Без комісії для покупців! Продаж 1 кімнатної квартири в Києво Святошинського району,с.Чайки. ЖК Брест Литовський. Будинок 2009 року будівництва,стіни цегла. Ремонт 2012 року, нещодавно зроблений косметичний ремонт. Загальна Площа квартири 49.3 м2. 11 поверх 16ти поверхового будинку. В будинку ОСББ,є генератор на будинок на випадок відключення світла,працює ліфти , опалення, водопостачання. Опалення по лічильнику будинку,вікна в внутрішній двір,тихо,на схід та південь. По меблях і кухні,по домовленості. З меблів меблів власники залишать все що потрібно новим власникам. Простора та функціональна гардеробна,ванна,бойлер. Нещодавно зроблено обслуговування всієї техніки - духовка,витяжка, холодильник, пральна машина, замінені всі ущільнювачі на вікнах та проведена профілактика. Поруч біля підїзду ТРЦ Novus,зупинка громадського транспорту, магазин Також робимо юридичний супровід на угоді.

Печерська вул., 2

КОМІСІЯ ДЛЯ ПОКУПЦЯ 0%!!! До вашої уваги у продажу 1к квартира в ЖК Сонцтаун с.Чайки, за адресою Печерська 24. Термо будинок який теплий взимку та має чудову звукоізоляцію. Знаходиться на 4 поверсі 4 поверхового будинку, з технічним поверхом. Загальна площа 35 метрів квадратних. За плануванням це простора кімната, з великою шафою для зберігання речей, ліжком, тумбою для дрібниць та журнальними столиками. Кухня: стіл, стільці, холодильник, витяжка, варильна поверхня, дрібна техніка за домовленістю. Газовий котел, забезпечує індивідуальне отоплення квартири та гарячу воду. З кухні вихід на відкритий французкий балкончик з чудовим видом озелененого двору. Санвузол сумісний: душова кабіна, пральна машина, тумба з дзеркалом. У коридорі меблі для зберігання взуття та верхнього одягу. Підїзд з дуже дружелюбними сусідами. Закрита територія комплексу, охорона, відеоспостереження. Дуже охайна та доглянута прибудинкова територія. З дитячими майданчиками та місцями для відпочинку. Поруч розвинута інфраструктура: дитячі садочки, школи, магазини та супермаркети, кавʼярні, ресторани, мед.центри, аптеки, відділення пошти. Зручна транспортна розвязка: поруч зупинка транспорту. До міста 10 хв. При покупці цієї чудової квартири покупець не сплачує комісійні! Запрошуємо на перегляд! ID: 79105 ID 79105

ексклюзив
Печерська вул., 24

Без комісії! Нова квартира в новомуЖК Чайка вул. Лобановського 26. Простора квартира на 5 поверсі із 10. Ремонт зроблений якісно у світлих тонах, відповідно і меблі на кухні світлі, встановлена вся необхідна техніка. Кімнати розподілена на спальну зону ітзонк відпочинку ьзьдиван та ТВ. Вхідна група вас зустріне просторим коридором, гардеробною та шафою для верхнього одягу, взуття. По зоні плитки в квартирі зроблена тепла підлога. З кухні є вихід на балкон, де зможете милуватись краєвидами та на повні груди вдихнути аромат сосон, чистого повітря. Територія ЖК охороняється 24/7, налічує багато магазинів, кавярень, дитячих майданчиків, спортивних майданчиків, салонів краси. Біля вїзду в ЖК знаходиться базарчик, де завжди можна купити свіженькі овочі, фрукти і різної смакоти. Документам більше 3 років власності. До зустрічі на перегляді. Телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Лобановського вул., 26
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ЖК "Чайка" Лобановського 29. Продається велика 1к квартира перепланована в 2хк. з окремою дитячою кімнатою, зоною спальні (відокремлена розсувними дверима) та кухнею-вітальнею. 46/26/7,2 .Дуже вдале перепланування, що дозволяє проживати сімї з дитиною. А також підходить під орендний бізнес. 12/13 поверхового будинку. Квартира двостороння з панорамними вікнами. З дитячої кімнати є вихід на засклений балкон. Якісний ремонт робився для себе. Продаж зі всіма меблями та побутовою технікою, повністю готова до проживання. Вбудована кухня,шафи-купе в коридорі. Зручне 2х спальне ліжко яке вдень можна сховати у зручну нішу. Все продумано до дрібниць. С/у сумісний з бойлером і душовою кабіною. Квартира чекає на нового господаря. Телефонуйте сьогодні, перегляди за домовленістю.

можливий продаж по єОселя
Лобановського вул., 29

ЖК Чайка вул.Лобановського 30В 1,5 кімнатна Квартира 45м на 8 поверсі - НОВЕНЬКА та БІЛЕНЬКА - новий якісний ремонт - інд. лічильник тепла на квартиру, що економно - стіни покраска, ламінат, освітлення - не мебльована, оставили для творчості нового господаря - кухня 16,5м гостьова, де можно розмістити вбудовану кухню, обідній стіл, диван, зона під телевізор - спальня 16,5м - компактний та зручний хол - ванна кімната сумісна з с/в Комплекс закритого типу, цілодобова охорона, повна інфраструктура м.Житомирська 10хв транспортом

можливий продаж по єОселя
Лобановського вул., 30В

К Чайка ул.Лобановского 17 1,5 комнатная Квартира 50м на 2 этаже - новый ремонт в белых тонах из качественных материалов (делали для себя) - отдельная спальня 12м с выходом на лоджию - кухня гостиная 26м, хорошее решение световых зон - ванная комната совместная с с/у - без мебели, эту приятность можно расставить под свой вкус и потребности - в просторном холле 10м можно расположить огромный шкаф-купе Из окон красивый вид на сосны, березку и липу Комплекс закрытого типа с круглосуточной охраной и полной инфраструктурой м.Житомирская 10 мин транспортом Без комиссии

Лобановського вул., 17

Чайка, вул. Лобановського, 17 , ЖК «Чайка». Простора, світла, затишна квартира 51 м.кв. Розміщена на 13 поверсі 15 поверхового будинку. Створена з любов’ю, продумано все до дрібниць. В ремонті використовувались якісні матеріали, робили все для себе. Раціональне планування: кухня-вітальня 18 м.кв., спальня кімната, суміжний санвузол, великий коридор, засклена лоджія, побутова кімната. Квартира повністю облаштована для комфортного поживання. Залишаються всі меблі та техніка: 2 кондиціонери, посудомийна та пральна машина, вбудований холодильник, телевізор. Багато місця для зберігання речей. Закритий комплекс з охороною, розвинена інфраструктура. Свіже повітря, сосни, ландшафтний дизайн по всьому ЖК. До метро Житомирська або Академ Містечко – 10хв автобус/5хв авто. На території 3 школи і дит.садок, спорт клуби і секції, автомийка, шиномонтаж із зберіганням, кафе, ресторан, медичний центр, мадлабораторія, 3 аптеки, побутові і продуктові магазини, відділення НП, Розетка, УкрПошта. Поряд з ЖК в пішій доступності новозбудований супермаркет Фора. Гіпермаркет Сільпо (Стоянка) - 10хв на авто, гіпермаркет Епіцентр (окружна) – 10хв на авто, Гіпермаркет Ашан (Окружна) – 15хв на авто. Без комісії для покупця. Ціна:60 000 у.е.

Лобановського вул., 17

Як двокімнатна квартира: затишна спальня з панорамним вікном; гардеробна кімната чи окремий робочий кабінет; санвузол з ванною або/і душем; невеликий хол з шафами для верхньго одягу та взуття; окрема гостинна-столова-кухня з виходом на чарівну лоджию з казковими краєвидами. Цегляний утеплений будинок побудований у 2021 році з автономним ГАЗОВИМ опаленням!!! У квартирі розпочато євроремонт за дизайн-проектом: встановлено "теплі" батареї із регуляторами, звукоізоляційні склопакети WDS, лічильники, штроби для проводки електрики і водяних труб, гіпсокартонові перегородки, чорнова стяжка. Новий закритий престижний комплекс "Чайки" по вул. Лобановського 30А з власними розкішними парками, охороною 24/7, системами безпеки, розвинутою суперсучасною інфраструктурою, де є все для комфортного життя!

можливий продаж по єОселя
Лобановського вул., 30А

Без ремонта. Отличная цена-метраж! Аналоги перепланировали в 2-3 комнатные квартиры. Продажа просторной 1 комнатной квартиры в ж/к Чайка ул.Лобановского (метро Житомирская 10 мин. на авто) район с.Петропавловская-Борщаговка, с.Чайки. Общая площадь 76кв.м. Высота потолков 2,76м. Строительная отделка (на фото). Квартира светлая, тихая и видовая. Хозяйка профессиональный дизайнер, по Вашему желанию может бесплатно предложить 2-3 варианта интересных планировок!!! Квартира без кредитов, чистая продажа. Санузлы раздельно, хозяйственная кладовая, большой гардероб. Цена 55000у.е. Возможно рассмотреть кредитование по программе «Е-ОСЕЛЯ» и др. Приглашаем к сотрудничеству владельцев квартир. Выгодно продадим, сдадим в аренду Вашу недвижимость! Звоните.

можливий продаж по єОселя
Лобановського вул., 13

Продаж квартири в ЖК "Чайка", вул. Лобановського, 25. 5/12 поверхового будинку. Загальна площа квартири 47 кв.м., кухня-вітальня 25 кв.м та спальня 13 кв.м. Квартира повністю мебльована. Великий балкон з чудовим видом на комплекс. Дуже зручне розташування будинку, поряд із центральною зупинкою громадського транспорту, панорамні вікна виходять на схід. Закрита територія з усією інфраструктурою. На території є все для комфортного життя.

можливий продаж по єОселя
Лобановського, 25

Житлові комплекси у Чайки

Продажа без ремонта 1ком. квартира ж/к Чайка ул.Лобановского 30-Б (район с.Чайки, с.Петропавловская-Борщаговка). До метро «Житомирская» 10мин. на авто. ВОЗМОЖНА продажа по программе «Е-Оселя»! Дом введен в эксплуатацию в 2021году, теплый (кирпич), коммуникации все подведены. Можно делать ремонт и заселяться. Площадь: общая 35,4кв.м., жилая 24,9кв.м., кухня 5кв.м. 7-й этаж/12эт. Односторонняя, светлая; Отопление: собственная котельная на крыше; Счетчики: на тепло, воду, свет (можно будет контролировать и экономить); Состояние: от строителей; Цена 35тыс.у.е. Просмотр по предварительной договоренности. Приглашаем к сотрудничеству владельцев квартир. Выгодно продадим, сдадим в аренду Вашу недвижимость. Звоните!

можливий продаж по єОселя
Лобановського вул., 30-Б

Продажа евродвушки в ж/к "Чайка" ул. Лобановского 15 (район с.Чайки, с.Петропавловская-Борщаговка), 10мин. до метро Житомирская на авто. Прекрасный вид из квартиры на лес! Территория комплекса ограждена и благоустроена. Дом давно обжит. - Просторная прихожая с диваном; - Отдельная комната: двухспальная кровать, шкаф, удобный комод, прикроватные тумбочки и стол под телевизор; - С/у совместный: ванна, электрический полотенцесушитель, стиральная машина, биде; - Кухня: встроенная мебель, электроплита, вытяжка, духовой шкаф, холодильник, стол и стулья; - Кондиционер, интернет. Счетчики на воду (хол. и гарячую), электричество. Цена 52тыс.у.е. Комплекс в лесо-парковой заповедной зоне. Охраняемая территория, свой ЖЭК, развитая инфраструктура, школы, садики, фитнесс-клубы, мини-маркеты, салоны красоты, отделение банка, ресторан, нотариус, почта - все находится на территории комплекса в шаговой доступности. Чистые ухоженные парадные, детские площадки и спортплощадки. - Есть варианты продажи квартир в данном ж/к. - Приглашаем к сотрудничеству владельцев квартир. Выгодно продадим, сдадим в аренду Вашу недвижимость! Звоните!

Лобановського вул., 15

ТОП! ТЕПЛА! СВІТЛА! Затишна! єОселя єВідновлення УБД Постанова Продаж 1 кім квартира 76м2 в ЖК Чайка. Вул. Лобановського 13. * 8 поверх. * Велика кімната 33м2 * Кухня 14м2 * Кладова. * Вбиральня. * Санвузол роздільний * Балкон не засклений. * Меблі та техніка. * Ремонт косметичний. * Міжкімнатні двері із натурального дерева. * Опалення централізоване. * Лічильник на тепло (на будинок). ЖК Чайка - БІЗНЕС класу з власною інфраструктурою, паркінгом, закритою територією, охорона 24/7. * Заселено 33 будинки та проживає понад 12 000 мешканців. * Державна та приватна школи, дитячі садки, розвиваючі центри, супермаркети, медичний центр, аптеки, банки, ресторан, салони краси, ательє, фітнес-центри. * Зона відпочинку та дитячі ігрові майданчики, тенісні корти, поле для футболу, баскетболу, волейболу. * ЛІС поруч 2 хвилини пішки. Зручна локація * Метро "Житомирська", "Святошин" (автобус 37) 15 хвилин. * Метро "Академмістечко" (маршрутка 743), кінцева швидкісного трамвая (маршрутка 744) * Виїзди на проспект Перемоги, кільцеву дорогу, швидкісний трамвай. ВІДЕООГЛЯД на запит Найкращий вибір для вашої родини. Телефонуйте, домовимось на перегляд. Власник 1, прописаних немає. SF-2-874-291

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Лобановського вул., 13

Квартира біля Києва 42,8 м2 євродвушка ЖК Чайки Лобонавського 24 Можлива продаж за програмою Є-Оселя, чи іншими державними програмами!) Продам простору євродушку з якісним ремонтом у новому затишному ЖК Чайка. Будинок зданий та заселений. Квартира має загальну площу 42,8 кв. м. кімната 18,2 кв. м. Документам більше 3х років (тому не має високих податків). Квартира має окрему спальню кімнату + кухню-вітальню!) У квартирі є все необхідне для вашого комфортного проживання : + вбудована кухня з побутовою технікою + окрема спальня 2-х спальне ліжко 1600*2000 з матрацом + кухня-вітальня гостьовий 2-х спальний комфортний диван + велика гардеробна + простора ванна кімната + затишна лоджія В будинку багато провайдерів з швидким інтернетом. Закрита територія, що охороняється. Вся необхідна інфраструктура: державні та приватні школи, дитячі садки, розвиваючі центри, супермаркети, медичний центр, аптеки, банки, ресторани, кавярні, піцерії, суші бари, салони краси, барбершопи, ательє, відділення “Нової пошти” та “Укрпошти”, фітнес-центри, зона відпочинку та дитячі ігрові майданчики, тенісні корти, поле для футболу, баскетболу, волейболу. ЛІС поруч 2 хвилини пішки. Зручна локація Метро "Житомирська", "Святошин" (автобус №37) – 15 хвилин. Метро "Академмістечко" (маршрутка №743), кінцева швидкісного трамвая (маршрутка №744) Виїзди на: проспект Перемоги, кільцеву дорогу, швидкісний трамвай. Стоянки та критий паркінг на 2000 місць, можна придбати чи орендувати паркомісце. Велика паркова зона площею 39 га. До центру Києва 40 хв. на машині, або 1г. 20 хв. на загальному транспорті. Гарного і Мирного часу!) Слава Україні і захисникам!!

можливий продаж по єОселя
Лобановського вул., 40

Продажа уютной 1ком. квартиры с автон. отоплением в ж/к "Чайка" ул. Лобановского 26 (до метро «Житомирская» 10мин. на авто), район с.Петропавловская-Борщаговка, с.Чайки. Территория комплекса ограждена и благоустроена. Хороший вид. Квартира зонирована на спальную зону и гостевую. Двухконтурный газовый котел (экономия оплаты за тепло). Общая площадь 44кв.м. 4эт./9эт. Просторная комната с удобным, раскладным диваном, кроватью, письменным столом, тумбочками и полками для вещей. Кондиционер. Интернет. Светлая кухня с необходимой бытовой техникой (духовой шкаф, газовая плита, холодильник и др.). Балкон с кухни. Отдельная гардеробная. С/у совмещен (душевая кабина, стиральная машина). Цена 53000у.е. Показ по предварительной договоренности. Приглашаем к сотрудничеству владельцев квартир. Выгодно продадим, сдадим в аренду Вашу недвижимость! Звоните, есть варианты!

Лобановського вул., 26

Продажа евро 2ком. в ж/к Чайка ул.Лобановского (до метро «Житомирская» 10мин. на авто), район с.Петропавловская-Борщаговка, с.Чайки. Светлая и просторная, ремонт делали для себя! Красивый вид из квартиры! Общая площадь 60кв.м. 10/15эт. Жилая комната разделена на 2 зоны (спальная и гостиная). В гостиной большой раскладной диван, комод для вещей. В спальной двухместная кровать. Большая кухня с необходимой бытовой техникой (электроплита, духовой шкаф, холодильник, вытяжка, микроволновка), мягкий уголок, стол и стулья. С кухни выход на застекленную лоджию (прекрасный вид на комплекс)! С/у совместный (ванна, бойлер, стиральная машина). При входе вместительный шкаф-купе. 2 кондиционера. Интернет. Возможна продажа по Е-Осели или другим проограммам. Цена 62тыс. у.е. Приглашаем к сотрудничеству владельцев квартир. Выгодно продадим, сдадим в аренду Вашу недвижимость! Звоните, есть варианты!

можливий продаж по єОселя
Лобановського вул., 19

Продажа без ремонта раздельной 1ком. квартира ж/к Чайка ул.Лобановского 30 (район с.Чайки, с.Петропавловская-Борщаговка). До метро «Житомирская» 10мин. на авто. Дом введен в эксплуатацию, теплый (кирпич), коммуникации все подведены. Планировка - раздельная! Площадь: общая 41кв.м., кухня - 10кв.м. Этаж: 13/14 Отопление: централизованное Состояние: от строителей Цена 36тыс.у.е. Просмотр по предварительной договоренности. Есть варианты продажи в данном ж/к. Звоните!

Лобановського вул., 30

Дешево! Продажа отличной, компактной квартиры (зонирована под 2-х комнатную) в ж/к "Чайка" ул. Лобановского (до метро «Житомирская» 10мин. на авто), район с.Петропавловская-Борщаговка, с.Чайки. Территория комплекса ограждена и благоустроена. Общая площадь 46кв.м. Комнаты раздельные. Квартира светлая, не угловая. «Верхняя» Чайка! 13эт./15эт. Шикарный вид на всю округу Чайки. Удачная перепланировка из 1ком. в 2-х комнатную (небольшие коммунальные). Квартира зонирована на: спальную комнату для взрослых с двухспальной кроватью, детскую комнату и кухню-студио. Дополнительно раскладной диван при входной группе. С/у совместный. Душевая, стиральная машина, полотенцесушитель. Счетчики на воду (хол. и гарячую), электричество. Вся техника и мебель в хорошем состоянии! В квартире: кондиционер, электроплита, духовой шкаф, холодильник, вытяжка, бойлер, интернет. Цена 45000у.е. Просмотр по предварительной договоренности! Приглашаем к сотрудничеству владельцев квартир. Выгодно продадим, сдадим в аренду Вашу недвижимость. Есть разные варианты! Звоните!

Лобановського вул., 11

Продажа просторной 1комнатной квартиры в ж/к Чайка ул.В.Лобановского 21. Готова к проживанию! Общая площадь 101кв.м. 3эт./9эт. Один из лучших домов в жилом комплексе, давно сдан, обжит. Верхняя Чайка! В квартире отдельная, большая комната с полноценной двухспальной кроватью, письменным столом, диваном, двумя креслами, телевизором, шкафом для мелких вещей, полками для книг. Удобная кухня с газовой печью и духовкой, вытяжкой, посудомоечной машиной, холодильником, столом и стульями. С/у раздельный. В ванной установлен бойлер, имеется стиральная машина. Две отдельные гардеробные комнаты, в которых можно разместить все необходимые вещи! Два балкона! Счетчики на газ, воду (гарячую. холодную), свет. Цена 75000у.е. Приглашаем к сотрудничеству владельцев квартир. Выгодно продадим, сдадим в аренду Вашу недвижимость! Звоните!

Лобановського вул., 21

Без комісійних! 1-кімнатна квартира в ЖК Чайка, с. Чайки, вул. Лобановського 29! ЖК Чайка- це сучасний житловий комплекс комфорт-класу з високою якістю будівництва, зручно розташований в найближчому передмісті Києва на території санаторно-курортної зони та з усіх боків оточений зеленими насадженнями. Закритий двір з 7 вїзними групами та цілодобовою охороною. Будинок побудований з цегли, зовнішні стіни якого утеплені та шумоізольовані по системі навісного вентильованого фасаду, зданий в експлуатацію в 2013 році. В будинку безшумні пасажирський та вантажопасажирський ліфти, централізоване водопостачання та каналізація, опалення забезпечує автономна котельня. Квартира розташована на 3-у поверсі 12-поверхового будинку, загальною площею 40 м2, житлова кімната 16 м2 з вітражним вікном, кухня 10,5 м2 з виходом на лоджію 4 м2, просторий санвузол, гардеробна, передпокій. Висота стелі 2,70 м. Квартира в ідеальному стані! Виконано стильний ремонт з використанням найкращих матеріалів. Тепла підлога в санвузлі, енергоощадні склопакети, паркет та міжкімнатні двері з натурального дуба, дуже пристойна сантехніка та керамічна плитка, дорога вбудована кухня, броньовані вхідні двері. В квартирі залишаються всі меблі та побутова техніка: холодильник, бойлер, кондиціонер, пральна машина! Вид з вікон на приголомшливе озеленення! Розвинена внутрішня соціально-побутова інфраструктура − на території комплексу працюють 2 школи, 2 дитячих садочки, центри розвитку, тенісна академія з тенісним кортом, футбольна академія з футбольним полем. Також відкриті фітнес-клуби, медичний центр, аптеки, пошта, банки, кавярні, ресторани, салони краси, магазини. У дворі обладнані вуличні спортивні комплекси, баскетбольний майданчик, 20 ігрових зон для дітей, понад 2000 паркомісць на відкритих автостоянках і критий багаторівневий паркінг. У великому парку з цілющим повітрям є затишні зони відпочинку та алеї для прогулянок. Хороша транспортна доступність до столиці. Найближча ст. метро Житомирська всього в 15 хвилинах їзди. Вартість - 55000уо. Представник власника. Відмінний варіант для проживання або здачу в оренду! Співпрацюємо з колегами без дублювання реклами!

Лобановського вул., 29

Продажа по хорошей цене! Ж/к Чайка (верхняя часть) ул.Лобановского 11 (до метро Житомирська 10 хв. на авто), район с.Петропавлівська-Борщагівка, с.Чайки. Продам просторную, раздельную 1 ком. Квартиру. Общая пл. 45м.кв. Ремонт в светлых тонах, сделан для себя. Мебель и техника, что на фото, остаются при продаже. Отдельно большой гардероб, полноценная ванна, много места для вещей. Балкон с кухни. Квартира с красивым видом. 4/15эт. Приличные тихие соседи. Очень теплая, бойлер. Кондиционер. Квартира без долгов и кредита, один собственник. Цена 50000у.е. Просмотр в удобное для Вас время по предварительной договоренности. Звоните, есть предложения по комплексу!

Лобановського вул., 11

Продам квартиру з якісним ремонтом, меблями і технікою в Житловому комплексі 1012 року - ЖК Брест-Литрвський. Площа 49м2. Розташований в 5 км від метро Житомирська. Доглянута прибудинкова територія з розвиненою інфраструктурою і гарною транспортною розвязкою. Квартира в ідеальному стані - заїзджай і живи. Найкращий варіант по співвідношенню ціна-якість

Печерська вул., 6

Продам чудову однокімнатану квартиру по вул Коцюбинського буд 8,7-7к 43-16.6-12.7, с\у окремий, балкон заскланий,склопакети,нова сантехніка,електріка,вбудована мебель.Квартира в дуже гарному стані,вікна в двір,є бомбосховище,Поруч магазини, супермаркети,зупинки. 55000уе . Рієлтор Світлана 0962282327,0937054133,комісія 3%

Коцюбинського вул., 8

Дешево!!! Продажа 1ком. квартиры без ремонта в ж/к Чайка ул.Лобановского 30 (до метро «Житомирская» 10мин. на авто), район с.Петропавловская-Борщаговка, с.Чайки. Дом сдан. Общая площадь 35кв.м. Планировка: кухня-студио. Счетчики на воду, электричество, тепло (котельная на крыше дома). 2эт./15эт. Без кредита и долгов, с документами. Ключи на руках. Показ по предварительной договоренности. Цена 26500у.е. Приглашаем к сотрудничеству владельцев квартир. Выгодно продадим, сдадим в аренду Вашу недвижимость. Звоните! Есть разные варианты квартир.

Лобановського вул., 30
1 - 24 з 63 результатів