Аналогів даному будинку в місті немає. Квартири в ньому продаються рідко. Будинок 2003 року. Обєкт 100% вартий вашої уваги. Квартира з автономним газовим опаленням, ззовні утеплена. Встановлені лічильники обліку, два кондиціонери. Є гардеробна. Виконаний якісний ремонт, майже не амортизований. Укомплектована меблями та технікою. Ще більше цікавої інформації розповім при перегляді, тому запрошую.

Чехова вул., 125

Пропонуємо на продаж трикімнатну квартиру, що знаходиться за адресою вул. Гоголя 222. Квартира 77,7 метрів квадратних дає можливість втілити усі ваші мрії! Висота стелі в будинку 3 метри! Простора кухня радо зустріне ваших друзів. Центр міста, 5 поверх, гарний будинок з власним закритим двором та бомбосховищем, розвинена інфраструктура поряд - це все додає ще більший комфорт для вашого проживання. В квартирі лічильник на воду та лічильник на світло, повністю змінена проводка. Стартова ціна квартири 90000$ Слухаємо ваші пропозиції по ціні. Мы з радістю покажемо вам вам цю квартиру і переконаємо,що саме цей варіант сьогодні -є найкращим на ринку нерухомості. Завітайте на перегляд і ви не залишитесь байдужими! Ольга Бондаренко АН «Лавка Нерухомості» 09*********51 06*********77

Трикімнатна квартира, Центр міста

Квартири у Житловому будинку "Даймонд Холл‘‘ - це впевнене і щасливе майбутнє для міцної української родини. Будинок зданий в експлуатацію. Зведений на земельній ділянці по вул.Гоголя,320. Росташований у самому серці міста, він забезпечить Вам комфортне життя. Ви з легкістю можете поринути в пульсуючий ритм центральних вулиць, відвідав кафе, ресторани та торгові центри. Пропонуємо до продажу трьох кімнатну квартиру 105,64м.кв. Жити тут надзвичайно зручно, бо поряд знаходиться ну всеееее необхідне: супермаркети, центральний ринок, аптеки, лікарні, садочок та школа. Загальна характеристика будинку: Будинок на 17 поверхів побудований із силікатної цегли, матиме центральне опалення від міста та горизонтальну розводку по квартирах, що дозволяє встановити лічильники по отопленою в кожній квартирі. Зовні утеплений та оздоблений декоративною штукатуркою із фарбуванням. Квартири в будинку здаватимуться «під сірий ключ», а саме: встановлені якісні двокамерні склопакети з 5-ти камерним профілем, на верхніх поверхах панорамні вікна, виконується цементно-піщана штукатурка стін та вирівнююча стяжка підлоги, затирання швів між плитами на стелі, розводиться електрика (мідна трьох жильна), заводиться вода та каналізація, розводиться опалення та встановлюється радіатори (виробництво Туреччина), міцні вхідні металеві двері. Також по-квартирно встановлюються лічильники води та лічильники електрики. Ще забудовник встановлює один загально-будинковий лічильник тепла. На одному поверсі знаходиться сім квартир, два ліфти фірми «Євроліфт» Збудовано якісне і сучасне житло, бо ви того варті. Звертайтеся менеджер: Юлія Олександрівна, підберемо квартиру потрібної площі, а в зручний для вас час організуємо перегляд житла: (09*********84 Ціна: 860$ м.кв. Є ще інші варіанти в цьому будинку.

3-х кімнатна в Центрі, будинок зданий з  видом на місто та р.Дніпро

Я тебе чекаю!…. Прошепотіла «вона», ніжно озирнувшись назад, окинувши теплим поглядом своїх майбутніх власників. Так так-це саме, те що тобі потрібно! Я так довго тебе шукала… Ти хотів Затишку, спокою і тепла? Він схований в кожній деталі:в обіймах, в гарячій каві, в сімейному затишку, в кожному куточку вашої оселі. Саме таку квартиру ми сьогодні пропонуємо розглянути!Перебуваючи в ній відчуваєш тепло і спокій. Квартира знаходиться за адресою вул. Гоголя 222. 3 кімнати дають можливість комфортно розміститися всім членам сімї, а велика площа 70 метрів квадратних дає можливість втілити усі ваші мрії! Висота стелі в будинку 3 метри! Простора кухня радо зустріне ваших друзів. Центр міста, четвертий поверх, гарний будинок з власним закритим двором та бомбосховищем, розвинена інфраструктура поряд - це все додає ще більший комфорт для вашого проживання. В квартирі лічильник на воду та лічильник на світло, повністю змінена проводка. Стартова ціна квартири 90 000$ Слухаємо ваші пропозиції по ціні. Мы з радістю покажемо вам вам цю квартиру і переконаємо,що саме цей варіант сьогодні -є найкращим на ринку нерухомості. Завітайте на перегляд і ви не залишитесь байдужими! Ольга АН «Лавка Нерухомості» 09*********51, 06*********77

Трикімнатна квартира, Центр міста

Пропоную Вашій увазі простору квартиру на першому поверсі в кращому будинку тих часів - 120м2 - 4 окремих кімнати (велика вітальня з двома вікнами площею 28м2 та три спальні 20,4м2, 14,9м2, 13,4м2) - сан вузол сумісний - кухня 10м2 - великий балкон 20м2 (узаконений) - високі стелі 2,9м - квартира не кутова, дуже тепла - класне планування Двір закритий, є парковка для автомобілів З двору відкривається прекрасний вид на Дніпро та пагорб Слави!

Продаж великої 4к.кв в обкомівському будинку в центрі міста!

Пропонуємо до продажу 3-х кімнатну комфортабельну квартиру по вул. Шевченка в Тихому Центрі нашого міста, квартира розташована на видовому поверсі та має прекрасний краєвид на наше чудове місто. В квартирі виконано ремонти з використанням якісних матеріалів . В квартирі залишаються вбудовані меблі, вбудована кухня з побутовою технікою . Квартира світла простора, з хорошою аурою для дружньоі сім"і . Великий приквартирний тамбур. Все для комфортного проживання з знаходиться в пішій доступності. Двір закритого типу . Прямий продаж. Розглядаємо варіант обміну на будинок, або новобудову( будинок) з незакінченим будівництвом + Ваша доплата. Запрошуємо Вас на перегляди.

Пропонуємо до продажу 3-х кімнатну квартиру в тихому Центрі Міста

Продаж двокімнатної квартири в новобудові ЖК Резиденція - зроблений якісний дорогий ремонт - залишаються меблі і техніка ( вбудована посудомийна машина, вбудований холодильник, кондиціонери, пральна машина, бойлер ) - Опалення : електро-котел, є підігрів підлоги. - 2 лоджиї+1балкон - 2 роздільні великі кімнати. - Будинок введений в експлуатацію в 2020 році - Своя закрита територія, автоматичні Ворота, підземний паркінг, дитячий майданчик, своя підстанція. Агенція Нерухомості Вектор

можливий продаж по єОселя
Гоголя, 261

Продається 2-х кім квартира в новому будинку по вул.Бидгощська.6/10/Ц. 80/38/11 м2. Це варіант «зайти і жити». Зроблено новий євроремонт.Автономне опалення. Встановлені всі лічильники.Квартира розташована по вул. Бидгощській 38/1, що є тихим районом. Але водночас поряд з будинком розташовані супермаркет, школи, дит. садочки, ринок, зупинки транспорту.Будинок побудовано в 2013 – 2014 році. Це означає - сучасне планування, нові комунікації. Великі вікна та просторі і світлі кімнати. В квартирі ізольоване планування кімнат з широким коридором, де встановлені дуже місткі шафи зі зручним компануванням для зберігання різних речей.Площа квартири 80м2. Дві окремі кімнати площею 18 та 15 м2. Кухня 11м2. Додатково обладнано кімнату 5м2 під кабінет. Висота стелі 3,0м.Телефонуйте, відповім на всі Ваші запитання та покажу в зручний для Вас час.

Продається 2-х кім квартира в новому будинку по вул.Бидгощська

Продається квартира в новобудові, по вул. Грушевського, 110. В центральній частині міста, з зручною транспортною розвʼязкою, поруч ТРЦ, магазини, школи та дитячі садочки. Будинок монолітно-каркасний, стіни газоблок, утеплений мінеральною ватою, два ліфта на підʼїзд (вантажний та пасажирський). В будинку центральне опалення з горизонтальним розведенням, встановлено тепловий лічильник, встановлені батареї, розведена система водопостачання, є лічильники на воду, електролічильник має два тарифи (день/ніч). Квартира розташована на 8-му поверсі 17 поверхового будинку. Загальна площа 134,2 кв., кухня 15 кв., дві кімнати 18 кв. та 19 кв. і одна кімната на 40 кв. з можливістю перепланування на власний розсуд, коридор 8 кв., два санвузли по 7 кв. кожен, а також дві лоджії. Будинок зданий в експлуатацію, оформлено право власності, заселено на 30%, іншими мешканцями активно проводитяться ремонти в своїх оселях. Поруч побудовано 5-ти поверховий паркінг, де є можливість придбати гаражний бокс. Розгляну варіанти обміну на інше житло (виключно в новобудові) з меншою площею, більше цікавить продаж. Можливий продаж за програмою Є Оселя.

Квартира в новобудові, центр міста

Продаж трьох кімнатної квартири на 2 поверсі , загальною площею 134 м2 по вул.Грушевського 110. Будинок введено в експлуатацію, є право власності. Квартира без ремонту, але вже проведена підготовча робота. Лічильники на всі види комунальних послуг. Поруч абсолютно вся інфраструктура та переваги центру міста. В дворі будинку побудовано семиповерховий гаражний комплекс. Вже створено ОСББ.

власник
Продаж великої 3-кімнатної квартири в центрі міста, в.Грушевського 110

Житлові комплекси у Черкаси

Пропонується до продажу 2-кімнатна квартира по вул Байди Вишневецького 97. Квартира з ремонтом. Кухня-студія. Просторий санвузол. Є гардеробна. Підлога частковою з підігрівом. Закритий двір. Пасажирський та грузовий ліфти.

Продам 2-кімнатну з ремонтом в новобудові

Продаж 2 кімн. кв. по вул. Байди Вишневецького - ЦЕНТР міста. Будинок побудований по сучасній технології - має великий запас міцності. Зовні утеплений пінопластом 10 см, вікна Rehau, мідна проводка, реле напруги, батареї Кермі, сучасна система отоплення, лічильник тепла на квартиру, великий грузовий ліфт. Кімнати роздільні, повністю укомплектована, с/у сучасна плика - роздільний, бойлер, вбудована кухня - 11м2, просторі кімнати, великий теплий балкон, тепла підлога, натяжні стелі у кімнатах, велика гардеробна. До квартири є своє паркомісце, великий підвал -3.8 * 1.4, будинок обслугоє ОСББ, дуже низькі комунальні послуги. Зручне розташування, поруч є все необхідне (школа, садочок, магазини, зупинка). Телефонуйте, покажемо в зручний час!

Байди-Вишневецького вул., 78

Продам квартиру в центре города Черкасс. - Новострой ЖК " Резиденция ", ул. Гоголя 261, сдан в эксплуатацию, все комунникации работают, лифты запущены. - Закрытая территория. - Квартира послестроителей, заведено 20 кВ електричества, основные стены оштукатурены, современная планировка, высота потолков 2.8 м. - Автономное електрическое отопление. Развита инфраструктура. Агентство Недвижимости Вектор

Новострой в центре города, ЖК Резиденция

3-кімн. квартири. Центр міста - 8 поверх - Квартира в гарному стані - Меблі та техніка З приводу детальної інформації телефонуйте

Гоголя улица, 290, Центр, Черкассы, Черкасская 88000.0 USD

Ви в пошуку просторої квартири, з трьома роздільними кімнатами, і щоб не високо і з якісним ремонтом? Я маю для Вас таку пропозицію! 3 кімнатна квартира, на 2 поверсі цегляного будинку. Загальна площа 114 м.кв., житлова 54 м.кв., кухня 13 м.кв. Новий ремонт, після ремонту ще ніхто не проживав, тобто квартира з чистою аурою. Мідна проводка по всій квартирі, потягнута стеля, класні шпалери та добротна столярка. Санвузол роздільний, встановлені лічильники на воду та бойлер на 100 л. Цегляний будинок, з огородженою територією, місце для парковки авто, сучасна дитяча площадка, мангальна зона. Розташований в Південно-Західному районі, по вул. Олени Теліги. В пішій доступності школа №26 і №30, дитячий садок, дитяча міська лікарня, поліклініка №5, гаражний кооператив, магазини, супермаркети, пошта, банк, тощо. Все готово, не потрібно витрачати час та нерви на ремонт. Обставляйте меблями по своїм уподобанням та насолоджуйтесь життям в новій квартирі.

Олени Теліги вул. (Конєва), 15/1

Вартість квартири залежить від місцезнаходження будинку, в якому вона розташована. Продається особлива квартира в самому серці міста в елітному будинку по вул. Хрещатик 188. Квартира має 4 кімнати. Загальна площа 85 м. Квартира знаходиться на зручному 3 поверсі і єдина в будинку, яка має автономне (індивідуальне газове) опалення. На площадці під’їзду розміщено лише по 2 квартири. Висота стелі 3 м. Встановлено сигналізацію. Усі вікна квартири замінено на сучасні металопластикові. Вікна виходять як у двір так і на вул. Хрещатик. Є відкритий балкон, який виходить на вул. Хрещатик та який може стати окрасою квартири. За бажанням можна зробити перепланування кімнат і сучасний дизайн. Такі квартири у продажу з’являються рідко!

власник
Продаж 4к квартири 85м вул.Хрещатик з автоном опаленням

Пропонуємо до продажу двокімнатну ВИДОВУ квартиру на 17-поверсі 18-поверхового будинку в самому ЦЕНТРІ міста по вул. Гоголя, 302. З вікон квартири відкривається прекрасний вид на місто та р. Дніпро. Загальна поща 95 м.кв. Опалення та електрику розведено по квартирі. Є можливість БЕЗПЕРЕШКОДНО добудувати великий тамбур. Будинок частково заселений. Запрошуємо на перегляд у зручний для Вас час. Ключі в агенстві. Ціна: 87000 $

Пропонуємо до продажу велику ВИДОВУ квартиру вул. Гоголя, 302

Продається трикімнатна квартира по вул. Сержанта Жужоми, 3 на шостому поверсі. Площа квартири 92,1м2. З квартири відкривається чудовий краєвид на місто, також видно р. Дніпро. Поряд буде магазин АТБ. Через дорогу "Нова пошта", медклініка, стоматклініка, магазини, банк та ін. В квартирі частково замінені вікна, замінена електропроводка на мідну, зроблено чорнову штукатурку і шпатлівку, стяжку підлоги. Є лічильники на воду, електроенергію і теплопостачання. Квартира більше трьох років у власності. Планування квартири - по запиту. Ціна: 90000$ США. Покупець сплачує 2% від вартості квартири послуги АН. Для більш детальної інформації та БЕЗКОШТОВНОЇ консультації, запрошуємо Вас відвідати наш офіс за адресою: Україна, м. Черкаси, вул. Остафія Дашковича, 34,оф. 7. Тел.: (06*********73, (05*********97. Також Ви зможете познайомитися з більш детальним переліком актуальних пропозицій. Чекаємо ВАС!!! АН «Метр-Т» Забезпечуємо юридичну чистоту угоди.

Продається 3-кв по вул. Сержанта Жужоми.

Предлагается к продаже полноценная трехкомнатная квартира в самом центрЕ по улице Гоголя 251, Между улицами Б.Вишневецкого и Остафия Дашкевича. Дом сдан в 2023, можно рассмотреть под гос.программу Е-Оселя. Обшая площадь квартиры 96кв.м, три раздельные комнаты, сан/узел раздельный. Две большие жилые комнаты 26 и 21 кв.м., детская 15 кв.м., кухня 15.6 кв.м. Дом кирпичный, утепленный, за сквером Юность. Цена квартиры 86000дол.США.

Центр, Гоголя 251, 96кв.м.-86000д.(і1

Продається 3-кім кв, ЦЕНТР, р-н "Дружби народів", 5/10/Ц, вул. Б. Хмельницького - Гоголя, 85,6/42,2/21,2, в гарному жилому стані, з меблями і технікою, закритий двір. Заходь і живи! Переваги: + Центр +цегляний будинок +середній поверх(5) +простора кухня (21,2м2) +з меблями і технікою +закритий двір Ціна: 79000євро

Продаж 3-кім кв ЦЕНТР, р-н "Дружби народів", 5/10/Ц

Продаж затишної 2-х кімнатної квартири з панорамними вікнами і чудовим краєвидом. Квартира розташована в цегляному утепленому новому будинку, дуже простора має вдале планування - кухня студія, велика спальня і велика гардеробна. В квартирі зроблений авторський ремонт з вбудованими меблями та технікою. Залишаються усі меблі, варильна поверхня, духова шафа , пральна машина , бойлер, холодильник, кондиціонер, телевізор. Встановленні лічильники на опалення, воду, світло. Ремонт робили для себе з якісних сучасних матеріалів. Будинок, в якому розташована квартира, знаходиться в одному з найкращих районів Черкасах, до центру 5 хв. В пішій доступності ТРЦ Любава, центр, центральний ринок, магазини, зупинка транспорту. Запрошуємо на перегляд.

Байди-Вишневецького вул., 97

Продається двокімнатна, розташована на девятому поверсі десятиповерхового утепленого цегляного будинку, який був зданий в 2019 році, в районі "Митниці", з видом на Дніпро. В квартирі виконаний якісний ремонт, робили для себе, встановлена вбудована кухня, посудомийна машина, кондиціонер, бойлер, витяжка, духова шафа. За більш детальною інформацією звертайтесь по телефону: 0962634155

Козацька вул., 1

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ Продам 3-х кімнатну квартиру 84,3 м2 в ЖК "Перлина Дніпра", вул. Козацька 1/1. Будинок зданий, заселений, всі комунікації підключені. Стан - після будівельників, з додатково виконаними роботами: * замінено вхідні двері * зроблено якісне розведення сантехніки та електрики * встановлений лічильник на опалення * проведено інтернет * встановлені 2 кондиціонери * перенесена 1 стіна (збільшена кімната) * залиті підлоги в с/в (з підігрівом), стіни вирівняні * балкон - засклений, утеплений, залита підлога, встановлений радіатор * підведення труб до всіх радіаторів заховано в стіни. Вся інфраструктура поруч.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру

Унікальна та рідкісна пропозиція на ринку нерухомості. Відмінне місце для життя поряд з Дніпром та з сквером «Долина троянд». Продаж 3-и кімнатної, дворівневої квартири в історичному будинку в м. Черкаси, по вул. Замковий узвіз 9. Загальна площа – 71,7 м2, житлова – 56,4 м2. Високий перший поверх, два фасадні вікна, стелі 3.8 метри. Опалення індивідуальне газове, власна вигрібна яма, дах - металочерепиця. Закритий та затишний двір, є місце для паркування автомобіля, гараж. Квартира ідеально підходить для проживання, так і для ведення власного бізнесу. Детальна інформація та запис на перегляд за телефоном

Продаж квартири по вул. Замковий узвіз
123...9
1 - 24 з 213 результатів