Продам 1-кімнатну квартиру в центральній частині міста Черкаси, 4 поверх панельної п"ятиповерхівки . Типова " хрущівка", кутова. Потребує КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ! Встановлено лічильники на воду , газ, електроенергію. Є балкон. Поруч Собор (Першотравневий парк), зупинка транспорта, супермаркети, 2 школи, дитсадочок, інша інфраструктура. Фото інтер"єру за запитом. Ціна 24900.

ексклюзив
смілянська, 80

Продається 3-кімнатна квартира по вулиці Сагайдачного, 173/2, у районі "Пятихатки", на зручному 2-му поверсі 5-поверхового житлового будинку. Будинок розташований у тихому зеленому дворі, поряд з вулицями Нарбутівська та Різдвяна в місті Черкаси. Квартира має найкраще планування серед 3-кімнатних квартир у таких будинках. Загальна площа становить 62 м², житлова площа – 45 м². Усі кімнати роздільні, що забезпечує комфортне проживання. Квартира знаходиться у доброму житловому стані, частково зроблено ремонт у кімнатах та санвузлах. На підлозі в коридорі, кімнатах та на кухні покладено лінолеум. Ванна кімната та туалет облицьовані сучасною керамічною плиткою. Встановлено нові склопакети на вікнах, стелі вирівняні та пофарбовані водоемульсійною фарбою. Кухня також облицьована плиткою. Дуже зручне місце розташування будинку: у пішій доступності знаходяться магазини, ринок "Петровського", ЮріяФарм та зупинки громадського транспорту. Показ квартири можливий за домовленістю, ключі знаходяться в агентстві. Покупець сплачує комісію агентства у розмірі 2% від вартості. Вартість квартири – 35 000 у.о. Для детальнішої інформації та домовленості про перегляд, звертайтесь до агента з нерухомості 0931110091 Володимир

Гетьмана Сагайдачного вул. (Ватутіна), 173/2

Продам квартиру в жилому комплексі "Пушкіна" по вул. Праведниці Шулежко, 33. У 2й секції, де вже живуть люди. В квартирі встановлені лічильники на опалення, що значно дає економити. Також двухтарифний лічильник на електроенергію (день/ніч) та воду.

власник
можливий продаж по єОселя
Пушкіна вул., 33

Оренда 2 кімнатної квартири в районі мясокомбінату. Квартира в житловому стані з необхідною побутовою технікою. Додаткові питання за телефоном.

Смілянська , 123

Продаю 1 кімнатну квартиру з новим сучасним та якісним ремонтом по вулиці Момота. В квартирі поміняні вікна, двері, броньовані вхідні двері, сантехніка, зроблений новий санвузол, скрізь вирівняні поли стелі поклеєні сучасні шпалери. Сама квартира тепла, приєма, затишна. Без меблів та техніки. Самі далі будете підбирати під свій смак. Поряд проживають порядні сусіди, на етажі чотири квартири. Чистий підїзд. Дуже гарний вид з вікна особливо влітку На все встановлені лічильники. Комунальні невеликі. Гарна інфраструктура поряд магазини, аптеки,кафе, базарчик, школа, дитячий садок та інше. Зупинки транспорту на всі напрямки. Будинок в якому знаходиться квартира розташован у зеленому районі поруч з лісом та парком. Де можна гуляти та дихати свіжим повітрям. Друга лінія від дороги. Хочемо продати тому слухаємо всі ваші пропозиціі Вибираємо найкращу і продаєм. Коміссія АН для покупця складає 2 %. Цю квартиру можна розглядати як варіант інвестування під оренду. Допоможу заселити порядних квартирантів. Дзвоніть, торг є, Продаю вам, є відеоогляд.

Генерала Момота вул. (Луначарського), 3

В одному з найпопулярніших районів міста, продається 2-кімнатна квартира площею 48 кв.м. Розвинена інфраструктура. У дворі будинку розташований дитячий садок Зручна Транспортна розвязка в будь-яку точку міста! Про переваги даної квартири: - Квартира знаходиться на комфортному 4 поверсі; - просторі світлі кімнати на один бік. Квартира не кутова! Дуже тепла. Зроблено якісний ремонт, пластикові вікна, балкон засклений. У квартирі замінено проводку, вирівняні стіни. Покриття для підлоги в кімнатах - ламінат, кухня - кахель. - СУ- роздільний в кахлі, нова сантехніка. - У подарунок новим господарям залишиться кухонний гарнітур, шафа, кондиціонер.

Вернигори вул., 27

Продаю однокімнатну квартиру на седова. Розташована в панельному будинку. ПОВЕРХ ДРУГИЙ з можливих пяти, такий варіант непросто знайти. Велика кімната. Знаходиться у тихому, спальному районі. Є МАГАЗИНИ, близько САДОК та ШКОЛА, що дуже зручно для новоселів. Квартира з ремонтом.

Волкова вул., 95

Продається 2-кімнатна квартира, площею 43,5 кв.м. розташована на 3 поверсі 5-поверхового панельного будинку в районі Дніпроплази. Стан квартири нормальний, у кожній кімнаті пластикові вікна, що виходять на дві сторони, нові міжкімнатні двері, кондиціонер, гаряча вода цілий рік. Балкон не засклений. Подвіря тихе, спокійне. Навпроти підїзду паркувальна кишеня. Квартира без обтяжень та боргів. У власності понад пять років. Один дорослий власник.

Нижня Горова вул. (Калініна), 47

Продам світлу затишну квартиру 31.1 кв. з коморою, 2 поверх 4-х поверхового будинку, супер шумоізоляція, газова колонка нова, ніколи не страждали від відсутності гарячої води, суміщений санвузол, лічильники електрики та води нові, пластикові труби, в кімнаті велика чавунна батарея та радіатор опалення, два деревяні вікна, на кухні радіатор опалення та пластикове вікно, ванна нова акрилова.

Вернигори вул., 31

Ви давно мріяли про комфортну квартиру в центральному району міста? Тоді пропонуємо до Вашої уваги 1-кімнатну квартиру в центрі. Квартира ідеально підійде як для молодої пари, так і самотньої людини. Будинок вдало розташований у доглянутому дворі Загальна площа – 36 м². S вітальнею – 17 м², затишна кухня – 8,2 м². - класний вид на зелений двір, - вдалий 4-й поверх, - у дворі облаштовано новий дитячий майданчик, - встановлений безшумний ліфт, Залишається кухонний гарнітур з плитою, інші меблі під запит. Будинок розташований у затребуваному мікрорайоні з розвиненою інфраструктурою. У хвилинній доступності: 2 дитячі садки у дворі, хороший ліцей через дорогу, весь громадський транспорт, всього в 5-ти хв. ринок, ТРК, алея для прогулянок. За документами повна готовність до угоди. Готові обговорити будь-яку форму розрахунку! Телефонуйте зараз для запису на перегляд!

Шевченка, 239

Житлові комплекси у Черкаси

Продам 1к квартиру, загальною площею 35 кв.м в ЖК Парковий. Зручне планування: кухня 10 кв.м. з виходом на лоджію, спальня-вітальня 16,29 кв. , суміщений санвузол (3,7 кв.м.) Гарний ремонт квартири дозволяє відразу заїхати і жити, для більшого комфорту залишається меблі та частково техніка. Також квартира відмінно підійде для здачі, щоб мати стабільний грошовий потік щомісяця!

Віталія Вергая вул. (Батицького Маршала), 5

Продається 2-кімнатна квартира 46 кв м., на 3 поверсі. Навколо розвинена інфраструктура: школа, дит.садок, великий продуктовий ринок, магазини, зупинка громадського транспорту.

Толстого вул., 78

Продається 2-кімнатна квартира. Будинок цегляний. Загальна площа – 44.8 кв.м; - хороший ремонт: вікна ПВХ, натяжні стелі, на кухні-фартух і в санвузлі плитка сучасного зразка, розведення водопостачання - пластик, встановлені лічильники на воду, новий сушка для рушників, нова колонка.

Гуржіївська вул. (Рози Люксембург), 48

Запрошуємо вас на оглядини цієї чудової двокімнатної квартири, розташованої на 3-му поверсі 5-ти поверхового будинку в місті Черкаси, за адресою: вулиця Сергія Амброса, 12, у відомому районі "Седова". Загальна площа цієї квартири становить 46 квадратних метрів, і в ній проведений косметичний ремонт. Квартира у чистому та охайному стані, з чистим підїздом і прекрасними сусідами. Планування кімнат роздільне "вагончиком". Розташування цієї квартири забезпечує легкий доступ до всієї необхідної інфраструктури для комфортного проживання, зокрема дитячого садочка, школи, продуктових супермаркетів, базару та зупинок громадського транспорту. Не упустіть шанс стати щасливим власником цієї чудової квартири!

Сергія Амброса вул. (Орджонікідзе), 12

Продаж 1 кімнатної квартири в районі Зелена, квартира в житловому стані, склопакети, косметичний ремонт, санвузол кахель, є газова колонка, балкон заскленний, квартира не кутова. Всі документи підготовлені до продажу, ніхто не прописаний.

Самійла Кішки, 149/2

Продаж сучасної затишної квартири в р-ні 700 річчя. Будинок цегляний та утеплений пинопластом 10 см. Дуже тепла, автономне електричне опалення, нові комунікації, сумісний с/у, великий балкон з панорамними вікнами, енергозберігаючи склопакети, лічильники на воду та електроенергію, будинок закритого типу, паркомісце, дитячий майданчик, буде створено ОСББ, можливо зробити своє планування. Дуже зручне розташування: поруч школа, садочки, зупинки громадського транспорту, магазини. Продаж може бути по переуступці. На фото проект. Показуємо в зручний для Вас час! ТЕЛЕФОНУЙТЕ!!

Добровольського вул., 26

Продається однокімнатна квартира в будинку по чеському проекту район вулиць Чорновола та Шевченка, в тихому місці в середині кварталу. На зручному третьому поверсі в простому жилому стані. Загальна площа 34 м.кв., кухня 7.4 м.кв., цегляний теплий будинок. Ідеально для батьків або молодої родини. Дзвоніть, домовимось на перегляд!

Вячеслава Чорновола вул. (Енгельса), 7

В продажі однокімнатна квартира по вул. Смілянська 2. Квартира знаходиться в самому центрі міста, поряд 17 школа, садочки, магазини і все в пішій доступності. Вид з квартири на місто неймовірно гарний. Знаходиться на 8 поверсі 9 поверхового цегляного будинку. Квартира під ремонт. В будинку є ОСББ, гарний тихий двір. Телефонуйте, показ в зручний для Вас час.

Смілянська, 2

Продаж 1к квартири в ЖК "Андорра". Цей комплекс має один з кращих дитячий майданчик в місті, тому його дійсно можна назвати сімейним. Територія закрита, є цілодобова охорона та відеоспостереження. Хороша власна інфраструктура та транспортна розв"язка (до центру 10хв). Квартира розташована на зручному 6 поверсі, не кутова, має роздільне планування (відповідає технічному паспорту). Загальна площа - 44м2. Ідеально як для молодої родини, так і під здачу в оренду! Великим плюсом є індивідуальне газове опалення. Є можливість придбати гараж за окрему плату. Прямий продаж, документи перевірені! Готові йти на завдаток! Ціна 34000$ Телефонуйте 0973951293! Ключі в АН!

Смілянська, 122/3

Запевняю Вас, в даному сегменті кращого варіанта не знайдеш! Відмінне планування: велика кухня – майже 9 кв. м , дві РОЗДІЛЬНІ кімнати, гардеробна, збільшений балкон, і все це узаконено! Квартира у дуже чудовому жилому стані, доглянута та приємна Нещодавно було проведено профілактичний ремонт криші. Будинок знаходиться у тихому затишному дворі: чисто, місце для авто, дитячий майданчик, зелено та комфортно. Телефонуйте та купуйте квартиру з перевагами нового планування за приємною ціною!

Гетьмана Сагайдачного вул. (Ватутіна), 235

Продажа 1комн. квартиры, по ул. Рождественской, 42-идеально под аренду. - Комфортный 7 этаж девятиэтажного кирпичного дома, - Общая площадь-28 кв.м., жилая-14 кв.м., кухня-6.3 кв.м. - В квартире выполнен косметический ремонт. - Остается мебель и техника. - Отлично развита инфраструктура-все в пешей доступности. - Квартира ИДЕАЛЬНО подходит для инвестиции- после покупки сразу можно заселять квартирантов. 25000у.е Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

Різдвяна вул., 42

Продається 3-кімнатна квартира по вул. Пацаєва, буд. 7 Квартира в гарному житловому стані, розташована на 5-поверсі п’ятиповерхового цегляного будинку. По всій квартирі замінена проводка, всі вікна металопластикові, на кухні зроблена ніша для холодильнику для оптимізації простору. Три відокремлені кімнати. Санвузол роздільний, в плитці, встановлена душова кабіна, лічильник на воду. Квартира тільки після косметичного ремонту, одна кімната не завершена. Хороший спальний район. З усією необхідною інфраструктурою, зручна транспортна розвязка. Відстань до школи – 50 метрів, до зупинки – 20 метрів, до аптеки – 100 метрів, магазин, нова пошта в самому будинку. Можливість продажу в гривні, по безготівковому розрахунку. Оформлення квартири 50/50. Прямий продаж. Вільна та готова до продажу квартира чекає нових власників. Телефонуйте!

Пацаєва вул., 7

Продаж квартир в сучасному ЖК «Олімп» з власною інфраструктурою. Квартира розташована на зручному 5 поверсі в 3 секції, 1к квартира, загальна площа 43,6м має вільне планування для втілення ваших дизайнерських проектів, просторі, великі з панорамними вікнами. Комплекс інтенсивно розбудовується на великій закритій території загальною площею 2,5 га є спортивні та дитячі майданчики, гаражі та паркомісця, своє укриття. В будинку централізоване та автономне опалення. Обʼєкт преміум класу побудований з якісних матеріалів за найвищими стандартами. Весь комплекс знаходиться під відеонаглядом з власною охороною. Є різні варіанти квартир в різних секціях з різним плануванням та квадратурою. Ціна 31 000$ За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами 063-499-53-57 098-320-30-30 Юлія

Сумгаїтська вул., 15

Продается 1-но комнатная квартира с ремонтом в ЮЗР, по ул. Конева. 1/9/п, 34/17/8. В квартире выполнен качественный ремонт, остаётся встроенная кухня и шкаф- купе.Отличная инфраструктура,магазины, школы,детсады,детская и взрослая поликлиники. Дом находится во дворе,вдали от шума дорог. 26500$ Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

Олени Теліги вул. (Конєва)
1 - 24 з 378 результатів