Продам квартиру в новобудові р-н Казбет по вул. Праведниці Шулежко, 33. Квартира загальною площею 52 кв.м. Планування квартири: кухня 14 кв.м. з виходом на лоджію 4 кв.м., (входить в загальну площу лише 2 кв.м.), кімната 26 кв.м., коридор 4,8 кв.м., с/в сумісний - 4,4 кв.м. Краєвид квартири у двір. Будинок утеплений 10 см. мін.ватою, 2 ліфти. В квартирі встановлені двухкамерні вікна профіль WDS (нова назва Miroplast), є можливість встановлення індивідуального лічильника на тепло, виконана горизонтальна система опалення під батареї, виконана електро розводка. Комунікації до будинку вже підведені та підключені. Будинок введений в експлуатацію. Перегляди у зручний для Вас час.

Продам однокімнатну квартиру в новобудові

Продається однокімнатна в районі "Казбету", новий будинок, монолітний, квартира в стані після будівельників, кімната - 22.3кв.м., кухня - 12кв.м, за бажанням можна зробити перепланування, горизонтальне розведення опалення, два ліфти, будинок введений в експлуатацію.

Квартира в новобудові район "Казбету"

Продам однокімнатну квартиру в р-н Казбет по вул. Праведниці Шулежко, 33. Квартира знаходиться в 1й секції, здача якої вже в цьому році - 2024. До будинку вже підведені всі комунікації. Квартира загальною площею 48 кв. м. розташована на 17му поверсі. По плануванню: кухня з виходом на лоджію - 12 кв.м. + 4 кв.м., спальня - 22 кв.м., с/в сумісний - 4,4 кв.м., коридор з можливість зробити гардероб або комору - 7,7 кв.м. Також є можливість перепланування у євродвушку. З приводу комунальних платежів, то вони мінімальні за рахунок двохтарифного лічильника на електроенергію (день/ніч) та індивідуального лічильника на тепло. Краєвид квартири на місто та у двір. Будинок утеплений 10 см. мін.ватою, 2 ліфти, закрита територія. З приводу перегляду - телефонуйте або пишіть.

Продам однокімнатну квартиру р-н Казбет
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

квартиру в зданому житловому комплексі в р-н Казбет. Краєвид на Дніпро. Квартира загальною площею - 48 кв.м., кухня - 17, 4 кв.м., спальня - 13, 0 кв.м., гардероб - 2, 8 кв.м., с/в - 4, 4 кв.м. Встановлений лічильник двухтарифний на елетроенергію, лічильники на воду холодну та гарячу та лічильник на опалення. Опалення горизонтальне централізоване. Будинок утеплений 10 см. мін.ватою, 2 ліфти: грузовий та пасажирський, відеоспостереження. Квартира доступна під державну програму "Є-Оселя".

владелец
Праведницы Шулежко (Пушкина) улица, 33, Казбет, Черкассы, Черкасская 38000.0 USD

ЖК в городе Черкассы

Популярные запросы

География, Черкассы