КОД 12259 Трикімнатна квартира в спальному районі міста . Зручне планування , в квартирі три окремі кімнати , і роздільний сан.вузол , що дозволяє мати більше особистого прстору. В квартирі зроблений капітальний ремонт під себе , замінені труби , вікна , балкон , проводка , на підлозі стяжка .Квартира мебльована і з технікою .Єсигналізація . На даху зроблений кап.ремонт . Ключі в АН , виберемо зручний час для перегляду .

Хорольский переулок, 8, Киевский, Полтава, Полтавская 42500.0 USD

Вашій увазі пропонується чудова 3-кімнатна квартира на продаж! Квартира на 2 поверсі. Прекрасне розташування, поряд школа, садочок, магазини, аптеки, ринок. Квартира продається з меблями. Документи готові до продажу. Зареєстрованих немає. Є можливість Євідновлення. код 9866

Хорольский переулок, 16, Киевский, Полтава, Полтавская 45000.0 USD

Продаж 3-х кімнатної квартири. Площа 60м2. Поверх 1/5. З ремонтом, кімнати окремі. Опалення - централізоване. За додатковою інформацією телефонуйте. код 3942 Компетентна агенція нерухомості «Ваша Мрія», вирішить всі юридичні питання з нерухомості. У штаті компанії: Адвокат у сфері нерухомості; Технік БТІ; Державний реєстратор; Оцінювач нерухомості; Архітектор; Дизайнер. Нам довіряють і рекомендують. В режимі одного вікна ми закриваємо всі питання з гарантією що ви будете задоволені співпрацею.

Хорольский переулок, 6, Киевский, Полтава, Полтавская 54000.0 USD

География, Полтава