Продаж 3-кімн квартири з авт. опаленням, біля сш 17 Знаходиться по вул. Малясова - тихий центр Зручний третій поверх, цегляний будинок Загальна площа квартири 69м2 Квартира з ремонтом, меблями і технікою Меблі у кухні з натуральним деревом Кухня 10,6 м2 з виходом на балкон З вітальні вихід на лоджію Є підвальне приміщення Школа поруч , продуктовий магазин прямо в будинку Підходить під сертифікат

Малясова вул., 19

Мрієте жити в красивій квартирі в ЦЕНТРІ Чернігова? Тоді ця пропозиція саме для Вас! Простора та лаконічна квартира з Євроремонтом, сучасними меблями та технікою. Продумане зонування: кухонний куток та велика вітальня для Вашого відпочинку. Спальня в приємних тонах. Коридор з великою та вмісткою шафою. Шикарний ВИД на місто! Особливо гарний - у нічний час! Лічильник тепла на квартиру! Економні комунальні платежі! Сучасний будинок з цікавими плануваннями квартир! Статусні сусіди. Будинок обслуговується ОСББ. Є відеонагляд та консьєрж. Поряд усе необхідне: магазини, школи, дитсадки, аптеки, відділення банків та пошти, кавярні та багато чого іншого. У дворі завжди знайдеться місце для Вашого авто. Це чудовий варіант як для власного проживання у комфорті, так і для вигідної здачі в аренду з дохідністю 10000-12000 грн/місяць! Хочете купити гарну квартиру в ЦЕНТРІ? Втілюйте мрії про життя в чудовій квартирі - телефонуйте! Із радістю організуємо показ!

Перемоги просп., 20

Продаж 3-х кімнатної квартири, 11/11 в центрі міста Чернігів, в утепленому будинку по вул. Національної гвардії (Самострова) 21А. В квартирі вирівняні стіни та підлога, частково проведена електрика, велика лоджія засклена.

власник
Центр, Градецкий, 3х комнатная, ул. Самострова 21а, автономка

Продам велику 1 кімнатну квартиру ,по факту як двокімнатна ,на Масанах, вул.Незалежності 21, гарний ,якісний ремонт,меблі,техніка все залишається! Підходить під всі програми! Більше фото і відео в Вайбер,Телеграм

Квартира з автономним опаленням

Продам двокімнатну квартиру з чудовим плануванням Переваги: - Розташування: вул. Грушевського 191-Б (район Голівуду). Гарний житловий комплекс з парковою, дитячим майданчиком кавʼярнями та крамничками. - Цегляний будинок 2015 року; - Зручне планування: дві великі окремі кімнати, площею 24 м2 та 18 м2, кухня - 12 м2. Є гардеробна; - Якісний ремонт, тепла підлога у ванній кімнаті; - Автономне опалення; - В квартирі залишаються меблі та техніка 75 000$ Працюємо з програмами: "Є-Оселя" та "Є-Відновлення"

2-кімнатна (р-н Голівуду). Ремонт. Автономне опалення.

Продаж 3-х кімнатної квартири в центрі міста, на вулиці Коцюбинського,33 ( район центрального ринку). Розташована на 5- му поверсі з 5- ти. Будинок- цегляний. Не кутова. Площею - 91 м2. Кухня - 33,1 м2. Три кімнати- 12/ 17,4 /15 м2. Ванна та туалет- 5,7 м2. Коридор - 5,1 м2. В квартирі зроблений якісний ремонт для себе. Замінена проводка та сантехніка. Поміняні вікна на м/п. Закритий двір, тільки для мешканців будинку. Гарна , доступна в кроковій доступності локація. За більш детальною інформацією , телефонуйте!

3 кімнатна квартира в центрі міста

У продажу 2 кімнатна квартира в новобудови пр.Перемоги 108б Загальна площа 78 м2, уважно розляньте планування! Продаж з меблями та технікою Кухня мрія- 26 м2 Індивідуальне опалення - підігрів підлог: ванна та 2 балкони - Все дивіться по фото і усі питання по телефону дитяча зараз з речами фото не дуже вибачте сусіди дуже хороші, спокійні, тихі

2 кімнатна Центр. Індивідуальне опалення. Ремонт.

Продаж 3-х кімнатної квартири в центрі міста, на вулиці Коцюбинського, 33 ( район центрального ринку). Розташована на 5- му поверсі з 5- ти. Будинок- цегляний. Не кутова. Площею - 91 м2. Кухня - 33, 1 м2. Три кімнати- 12/ 17, 4 /15 м2. Ванна та туалет- 5, 7 м2. Коридор - 5, 1 м2. В квартирі зроблений якісний ремонт для себе. Замінена проводка та сантехніка. Поміняні вікна на м/п. Закритий двір, тільки для мешканців будинку. Гарна , доступна в кроковій доступності локація. За більш детальною інформацією , телефонуйте!

вулиця Коцюбинського, 33, Центр, Чернигов, Черниговская 75000.0 USD

Чудова можливість! Розглянемо продаж під програму е-Оселя, е-Відновлення. Продається простора 2-кімнатна квартира з ремонтом! Індивідуальне опалення, лічильники на газ, воду та електрику – вигідно та економно. Засклена лоджія з панорамним видом. Вікна виходять на дві сторони будинку, тому приміщення має природне освітлення, влітку легко провітрити квартиру. Велика вітальня площею 33 м² - простір для вашого комфорту та зустрічей з друзями та родиною. Зонування на робочу зону та зону відпочинку- надасть приміщенню функціональності. Ваш переїзд буде легким та приємним, бо ми залишимо всі меблі та техніку- кондиціонер,холодильник,духовка,варочна поверхня,витяжка. Лоджія засклена панорамним вікном. Тут ідеально облаштувати робочий кабінет або розмістити зручні крісла та стіл, доповнити квітами- війде іеальне місце,щоб пити каву, читати книжки, відпочивати та планувати. Безшумний ліфт, просторий під’їзд. Дитячий майданчик біля будинку. Дуже зручний район з розвиненою інфраструктурою, де можна купити все, не виїжджаючи з нього. Поруч зупинки транспорту, магазини, ринок, аптеки, банки, поштові відділення, кав’ярні, піцерії, спортивні клуби та фітнес-центри та ін. Без комісії для покупця. Продаж від власника. Дзвоніть для перегляду.

2 кімнатна  81 м2 з ремонтом та меблями,в новобудові, вул.Незалежності

Продаж трикімнатної дворівневої квартири в новобудові з автономним опаленням по вул. Толстого . Знаходиться поряд з історичним центром міста Чернігів, побудований в 2012 році.. Затишне місце без активного авто-трафіку. Розвинута інфраструктура, гарна транспортна розвʼязка. Будинок цегляний з зовнійшнім утепленням – добре зберігає тепло. Малоповерхова забудова завжди преміальна. Загальна площа 113,8 кв.м Функціонал 1 поверх квартири Кухня -14,4 кв.метрів, з виходом на балкон - 4,5 кв.метрів. Кімната - 20,5 кв.метрів (можна обʼєднати з кухнею, вийде кухня студія 40 м.кв.). Коридор - 8,3 кв.метрів. Санвузол - 4,4 кв.метрів. 2 поверх Open Space -38,9 кв.метрів. Спальня - 16,6 кв. метрів. Санвузол - 9,3 кв.метрів. Квартира абсолютно нова, з індивідуальним опалення від двуконтурного котла. Фактично новобудова, стяжка підлоги, розведена електрика від забудовника, виконані штукатурні роботи. Планування дозволяє використовувати як трикімнатну квартиру, та переобладнати в сучасну квартиру з просторою студією на першому поверсі, та зоною для відпочинку (дві спальні та другий санвузол). Попередній запис на перегляд за телефоном. Дзвоніть, не зволікайте, пропозиція унікальна.

3 кімнатна 114 кв.метрів дворівнева новобудова автономне, поруч Центр

Житлові комплекси у Чернігів

Вітаю! Ця квартира стане ідеальною, якщо Ви шукаєте будинок, який здано та введено в експлуатацію, цегляний! Розташування будинку в самому центрі міста, але який схований від активної проїжджої частини, де вся розвинена інфраструктура міста в пішому доступі. Для поціновувачів номерів люкс та пентхаусів - два поверхи, 9 та 10 - Ваші. Оптимально спланований простір квартири, без зайвих м.кв, кухня 21 м.кв, три окремі кімнати, два сан.вузли, один з яких, при бажанні, можна переробити в гардеробну! Компактно та зручно, саме те, що треба для комфортного проживання! Забудовник один з найкращих в місті по якості будування! Найкраще співвідношення вартості квадратного метра в вже готовому зданому будинку. Квартира чистий аркуш паперу, з внесенням деяких доповнень, які стануть Вам у нагоді, а саме: система тепла підлога, виконано скління балконів, також встановлено сходи. Вона готова до реалізації всіх Ваших найсміливіших мрій в ремонті! Автономне опалення та всі лічильники дозволять Вам самостійно керувати погодою в квартирі. Дзвоніть! Хай ця квартира стане найкращою інвестицією в Ваше майбутнє!

Топ‼️Будинок здано!3-кімнатна дворівнева 98 м.кв Гонча Прогрес

3 кімнатна квартира 67м2, 4/9 з евро-ремонтом в Центрі міста Квартира розташована на 4 поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири 67 м2, кухня 10 м2. Не кутова. Стан квартири дозволяє заїхати і жити Вирішили купити 3 кімнатну квартиру - зверніть увагу 1. Квартира розташована в ЦЕНТРІ міста в теплому цегляному будинку, на вигідному середньому поверсі - ідеальний варіант для особистого проживання 2. В квартирі зроблено сучасний ремонт, покупцеві в ПОДАРУНОК залишаються всі меблі та техніка в квартирі. Ви можете не витрачати Ваш час та нервові клітини на довгі дратівливі ремонти а відразу заїзджати, класти речі до шаф та жити в своє ЗАДОВОЛЕННЯ 3. Всі вікна в квартирі металопластикові, є балкон, засклений, обшитий вагонкою. Всі батареї замінені на сучасні радіатори - це запорука тепла в Вашій оселі 4. В квартирі потягнуті та багаторівневі стелі з точковим освітленням та ліпниною, на стінах поклеені свіжі шпалери, на підлозі паркет та кахель 5. В санвузлі кахель сучасного зразка та нова сантехніка, також встановлена електрична рушнико-сушарка 6. На вході в квартиру металеві броньовані двері, якісні сучасні міжкімнатні двері Зручне розташування - в кроковій доступності від будинку: - зупинки громадського транспорту - Центральний ринок - школа №1, №6 - дитячий садок №56, №68 - супермаркети Союз, Квартал, АТБ, Седам Не відкладайте дзвінок на завтра. Вам можуть відповісти – Продано!

3 кімнатна квартира 67м2, 4/9 з евро-ремонтом в Центрі міста-KI

Загальна площа квартири 67 мкв, площа кухні 16 мкв. Світла, Простора і Дуже Затишна. Квартира розташована на 10-му поверсі 10-ти поверхового цегляного будинку. Особливості та переваги: 1.В квартирі зроблений якісний ремонт, що дозволить зберегти Ваш бюджет, зразу заїхати і жити; 2.Будинок із товстими цегляними стінами, відмінна тепло і звукоізоляція; 3.Всі вікна замінені на сучасні металопластикові, що робить квартиру теплою та затишною; 4.Зручне, продумане планування, все для комфортного проживання; 5.Квартира з автономним опаленням, що дозволить значно єкономити на комунальних; 6.Меблі та побутова техніка залишаються в подарунок новому господарю; 7.Вдале розташування будинку (в пішій доступності ТРЦ "Голівуд", Супермаркети, Аптеки, Продуктові магазини), все "під рукою"; 8.Біля будинку розвинена інфраструктура: Асфальтований підїзд, Зупинки громадського транспорту, Вільна парковка; 9.Встановлені лічильники на воду, газ та електроенергію, що дозволить економити на комунальних послугах. Реальному покупцю з квартирою буде приемний бонус. Можливий продаж по Сертифікату за пошкоджене майно або під Іпотеку 3%. Телефонуйте у будь-який зручний для Вас час, з радістю покажу квартиру, відповім на усі питання.

2-х Кімнатна Квартира, Ремонт, Автономка, Іпотека 3% RD

Продаж просторої 2 кімнатної квартири в центрі міста по вул. Гетьмана Полуботка, в новому житловому комплексі Art House. Ви тільки подивіться на це планування - аж перехоплює подих! З вікна можете насолоджуватись набережною, яка вже скоро буде зроблена. Легко зробити трикімнатну. Загальна площа - 82.27 кв.м Житлова площа - 42.15 кв.м Кухня - 18.77 кв.м Коридор - 14.46 кв.м Санвузол - 5.34 кв.м Функціонал: - Італійський двоконтурний котел Immergas - вікна Viknaroff 600 - якісні вхідні двері Abwehr Розвинута інфаструктура: центр міста, ресторани та кафе, супермаркети, лікарні, дитячі садочки, школи, зупинки громадського. Поспішайте записатись на перегляд за вказаним номером телефону.

Полуботка Гетьмана вул., 36

Продається гарна квартира площею 83м2 з індивідуальним опаленням, ремонтом, меблями та побутовою технікою по вулиці Красносільського район Масани. Дві спальні + кухня - студія. Вхідні двері - броньовані, вікна, що були від забудовника замінено на нові якісні. Тепла підлога в коридорі, кухні і ванній. Всі стелі - натяжні. Двухконтурний газовий котел оснащено кімнатним терморегулятором з управлінням зі смартфону або програматора. Вмонтована кухня з посудомийною машиною, духовою шафою, варильною поверхнею, системою очищення води, витяжкою. У спальні велике ліжко з тумбами, місткий гардероб. В студії розкладний мякий куток, великий стіл зі стільцями, барна стійка+стілець, тумба під тв, велике дзеркало. Дитяча укомплектована двума ліжками, двума шафами, двума місцями для навчання. Санвузол - сумісний, облаштований кутовою ванною, чудовою сантехнікою, великим дзеркалом, стільницею на всю ширину та пральною машиною. В коридорі велика містка шафа, навісні тумби, дзеркала. Окремої уваги заслуговує відкритий балкон довжиною більше 7 метрів, з нього відкривається красивий вид. Лічильники встановлено на всі комунікації, двух зональний на електроенергію. По опаленню в морозний місяць використовується до 200 кубів газу. На весь підїзд є 6 квартир, тому завжди чистенько, тихенько, багато місця для велосипедів, дитячих колясок, іграшок. Запаркувати авто, завжди найдеться місце. Вартість і комплектація обговорюється, світло не вимикають, з водою також все добре. Всім вдалого пошука)

Квартира на Масанах (дві спальні+кухня-студія)

ЖК "КиївSky" – житло преміум-класу у Чернігові, вул.Київська, 7. Монолітно - каркасний будинок, утеплений мін.ватою. Просторе парадне, консьєрж, сучасні безшумні ліфти - 3 шт., відеоспостереження. Квартира знаходиться на 5 поверсі. Квартира з чорновим оздобленням від забудовника. Вікна виходять з прекрасним краєвидом у бік ТЦ "ЦУМ" В подарунок додається дизайнерський проект! Загальна площа: 106,75м Кухня: 15,80 м з вихідом на балкон 2,23м, 1 кімната: 20,30м з панорамними вікнами, 2 кімната: 15,90м з виходом на балкон 4,45м, 3 кімната: 20,60м, 2 санвузла: Ванна кімната: 6,95м, Душева кімната: 2,40м, Гардеробна: 4,25м. Комплектація квартири: - панорамні тоновані м/п вікна; - дорогі броньовані двері; - встановлений індивідуальний лічильник на опалення у квартирі (дахова газова котельня); - лічильники на воду та електрику; - встановлені бойлер та радіатори; - встановлена система фільтрації води на будинок; - зроблена мідна електро-проводка, - ідеальна шпаклівка та машинна стяжка підлоги; - висота стелі – 3,1 м; - в будинку встановлено 3 ліфти. Відмінне розташування будинку. Діловий та культурний центр міста! Здача будинку 3 квартал 2024 року У кроковій доступності: ЦУМ, Червона площа, Алея Героїв, парк ім. Хмельницького, Пятницька церква, театр ім.Т.Г.Шевченка, Центральний ринок, головні адміністративні будівлі міста, сади та школи. Не втрачайте шанс стати власником цієї розкішної квартири! Дзвоніть прямо зараз щоб домовитись про перегляд! Купуйте прямо сьогодні, бо завтра квартира може бути вже продана!

Розкіш та комфорт у 107м! 3-кімн.кв в ЖК КиївSky за супер ціною!

Для тих , хто готовий зараз купити і відразу почати жити. Продаж! Центр. Проспект Перемоги , 119-А Двокімнатна квартира - зручна,лаконічна, без натяку на помпезність; Площа -56 м2 Затишна спальня з виходом на лоджію, гардеробна мрії, простора вітальня, сучасна кухня. Меблі трансформер, вбудована техніка. Залишаеться Все. Безпечний шостий поверх. Панорамні вікна. Автономне опалення - двуконтурний газовий котел. Тепла підлога. Відеонагляд. Бонус - Комора на поверсі квартири. Закритий двір. Охорона. Місце на стоянці тільки для Вашого авто. Підходить під Є оселя. Готова до зустрічі. Дзвоніть 09*********47

Двокімнатна. Центр. Проспект Перемоги 119-а. Автономне опалення.

Продається квартира в новобудові в зданому будинку. Житловий комплекс по вулиці Лісова ( Ялівщина) Трикімнатна квартира на четвертому поверсі десятиповерхового цегляного будинку із зовнішнім утепленням стін. Загальна площа 98.7м2, кухня 15.2м2, кімнати 16,5м2, 11,3м2, 21.9м2, коридор 22,3м2, санвузол окремий. Встановлені лічильники на воду, світло, газ. Автономне опалення, чорнова стяжка, батараеі, газовий котел protherm. Екологічно чисте, тихе,затишне місце. За більш детальною інформацією звертайтесь за номером телефону 09********09 Юлія.

Продаж трикімнатної  квартири ЖК Лісовий (Голлівуд ) 98.7м2

Продаж 1 к квартири з автономним опаленням в центральній частині міста по вулиці Коцюбинського 2 ,що знаходиться поряд з 20 школою. Квартира вільна і готова до продажу. 5 поверх,вид на місто з панорамного балкону. Меблі та техніка що на фото входять у вартість квартири. У шаговій доступності розташований дитячий садок, школа 20,супермаркети, ресторани,ринок Центральний, парк та площа . В будинку ОСББ.

ПРОДАЖ   квартира 75 м2, автономка центр

Продам 2-х кімнатну квартиру 62 м2 з автономним газовим опаленням, розташовану на 3-му поверху 10-ти поверхового цегляного будинку

Льотна вул. (Червоногвардійська), 3в

Продаєтся квартира для дружної родини в шикарному місці! 4кімнатна квартира на 5му поверсі в 9ти поверховому,цегляного будинку по вул.Коцюбинського (РАГС, Пушкіна) Квартира з чудовою єнергетікою, ремонтом,продаєтся з меблями та побутовою технікою (кондіціонер, холодильник,пральна машина). Всі кімнати изольовані, дві лоджії засклені, вікна металопласт; замінена ел.проводка,батареї та сантехніка; наружне утеплення стін Гарне місцерозташування будинка, поряд новобудови, солідні сусіди,престижний район. Відмінна транспортна розвязка, в кроковой доступності паркова зона, річка Стріжень, школа, діт.садок,ресторани та зони відпочінку

Коцюбинського, 83

Продам квартиру в ЖК «Придеснянський. Після будівельників. Територія ЖК доглянута, є охорона та паркан по периметру. Також є відеонагляд по території та в під‘їзді. Гарні сусіди. Для детальної інформації телефонуйте за номером телефону 09******77 або пишіть в мессендерах (Viber/Telegram/SMS/MMS).

власник
Продажа квартиры двухкомнатная  ЖК Придеснянський

Продається 2кімн. сучасна квартира з автономним опаленням та гарним ремонтом по вул. Старобілоуська 61 б ! Загальна площа -65м2, дві окремі кімнати -18 м2 та 15м2, велика кухня -14,5 м2 простора вітальня -12,5м2, сумісний санвузол та балкон з чудовим краєвидом на місто! Квартира з сучасним ремонтом, робили все для себе з дорогих та якісних матеріалів! Утеплений фасад , тому дуже тепло зимою та комфортно влітку! Меблі і техніка практично вся залишається в подарунок новому власнику! Дуже світла та затишна квартира, з хорошою сімейною аурою! Тихий район , поруч є магазини , зупинка транспорту , ринок, все необхідне для комфортного життя, для діток є сучасний дитячий майданчик! До центра міста 5 хвилин! Дзвоніть, з радістю відповім на всі питання та організую показ квартири! З повагою, Марина АН Бродвей.

Гарна 2 кімн. квартира в новобудові з сучасним ремонтом! Автономка!

Продам шикарну, велику 2-кім.кв. в Центрі міста по вул. Пятницька 49. Розташована квартира на 2 поверсі, будинок 9 поверховий, цегляний. Загальна площа 78 м2, житлова 25,5 м2, кухня-їдальня 24 м2, гардеробна кімната 7 м2, а також є санвузол 5 м2 і окремо душ 3 м2, великі лоджія та балкон. Квартира переобладнана з чотирьох кімнатної , тепла, не кутова з гарним євроремонтом. Встановлена сигналізіція. Меблі та техніка залишаються покупцю. Можна зайти та жити. Гарна локація, центр міста, все поряд в пішій доступності. Можливо придбати за програмами (є-відновлення. сертифікат або є-оселя).

Шикарна, велика 2-кім.кв. 78 м2 в Центрі міста по вул. Пятницька.
1 - 24 з 287 результатів