Продаж чудової 3х кімнатної квартири( переплануванні з 4х кімнатної. Розташована на 7 поверсі 9ти поверх цегляного будинку по вул. Дніпровська. Загальна площа квартири 75,5 м2. У квартирі зроблений чудовий , новий ремонт. Кухня з сучасними вбудованими меблями та технікою: варочна поверхня, духова шафа, холодильник, витяг. Фартух над робочою поверхнею -стильне загартоване скло. Стіни - гіпсові панелі, що чудово вписується в інтер’єр кухні. На підлозі кахель. Вітальня : об‘єднанні дві кімнати, вставлені вітражі , маємо гарний краєвид, є крісло-кокон. Кімната простора , є кутовий диван. Спальня для дорослих : двоспальне ліжко, шафа. Дитяча спальня: корпусні меблі та диван. В коридорі дуже велика та вмістка шафа-купе. На підлозі ламінат, усі шпалери під покраску. Санвузол сумісний: дорога душова кабіна. Залишається пральна машина.

Дніпровська вул., 35

Новое предложение! Продаётся большая квартира (75м2)в отличном месте по Лётной 43 (дом нового образца)ОССБ.Видеокамеры.Чистые ухоженные подьезды и двор. Счетчики на все! Зимой очень теплая квартира! Просторные комнаты и большой холл порадует любую хозяйку. Сделан ремонт.Состояние Заходи и живи.Есть большой добротный подвал. Продажа в связи с переездом. МОЖНО ПОД Е - СЕРТИФИКАТ

Під єВІДНОВЛЕННЯ підходить(Льотна 43)  75м2 Продам гарну 3 кім

Продаж чудової 3х кімнатної квартири( переплануванні з 4х кімнатної. Розташована на 7 поверсі 9ти поверх цегляного будинку по вул. Дніпровська. Загальна площа квартири 75,5 м2. У квартирі зроблений чудовий , новий ремонт. Кухня з сучасними вбудованими меблями та технікою: варочна поверхня, духова шафа, холодильник, витяг, посудомийна машинка. Фартух над робочою поверхнею -стильне загартоване скло. Стіни - гіпсові панелі, що чудово вписується в інтер’єр кухні. На підлозі кахель. Вітальня : об‘єднанні дві кімнати, вставлені вітражі , маємо гарний краєвид, є крісло-кокон. Кімната простора , є кутовий диван. Спальня для дорослих : двоспальне ліжко, шафа. Дитяча спальня: корпусні меблі та диван. В коридорі дуже велика та вмістка шафа-купе. На підлозі ламінат, усі обої під покраску. Санвузол сумісний: дорога душова кабіна ( можна полежати як у ванній), залишається пральна машина, бойлер. Вартість квартири 70000 у.о. 09******71 Вікторія. АН "Приват Ріелт"

Продаж 3к квартири по вул. Дніпровська.

Продаж квартири з автономним опаленням в будинку поруч зі школою «Мудрагелики» і Свято-Успенським Єлецьким монастирем. Найкращий 3 поверх, чудовий краєвид, а головне, основні чорнові і підготовчі і більшість оздоблювальних робіт виконані! Розроблений на замовлення дізнайн проект, згідно якого: перенесено на лоджію двох- контурний котел, тепла підлога у всіх зонах з плиткою на підлозі ( лоджія, кухня, коридор, санвузол); замінені металопластикові вікна від забудовника на якісніші, навіть замінене зовнішнє утіплення пінопласт на мінвату; вирівняна підлога і укладена фанера під паркетну дошку; вирівняні, пофарбовані стіни, на стелі використані екологічні матеріали із Німеччини, встановлені справжні бронедвері, встановлена ванна і унітаз, люстри, світильники, розетки. Квартира двухстороння, світла і має чудову енергетику. Будинок має закриту територію, встановлене відеоспостереження. Покупцю - гарний бонус - велике підвальне приміщення з ремонтом. Продаж покупцю з кращими умовами. Прохання, не турбувати власників, показ за домовленістю. Ключі на руках.

Князя Чорного, 2б

Ви мріяли мешкати у центрі міста , де культурне життя кипить буквально у ваших дверей? Пропоную вам не просто квартиру , а ключ до життя вашої мрії! Унікальна пропозиція двокімнатної квартири у самому серці міста Чернігів . Чудове перепланування обєднало функціональні зони кухні- столової та вітальні, яка стала ідеальним місцем для відпочинку і спілкування в створеній атмосфері затишку і комфорту ! Затишна спальня з бездоганним ремонтом не залиште вас байдужим . Зі спальні є вихід на балкон ( до речі є погреб , який за потреби може служити як укриття ). Сучасний та стильний ремонт зроблений з найкращих та якісних матеріалів! Кожна деталь ретельно продумана щоб виправдати та перевершити ваші очікування! Ідеальне розташування в кроковій доступності від найкращих ресторанів , парків, театрів та музеїв нашого прекрасного міста є ідеальним вибором для тих , хто цінує час і прагне насолоджуватись життям тут і зараз ! Не пропустіть шанс бути власником ексклюзивного житла в престижному районі , що ж символом успіху та високого статусу !

Гетьмана Полуботка улица, 24, Центр, Чернигов, Черниговская 69999.0 USD

! Можна під програму "єОселя" або сертифікат ! 2х кімнатна квартира у тихому, спальному районі міста (р-н Градецький), вулиця 1 Гв. Армії. 9/10 поверх, цегляний будинок, тепла квартира. Загальна квадратура квартири сягає - 70,7 м². Квартира дуже простора, має 2 кімнати площею - 18,1 м² і 13,8 м². Кухня не маленька, 14,6 м². Балкон і лоджія з яких видно чудове місто. Новобудова 2010 років. Індивідуальне опалення. Мебльована. Стан квартири - хороший, усе зроблено з якісних матеріалів, усе підтримувалось у належному стані. Телефонуйте - покажемо у найближчий час!

1-ої Гвардійської Армії вул., 39а

Эксклюзивное предложение!!! Продам 1 комнатную квартиру с автономным отоплением в центральной части города по ул. Щорса, 18-б. Сделан дизайнерский ремонт с использованием дорогих, качественных материалов. Установлены два кондиционера, теплый пол, решетки на окнах, видеодомофон, сигнализация и так далее. Большим плюсом данной квартиры - это высота потолков 3.20 метров, что дает большое пространство и делает особую атмосферу. Двухконтурный газовый котел- дает преимущество, включать отопление в любое время года. Закрытая территория, множество детских площадок, беседок, лавок для проведения досуга. Есть подвал и бомбоубежище. Отличный вариант под сдачу в аренду с пассивным доходом 15 000 грн. Рассмотрим оформление под Сертификат или Єоселю. Звоните, с удовольствием организуем показ и ответим на все Ваши вопросы.

Івана Мазепи вул. (Щорса), 18 б

Продам 2-кімнатну квартиру в новобудові ЖК КиївSky. Загальна площа - 77,56 кв.м - кухня - 16,7 кв.м. - кімната - 18,6 кв.м. - кімната - 14,3 кв.м. - ванна кімната - 4,5 кв.м. - туалет - 2.8 кв.м. - коридор - 17.8 кв.м. - гардеробна - 1,8 кв.м. - балкон - 3,54 кв.м. Встановлено металопластикові вікна та балконні блоки, вхідні броньовані двері, батареї опалення, бойлер, прилати обліку. Прокладено сантехнічні та електричні мережі. Здійснено штукатрку стін та машинна стяжка підлоги. Будинок утеплено по всьому фасаду. Встановлено систему фільтрації на будинок. Власна котельня. Безшумні ліфти - 2 пасажирські та 1 грузовий. Переваги: Актуальний 2-й поверх. Високі потолки - 3,1 м. Ідеалне розташування будинку, все в пішій досупності. Додаткові фото та відео перешлю.

владелец
2-кімнатна квартира 77,56кв.м. в ЖК КиївSky,Цент,без посередників

Продаж квартири в ЖК «ArtHouse» на 2 поверсі 67 м2 – новобудови бізнес-класу в центрі міста. Житловий комплекс знаходиться в історичному центрі міста, поряд із річкою Стрижень та РАЦСом; у перспективі ЖК матиме закриту територію. Біля ЖК «ArtHouse» розташовані набережна річки Стрижень, сквер ім. Богдана Хмельницького, Марїн гай; вид ЖК до центральної Красної площі міста – 5 хвилин пішки. Таке розташування будинку робить його дуже привабливим і зручним для майбутніх власників квартири. Для будівництва будинку було використано якісні енергоефективні архітектурно-планувальні рішення, упроваджено передова технологія високої герметичності фасаду будівлі. У житловому комплексі є підземний паркінг, запланований закритий двір. Квартира має панорамні вікна з видом на набережну та річку Стрижень. У квартирі установлений двоконтурний котел. У підїзді – сучасний ліфт. Неподалік будинку розташовані дитячий садок, середня школа #3, супермаркети та магазини, банкомати, банки, ресторани, парки відпочинку та історичний Вал. Дана квартира – ідеальний варіант як для постійного проживання, так і під здавання в оренду. Є відеоогляд квартири,по запиту у вайбер. Вартість податку 6,5 % включена в ціну квартири ,і сплачується продавцем.

Продаж  2 кімнатної квартири  2 поверх 67 м2 в ЖК Art House

!ЗНИЖКА 4000$ до 1.08!Центр міста, 2-ка 80м2,автономне опалення Двокімнатна квартира в новобудові 79м2 вул.Олега Міхнюка 41 Переваги: 1.Зручне планування квартири:дві роздільні кімнати по 20м2 з власним виходом на балкон,велика кухня 19м2 з панорамним вікном,два санвузли,просторий коридор. 2. В квартирі виконані роботи:чистова стяжка підлоги,стіни оздоблені гіпсокартоном. 3.Встановлені радіатори,розведена електрика. 4. Індивідуальне опалення, 2-х контурний газовий котел . 5. Висота стелі -2.8м. 6. Цегляний будинок,квартира не кутова ,в середині будинку . 7. Поруч з будинком: парк,річка,школа,дитячий садок, продуктові магазини, кафе, зупинка громадського транспорту. План квартири надам по запиту. Для уточнення інформації телефонуйте в будь-який зручний для Вас час

Олега Міхнюка вул. (Воїнів-Інтернаціоналістів), 41

ЖК в городе Чернигов

Новий обʼєкт!!! В новому, перспективному мікрорайоні міста ! А саме , район Масанів, вулиця Незалежності,60. Продаж 4-х кімнатної квартири (серії ЧН). Розташована на шостому поверсі девʼятиповерхового панельного будинку.са будинку Не кутова. Площею - 84,5 м2. Чотири роздільні кімнати площею- 12,6/12,6/17,2/12,6 м2. Кухня - 7,6 м2. Даний обʼєкт, продається з меблями та технікою. Зроблений якісний, сучасний ремонт. Вікна замінені на якісний м/п. Проводка та сантехніка замінені. Інфраструктура в хвилинній доступності! За більш детальною інформацією, телефонуйте!

4 кімнатна квартира на вул. Незалежності

3-кімнатна квартира вул.Текстильників. Розташована на 3 поверсі 8-ми поверхового цегляного будинку, загальна площа якої становить 80м2. Простора кухня-вітальня 11м2. Квартира з гарним ремонтом, світла, тепла. Розташована у середині будинку. Лічильники на воду та газ, лічильник на опалення у будинку. Лоджія утеплена. Незвичайний красивий дубовий паркет. Добротні меблі. У кроковому доступі школи, садки. Зручна транспортна розвязка. Поруч супермаркети "Сільпо", "АТБ", ринок. Продаж з технікою та меблями. Увійти та жити!

3-кімнатна квартира вул.Текстильників 3/8

Пропозиція, яка точно варта вашої уваги! Велика двокімнатна квартира в центрі міста (О. Міхнюка,41). Квартира чекає втілення ваших мрій щодо ремонту, вже зроблена чистова стяжка підлоги,стіни оздоблені гіпсокартоном, розведена електрика, встановленні радіатори. Індивідуальне газове опалення. Встановленні лічильники на газ, воду та електроенергію. Стеля-2,8 м Дуже класне планування: дві окремі кімнати, з кожної є вихід на балкон, велика кухня, два санвузли. Обслуговує будинок ОСББ. В доступі вся центральна інфраструктура нашого міста! Поряд є все необхідне для комфортного життя. Щоб переглянути квартиру та придбати її звертайтесь за номером вказаним в оголошенні. Вікторія АН «НоваЛад».

Центр міста. Квартира на Міхнюка,- двокімнатна, видова! 80 кв. м VS

Двокімнатна квартира в новобудові 79м2 вул.Олега Міхнюка 41 Переваги: 1.Зручне планування квартири:дві роздільні кімнати по 20м2 з власним виходом на балкон,велика кухня 19м2 з панорамним вікном,два санвузли,просторий коридор. 2. В квартирі виконані роботи:чистова стяжка підлоги,стіни оздоблені гіпсокартоном. 3.Встановлені радіатори,розведена електрика. 4. Індивідуальне опалення, 2-х контурний газовий котел . 5. Висота стелі -2.8м. 6. Цегляний будинок,квартира не кутова ,в середині будинку . 7. Поруч з будинком: парк,річка,школа,дитячий садок, продуктові магазини, кафе, зупинка громадського транспорту. План квартири надам по запиту. Для уточнення інформації телефонуйте в будь-який зручний для Вас час

Центр міста, 2-ка 80м2,автономне опалення, вул.Олега Міхнюка 41 (NN)

Двокімнатна квартира в новобудові 79м2 вул.Олега Міхнюка 41 Переваги: 1.Зручне планування квартири:дві роздільні кімнати по 20м2 з власним виходом на балкон,велика кухня 19м2 з панорамним вікном,два санвузли,просторий коридор. 2. В квартирі виконані роботи:чистова стяжка підлоги,стіни оздоблені гіпсокартоном. 3.Встановлені радіатори,розведена електрика. 4. Індивідуальне опалення, 2-х контурний газовий котел . 5. Висота стелі -2.8м. 6. Цегляний будинок,квартира не кутова ,в середині будинку . 7. Поруч з будинком: парк,річка,школа,дитячий садок, продуктові магазини, кафе, зупинка громадського транспорту. План квартири надам по запиту. Для уточнення інформації телефонуйте в будь-який зручний для Вас час

!ЗНИЖКА 4000$ до 1.08!Центр міста, 2-ка 80м2,автономне опалення (NN)

Центр міста. Шикарна видова 2 кімнатна квартира в новобудові з індивідуальним опаленням по вул. Міхнюка. Можливий продаж під сертифікат єВідновлення. Квартира розташована на 7 поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири 80 м2, велика кухня 19 м2, просторі кімнати по - 20 м2, висота стелі - 2, 80 м. Зверніть увагу на переваги квартири: - стан квартири після будівельників, підготовлена до фінішної обробки, на підлозі чистова "стяжка". - в квартирі індивідуальне опалення (встановлений двоконтурний газовий котел та радіатори), що дозволяє Вам заощаджувати на комунальних платежах. - встановлені металопластикові вікна, металеві вхідні двері. - залита підлога, виконано розведення електрики та опалення по квартирі. - встановлені лічильники обліку води, газу та електроенергії. - вікна квартири з чудовим видом виходять на дві сторони будинку. - встановлено відеоспостереження в як зовні будинку так і в середині. - будинок обслуговує ОСББ. В шаговій доступності від будинку: зупинки громадського транспорту, парк, супермаркети, школа, дитячий садок. Для уточнення інформації телефонуйте в зручний для Вас час.

Михнюка Олега улица, 41, Деснянский, Чернигов, Черниговская 69000.0 USD

Пропозиція, яка точно варта вашої уваги! Велика двокімнатна квартира в центрі міста(О. Міхнюка, 41). Квартира чекає втілення ваших мрій щодо ремонту, вже зроблена чистова стяжка підлоги, стіни оздоблені гіпсокартоном, розведена електрика, встановленні радіатори. Індивідуальне газове опалення. Встановленні лічильники на газ, воду та електроенергію. Стеля-2, 8 м Дуже класне планування: дві окремі кімнати, з кожної є вихід на балкон, велика кухня, два санвузли. Обслуговує будинок ОСББ. В доступі вся центральна інфраструктура нашого міста! Поряд є все необхідне для комфортного життя. Щоб переглянути квартиру та придбати її звертайтесь за номером вказаним в оголошенні. Вікторія АН «НоваЛад».

Михнюка Олега улица, 41, Деснянский, Чернигов, Черниговская 69000.0 USD

!ЗНИЖКА 4000$ до 1.08!Центр міста, 2-ка 80м2, автономне опалення Двокімнатна квартира в новобудові 80м2 вул.Олега Міхнюка 41 Переваги: 1.Зручне планування квартири:дві роздільні кімнати по 20м2 з власним виходом на балкон, велика кухня 19м2 з панорамним вікном, два санвузли, просторий коридор. 2. В квартирі виконані роботи:чистова стяжка підлоги, стіни оздоблені гіпсокартоном. 3.Встановлені радіатори, розведена електрика. 4. Індивідуальне опалення, 2-х контурний газовий котел . 5. Висота стелі -2.8м. 6. Цегляний будинок, квартира не кутова , в середині будинку . 7. Поруч з будинком: парк, річка, школа, дитячий садок, продуктові магазини, кафе, зупинка громадського транспорту. План квартири надам по запиту. Для уточнення інформації телефонуйте в будь-який зручний для Вас час

Михнюка Олега улица, 41, 5 углов, Чернигов, Черниговская 69000.0 USD

Продаж 2 кім квартири по вул. Шевченко, район міського парку культури та відпочинку. Квартира розташована на видовому 11 поверсі. Вікна виходять на парк. Квартира тепла, світла та сонячна. Загальна площа квартири 79м. Просторий квадратний холл. 2 кімнати по 20м. Окремий сан вузол. Є лічильники на світло, воду. Залишають меблі та техніка. В будинку сучасна вхідна група. 2 ліфти грозовий та пасажирський. Є консьерж. Будинок обслуговує ОСББ. Поряд з будиночком дитячий майданчик, парковка, міський парк культури та відпочинку, в пішій доступності школи та дит садочки, продуктові магазини Гетьман, Квартал, Балувана Галя, банк, аптека та багато іншого. Телефонуйте та домовимось про перегляд.

2кім квартира по вул. Шевченко, р-н Горсад

Продам 2-х рівневу квартиру (114 кв.м.) в Новому будинку на Стрілецькій набережній. Квартира має гарний панорамний вид на річку та парк "Ялівщина". Ця Квартира підпадає під кредитні програми. В квартирі продумане та зручне планування. Квартира підготовлена для втілення Ваших дизайнерських ідей. Автономне опалення. Ціна квартири: 69000 долл

2-х рівнева квартира 114 м.кв. на Стрілецькій набережній Іпотека 3%

Центр міста. Шикарна видова 2 кімнатна квартира в новобудові з індивідуальним опаленням по вул. Міхнюка. Можливий продаж під сертифікат єВідновлення. Квартира розташована на 7 поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири – 80 м2, велика кухня – 19 м2, просторі кімнати по - 20 м2, висота стелі - 2,80 м. Зверніть увагу на переваги квартири: - стан квартири – після будівельників, підготовлена до фінішної обробки, на підлозі чистова "стяжка". - в квартирі індивідуальне опалення (встановлений двоконтурний газовий котел та радіатори), що дозволяє Вам заощаджувати на комунальних платежах. - встановлені металопластикові вікна, металеві вхідні двері. - залита підлога, виконано розведення електрики та опалення по квартирі. - встановлені лічильники обліку води, газу та електроенергії. - вікна квартири з чудовим видом виходять на дві сторони будинку. - встановлено відеоспостереження в як зовні будинку так і в середині. - будинок обслуговує ОСББ. В шаговій доступності від будинку: зупинки громадського транспорту, парк, супермаркети, школа, дитячий садок. Для уточнення інформації телефонуйте в зручний для Вас час.

Видова 2 кімнатна квартира в центрі, автономка. Рідкісна пропозиція.SP

Выгодное предложение!!! Продам 2 ком квартиру в новом доме с автономным отоплением по ул. Чернышевского 33. Сдача дома в Июле месяце 2024 года. Общая площадь квартиры 94 м2, с шикарной планировкой на 8 этаже 10 этажного дома. Разведена вся проводка, сделана штукатурка стен и чистовая стяжка полов. Продажа по переуступки. Более дешевой цены не найти. Реальному покупателю ТОРГ. Звоните, с удовольствием покажем и ответим на все Ваши вопросы.

Чернишевського вул., 33

Выгодное предложение!!! Продам 2 ком квартиру в новом доме с автономным отоплением по ул. Чернышевского 33. Сдача дома в Июле месяце 2024 года. Общая площадь квартиры 94 м2, с шикарной планировкой на 8 этаже 10 этажного дома. Разведена вся проводка, сделана штукатурка стен и чистовая стяжка полов. Продажа по переуступки. Более дешевой цены не найти. Реальному покупателю ТОРГ. Звоните, с удовольствием покажем и ответим на все Ваши вопросы.

Продам 2 ком новый дом Центр, Прогресс

Продаж євродвушки з авторським ремонтом в сучасному Жк Розташована по вул. Шевченка, біля готелю Придеснянський Опалення індивідуальне газове Розташована на 7му поверсі з 11 в цегляному будинку Загальна площа 57,6 м2 Простора кухня 20 м2, кімната 22 м2 Квартира укомплектована всіма меблями і технікою Багато місця для зберігання Є кондиціонер і посудомийна машина Квартира дуже тепла Двір закритий, оснащений дитячим майданчиком В комплексі є підземний паркінг, який в разі потреби використовується як укриття

возможна продажа по єОселя
Шевченка вул., 101А
1 - 24 из 340 результатов