Продаж 1-кімнатної квартири 43 м2 у новому домі за адресою пр-т Миру 277а (ЖК Північний), можлива іпотека під 3%. - Світлий, сучасний, охайний підїзд, два ліфти, система спостереження у дворі та камери спостереження в коридорі біля квартири, житловий комплекс має власну котельню. - Лічильники на все, у тому числі квартирний лічильник на опалення, стоїть бойлер на гарячу воду, електрична тепла підлога у вітальні, санвузлі та кухні. - Кухня 16 м2, суміщена з теплою лоджією. - Можливість керувати освітленням та опаленням через мобільні програми. - Квартира повністю мебльована та з наявністю всієї необхідної нової техніки. Будинку менше чотирьох років. Є варіанти у сусідньому корпусі, набирайте номер і домовляйтесь про показ!

пр-т Миру, 277а

ПРОДАЖ однокімнатної квартири у ЖК "Форест" за адресою: вулиця Рапопорта, 43. Простора та світла квартира, в якій зроблено ремонт з якісних будматеріалів та встановлено нову фурнітуру має загальну площу 40 м². У коридорі зліва розташований санвузол (суміщений), у якому встановлено рукомийник з тумбою, туалет, електрична сушка для рушників та керамічна ванна з скляною стінкою. З правого боку невелика комора для зберігання верхнього одягу або інших речей. Далі нас зустрічає спальня кімната - місце сповнене світла та тепла (тривалий час сонячна сторона), де встановлено кондиціонер. розміщено двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, туалетний столик, приліжкові тумби та настінні світильники. Інше не менш приємніше місце - кухня, в якій розроблено по максимуму від стелі до підлоги, а саме: схований холодильник з морозильною камерою (система NO frost), гранітна кухонна мийка з якісною сантехнікою, під мийкою місце для зберігання побутових засобів та сейф, вмонтована варильна поверхня (газова) з духовою шафою, витяжка, схований у шафі газовий котел та пральна машинка, обідній стіл. З кухні є вихід у засклену лоджію, в якій розміщена невелика шафа, яка не "зїдає" місце, а залишає квадратні метри для відпочинку або роботи у світлому просторі. Стан квартири дуже чудовий, перша здача, ніхто не прожив і дня, тому це вже достатня перевага щоб придбати цю квартиру! Можливий продаж за готівку, по програмі "єОселя" (3% та 7%). Огляд квартири від дизайнера інтерєра за посиланням: https://www.instagram.com/reel/CpAmcuCp1yX/?igsh=MXZ6Y25ubW1vbTc4cQ== Перегляд можливий у будь-який час, за попередньою домовленістю. Дзвоніть, адже можете почути що: "вже квартира продана"!

возможна продажа по єОселя
Академика Рапопорта, 43

ПРОДАЖ однокімнатної квартири в новому та сучасному ЖК "ЛІСОВИЙ"! Простора квартира з вільним плануванням площею в 51 м²! Квартира розташована на 2 поверсі, також є пропозиція на 4 та на 8 поверсі! Зроблено чорнові роботи (від будівельників) Встановлено газовий котел, наявний лічильник на газ. Засклений балкон БУДИНОК ЗДАНИЙ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ та ГОТОВИЙ ДО ПРОДАЖУ, УСІ ДОКУМЕНТИ НАЯВНІ, АДРЕСУ ТА ПОШТОВИЙ ІНДЕКС ПРИСВОЄНО! Можливе розтермінування від забудовника, "єОселя" (3% та 7%) або придбання за готівку! ЦІНА: 29000 грн/м²

возможна продажа по єОселя
Лісна вул., 42в
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж євродвушки з авторським ремонтом в сучасному Жк Розташована по вул. Шевченка, біля готелю Придеснянський Опалення індивідуальне газове Розташована на 7му поверсі з 11 в цегляному будинку Загальна площа 57,6 м2 Простора кухня 20 м2, кімната 22 м2 Квартира укомплектована всіма меблями і технікою Багато місця для зберігання Є кондиціонер і посудомийна машина Квартира дуже тепла Двір закритий, оснащений дитячим майданчиком В комплексі є підземний паркінг, який в разі потреби використовується як укриття

возможна продажа по єОселя
Шевченка вул., 101А

Однокімнатна квартира на 9-му поверсі 10-ти поверхового будинку по вул. Льотній 37. Будинок введено в експлуатацію. Квартира в середині з оздобенням. Якісна штукатурка та заливка підлоги. Індивідуальне газове опалення. Лічильники на світло, газ і воду. Двокамерні склопакети та якісні вхідні двері. Квартиру можна придбати в іпотеку.

возможна продажа по єОселя
Льотна вул. (Червоногвардійська), 37

Квартира в новобудові по вул. Льотна,37. Будинок введено в експлуатацію. Сама новобудова знаходиться поряд з розгалуженою інфраструктурою. Це - магазини, супермаркети, дитячі садочки, віддіення почти, поряд зупинка автотранспорту, парк для відпочинку та інше. Квартира знаходиться на 10 поверсі 10-ти поверхового будинку. Перевага цієї квартири в тому, що її можна придбати в іпотеку.

Льотна вул. (Червоногвардійська), 37

Власник продам 1к квартиру в центрі Чернігова 2/5, 30/16/7, в чудовому стані. Розташуванння квартири в середіні цегляного будинку. До парку Богдана Хмельніцького (ЗОШ №3) - 5 хвилин пішки. До центрального ринку 10 хвилин пішки. До Вала 7 хвилин пішки. Кондиціонер, пральна машина, холодильник, мікрохвільова піч, телевізор. Газова колонка - завжди є горяча вода. Лічильники, склопакети. Світла, доглянута та затишна оселя. Перед вікнами палісадник (бузкові кущі) та тиха вулиця Котюбинського. Прописаних немає, вільна.

Коцюбинського, 76

Пропонуємо затишну 1-кімнатну квартиру. Повністю готова до проживання! Мебльована, обладнана технікою та просочена приємною атмосферою. Центр міста. Вул. Гонча, 59а Комфортабельна новобудова 2021 року. Поверх - 8\10 Зроблена в форматі студії, що значно збільшує простір компактної квартири. Загальна площа - 35.5 м2 Кухня-вітальня - 21.6 м2 Має містку гардеробну кімнату, великий суміщений санвузол та засклений балкон. Якісний євроремонт. Дороговартісні меблі та техніка. Все входить у вартість! АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ (двоконтурний газовий котел) Лічильники на світло, воду і газ. Унікальна пропозиція житла в центрі міста за адекватну вартість. Чудово підходить як для власного проживання, так і для здачі в оренду з великим прибутком!! Локація будинку не потребує реклами. Поруч є все для життя з комфортом. Телефонуйте за номером, вказаним в об`яві та записуйтесь на перегляд Вашого майбутнього житла!

Гонча вул., 59а

Пропонуємо теплу та затишну 1-кімнатну квартиру в Центральній частині міста! Вул. Котляревського, 34 Поверх - 4/9 Загальна площа - 40,5 м2 Кухня - 8,4 м2 Кімната - 17,2 м2 Засклена лоджія - 3,4 м2 Роздільний санвузол. Є кладова кімната. Охайний стан. Готова до проживання. Частково - м/п вікна. Лічильники - світло, гаряча/холодна вода. За потреби залишаються всі меблі та техніка. -- СВІТЛО НЕ ВИМИКАЮТЬ -- Охайний під`їзд та прибудинкова територія. Вдале розташування будинку! Школа № 19, 32, 1 - в кроковій доступності. Поруч лісопарк. Запрошуємо на перегляд! Телефонуйте за номером, вказаним в об`яві.

Котляревського вул., 34

Пропонуємо вишукану 1-кімнатну квартиру в Центрі міста! Вул. Гонча, 59а (р-н Прогресу) Новобудова 2021 року. Цегляний будинок, утеплений мінеральною ватою (10 см) Поверх - 6/10 Загальна площа - 50 м2 Велика кухня-вітальня - 24 м2 Спальна кімната - 13,2 м2 Санвузол - 4,8 м2 Гардеробна кімната. Засклений балкон. Євроремонт із дороговартісних матеріалів. Повністю мебльована та обладнана технікою. Встановлено кондиціонер. Лічильники на світло, воду та газ. АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ (двоконтурний газовий котел) Рідкісна пропозиція. Чудово підійде як для власного проживання з комфортом, так і для здачі в довгострокову або подобову оренду. Для детальної інформації та перегляду телефонуйте за номером, вказаним в об`яві.

Гонча вул., 59а

Розкішний варіант житла в центральній частині Чернігова! Вул. Терентія Кореня, 9 (р-н 5 кутів) Монолітний будинок 2011 року забудови. Поверх - 5/15 (не кутова) Загальна площа - 59,3 м2 Велика кухня - 15 м2, з виходом на балкон. Кімната - 26,8 м2, в якій зоновано спальну та гостьову зону. Суміжний санвузол - 4,6 м2 Містка кладова кімната - 3,5 м2, яку можна використовувати, як гардеробну. Виконаний якісний євроремонт із дороговартісних матеріалів. Повністю мебльована та обладнана технікою. Встановлено бойлер та кондиціонер. Лічильники на світло і воду. ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ЛІЧИЛЬНИК НА КВАРТИРУ (максимальні платіжки за тепло становили 700 грн в холодну пору) Будинок має власне бомбосховище. Відеонагляд. ОСББ. Чудова локація. Поруч є все для життя з комфортом! Для перегляду і додаткових питань звертайтесь за номером, вказаним в об`яві.

Терентія Кореня вул., 9

Пропонуємо 1-кімнатну квартиру з сучасним ремонтом! Вул. Єськова, 26а Новобудова 2018 року Поверх - 3/10 Загальна площа - 47 м2 Кухня - 13, 6 м2 (з виходом на балкон з панорамними вікнами) Житлова кімната - 19,1 м2 Суміщений санвузол (4,1 м2) Євроремонт із дороговартісних матеріалів. Тепла підлога в санвузлі і на балконі. Повністю мебльована та обладнана технікою. ІНДИВІДУАЛЬНЕ ОПАЛЕННЯ (двоконтурний газовий котел) Лічильники на все. Мальовниче місцерозташування будинку. Поруч річка та ліс. З приводу перегляду і додаткових питань звертайтесь за номером (063) 776-77-62

Єськова Курсанта вул., 26а

Вирішили придбати простору 1-но кімнатну квартиру в новобудові біля Ялівщини Переваги: 1. Загальна площа 48 м2, знаходиться на 7-му поверсі світла і тепла; 2. Надійний забудовник, будинок бізнес-класу, цегляний, утепленний мін.ватою та полістиролом; 3. Ремонт під чистову обробку, індивідуальне опалення, встановлений лічильник на газ; Інфраструктура: садочки, школа, супермаркет АТБ, магазини, біля Ялівщина, річка Стрижень, зупинка громадського транспорту; Документи готові до продажу Дзвоніть! з радістю організую показ і відповім на всі питання

Льотна вул. (Червоногвардійська), 37

Мрієте про квартирту в інсторичному центрі міста, зверніть увагу на даний варіант: 1. Новобудова, індивідуальне опалення, розташована на 2-му поверсі 8-ми поверхового цегляного будинку; 2. Простора і світла загальною площею 48.5 м2, кухня 19 м2; 3. Стан квартири від будівельників, підлога залита, 2-х контурний котел, м/п вікна, розведена проводка; 4. Тихий двір, місце для авто; Інфраструктура: красивий парк відпочинку, в пешій доступності 3-тя школа, магазини, банки, супермаркети Документи готові до продажу! Дзвоніть, з радістю організую показ і відповім на всі запитання Ваш експерт по нерухомості, з повагою Світлана

Гонча вул., 36

Вирішили придбати гарну квартиру в теплому цегляному будинку Переваги: - Затишний район ЗАЗ, серединка, 9/9 є технічний поверх; - Загальна площа 35 м2, велика вітальня 20м2, кухня 7м2; - М/пластикові вікна, лоджія заскляна, просторий с/вузол з бойлером; - Вмістка комора, зручне планування; Лічильники на холодну, гарячу воду, світло, газ; Інфраструктура: біля будинку зупинка громадського транспорту (10 хв до центру міста), супермаркет, аптека, дитячий садок, кіоски Прописаних нема, документи готові до продажу Підходить під Сертифікат єВідновлення Дзвоніть, з радістю організую показ

Проспект Миру, 251

Продається 1- кімнатна квартира в самому центрі міста, проспект Перемоги 90 . Переваги: - Косметичний ремонт: стеля (зроблена) рівна пофарбована, стіни потянуті зроблені, на підлозі лінолеум. - Вікна замінені на металопластикові. - Встановлена сучасна економна газова колонка. - Лічильники на: електрику, газ, воду. - Розташована на 5 поверсі 5 поверхового будинку, дуже тепла, не кутова. - Затишний тихий двір. - Поруч з будинком в кроковій доступності знаходяться: парки, сквер, площа, Вал, школи, дитячі садочки, продуктові супермаркети, ринок та багато іншого. План квартири надам по запиту. Для уточнення інформації телефонуйте в зручний для Вас час.

Перемоги просп., 90

1 кімнатна квартира з частковим ремонтом в районі Ремзаводу Квартира розташована на 9 поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири 22 м2, кухня 5 м2. Не кутова. Стан квартири охайний житловий Вирішили купити 1 кімнатну квартиру - зверніть увагу 1. На кухні металопластикове вікно, в кімнаті металопластиковий балконний блок, балкон також засклений металопластиком, обшитий деревом та утеплений 2. В квартирі потягнуті стелі, поклеені сучасні шпалери, на підлозі лінолеум та дерево 3. В санвузлі частково замінена сантехніка, додатково встановлено водонагрівач, для постійної наявності у вас гарячої води Зручне розташування - в кроковій доступності від будинку: -зупинки громадського транспорту -ринок Шанхай -супермаркети Квартал, АТБ -школа №28, №33 -дитячий садок №53, №59, №51

Миру просп., 210

До уваги тих, хто шукає однокімнатне житло в гарному стані і з квадратурою, більшою за звичайну хрущовку. - Шикарна локація - вул. Космонавтів, тихий спальний район в центрі Рокосовського, в безпосередній близькості від школи, дитячого садочку, магазинів та зупинок. - Середній, четвертий поверх девятиповерхівки, ліфт. - Загальна квадратура 34 м2, кімната 17 м2, простора кухня, завдяки внесеним змінам виглядає ще більшою, кімната завбільшки 17 м2, роздільний санвузол, засклений балкон. - Залишається вбудована кухня, встановлені нові вікна та двері, замінені труби та проводка, сантехніка в гарному стані. Дзвоніть на 0631830850, почуєте подробиці та домовимось про перегляд.

Космонавтів вул., 24

Хочете купити недорого 1-кімнатну квартиру в Чернігові? Продаж! Один з найкращих районів міста - 5 КУТІВ! Розташування: вул Ак. Павлова. Стан - акуратний житловий. Нішове планування! Простора кухня 8 м2 та кімната 19,1м2. Є комірка. Меблі та техніка лишаються в ПОДАРУНОК майбутньому господарю! Цегляний будинок. Квартира тепла та затишна, не кутова! Вид з вікон у тихий двір з дитячим майданчиком! У пішій доступності магазини, ринок , школа, дитсадки, зупинки транспорту, дитячі та спортивні майданчики та інше. Порядні сусіди. Не відкладайте проживання в гарному місці на потім: телефонуйте в будь-який зручний для Вас час - покажемо квартиру, відповімо на питання.

Павлова, 19

Хочете купити недорого 1-кімнатну квартиру в Чернігові? Продаж! Один з найкращих районів міста - -Л.Лук*яненка (Рокосовського). Стан - заходь і ЖИВИ. Зроблено косметичний ремонт! Меблі та техніка лишаються в ПОДАРУНОК майбутньому господарю! Цегляний будинок, високий цоколь. Квартира тепла та затишна. Вікна м/п. У пішій доступності магазини, ринок , школа, дитсадки, зупинки транспорту, дитячі та спортивні майданчики та інше. Порядні сусіди. Не відкладайте проживання в гарному місці на потім: телефонуйте в будь-який зручний для Вас час - покажемо квартиру, відповімо на питання.

Захисників України вул. (Одинцова), 10а

Продаж однокімнатної квартири Площа - 33 м² 5/9 поверх цегляного будинку! Отоплення - центральне. * Продаж здійснюється виключно квартири, без меблів та техніки (залишається вмонтована мебель на кухні та варильна панель з духовкою) або продаж з меблями за домовленністю по іншій ціні.

Миру просп., 253

Продам 1-кімнатну квартиру по вул. Волковича . Квартира затишна, в хорошому стані. Балкон засклений. Знаходиться квартира в тихому зеленому районі, поряд усе необхідне: школи, садочки, магазини, ринок, пошта і аптеки, хороша транспортна інфрастуктура.

Волковича вул., 21

Будинок введено в експлуатацію! Однокімнатна квартира в новому 10ти поверховому будинку. Квартира з цікавим плануванням та якісним оздобленням. З вікон оселі відкривається чудовий краєвид. Будинок цегляний із зовнішнім утепленням та індивідуальним газовим опаленням. Лічильники на світло, газ, воду. Встановлені двокамерні склопакети, радіатори, вхідні двері "Abwehr". Ідеальна стяжка на підлозі та штукатурка на стінах. Новий будинок розміщений в затишній частині міста, яка має розвинуту інфраструктуру, дитячі садочки та школи, зони відпочинку. Поруч розташовані три супермаркети. Зручна транспортна розвязка. Можливе розтермінування, підходить під программу "єОселя".

возможна продажа по єОселя
Льотна вул. (Червоногвардійська), 37

ПІДХОДИТЬ програма "єВідновлення" ПРОДАЖ 1но кімнатної квартири-студії у цегляному будинку та у центрі міста (п-т Миру 35а). * зроблено якісно та з совістю сучасний, гарний ремонт (2023 рік) * мідна проводка * нова сантехніка * підлога ламінат і кахель * натяжна стеля * залишається вся нова техніка та меблі * не кутова, вікна виходять у тихий двір * все поруч (магазини, супермаркети, школа, дитсадок, необхідні інстанції, ТРЦ, зупинка громадського трансопрту) Дзвоніть, не пропустіть свій шанс придбати житло, яке буде Вам на радість!

Миру просп., 35а
1 - 24 из 251 результатов