Двокімнатна квартира перепланована в 3-ьох кімнатну. Розташована на 4-му поверсі недалеко від центру міста, біля Центрального ринку. З вікон чудова оглядовість на місто. Затишний внутрішній двір. Поруч парк, магазини, школа, платна автостоянка. Зручне планування просторої квартири. Широкі стіни сталінки забезпечують повну шумоізоляцію. Велика кухня, роздільний санвузол, одна кімната з виходом на балкон, інша кімната зонована на дві окремі кімнати , одну із яких можна використовувати в якості гардеробної, кабінету або дитячої ігрової кімнати. Встановлені м/п вікна по всьому периметру кватири, окрім балкону, там деревяні. Лічильники на воду, газ та електроенергію присутні. Є колонка (гаряча вода буде завжди). Додається підвальне приміщення для зберігання габаритних речей. Опалення централізоване. Чудово підійде для здачі в аренду з великим прибутком чи для власного проживання!

власник
Реміснича вул. (Комсомольська), 57

Підходить під придбання за сертифікатом Є-відновлення! Продам чудову трикімнатну квартиру по проспекту Миру 271а. Квартира розташована на шостому поверсі девятиповерхового будинку. Загальна площа становить 70.7 кв/м, житлова площа- 42.2 м/кв. Простора кухня для теплих вечорів із родиною. В квартирі лишаються меблі та побутова техніка для комфортного проживання. Встановлено бойлер на 80 літрів, лічильник на світло двохфазний. Вікна та балконні блоки - м/п. Поряд є садочок, магазини. Гарна транспортна розвязка. Ціна 45000$. Готові почути зустрічні пропозиції. Телефонуйте, з радістю організуємо показ! Вікторія 0936614771

п-т Миру, 271А

Продаж 1 кім квартири в новому будинку по вул. Старобілоуська. Квартира розташована на зручному 3 поверсі. Загальна площа квартири 45м. Велика кухня 13,7м. Простора кімната 19м з виходом на балкон. Хол 7м. Сан вузол сумісний. Автономне опалення - двухконтурний газовий котел. Лічильники абсолютно на все : вода, газ, електрика. М/п вікна. Балкон засклений м/п рамою. Зроблений ремонт. Залишається вбудована кухня з технікою та велика шафа в коридорі. Поряд з будинком дитячий майданчик, продуктовий магазин, в пішій доступності Еко-маркет та АТБ, дит садочок, зупинка міського транспорту. Телефонуйте та домовимось про перегляд.

Старобільська, 61а

Новинка!!! Квартира загальною площею 57,3кв.м. в самому атмосферному районі міста біля річки та хвойного лісу, зі своїми кавярнями, ресторанами, набережній, своїми незабутніми закатами та ранками.. В цьому ЖК дуже комфортно проживати будь-кому, тому тут свіже повітря, де кожен день є можливість прогулятися вздовж річки або посмажити шашлик на свято у лісі між сосен. Квартира розташована в новому будинку, на 4 поверсі, зі своїм газовим котлем та лічильниками. Будинок цегляний, утеплений ззовні. Просторий коридор, велика кімната 20м с панорамним вікном, та кухнею-гостинно. 17,7кв.м. з виходом на балкон. В квартирі зроблені такі роботи: гіпсова штукатурка стін, стяжка підлоги з лазерним вирівнюванням, встановлені м/п вікна та металеві вхідні двері передових виробників. Розведена електрика, встановлені радіаторі та лічильники. Враховуючі це все Ви отримуєте значну вигоду на комунальних платежах. В підїздах на підлозі викладений кахель, встановлені світильники з дачиком руху. У дворі гарний сучасний дитячий майданчик, огорожений від доріг. В будинку супермаркет, кавярня. Також можна придбати місце в паркінгу або на критій стоянці, яка охороняється.

можливий продаж по єОселя
Стрілецька вул., 106

Продаю 2х кімнатну квартиру в цегляному будинку в районі Ремзавод-Бойова. Шикарне планування квартири, гарний стан квартири,- м/п вікна, ламінат, сучасний кахель в сан.вузлі. Квартира в стані заходь та живи. Покупцям в якості бонуса залишаються вбудовані кухонні меблі. Поруч з будинком в пішій досяжності, зупинки громадського транспорту, ринок Шанхай, школи,садочки,- все що необхідно для комфортного життя. Продаж без нюансів і без зареєстрованих.

проспект Миру, 108а

Пропонуємо 1-кімнатну квартиру з ремонтом. пр-т Михайла Грушевського, 191а (колишня вул. 1 травня) Новобудова 2016 року. Поверх - 7/10 Загальна площа - 43,3 м2 Кухня - 13,5 м2 Кімната з нішею - 19,9 м2 С/в сумісний. Є балкон. Євроремонт. Повністю мебльована та обладнана технікою. ІНДИВІДУАЛЬНЕ ОПАЛЕННЯ (двоконтурний газовий котел) Лічильники на світло, воду і газ. Охайний пд`їзд та прибудинкова територія. Великий дитячий майданчик, багато паркомісць для авто. Ведеться відеонагляд. Розвинений район. Поруч є все для життя з комфортом. Підходить під програму Є-Оселя (Іпотека 3%), а також Є-Відновлення (Сертифікат) Запрошуємо на перегляд! Телефонуйте за номером, вказаним в об`яві.

пр-т Грушевського, 191а

Продаж двохкімнатної квартири загальною площею 55кв.метрів. Сталінка. Історічний центр міста. Все окремо, великі кімнати. Дуже гарний житлдовий стан.

Шевченка вул., 10

1-кімнатна з ремонтом та технікою на Масанах 1-кімнатна квартира в середині панельного будинку. Незалежності, 46 (недалеко від Велмарт). 5 поверх (5/9). Квартира із свіжим сучасним ремонтом, додаткових робіт не потребує. Готова прийняти нових господарів. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою. Встановлені металопластикові вікна, бойлер та лічильники. Замінена проводка. Організоване ОСББ. Поруч дитячий садок, школа та зупинка громадського транспорту. Прописаних військовозобов`язаних, боргів та обтяжень немає. Документи готові до продажу. Дзвоніть або пишіть у повідомленнях.

Незалежності вул., 46

3-кім квартира ПОКРАЩЕНОГО планування на Масанах з індивідуальним ЛІЧИЛЬНИКОМ ТЕПЛА Чудова, охайна, двостороння квартира з гарним ремонтом Загальна площа 72 м2 2 лоджії, які повністю обшиті деревом, зі шкафчиками та поличками Кухня 9м2 Кімнати 12,7 м2, 12,6 м2, 17,4 м2 Квадратний передпокій 9м2 Лічильники на ВСЕ Металопластикові вікна всюди Ціна 45000$. Торг Приходьте на перегляд, по ціні домовимося АН "ГАРАНТ " 0935850741 0979539584

Незалежності, 46

ДОМ СДАН 2 секция Я собственник Расположенпо адресу Гончая 59 Расположена на 1 этаже, ВОЗМОЖНО под коммерцию Квартира выходит на две стороны дома Есть ВОЗМОЖНОСТЬ ИСПОЛЬЗОВАТЬ ПОД КОММЕРЧЕСКУЮ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬ ВОЗМОЖНА ПРОДАЖА ПОД ИПОТЕКУ Звоните, пишите

власник
Продам квартиру Гончая 59 ДОМ СДАН

Житлові комплекси у Чернігів

В продажі 3-х кімнатна квартира 70кв.м по вул. Левка Лукяненка(Рокосовського). Купити хорошу квартиру в хорошому місці-це саме цей варіант! Під ремонт на ваш смак! Квартира знаходиться поряд з зупинкою, поряд з ринком Нива, вулиця Л.Лукяненка - 9 поверх 14-ти поверхового будинку. -будинок цегляний -загальна площа 70 кв.м -3 роздільні кімнати -19 кв.м.; 12 кв.м.; 10,6 кв. -кухня 10 кв. -санвузол роздільний -велика комора -вікна м/п -велика лоджія 5 кв.м засклена м/п У будинку 2 ліфти - пасажирський та вантажний -Консьєрж Навпроти підїзду знаходиться дитячий майданчик У квартирі встановлені лічильники на гарячу та холодну воду.

власник
3-х кімнатна квартира Левка Лукяненка (Рокосовського)

Пропоную свою чудову євродвушку в районі Масани. Кухня-вітальня з повноцінним спальним місцем – 12,8м2, оздоблена сучасними меблями, виготовленими за індивідуальним замовленням, та вбудованою технікою (варильна поверхня, духова шафа, посудомийна машина, мікрохвильова піч, великий холодильник, кондиціонер, телевізор 40”). В квартирі на все встановлені лічильники в т.ч. і на опалення, що дозволяє мінімізувати оплату за комунальні послуги. Замінені всі вікна на більш енергоефективні. Зроблена сучасна електропроводка, кабельний інтернет та wifi. Квартира тепла та знаходиться в середині будинку. Велика світла кімната 17м2 з функціональним робочим місцем та великим зручним ліжком з великою кількістю місць для зберігання речей та телевізором 50”. У передпокої велика гардеробна кімната, оздоблена великими дзеркалами та підсвіткою. Санвузол роздільний. У ванній кімнаті сучасна пральна машина та енергоефективний бойлер. Вікна квартири виходять у двір на дитячий майданчик. До квартири бонусом ви отримуєте кладову кімнату, відгороджений охайний коридор на дві квартири. Приємні та чуйні сусіди. У підїзді зроблений ремонт, ОСББ опікується чистотою та охайністю підїздів. Будинок розташований в чудовому мікрорайоні Масани з розвиненою інфраструктурою. В кроковій доступності "Велмарт", дитячий садок, школа та зупинка громадського транспорту біля підїзду. Квартира готова до продажу та пропонується з усіма меблями та технікою.

власник
Квартира на Масанах, заходь і живи

Продам 1 кімнатну велику квартиру в ЖК Авіаторів. Квартира розташована на 6 -му поверсі в новому 10-поверховому цегляному будинку. В наявності є аналогічна квартира на 6 поверсі. Площа квартири – 60кв.м. Кухня площею 22 кв.м. з панорамним фасадним вікном та виходом на засклений балкон (3,4 кв.м.). Житлова площа - 18м2. Кухня має два вікна, тому, можна з легкістю перетвориться на двокімнатну. Просторий коридор - 9 кв.м. Квартира обладнана індивідуальним газовим опаленням, лічильниками на світло, газ, воду, встановлено двокамерні склопакети, радіатори, вхідні двері фірми "Абвер". Наявні в квартирі стяжка на підлозі та штукатурка на стінах виконані якісно й не потребують додаткових витрат на їхнє вирівнювання. Неподалік від будинку є дитячий садочок, школа, три супермаркети, продуктові кіоски, дві аптеки, дитячі майданчики, парковка, тощо. Також наявна зупинка громадського транспорту. Будинок знаходиться недалеко від паркової зони та річки Стрижень. Будинок уведено в експлуатацію в 2022 році. Допоможемо придбати дану квартиру шляхом кредитування (під іпотеку з низькими %) за рахунок нової державної програми фінансування окремих категорій громадян. Додаткова інформація за телефоном. Агенція нерухомості ПРОГРЕС Олександра.

Продам 1 кімнатну квартиру по вул. Льотна 37 ЖК Авіатор

Продам евродвушку в ЖК Авиатор. Улица Лётная 37. Автономное отопление. Общая площадь 60м2. Спальня и кухня -студия. Пол залит, сделана штукатурка стен. Звоните организую показ.

Продам квартиру в ЖК Авиатор

Год застройки 2021 год. Подходит под Е-оселю. Дом сдан в эксплуатацию. Предлагается Вашему вниманию 1-комн.,2-х комн.,3-х комн. квартиры с разной планировкой. Грамотный застройщик удивит Вас ценой и качеством! Внешнее утепление. Автономное отопление-установлен двухконтурный котел. Качественно выполнены внутренние работы: гипсовая штукатурка стен, заливка пола, разводка электрики по всей квартире, м/п окна, батареи установлены, панорамный балкон. Отличное месторасположение. Рядом детские садики,школы, супермаркеты,в пешей доступности рынок "Шанхай", озеро,лес, "Стрелецкая набережная". Парковочных мест предостаточно. Остановка общественного транспорта в двух минутах от дома. Дополнительно имеется подвальные помещения также по цене застройщика. Все подробности по телефону.

ЖК "Авиатор"ул.Летная 37А. 2-х комн.Новострой 57,5 кв.м

Продаж 2- во кімнатної квартири на вулиці Котляревського,15( район ТРЦ ЦУМ). Будинок цегляний. Не кутова. Розташована на 9-му поверсі з 10-ти. Площею - 56,6 м2. Кухня- 8,6 м2. Дві роздільні кімнати- 14,6 /17,3 м2. Лоджія- 1,7 м2. Балкон - 0,8 м2. Туалет та ванна- роздільні. Коридор- 9,3 м2. Гарний , перспективний район міста. Інфраструктура, в кроковій доступності. За більш детальною інформацією, телефонуйте!

Продаж 2-во кімнатної квартири в центрі міста

Новое предложение! Продам однокомнатную квартиру в новом доме, по улице Еськова 14б. Расположена на 9 этаже 10 этажного кирпичного дома, сверху полнаценые два технических этажа. Общая площадь 42 м2, кухня 10.4 м2, комната 15.5 м2. В квартире сделан ремонт, новому владельцу остаётся мебель и частично техника, установлено два кондиционера. Есть индивидуальный счётчик тепла на квартиру. Вокруг дома и в нутри подъезда установлены камеры видеонаблюдения. Рядом супермаркет и остановка транспорта, до речки 5 мин ходьбы. Звоните записывайтесь на просмотр. Подходит под программы єОселя, єВідновлення.

Продам однокомнатную квартиру в новом доме, Еськова

Продаж 3-х кімнатної квартири на Масанах, будинку 15 років. Відмінне планування квартири: окремі три кімнати, просторий хол та кухня, окремо ванна та туалет, дві заскленні лоджії; тамбур на дві квартири; зручний третій поверх; не кутова, ЛІЧИЛЬНИК ТЕПЛА в квартирі. Стан квартири житловий, всі вікна і балконні рами металопластикові, на підлозі лінолеум, стіни в шпалерах. Продаж без меблів, залишається бойлер та газова плита. Квартира, під час бойових дій, не постраждала. В будинку створено ОСББ, охайний під’їзд, є відеоспостереження, затишний двір з дитячим майданчиком. Улюблений, розвинений район молоді зі всім необхідним для комфортного життя. За додатковою інформацією і записом на перегляд телефонуйте +38********47 Наталія.

3 кімнатна квартира з лічильником тепла

Продам 2х комнатную квартиру улучшенной планировки 50м2.Квартира расположена на 8 этаже 9 этажного кирпичного дома с прекрасным видом на лес.Квартира не угловая ,сделан свежий ремонт.Поменяна проводка и сантехника,установлены металлопластиковые окна.Хорошая бронированная дверь.Остаётся встроенная мебель.Купив эту квартиру вы останетесь довольны.Детальная информация по телефону

Продам 2х комн квартиру с ремонтом ул Мстиславская (Красногвардейская)

Квартира не угловая. комнаты и с\у раздельно 2 балкона. Отличное место расположения.\за кинотеатром Дружба\ Мегацентр. Квартира под ремонт. но жилая. только м\п окна. Лучшая цена - качество. Квартира без прописанных.документы готовы к продаже. Возможно в рассрочку.

Продам 3х комн Центр 67м2

Новинка!!! Квартира загальною площею 57,3кв.м. в самому атмосферному районі міста біля річки та хвойного лісу, зі своїми кавярнями, ресторанами, набережній, своїми незабутніми закатами та ранками.. В цьому ЖК дуже комфортно проживати будь-кому, тому тут свіже повітря, де кожен день є можливість прогулятися вздовж річки або посмажити шашлик на свято у лісі між сосен. Квартира розташована в новому будинку, на 4 поверсі, зі своїм газовим котлем та лічильниками. Будинок цегляний, утеплений ззовні. Просторий коридор, велика кімната 20м с панорамним вікном, та кухнею-гостинно. 17,7кв.м. з виходом на балкон. В квартирі зроблені такі роботи: гіпсова штукатурка стін, стяжка підлоги з лазерним вирівнюванням, встановлені м/п вікна та металеві вхідні двері передових виробників. Розведена електрика, встановлені радіаторі та лічильники. Враховуючі це все Ви отримуєте значну вигоду на комунальних платежах. В підїздах на підлозі викладений кахель, встановлені світильники з дачиком руху. У дворі гарний сучасний дитячий майданчик, огорожений від доріг. В будинку супермаркет, кавярня. Також можна придбати місце в паркінгу або на критій стоянці, яка охороняється.

Знижена ціна! 1-кім. 57м в сучасному будинку по вул. Стрілецька Набере

Якщо Ви в пошуку квартири в яку можна заїхати і жити,не турбуючись ні про що,то цей варіант однозначно для Вас! Компактна,практична квартира в центрі міста! Трохи докладніше: Квартира загальною площею 44 м 2; знаходиться на першому поверсі цегляного будинку, на вікнах встановлені решітки; Перепланована в студію,також є окрема кімната з вмісткою нішею 2,1 м 2; Всі вікна металопластикові,виходять у двір будинку; Якісний ремонт: рівні стіни та натяжні стелі,в санвузлі плитка; Кімнати площею 17 м 2 та 11 м 2; На підлозі якісний ламінат; В подарунок залишаються всі меблі! Відмінне розташування - тихий центр міста. Поряд парк,зупинки транспорту,безліч кавярень та магазинів. В пішій доступності школа та садочок. Квартира чекає своїх нових власників! Телефонуйте!

Компактна,практична квартира в центрі міста!

Продам 3-х кімн.кв-ру в центрі міста, р-он ЦУМу. Вул. Пятницька, 9/9 цегла, зверху технічний поверх, простора квартира загальною площею 66,3 кв.м, житлова 37,7 кв.м (кімнати-16,8, 12,1, 8,8), великий балкон, лоджія. Квартира продається без меблів. Чудовий вид на місто! На всі запитання відповім по телефону.

3-х кімнатна квартира, ЦУМ

Продам 2-комн. квартиру в современном ЖК закритого типу! на 1 травня! Квартиры на выгодном 1-м, та 2 гий поверх, 71 м2. Обратите внимание 1. Современные технологии строительства гарантируют высокий уровень, дома Комфор-класса 2. Дом утеплен, толстые кирпичные стены! 3. Индивидуальное отопление, 2х контурный котел! 4. Предусмотрено достаточное количество парковочных мест возле дома, обустроена современная детская игровая площадка; 5. Развита инфраструктура, школа, садики, супермаркеты, центры развития для детей, и все прелести развитого спального района! 6. Отличная транспортная развязка позволит Вам без проблем добраться в любую точку города. 7. Двор-закритого типа, качественные окна и входная дверь! Звоните в любое удобное время, с радостью отвечу на все Ваши вопросы!

Продам 2шку на 1 Травня ! Новобудова! під Є-Відновлення! (Р88)
1 - 24 з 1 060 результатів