Однокомнатная квартира в новом сданом доме с автономным отопление 7/9 кирп., район Масаны, состояние после строителей, автономное отопление. Показ в удобное для Вас время! Прекрасно подойдёт под кредит 3%!!!

Масаны, 114

В продажу компактне окреме житло загальною площею 19 м2, не гуртожиток. Прекрасна локація - вулиця Івана Мазепи, між Кругом та школою №6. Квартира на другому поверсі цегляної пятиповерхівки, не кутова, тепла, вікно виходить не на проїзжу частину а у тихий двір. Кімната 12.5 м2, свій санвузол. Цілком достойний косметичний стан, встановлено металопластикове вікно, вхідні двері метал, замінені проводка, труби, є лічильники на холодну та гарячу воду, встановлений домофон. Дуже економні комунальні витрати. Документи в повному порядку, прописаних немає, до продажу готові. Домовитись про перегляд можна, подзвонивши на вказаний в обяві номер.

Івана Мазепи вул. (Щорса), 37

У продажу однокімнатна квартира ЧН серії 40 м2, вулиця Вячеслава Чорновола (Войкова), неподалік готелю Градецький. Восьмий поверх девятиповерхівки 1989 року побудови. Світла простора кімната, роздільний санвузол, кухня майже 9 м2 з виходом на засклену лоджію, є кладовка. Акуратний стан, встановлені лічильники на холодну та гарячу воду, вікна замінені на новий металопластик. Власниця одна, випишеться без проблем, квартиру звільнять одразу після угоди. Домовитись про перегляд можна за номером, вказаним в обяві, є вайбер, телеграм.

Вячеслава Чорновола вул. (Войкова), 15

Пропоную однокімнатну квартиру 38 м2, сьомий поверх цегляного девятиповерхового будинку по вул. Вячеслава Чорновола, поруч з готелем Градецький. Квартира не кутова, тепла, відсутні прояви плісняви та затікань, система опалення, комунікації, проводка в робочому стані, капітальний тамбур на дві квартири з бронедверями. Основні переваги: кімната площею 20 м2, з великою нішею, простора кухня 8 м2, чималий суміщений санвузол, є окрема кладовка. Вихід з кімнати на балкон. Що прекрасно - всі внутрішні перегородки не несучі, відповідно можливі будь-які варіанти перепланувань. Стан квартири потребує часткового ремонту - вікна, двері, косметика. Ліфт у підїзді працює, як годинник. Прописаний власник, виписка без проблем, документи до продажу готові. Щоб почути подробиці та домовитись завчасно про перегляд, дзвоніть на вказаний в обяві номер. Пропоную схожі варіанти поруч.

Вячеслава Чорновола вул. (Войкова), 13

Квартира продается на основании решения суда. В квартире никто не проживает. https://setam.net.ua/auction/552094 - на сайте сетам нет

Бєлова Генерала вул., 12

ПРОДАЖ 1но кімнатної квартири з ремонтом, технікою та меблями. Квартира розташована на 2/5 поверсі, цегляного будинку, не кутова. Які переваги при купівлі цієї квартири: 1. Тёплий будинок з червоної цегли, вдалий поверх в середині будинку, окрема котельня на цьому районі (завжди є тепло) 2. Всі вікна металопластикові, збільшений панорамний балкон. 3. Сучасна ванна кімната та кухня. 4. Дорогі та якісні вхідні двері. 5. В комплект продажу входить все як на фото (вбудована духовка, газова поверхня, витяжка, холодильник, пилосмок, бойлер 50л, пральна машина, кондиціонер) Зручне розташування, в пяти хвилинах ходу від будинку: - зупинка транспорту - Сільпо, АТБ, СТО, автомийка, АЗС, ринок, відділення пошти (УкрПошта, Нова Пошта) - озеро Земснаряд - школа, садочок Усі документи ГОТОВІ ДО ПРОДАЖУ! БОРГІВ,ОБТЯЖЕНЬ НЕМАЄ! Повний супровід ("під ключ") покупця до вигідної угоди! За додатковими питаннями - чекаємо Вас у офісі за адресою: п-т Миру, 151!

Толстого вул., 106

ПРОДАЖ квартири по вулиці Старобілоуська (недалеко від центру) 1 кімната 39 м² 1/9 поверх панельного будинку Високий фундамент Ізольовані кімнати, санвузол - роздільний Лічильники (гаряча/холодна вода) та на газ Залишається вмонтована кухня та прихожа. Стан: жилий, за бажанням - можна зробити ремонт, ідеальний варіант для здачі в оренду або проживання на постійній основі.

Старобілоуська вул., 35

Половина 2 км квартири недорого 1 Травня Продам 1/2 частину квартири в гарній локаціїї поряд вул.Белова, кімната 14.4м2 в гарному стані з ремонтом, м/п вікно, ванна та санвузол в нормальному стані. 1.Недорого. 2.Гарна локація. 3.Ідеальна під розселення. Для уточнення інформації телефонуйте

1- го Травня вул., 175

Продам 2х кімнатну квартиру 43 м2 з окремими кімнатами 16 та 12 м2 розташовану в історичній частині міста Чернігів, провулок Коцюбинського 5

провулок Коцюбинського, 5

Вирішили придбати гарну квартиру в теплому цегляному будинку Переваги: - Затишний район ЗАЗ, серединка, 9/9 є технічний поверх; - Загальна площа 35 м2, велика вітальня 20м2, кухня 7м2; - М/пластикові вікна, лоджія заскляна, просторий с/вузол з бойлером; - Вмістка комора, зручне планування; Лічильники на холодну, гарячу воду, світло, газ; Інфраструктура: біля будинку зупинка громадського транспорту (10 хв до центру міста), супермаркет, аптека, дитячий садок, кіоски Прописаних нема, документи готові до продажу Підходить під Сертифікат єВідновлення Дзвоніть, з радістю організую показ

Проспект Миру, 251

Житлові комплекси у Чернігів

Продаж 1-кімн квартири в гарному стані Розташована на першому поверсі в двоповерховому будинку по вул. Музична Загальна площа 34м2, простора кімната 22 м2 Стан гарний, натяжна стеля, мп вікна, є бойлер Заходь і живи На вікнах решітки Квартира дуже тепла Зовнішня стінка утеплена В будинку є підвальне приміщення Поруч магазини, зупинки, ринок, Троїцький собор

Музична вул., 12

Пропонуємо охайну 2-кімнатну квартиру. Вул. Льотна, 25 (р-н Літака) Поверх - 5/5 (не кутова) Загальна площа - 45,1 м2 Кухня - 5,7 м2 Кімнати - 17,4 м2 та 13,8 м2 Санвузол роздільний. Засклений балкон. Стан - охайний житловий. Потребує мінімальних косметичних вкладень. Повністю мебльована та облаштована технікою (майже все входить у вартість!) Вікна м/п по всій квартирі, окрім кухні. Нова газова колонка (гаряча вода буде завжди) Лічильники - світло, вода, газ. Загальнобудинковий лічильник на тепло. Низькі комунальні. Вдале розташування будинку. Поруч зупинки громадського транспорту, магазини, аптеки, тощо. Підходить під програму Є-Відновлення (Сертифікат) Запрошуємо на перегляд! Телефонуйте за номером, вказаним в об`яві.

Льотна вул. (Червоногвардійська), 25

1 кімнатна квартира 5/9, в житловому стані в районі Музикалки Квартира розташована на 5 поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири 22 м2, кухня 5 м2. Не кутова. Стан квартири звичайний житловий Вирішили купити 1 кімнатну квартиру - зверніть увагу 1. Теплий цегляний будинок, квартира розташована на вигідному середньому поверсі - ідеальний варіант для особистого проживання, або для здачі в аренду 2. В квартирі є просторий засклений балкон, всі вікна квартири виходять в тихий двір 3. По квартирі частково вирівняні стелі, поклеені шпалери сучасного зразка, на підлозі лінолеум 4. В санвузлі частково замінена сантехніка 5. На вході в квартиру встановлені металеві двері 6. На кухні робоча поверхня в кахелі сучасного зразка 7. Покупцеві в ПОДАРУНОК залишаються меблі в квартирі Зручне розташування - в кроковій доступності від будинку: - зупинки громадського транспорту - Привокзальний ринок - супермаркети Союз, Квартал, АТБ - школа №24, №17, №34, №14 - дитячий садок №26, №37, №10, №2

Івана Мазепи вул. (Щорса), 54

Квартира знаходиться на 2-му поверсі 4-х поверхового будинку. Загальна площа квартири 32 м2, кухня 6 м2. Особливості та переваги: 1. Затишний та тихий район міста. 2. Чудова інфраструктура: поруч знаходиться школа, зупинка громадського транспорту, продуктові ларьки, магазин "Сільпо", дитячий садок, перукарня, поштове відділення та інше. 3. Неподалік від будинку розташований гаражний кооператив. 4. Вдале розташування будинку, чистий під"їзд, гарні сусіди; 5. Квартира дуже тепла. Не кутова. 6 На теплу та холодну воду встановлені лічильники 7. В ванній кімнаті замінені: ванна, раковина, унітаз. 8. Прописаних немає. 9. В кроковій доступності знаходиться мальовниче озеро де знаходиться міський пляж. Телефонуйте у будь-який зручний для Вас час, з радістю покажу квартиру, відповім на усі питання.

Толстого вул., 134

Дворівнева смарт-квартира - ваш ідеальний вибір! по вул.Мазепи Основні переваги цієї квартири: Підключені комунікації та індивідуальне електричне опалення Лічильники на воду допоможуть раціонально використовувати ресурси та контролювати витрати. Два санвузли зі всіма необхідними водовідводами - забудьте про черги та незручності. Квартира наповнена природним світлом, а вільне планування дозволить вам реалізувати всі ваші ідеї щодо облаштування інтерєру. Висота стелі понад 3 метри створює відчуття простору та величі. Бонусом є площа другого поверху, яка не включена до загальної площі - це додатковий простір для ваших потреб і задумів. - Швидкий Інтернет та повністю готові комунікації дозволять вам розпочати ремонт вже завтра. Не втрачайте можливості отримати свою мрійову квартиру! Зателефонуйте нам зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати більше інформації. Остання пропозиція Зробіть своє життя комфортнішим !

Івана Мазепи вул. (Щорса), 72б

Квартира з балконом знаходиться на 1-му поверсі, 5-ти поверхового будинку. Загальна площа квартири 35 м2, кухня 7 м2. Особливості та переваги: - В ванній кімнаті зроблений ремонт, сучасний кахель та сантехніка. - В кімнаті зроблена натяжна стеля, поклеєні шпалери. - На кухні, на балконі та в кімнатах встановлені металопластикові вікна. - Покупцю залишаються все що на фото: меблі, пральна машина, телевізор. - Затишний та тихий район міста. - Чудова інфраструктура: поруч знаходиться школа, зупинка громадського транспорту, продуктові ларьки, магазин "Сільпо", дитячий садок, перукарня, поштове відділення та інше. - Біля будинку розташований гаражний кооператив. - Вдале розташування будинку, чистий під"їзд, гарні сусіди; - Квартира дуже тепла. - В кроковій доступності знаходиться мальовниче озеро де знаходиться міський пляж. Телефонуйте у будь-який зручний для Вас час, з радістю покажу квартиру, відповім на усі питання.

Толстого вул., 118б

Продається 1- кімнатна квартира в самому центрі міста, проспект Перемоги 90 . Переваги: - Косметичний ремонт: стеля (зроблена) рівна пофарбована, стіни потянуті зроблені, на підлозі лінолеум. - Вікна замінені на металопластикові. - Встановлена сучасна економна газова колонка. - Лічильники на: електрику, газ, воду. - Розташована на 5 поверсі 5 поверхового будинку, дуже тепла, не кутова. - Затишний тихий двір. - Поруч з будинком в кроковій доступності знаходяться: парки, сквер, площа, Вал, школи, дитячі садочки, продуктові супермаркети, ринок та багато іншого. План квартири надам по запиту. Для уточнення інформації телефонуйте в зручний для Вас час.

Перемоги просп., 90

1 кімнатна квартира з частковим ремонтом в районі Ремзаводу Квартира розташована на 9 поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири 22 м2, кухня 5 м2. Не кутова. Стан квартири охайний житловий Вирішили купити 1 кімнатну квартиру - зверніть увагу 1. На кухні металопластикове вікно, в кімнаті металопластиковий балконний блок, балкон також засклений металопластиком, обшитий деревом та утеплений 2. В квартирі потягнуті стелі, поклеені сучасні шпалери, на підлозі лінолеум та дерево 3. В санвузлі частково замінена сантехніка, додатково встановлено водонагрівач, для постійної наявності у вас гарячої води Зручне розташування - в кроковій доступності від будинку: -зупинки громадського транспорту -ринок Шанхай -супермаркети Квартал, АТБ -школа №28, №33 -дитячий садок №53, №59, №51

Миру просп., 210

Продаж однокімнатної квартири по вулиці Івана Мазепи, Район музичної фабрики, 6/9 цегла , 22 м2 загальної площі, Чудовий стан, плитка на полу, Металопластикові вікна, лічильники. Подробиці за телефоном

Івана Мазепи вул. (Щорса), 54

Продам 2-х кімнатну квартиру 43 м2 розташовану на першому поверху 5-ти поверхового цегляного будинку в місті Чернігів вулиця О.Довженка ( Толстого )

Толстого вул., 102

Продам 4-х кімнатну квартиру 52 м2 , Три кімнати окремі , одна прохідна. Квартира розташована на приватизованій земельній ділянці 2,5 сотки, З коммунікацій є електрика та газ

Миру просп., 3в

Хочете купити недорого 2-кімнатну квартиру в Чернігові? Продаж! Один з найкращих районів міста - Льотна! Стан - заходь і ЖИВИ. КРУТЕ планування: 2 роздільні кімнати, коридор, простора кухня 7м2, роздільний санвузол. Є комірка для речей. Балкон з видом у тихий двір! Вікна м/п. УКОМПЛЕКТОВАНА! Меблі та техніка лишаються в ПОДАРУНОК майбутньому господарю! Є бойлер! Цегляний будинок - чешка. Квартира тепла та затишна, не кутова. Вікна м/п. У пішій доступності магазини, ринок , школа, дитсадки, зупинки транспорту, дитячі та спортивні майданчики та інше.

Мстиславська вул., 130А

Хочете купити недорого 1-кімнатну квартиру в Чернігові? Продаж! Один з найкращих районів міста - 5 КУТІВ! Розташування: вул Ак. Павлова. Стан - акуратний житловий. Нішове планування! Простора кухня 8 м2 та кімната 19,1м2. Є комірка. Меблі та техніка лишаються в ПОДАРУНОК майбутньому господарю! Цегляний будинок. Квартира тепла та затишна, не кутова! Вид з вікон у тихий двір з дитячим майданчиком! У пішій доступності магазини, ринок , школа, дитсадки, зупинки транспорту, дитячі та спортивні майданчики та інше. Порядні сусіди. Не відкладайте проживання в гарному місці на потім: телефонуйте в будь-який зручний для Вас час - покажемо квартиру, відповімо на питання.

Павлова, 19

Хочете купити недорого 1-кімнатну квартиру в Чернігові? Продаж! Один з найкращих районів міста - -Л.Лук*яненка (Рокосовського). Стан - заходь і ЖИВИ. Зроблено косметичний ремонт! Меблі та техніка лишаються в ПОДАРУНОК майбутньому господарю! Цегляний будинок, високий цоколь. Квартира тепла та затишна. Вікна м/п. У пішій доступності магазини, ринок , школа, дитсадки, зупинки транспорту, дитячі та спортивні майданчики та інше. Порядні сусіди. Не відкладайте проживання в гарному місці на потім: телефонуйте в будь-який зручний для Вас час - покажемо квартиру, відповімо на питання.

Захисників України вул. (Одинцова), 10а
1 - 24 з 340 результатів