруч річка, в кроковій доступності всі блага інфраструктури. Телефонуйте за подробицями і записом на перегляд +380639366343 Наталія.

Перемоги просп., 119а

Продам в чудовому стані 3-х кімнатну квартиру в центрі міста 85 кв.м., на 5 поверсі , 9 поверхового будинку по вулиці Івана Богуна. В квартирі дорогі меблі, двері з натурального дерева, гостинний буфет із дуба, диван і крісло з високоякісної шкіри, дитяча спальня з натурального дерева, доросла спальня бук «Біомеблі», нова caнтехніка, ванна, оновлена кухня, плита «Bosh», тощо. Встановленні лічильники : тепла, газа, гарячої і холодної води. Підігрів підлоги. Гарне розташування в тихому центрі міста з зручною логістикою. Будинок під охороною. На поверсі маємо битову кімнату 10.кв.м.

ЦЕНТР! Гарна 3-х кім.кв. з ремонтом, техніка, меблі (р-н Градецький)
123...9
1 - 24 из 197 результатов