Чудова, розкішна та простора 3х кімнатна квартира у розвиненому районі міста з чудовим дизайном! Комфорт проживання забезпечує місцерозташування, вдале планування та свіжий ремонт. Простора кухня, площею 12 м² укомплектована гарнітуром і побутовою технікою європейських брендів, кухня-лоджія з виходом на перший балкон. Кімнати теж просторі, великі та затишні, зимою не прохолодно і влітку не спекотно. У всій квартирі ремонт зроблений як для себе, використовувались дорогі та якісні матеріали. Тепла підлога усюди, взимку не буде холодно, також опалення автономне, що дозволить користуватися теплом стільки скільки потрібно і насолоджуватися комфортною температурою. Продумана кожна деталь: підлога - ламінат та плитка, санвузол - немає потреби у ремонті, підлога та стіни - плитка. Підїзд з ремонтом, чистий та охайний. Паркування, дитячий майданчик, акуратный та доглянутий двір, заїзд вільний. У пішій доступності дитячий садок, школа, зупинка транспорту, ринок, магазин, кіоск, парк, зелена зона, дитячий майданчик, аптека, центр міста, ресторан, кафе, кінотеатр, театр, відділення пошти, відділення банку, банкомат. Телефонуйте скоріше, бо можете почути що квартира вже продана. Чекаємо Вас у нашому Центрі нерухомості та консалтингу!

Волковича вул., 2Б

ДВОКІМНАТНА КВАРТИРА! "єОселя" (3% або 7%) та "єВідновлення"! Забудовник "УкрСіверБуд", здані секції у 2023 році Поверх - 7/10 цегляного будинку, утеплений пінополістеролом. Будинок має укриття Загальна площа - 70,8 м2 Кухня - 13,10 м² Коридор - 10,1 м² Дві окремі кімнати - 16,2 м² і 15,6 м² Два санвузли - 3,7 м² і 1,5 м² Дві лоджії - по 5,3 м² У квартирі зроблено: * Чорнова стяжка (стіни, підлога); * Розводка електрики; * Металопластикові вікна, засклені дві лоджії з панорамним видом; * Вхідні металеві двері; * Двоконтурний газовий котел (АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ); * Лічильники - світло, вода, газ. Відокремлена прибудинкова територія з дитячим майданчиком та гостьовим паркінгом. Зручна локація будинку! Школи, дитячі садочки, зупинки, магазини, лікарня - все поруч! Документи готові до продажу.

Волковича вул., 25

Продаж 2-кімн. квартири , 81м2, новий дім, автономка Знаходиться по вул. Шевченка 114а, біля Політеху Загальна площа 81м2 Кухня студія і дві окремі кімнати Одно вікно на вул. Шевченко, два у двір Будинок здано в експлуатацію, обладнано під‘їзди. Квартира з автономним опаленням Не кутова Стан після забудовника, встановлені радіатори, розведена електрика. Гарний вид з вікон Поруч все необхідне навчальні заклади, зупинки, магазини Є підземний паркінг у дворі будинку (ще є можливість придбати місце)

Шевченка вул., 114а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2-х кімнатну квартиру 62 м2 з автономним газовим опаленням, розташовану на 3-му поверху 10-ти поверхового цегляного будинку

Льотна вул. (Червоногвардійська), 3в

ЗДАНА СЕКЦІЯ у КВІТНІ 2024! ПРОДАЖ ВІД ВЛАСНИКА! "єОселя" "єВідновлення" Продаж 2х кімнатної квартири у мальовничому куточку міста. Поруч сосновний ліс, парк "Ялівщина" та річка Стрижень. Свіже та чисте повітря, тихе та спокійне місце від міського життя та рутини. !Це вже привід звернути увагу на пропозицію від ВЛАСНИКА! Квартира розташована на 6 поверсі 10ти поверхового цегляного будинку, з залізобетонним перекриттям! Площа житла сягає - 69,9 м² 1 кімната - 16,2 м², 2 кімната - 17 м², кухня - 11,4 м², коридор - 15 м², вбиральня - 1,9 м² і ванна кімната - 3,7 м². Опалення - індивідуальне газове (двухконтурний газовий котел) Водопостачання, світло - центральне. Квартира після будівельників (вирівняні стіни, підлога) Будинок 2023 будівництва, секція здана в квітні 2024 в експлуатацію та присвоєно адресу та поштовий індекс! Підходить під програму "єОселю" та "єВідновлення" Дзвоніть! Зробіть перший крок до вигідної угоди та отримайте квартиру своєї мрії!

можливий продаж по єОселя
Лісова вул., 42б

Однокімнатна квартира - студія, тепла, світла, простора. * Сучасний, капітальний ремонт. * Повна заміна усіх мереж: електрика, сантехніка, опалення, каналізація. При ремонті демонтовані: * штукатурка стін, * стяжка підлоги * усі існуючі перегородки. Стіни: * гіпсокартон, шпаклівка, сучасна декоративна штукатурка * Підлога стяжка, керамограніт. * Стелі натяжні. *Санвузол: керамічна плитка, душова кабіна, бойлер. * Вікна вітражні, профіль 70 мм, склопакет енерго- 2-х камерний, вертикальні жалюзі. * Економне освітлення LED. * Якісні вхідні металеві двері. * Все робилося з якісних сучасних матеріалів. * В квартирі наявні всі необхідні нові меблі і побутова техніка (холодильник, газова поверхня, духова шафа, витяжка, посудомийна та пральна машини, бойлер, смартТВ 43, wi-fi роутер, домофон). *Лічильники стоять на усі комунікації (вода,газ,світло, тепло - домовий лічильник) Дзвоніть, пропозиція АКТУАЛЬНА!

Олега Міхнюка вул. (Воїнів-Інтернаціоналістів), 7

Квартира в новобудові по вул. Льотна,37. Будинок введено в експлуатацію. Сама новобудова знаходиться поряд з розгалуженою інфраструктурою. Це - магазини, супермаркети, дитячі садочки, віддіення почти, поряд зупинка автотранспорту, парк для відпочинку та інше. Квартира знаходиться на 10 поверсі 10-ти поверхового будинку. Перевага цієї квартири в тому, що її можна придбати в іпотеку.

Льотна вул. (Червоногвардійська), 37

Выгодное предложение!!! Продам 2 ком квартиру в новом доме с автономным отоплением по ул. Чернышевского 33. Сдача дома в Июле месяце 2024 года. Общая площадь квартиры 94 м2, с шикарной планировкой на 8 этаже 10 этажного дома. Разведена вся проводка, сделана штукатурка стен и чистовая стяжка полов. Продажа по переуступки. Более дешевой цены не найти. Реальному покупателю ТОРГ. Звоните, с удовольствием покажем и ответим на все Ваши вопросы.

Чернишевського вул., 33

Будинок введено в експлуатацію! Однокімнатна квартира в новому 10ти поверховому будинку. Квартира з цікавим плануванням та якісним оздобленням. З вікон оселі відкривається чудовий краєвид. Будинок цегляний із зовнішнім утепленням та індивідуальним газовим опаленням. Лічильники на світло, газ, воду. Встановлені двокамерні склопакети, радіатори, вхідні двері "Abwehr". Ідеальна стяжка на підлозі та штукатурка на стінах. Новий будинок розміщений в затишній частині міста, яка має розвинуту інфраструктуру, дитячі садочки та школи, зони відпочинку. Поруч розташовані три супермаркети. Зручна транспортна розвязка. Можливе розтермінування, підходить під программу "єОселя".

можливий продаж по єОселя
Льотна вул. (Червоногвардійська), 37

Пропонуємо придбати комфортне житло за доступними цінами та прийнятний для вас спосіб купівлі. ЖК "Авіатор". Будинок введено в експлуатацію. Територія ЖК відокремлена від сторонніх, має власний двір. Будівництво виконане з цегли і відразу утеплене. Є автономне опалення та виконані внутрішні роботи в кожній квартирі, встановлений котел та всі лічильники. Дзвоніть- надамо інформацію про планування квартир, вільні варіанти та умови придбання. ! Можливий продаж під "єОселю" !

можливий продаж по єОселя
Льотна вул. (Червоногвардійська), 37

Дом введен в эксплуатацию, документы на руках! Эта квартира подходит под программу "Ипотека 3%". (єОселя) Продажа 1-но комнатной квартиры по ул.Лесная 42-В, "ЖК" Лесной, р-н Hollywood. Общая площадь 46м2, комната 17.8м2, просторная кухня 12м2 с выходом на лоджию. Находится на 8-м этаже 10-ти этажного кирпичного, утепленного дома. Автономное отопление, установлен двухконтурный газовый котел, который обеспечит вас горячей водой и отоплением в любое время года. На все коммуникации установлены счетчики. Экологически чистый район – рядом лес и река, свежий воздух. В пешей доступности ТРЦ "Hollywood.", 3 минуты на машине до Центра города. Звоните отвечу на все ваши вопросы и организую показ.

Лісна вул., 42-В

Продам 1-но комнатную квартиру по ул.Гончая 59, р-н Центр. Находится на 1-ом этаже 10-ти этажного, кирпичного дома (новострой). Общая площадь 48.5м2, кухня 14.4м2 с выходом на лоджию, комната 23.6м2, санузел совмещен. Состояние после строителей. Автономное отопление (двухконтурный котел), на все коммуникации установлены счетчики. Тихий двор,есть место для парковки автомобиля,детская площадка. Хорошее месторасположение, все необходимое в шаговой доступности, школа, садик, магазины, рынок, остановки общественного транспорта. Звоните отвечу на все ваши вопросы и организую показ.

Гонча вул., 59

Эксклюзивное предложение!!! Продам 3 комнатную квартиру в новом доме с автономным отоплением по ул. Зеленая, 10. В доме сделано ОСББ, закрытый двор со своей парковкой для автомобилей, видеонаблюдения, консьерж, колясочная. Автономное отопление, что позволяет экономить в отопительный сезон. Квартира общей площадью 114 м2, имеет большую кухню-столовую, три раздельные комнаты, два санузла, два балкона и лоджию. Так же есть большая кладовая на этаже. Продается со всей техникой и мебелью, что позволяет сразу зайти и жить или сдавать в аренду с ежемесячным доходом 20000 грн. Рассмотрим вариант под государственные программы кредитования и сертификаты. Отличный вариант для большой дружной семье. Документы готовы к продаже, прописанных нет. Редкое предложение в данном доме. Не упустите свой шанс. Более подробная информация по телефону. Звоните, с удовольствием покажем и ответим на все Ваши вопросы.

можливий продаж по єОселя
Зелена вул., 10

Продам 2-х комнатную квартиру по ул.Волковича 21-а, Дом сдан. Находится на 7-ом этаже 10-ти этажного кирпичного дома с внешним утеплением. Состояние после строителей с отделкой. По всей квартире разведена электрика. Установлен двухконтурный газовый котел, а также счетчики на все коммуникации. Документы на руках, быстрое переоформление, возможна продажа в ипотеку. Отличное месторасположение, все необходимое для жизни в шаговой доступности. Более подробная информация по телефону, звоните.

Волковича вул., 21-а

Однокімнатна квартира на 9-му поверсі 10-ти поверхового будинку по вул. Льотній 37. Будинок введено в експлуатацію. Квартира в середині з оздобенням. Якісна штукатурка та заливка підлоги. Індивідуальне газове опалення. Лічильники на світло, газ і воду. Двокамерні склопакети та якісні вхідні двері. Квартиру можна придбати в іпотеку.

можливий продаж по єОселя
Льотна вул. (Червоногвардійська), 37

Эксклюзивное предложение!!! Продам 1 комнатную квартиру в новом доме с автономным отоплением по ул. Богрянова, 39 р-н Эпицентр. Квартира расположена на 11 этаже, сделан новый ремонт ( осталось заказать: мебель и технику на свой вкус ). Общая площадь квартиры 45,4 м2. Документы оформлены и готовы к продаже. Рассмотрим варианты под СЕРТИФИКАТЫ и Є Оселю. Ключи на руках. Звоните, с удовольствием покажем и ответим на все Ваши вопросы.

Богрянова, 39

Продаж 1-кімнатної квартири 43 м2 у новому домі за адресою пр-т Миру 277а (ЖК Північний), можлива іпотека під 3%. - Світлий, сучасний, охайний підїзд, два ліфти, система спостереження у дворі та камери спостереження в коридорі біля квартири, житловий комплекс має власну котельню. - Лічильники на все, у тому числі квартирний лічильник на опалення, стоїть бойлер на гарячу воду, електрична тепла підлога у вітальні, санвузлі та кухні. - Кухня 16 м2, суміщена з теплою лоджією. - Можливість керувати освітленням та опаленням через мобільні програми. - Квартира повністю мебльована та з наявністю всієї необхідної нової техніки. Будинку менше чотирьох років. Є варіанти у сусідньому корпусі, набирайте номер і домовляйтесь про показ!

пр-т Миру, 277а

Нова пропозиція на ринку нерухомості. Гарна однокімнатна квартира по вул. Льотна, в новому будинку ЖК Авіатор. Будинок зданий, заселений, документи на руках. Квартира загальною площею 46,1кв.м., розташована на 5 поверсі 10-и поверхового будинку. Індивідуальне опалення. Не кутова! вікна у двір. Західна сторона. Велика світла кімната 18,5кв.м. Кухня 14,9кв.м. з виходом на балкон (балкон засклений). В квартирі виконані роботи від забудовника, а саме чистова стяжка підлоги з лазерним вирівнюванням, гіпсова штукатурка стін, розведена єлектрика (автомати в квартирі), розводка опалення. Встановлені м/п вікна, металеві вхідні двер гарної якості (не дешеві), двухконтурний газовий котел, лічильники на воду, газ і світло, радіатори. Гарно обладнана прибудинкова територія, встановлюється сучасний дитячий майданчик. Велика парковка для авто. В 5 хвилинах від будинку дитячі садочка, магазини, аптеки, зупинка і т.д. Також недалеко школи. Квартира готова до продажу, швидка угода, ключі на угоді.

можливий продаж по єОселя
Льотна вул. (Червоногвардійська), 37

Новинка!!! Квартира загальною площею 57,3кв.м. в самому атмосферному районі міста біля річки та хвойного лісу, зі своїми кавярнями, ресторанами, набережній, своїми незабутніми закатами та ранками.. В цьому ЖК дуже комфортно проживати будь-кому, тому тут свіже повітря, де кожен день є можливість прогулятися вздовж річки або посмажити шашлик на свято у лісі між сосен. Квартира розташована в новому будинку, на 4 поверсі, зі своїм газовим котлем та лічильниками. Будинок цегляний, утеплений ззовні. Просторий коридор, велика кімната 20м с панорамним вікном, та кухнею-гостинно. 17,7кв.м. з виходом на балкон. В квартирі зроблені такі роботи: гіпсова штукатурка стін, стяжка підлоги з лазерним вирівнюванням, встановлені м/п вікна та металеві вхідні двері передових виробників. Розведена електрика, встановлені радіаторі та лічильники. Враховуючі це все Ви отримуєте значну вигоду на комунальних платежах. В підїздах на підлозі викладений кахель, встановлені світильники з дачиком руху. У дворі гарний сучасний дитячий майданчик, огорожений від доріг. В будинку супермаркет, кавярня. Також можна придбати місце в паркінгу або на критій стоянці, яка охороняється.

можливий продаж по єОселя
Стрілецька вул., 106

Продається квартира в ЖК Лісовий, розташованому в безпосередній близькості з регіональним ландшафтним парком Ялівщина, в 7хв на авто від центру міста та в десятихвилинній кроковій доступності від ТРЦ Голлівуд. Житловий комплекс закритого типу. Відкрита наземна стоянка та підземний паркінг. Сучасний дитячий майданчик. Гарний та стильний фасад будинку. Безшумний ліфт. Видовий поверх. Зручне і функціональне планування квартири. Площа 70,6/34,1/11,3 м2. Стан від забудовника. Подробиці за телефоном

Лісова, 42в

2 кімнатна квартира новобудова в центрі міста Розташована на другому поверсі, дизайнерський проект, сімейний погляд на сучасне життя - Загальна площа квартири – 82,5 кв.м - Спальня, вітальня, кухня - Гардеробна кімната - Тепла підлога - Лічильники на воду, газ, світло - Якісний ремонт в світлому кольорі Продумане планування до дрібничок Телефонуйте, узгодимо час перегляду квартири!

можливий продаж по єОселя
Полуботка Гетьмана вул., 36

В продажі гарна 2-кімнатна квартира в новобудові 2023 р.е.. Район обласної лікарні, Ремзаводу. Розташована квартира на 5 зручному поверсі цегляного будинку. Загальна площа 55 м². Гарне планування. Кімнати роздільні, просторі: 15.3 м² та 13.6 м² (з виходом на великий балкон). Кухня 11 м². Опалення індивідуальне газове. Санвузол роздільний, розташований по обидва боки відносно коридору. В квартирі вже була проведена деяка робота, а саме: замінені внутрішні перегородки на цегляні, зроблена тепла підлога, додаткова розводка електрики, залита стяжка, встановлені покращені м/п вікна, випаяні виходи під батареї з стіни. В будинку є облаштоване укриття зі зручностями. Біля будинку є дитяча площадка, парковочні місця. Шикарне місцерозташування! Спокійний район, але водночас все необхідне в пішій доступності: супермаркети, аптеки, лікарня, школа та садочок, неподалік річка.

можливий продаж по єОселя
Волковича вул., 23 А

Сучасна 2-кімнатна квартира з автономним опаленням по проспекту Михайла Грушевського (вул 1Травня), буд.193. Квартира на 10 поверсі, з якісним ремонтом, меблями та побутовою технікою. Загальна площа квартири 67 кв.м, 2 роздільні кімнати, простора вітальня, кухня, їдальня. Перегляди за попередньою домовленістю, ключі. Агентство нерухомості "Імпульс".

1 Травня, 193

Эксклюзивное предложение!!! Продам 2 комнатную квартиру по ул. Шевченко, 101а. Общая площадь квартиры 80 м2, сделана перепланировка под евро двушку ( потолок сделан таким планом - можно поставить простенок с дверью, будет две раздельные комнаты ). Автономное отопление. Расположена на 11 этаже с двухсторонней планировкой на лес и во двор. Сделан дизайнерский ремонт в 2020 году с дорогих, качественных материалов. Продается со всей мебелью и техникой, что позволяет сразу заехать и жить или под сдачу с пассивным доходом в 18000 грн. Закрытый двор, паркинг, видеонаблюдения по периметру, свой выход на лес и реку. Рассмотрим варианты под программы кредитования и Сертификаты. Более подробная информация по телефону Ключи на руках, просмотр в любое удобное для вас время. Звоните, с удовольствием покажем и ответим на все Ваши вопросы.

можливий продаж по єОселя
Шевченка вул., 101а
1 - 24 з 27 результатів