3-кімнатна квартира район Шевченка - Центр. ПЕРШИЙ житловий! Введений в експлуатацію будинок. Підключені всі комунікації, ліфти працюють. Завершуєтья ремонт. 4/18/Моноліт. Загальна площа 83 кв. 3 кімнати + прохідная вітальня. Зовнішні стіни газоблок + мінвата, внутрішні перегородки з червоної цегли. Зроблена сантехніка та електрика, встановлені металеві двері під замовлення. Унікальне планування: велика кухня-вітальня близько 30 м², з них кухня 15 м². Кондиціонер, тепла підлога в коридорі та ванній, на кухні посудомийна машина, витяжка, окреме освітлення рабочої поверхні, у ванній пральна та сушильна машина, вентиляція. Будинок з горизонтальною розводкою на опалення, це дає можливість встановити лічильник на тепло. В подарунок підсобне приміщення біля квартири (кладова) 3.5 м². Поруч 12 та 11 школы, дитячі садки 5, 50.

Гоголя, 302

Предлагается к продаже большая 3х ( 134 квадратных метров ) комнатная квартира в новом, современном, элитном доме в ЦЕНТРЕ города Черкассы по улице Грушевского, 110. Кухня - студия 40 кв м Комната 1 - 18кв м Комната 2 - 18 кв м Комната 3 - 22 кв м Квартира расположена на комфортном 15 этаже 17 ти этажного монолитно-каркасного дома. Общая площадь квартиры 134 кв.м, очень удобная, функциональная перепланировка, большая кухня, два сан узла, шикарное панорамное остекление, прекрасный вид! Состояние квартиры после строителей. Характеристики: *Дом монолитно-каркасный; *Стены - газоблок; *Утепления - минеральная вата; *Отопление центральное. Горизонтальна розводка. Индивидуальный тепловой счётчик на квартиру; *Розведена система водоснабжения с установленными счетчиками; *Разведена система электроснабжения ; *Стяжка пола; *Установлены батареи; *Высота потолка 2.7м; *Окна металлопластиковые; *Лоджии застеклены; *Двери металические противоударные; *Два лифта (грузовой и пассажирский) Во дворе жилого комплекса строиться 5-ти этажный паркинг Очень удобное расположение дома, в шаговой доступности одна из лучших школ города- первая Гимназия, ТРЦ Любава, парки, детский садик, отделение банков, маркеты, рестораны, остановки общественного транспорта. Отличный вариант для современной семьи!

власник
Дом сдан, 3-4 к., 134 к.м. Грушевского 110 (Грушевського 110)

Багато хто мріє жити в центрі міста. Багато хто мріє жити в просторій квартирі. Якщо це ваші мрії – всесвіт почув вас. Пропонується до продажу 3-кімнатна простора квартира за адресою: бул. Шевченка 250, в самісінькому центрі (магазин Транзит) - 7-й поверх 9-ти поверхового цегляного будинку - Закритий двір - Будинок теплий, встановлений тепловий лічильник на під’їзд - Площа 135 кв.м., цікаве перепланування: величезна кухня-студія, 2 спальні кімнати, 2 санвузли - Мебльована - Вид з вікна на центр міста, а спалень – у двір - САУНА прямо в квартирі - В будинку НЕ ВІДКЛЮЧАЮТЬ СВІТЛО Вартість 110 000 дол. В квартирі проживала щаслива сім’я, і тепер ця квартира з нетерпінням чекає на нових щасливих власників. Телефонуйте!

Продаж 3-кімнатної просторої квартири по бул. Шевченка 250

Ексклюзивна пропозиція в одиничному екземплярі! Продається двохкімнатна квартира в будинку по вул. Байди Вишневецького 18. Будинок вдало розташований в історичній частині Центра міста Черкаси - в тихому подвірї розмістився 7 поверховий стильний красень. Квартира на пятому поверсі, а перевагою є те, що всі її ВІТРАЖНІ ВІКНА орієнтовані на Дніпро! Стан "після будівельників", всі стіни між кімнатами - "не несущі", два санвузли, що дозволить втілити всі Ваші мрії в оздоблені власної оселі та повному переплануванні - за бажанням! Техгнологія будівництва каркасно-монолітна, стіни утеплені мінеральною ватою. Система опалення централізована, з вертикальними головними стояками і горизонтальною поквартирною розводкою (передбачено місце встановлення лічильника поквартирного обліку тепла). Комфорт: "Клубний будинок" комфорт-класу – проживання у ньому неможливо порівнювати з висоткою новобудови. В будинку всього 40 квартир - всіх сусідів Ви знатимете особисто, а ремонтні роботи завершаться в найкоротші терміни! Перед будинком є паркувальний майданчик. Загальна площа квартири: 79,8 м.кв., Житлова: 39,1 м.кв.. Кухня: 19,7 м.кв.. В радіусі 1км розташована ТРЦ "ЛЮБАВА", ТРЦ"ПЛАЗА", гімназія №1, школа №3, дит.садки, Нова Пошта, ресторани, парк, набережна Дніпра з пляжами та відпочинковими скверами - "Долина троянд" Вже підведено всі комунікації! Можливий продаж по переуступці, а це реальна економія до 3000$ Будинок здається в експуатацію в цьому році! Єдина квартира в цьому будинку, яка продається - тож не чекай, а купуй! Комісія АН для Покупця = 2%

Центр 2к 80м.кв. квартира вул. Б.Вишневецького 18

Ексклюзив! Продається чудова й світла 4-кімнатна квартира з гарним та дуже якісним ремонтом в елітному цегляному будинку по вул. Гоголя 221 з закритою та охороняємою територією в тихому та зеленому центрі міста за ТРЦ "Любава". Є консьєрж, охорона, автоматична брама та закритий паркінг. Поруч вся необхідна інфраструктура: ТРЦ "Любава", Сільпо, ресторани, ринок, 2 школи, дит.садок, медичні установи та гарне транспортне сполучення. В квартирі є три спальні, велика гостьова кімната, затишна кухня, просторий санвузол та широкі коридори. Три кондиціонери, сигналізація, сейф. В кожній кімнаті та кухні, окрім дитячої, є вихід на оздоблену лоджію (всього три лоджії) з гарними видами у двір та центр міста. Квартира в дуже хорошому стані та з прекрасною енергетикою. Підлога – натуральний, якісний паркет, деревяні міжкімнатні двері, якісні склопакети та сучасні радіатори опалення. В санвузлі дорога плитка, велика ванна-"джакузі" та душ.кабіна з гідромасажем, є біде, бойлер та підігрів підлоги. Кухня зроблена з натуральних матеріалів, є великий дводверний холодильник Whirpool (вир. США), газова плита з витяжкою та сучасна система фільтрації води Zepter. Також є сигналізація, встановлені всі лічильники та проведений швидкісний Інтернет. В квартирі залишаються всі меблі та побутова техніка! Чекаємо вас на перегляд і переконані, що квартира не залишить Вас байдужими і стане вашою квартирою мрії!

4-кімн. з хор. ремонтом в центрі біля ТРЦ "Любава" (Гоголя, 221) (п3)

Пропонується 2х кімнатна квартира з класним ремонтом в ЖК Парковий. ЖК Парковий це невичке своє місто,закритий двір в якому є дитячій майданчик,лікар,магазин,пекарня. В квартирі гарне планування,кімнати окремі+гардеробна кімната також є.Втановлений газовий котел.Ремонт робили для себе,плитка,кухоний гарнітур,плита були привезини з Італії.В квартирі є все необхідне для життя.В квартирі тепла підлога.Також стоїть стабілізатор напруги+автомати з запасом по потужності.На балконі встановлені єлектро ролети. Квартиру краще побачити в живу чим на фото.Слухаєм пропозиції по ціні.Показ за домовленістю. Можливий продаж під кредитну програму єОселя.

Продаж 2 кім квартири на Парковом

Продаж квартири поряд з Дніпром на Жужоми. На 2-му поверсі 10-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа – 114,5 кв. м, житлова – 78 кв. м, кухня - 11 кв.м Квартира має дуже зручне планування для родини: просторі кімнати , велика гардеробна, кабінет, дві лоджії, суміжний санвузол з душовою кабіною, бойлер. Два кондиціонери cooper Hunter. Тепла підлога. Ремонт. Двох-тарифний лічильник електроенергії, сучасний лічильник тепла на будинок, бездротовий інтернет. Квартира утеплена. Підвал. На поверсі особиста комора. Встановлена сигналізація та відеонагляд. Ідеальний варіант для комфортного життя великої дружньої родини. Додаткова інформація і запис на перегляд за телефоном.

Продам сучасну, світлу теплу 2-х кімнатну квартиру по вул.Гоголя 261 ЖК Резиденція. Загальна площа 71 кв.м. Розташована на зручному 4-му поверсі 12 поверхового цегляного будинку. Будинок новий, знаходиться в самому центрі міста на перехресті вулиць Гоголя/Дашкевича. Квартира з сучасним ремонтом, все нове та стильне. Ремонт робився для себе, а не на продаж. Кухня студія площею !24кв.м!, а також дві окремі кімнати по 16 кв.м. роблять квартиру надзвичайно практичною. Опалення автономне. Новому власнику частково залишаються меблі. Телефонуйте, запрошую на перегляд.

Сучасна 2-кімнатна квартира в центрі в новобудові

Пропонуємо до продажу квартиру на вулиці Героїв Дніпра 89. Квартира знаходиться в цегляному будинку закритого типу на 5 поверсі. Виконаний якійсний дмзайнерський ремонт. Квартира готова до заїзду та проживання. Запрошуємо на перегляд! КОМІСІЯ АН

Продаж квартири на березі Дніпра

Продаж квартири від власника Без комісій Розглядаємо програму Є-оселя За детальною інформацією телефонуйте на вайбер / телеграм Ремонт зробленим з урахуванням всіх дрібниць, робили для себе. Закрита прибудинкова територія з постійним відео наглядом Обладнана всією необхідною технікою В квартирі залишається все, що на фото На кухні, у ванній і в коридорі тепла підлога. Система сигналізації Ajax. Про переваги центральної митниці і говорити немає чого, це найкращий район міста. Поблизу все необхідне з найкращими школами та закладами.

власник
можливий продаж по єОселя
Гагаріна вул., 23

Житлові комплекси у Черкаси

Продається видова 3 кімнатна квартира на 5 поверсі 12 поверхового цегляного будинку у новому елітному в р-ні Митниця-Центр. Будинок зданий в експлуатацію в 2016 році, Ремонт було зроблено в 2021 році. Будинок знаходиться на закритій території під цілодобовою охороною та відеонаглядом. Квартира загальною площею 80 кв.м., кухня 14 м кв., із відмінним плануванням. В квартирі є 2 роздільні кімнати, і велика зала зєднана з великим балконом та кухня, суміжний санвузол. Підлога ламінат та плитка (тепла підлога в коридорі, санвузлі та кухні). Індивідуальне опалення, є газова колонка. Квартира обладнана усіма, необхідними для комфортного проживання, меблями та побутовою технікою, що залишиться новим власникам. ( холодильник , посудомийна машина , мікрохвильова піч, духова шафа, кондиціонер, пральна машина, сушильна машина, плазмовий телевізор, кондиціонер). Чудова локація, 7 хв до центру міста. Привітні сусіди. Запрошуємо на перегляд!

Продаж трикімнатної квартири в новобудові, район Митниця

Будинок знаходиться на перехресті вулиць Кірова та Гоголя. В квартирі виконаний якісний ремонт, нова сантехніка, проводка. Вбудовані меблі та побутова техніка. Кухня та с/в кахель.

Святотроицкая улица, 94, Центр, Черкассы, Черкасская 107000.0 USD

Продається 2-кімнатна квартира з сучасним плануванням та авторським ремонтом в одному з найпопулярніших житлових комплексів міста – «Сімейний Люкс», розташована на зручному 2-му поверсі 12-ти поверхового цегляного будинку. Квартира комфортна та затишна, адже все робилося для себе та з душею. Ремонт з використанням дорогих та якісних матеріалів. При продажу квартири залишаються практично всі меблі та техніка, а саме: місткі шафи, ліжко з тумбами, диван, вбудована кухня, кухонний стіл, дзеркала (з підсвіткою та ростове), холодильник, пральна машина, посудомийна машина, духова шафа, варильна поверхня, витяжка, кондиціонер. Однією з переваг даного ЖК є індивідуальне газове опалення. В квартирі встановлено двоконтурний газовий котел Roda, гребінка регулювання теплої підлоги, індивідуальні лічильники (газу, води та світла), інтернет, сигналізація, система очистки водопровідної води та окремо зворотній осмос для питної води. Територія комплексу повністю закрита та знаходиться під цілодобовою охороною. На території комплексу знаходиться дитячий та спортивний майданчики, альтанка, мангал та зелені зони відпочинку. Управління ЖК - ОСББ. Поруч із комплексом знаходиться безкоштовний майданчик для паркування авто. Розташування комплексу є надзвичайно вдалим та має розвинену інфраструктуру. Поруч зупинки громадського транспорту, магазини, кафе, ресторани, аптеки, школи, дитячі садочки, салони краси, стоматологія, медична клініка, ТРЦ «Дніпро Плаза», фітнес-клуб «Sport Life», красива набережна, пляж та все необхідне для комфортного життя! Придбання нерухомості еліт класу – це вигідна інвестиція в майбутнє!!! Дозвольте Вашій мрії втілитись в життя! Не зволікайте, телефонуйте та домовляйтеся про перегляд!

Героїв Дніпра, 4

Продається нова квартира після будівельників по привабливій ціні. Самий верхній 17 поверх- гарантія що у Вас ніхто не «танцюватиме» над головою, якісно зроблене покриття криші. Загальна площа 134 м.кв., вікна виходять на дві сторони, два ліфта- пасажирський та вантажний, розвинута інфраструктура – садочки, 1 гімназія, супермаркети, за квартал ТРЦ Любава. Централізоване опалення з індивідуальним лічильником на тепло та іншими комунікаціями. За запитом можу надіслати відеоогляд квартири.

Простора видова квартира в новобудові Грушевського 110

Аналогів даному будинку в місті немає. Квартири в ньому продаються рідко. Будинок 2003 року. Обєкт 100% вартий вашої уваги. Квартира з автономним газовим опаленням, ззовні утеплена. Встановлені лічильники обліку, два кондиціонери. Є гардеробна. Виконаний якісний ремонт, майже не амортизований. Укомплектована меблями та технікою. Ще більше цікавої інформації розповім при перегляді, тому запрошую.

Чехова вул., 125

Продається 2-кімнатна квартира в найкращому ЖК міста Героїв Дніпра, 89. Видова квартира на Дніпро і кручі! Район тихий і комфортний, поруч безліч зон відпочинку біля річки та іншою потрібною інфраструктурою. В той же час до центру міста 10 хвилин пішки та 5 хвилин на авто. Закритий зелений двір, охайний комфортний та доглянутий під’їзд. Будинок для людей, що цінують комфорт безпеку і все що їх оточує до дрібниць. В квартирі є все, щоб заселитися і забути про якісь турботи про додаткові вкладення. В квартирі проживав тільки власник, виконаний дизайнерський якісний ремонт, з використанням найліпших матеріалів та техніки. Дуже затишно та комфортно, кондиціонер, бойлер, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, 2 телевізори, електрочайник, пральна машина. Чудово продумана система опалення, навіть при мінімальних затратах в квартирі дуже тепло, також в санвузлі тепла підлога. Слідів зносу чи якихось дефектів в квартирі немає. Комісія АН 2%. Будемо раді відповісти на всі запитання.

Героїв Дніпра, 89

До вашої уваги пропонується прожаж видової 2-ної квартири в новобуді з ремонтом. Квартира в теплих, пастельних тонах. Продаж пропонується в звязку з переїздом. Ремонт виконувався доя себе. ТОРГ!!!

Героев Днепра улица, 53/3, Мытница-центр, Черкассы, Черкасская 105000.0 USD

Квартира знаходиться в ЖК Симфонія. Кімнати окремі, 2 санвузла. Стяжка стін, проводка розведена по всій квартирі. Тепла підлога.

Продам 3-кв. б. Шевченка - вул. І. Франка

Продається ексклюзивна ,розкішна 2-кімнатна квартира з ремонтом і з неймовірним видом на річку Дніпро!!! Хочете прокидатись з неймовірним видом? Тоді ця квартира для Вас!!! Будинок розташований в ЖК «Перлина Дніпра». А комплекс знаходиться біля самого Дніпра і з видом на нього!!! Квартира знаходиться на 8 поверсі з 10.Не кутова!!! В квартирі зроблено ремонт з дорогих матеріалів, стоять високоякісні меблі, сантехніка Grohe,Roca,Ravak,техніка Gorenje,пральна машина Bosch. Встановлені кондиціонери C&H з можливістю обігріву при -20 градусів морозу. Є відеонагляд. Є 2 окремі кімнати ,кухня-вітальня, ванна кімната з душевою кабіною. На кухні вбудована техніка! Площа : -загальна 60м2 -кухні 11м2 Поруч вся необхідна для Вашого комфортного проживання інфраструктура. Для узгодження перегляду телефонуйте або пишіть WhatsApp,Viber,Telegram(Тетяна).

можливий продаж по єОселя
Козацька вул., 1/1

Пропонуеться до продажу простора повноцінна двохкімнатна квартира з авторським, сучасним ремонтом. Квартира знаходиться на девятому поверсі цегляного 10 поверхового будинку за адресою вул.Пушкіна 67. Квартира складається з: - коридор - дві ікімнати (25 м.кв і 17.8 м.кв ) -велика кухня ( 14.6 м.кв) з якої вихід на балкон - сумісний санвузол. Ремонт зроблений з якісних матеріалів. Заміна вікон на 3 х камерні склопакети фірми Rechau. Мідна проводка, заміна радіаторів. Підлога : зроблена стяжка, зверху по всій квартирі плитка керамограніт. Натяжні стелі. Стіни поштукатуренi і пофарбовані . В ванній і санвузлі.Сантехніка італійської фірми Emmevi. Душова кабіна з німецького загартованного скла. Балкон утеплений пінопластом 10 мм. В вартість квартири входить повна комплектація меблів: двоспальне ліжко в кожній кімнаті, шафа-купе з вбудованим письмовим столом, шафа у спальні і меблі на кухні фірми Merx. А також вся побутова техніка: два кондиціонери, бойлер, пральна машинка, духова шафа, мікрохвольова піч, І самий приємний бонус це кава машинка, яка приготовить каву на любий смак . Для безпеки в квартирі встановлена сигналізація. Квартира дуже тепла , економні комунальні платежі. Покази в зручний для вас час, ключі в агентстві.

Продаж просторої 2 к.кв. з сучасним ремонтом. Центр.вул.Пушкіна

В продаже очень стильная и красивая квартира в кирпичном доме,каторая находиться на пересечение Шевченко-Розы Люксенбург .Месяц назад был зделан качественный ремонт. Замена всей электрики,перетянуты все стены,замена батарей,замена сантехники,замена стеклопакетов.Во всей квартире натяжные потолки и красивые люстры,треки. В ванной и каридоре электро полы. Встроенная кухня с дизайнерским подходом выполненой 2023годом,со встроенной техникой. В квартире лежит немецкий влогостойкий ламинат на утеплителе.Новая хорошая входная дверь. Балконы утеплённые. Очень удачный вариант под бизнес или жильё!!! Все перепланировки узаконеные. В пешей доступности есть абсолютно всё что нужно в нашей жизни.

власник
Срочная продажа 3-4ком.

Продається простора 3-кімнатна квартира з гарним плануванням та великою кухнею. Близкість до центру міста, закрита територія, тиха вулиця, охорона - все в цьому комплексі направлено на максимальний комфорт та безпеку своїх мешканців. Відмінне місце розташування ЖК "Diamond Hall" дозволяє отримати все, що необхідно для комфортного проживання та відпочинку. В пішій доступності знаходяться магазини, кафе та ресторани, аптеки, банки, ринок, садочки, школи, дитячі та спортивні майданчики. Площа квартири 101 кв.м, є лічильники на воду та електрику, а також можливість встановлення лічильника обліку тепла на квартиру. Квартира в стані після будівельників під чистовий ремонт. Будинок введений в експлуатацію.

3-х кімнатна, центр, ЖК "Diamond Hall"

Продається 3-х кімнатна квартира в новобудові по вул. Грушевского 110. Будинок зданий в експуатацію, оформлено право власності. Будинок вдало розташований в Центрі міста з усією його насиченою інфраструктурою, а це завжди комфортно і зручно. Зручний 9-й поверх. Один з найкращих планів в будинку, не кутова, затишна та тиха сторона. Квартира після будівельників - а це дозволить втілити всі Ваші мрії в оздоблені власної квартири. Квартира утеплена, як і весь будинок мінеральною ватою 100мм, горизонтальне розведення системиопалення дає можливість встановити свій лічильник тепла і економити щодня. Встановлено радіатори опалення, чорнова стяжка підлоги, виводи води та каналізації. Є лічильники на воду та електроенергію. Ремонтні роботи вже ведуться в сусідніх квартирах. Квартира з технічним паспортом. Поруч з будинком є 5-ти поверховий паркінг, де можна придбати паркомісце. Також в радіусі 1км розташована гімназія 1, школа 3, дит.садки, ТРЦ "ЛЮБАВА", ТРЦ"ПЛАЗА", набережна Дніпра з пляжами та відпочинковими скверами - "Долина троянд". (116) Компанія: Експерт з нерухомості

Продам 3 кімн. вул.Грушевського,110 в центрі новобудова

Один із найпопулярніших будинків у місті Черкаси - Грушевського, 110. Будинок зданий в експлуатацію, заселений , створено ОСББ. Всі комунікації підключені, працює два ліфти. Квартира знаходиться на 9 поверсі , 17-го будинку. Трикімнатна квартира має площу 126 кВ.м, є дуже просторою та має класне планування , яке ви не захочете змінювати. 2 санвузли, окремі кімнати. В квартирі встановлені батареї, лічильник на тепло. Окрім того , у вас буде можливість придбати поруч гараж. Перегляд у зручний для вас час .

Продаж дуже просторої трикімнатної квартири в центрі міста
1 - 24 з 71 результатів