Продам 5ти кімнатну квартиру, в Центрі, вул.С.Бандери/Н.Сотні. Квартира знаходиться на 1ому поверсі, 9ти поверхового цегляного будинку. Квартира простора,має автономне опалення,підігрів підлоги, меблі корпусні,метало пластикові вікна та балкон. Не кутова. Квартиру можна придбати,як для великої родини, так і для ведення бізнесу. Дуже зручне розташування будинку, поряд школа,садочок,ринок Житній,зупинки громадського транспорту.

Степана Бандери вул. (Чапаєва), 15

Продається квартира. Адреса: Степана Бандери 2 Знаходиться, в центрі міста) Квартира переробленого планування . З прохідної, в дві окремі кімнати. Нові металопластикові вікна ( якісні ) Простора кухня, гардеробна кімната, балкон. Вікна виходять в різні сторони будинку . Розвинута інфраструктура. Напроти будинку : - Спорт зал (Ринг) - Торговий цент Олді. - Клініка Асклепій. - Зупинка транспорту. - Магазини , кафе) - Школа ( садочок Квартира просторна , потребує ремонту .

власник
Продається простора квартира!

ЕКСКЛЮЗИВНА пропозиція. Новинка на ринку нерухомості. Продаж квартири під комерційну діяльність в самому центрі, кутова. Квартира на першому поверсі під ваш бізнес ( офіс, салон краси, косметологічний, масажний кабінет,стоматологічний кабінет, нотаріальний офіс та інше) Площа квартири 68 м2 на 1 поверсі панельного будинку .Розташування в самому центрі міста по вул.Степана Бендери (Чапаєва). Зручне розташування, зупинка громадського транспорту. Всі комунікації центральні Перегляди за домовленістю.

Квартири в центрі під комерційну діяльність.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

3х кімнатна квартира по вул Степана Бандери, 60метрів загальна площа,42метри жила та 7.4 кухня. 5 поверх цегляного будинку, не кутова. В квартирі колонка на гарячу воду, на все лічильники. В будинку ОСББ, дах новий.Чудова інфраструктура, багато магазинів,пошта,садочок,школа,2 базари. Квартира вільна,готова до продажу.

Продам 3х кімнатну квартиру в центрі міста

Дослідити місцевість