Продається чудова 2 кім квартира. Біля Озера, поруч зупинка. Зроблено дизайнерський ремонт. Одна із кращих новобудов. Панорамні вікна, вид на місто. Детальна інформація по телефону

Панаса Мирного вул., 16/1

Продам 2х рівневу 4 кімнатну квартиру на Вінницькому шосе, забудовник БудАльян, документи вже на руках, ремонт після забудовника, стяжка, проводка, опалення з котлом, есть проєкт на ремонт (3,000$) заплачені, можна замінити

власник
2х рівнева квартира 1й автовокзал

квартирному будинку, завершений обєкт, закритий двір, власне паркомісце, можливе обєднання із сусідньою квартирою зі збільшенням площі до 190м². Гарне розташування в самому центрі міста.

власник
Лапушкина Иосифа переулок, 12, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 85000.0 USD

Дворівнева квартира, яка дійсно варта Вашої уваги!!! Здана та заселена новобудова Набережний Квартал Квартира двостороння, будинок цегляний , усі простінки цегляні, максимум внутрішніх робіт від забудовника. Чудові просторі кімнати, досконале планування, з великою гардеробною кімнатою 13, 00 м2. Велика простора тераса на 10 поверсі. Гарний краєвид з вікон, чудово облаштована прибудинкова територія, кращого двора з власним фонтаном у місті Ви не знайдете!!!

Продам Двохрівневу квартиру ЖК Набережний Квартал

2-ох Кімнатна квартира На вулюЗарічанська,9. Загальною площею 67кв.м Квартира на поверх 7/10 Будинок закритого типу, відеоспостереження, велика парковка, дитячий майданчик. Індивідуальне газове опалення. Фільтр на воду. Залишаються всі меблі і техніка ( кондиціонер, холодильник, морозильна камера, пральна машинка, телевізор.) Ремонт у відмінному стані. Великий балкон і кладова. Локація неймовірна, хороша транспортна розвʼязка, пляж, парк у пішій доступності, навколо найрозвинутіша інфраструктура в місті. За додатковою інформацією телефонуйте на вказаним номером!

2к  Зарічанська,9.

34648 Вашій увазі пропонується чудова 3к квартира в сучасному житловому комплексі на вул.Прибузька 29 Квартира вразить вас своїми позитивними якостями: ХАРАКТЕРИСТИКИ: - зручний 3 поверх з 10 - 81 м2 корисної площі - кухня 9 м2 - квартира не кутова - будинок побудовано з цегли, зовні утеплений РЕМОНТ: - євроремонт з якісних матеріалів ( в сучасних тонах) - замінена електрика та сантехніка - встановленний бойлер на гарячу воду МЕБЛІ та ТЕХНІКА: залишаються вмонтовані меблі та техніка Запрошуємо на перегляд. Варіант вартий уваги! -Тільки в АН "Крок" найбільша база нерухомості. -Компанія надає безкоштовний юридичний супровід. -Допоможемо знайти ідеальний варіант для вас.

Продаж 3к квартири 81 кв. м на вул. Прибузька  RUBI 34648

Квартира в центрі міста з ремонтом, велика площа, гарний вигляд на місто

Проскуровская улица, 45, Хмельницкий, Хмельницкая 85000.0 USD

ID: 31691 Продаю 3-кімнатну квартиру з косметичним ремонтом в новобудові. Площа 88 м², кухня 15 м². Розташована в центрі міста Хмельницький, на вулиці Шевченка. Квартира знаходиться на 2 поверсі 10-поверхового будинку комфорт-класу. Зручне розташування в самому серці міста забезпечить швидкий доступ до усієї необхідної інфраструктури. Не втрачайте можливості стати власником цієї затишної квартири! Телефонуйте! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-959-294-DR.

Шевченко улица, 1, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 85000.0 USD

Продається квартира у центрі міста, поряд кінотеатр, парк, дитячий майданчик, кафе та ресторани. Квартира обжита, моноліт, капітальний ремонт, індивідуальне газове опалення.Район спокійний. Детальна інформація за номером телефону.

Проскуровская улица, 45, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 85000.0 USD

Продаж 1 кімнатної квартири з чудовим виглядом на парк та річку в ЖК Paradise. Загальна площа 66.4 м.кв., житлова 35.3 м.кв. Житловий поверх 2, по висоті 4 поверх. Є дворівневий паркінг. Поруч парк та річка.

Продаж 1 кімнатної квартири з виглядом на парк та річку

Житлові комплекси у Хмельницький

Продаж 3 кімнатної квартири з дизайнерським ремонтом. Квартира площою 100кв, кухня-вітальня 25кв + три повноцінних спальні. Перепланована та продумана до деталей для комфортного життя. Тепла підлога 7-контурне опалення, два фільтра на воду + осмос, два кондиціонера, посудомийка, дві лоджії та балкон, панорамні вікна(замінені), система охорони, вбудований сейф, система охорони. Дуже доглянутий стан квартири, без ніяких нюансів. По меблях та техніці все залишається. Квартира з хорошою енергетикою! Мінімальне переоформлення, біля будинку є гараж, комірка на поверсі та підвальне приміщення. Готові до ТОРГУ. Телефонуйте, все детально розповім!

Терміново!3к з чудовим ремонтом на Озерній!Гарний Торг

Продається 3-кімнатна квартира з євроремонтом в Центрі міста: Основні характеристики: - Площа: 88 м² - Поверх: 3-й - Опалення:газове - Тепла підлога:в прихожій, кухні, ванній та туалеті - Ремонт:якісний - Розташування:центральна частина міста Переваги: - Сучасне планування - Найкраща транспортна розвязка - Поруч дитячий садок та школа - Двостороння квартира - Двір закритого типу Ця квартира ідеально підходить для комфортного проживання в центрі міста.

Продаж 3 кімнатної квартири з ремонтом в Центрі

НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ НА РИНКУ! ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ! -Тепла нерухомість -Поруч розвинена інфраструктура -Надійне агенство для співраці -Меблі лишаються за домовленістю -Зручне розташування -ТОРГ мінімальний Щоб дізнатись більше або уточнити будь яку інформації звертайтесь! АН Основа Костянтин ( номер є в оголошенні на сайті)

Новобудова Набережний Квартал. Гарний ремонт ТОРГ 
ID: 34929

Трикімнатна в Центрі міста. Площа - 123м2. Дуже ТЕПЛА квартира. Рівні стіни і підлоги. Закритий двір. 5 хвилин до вул. Подільської та продовольчого ринку. Поруч Епіцентр Оазис, Дитячий палац творчості, ДЮСШ №3. Вихід з подвіря на вулиці: Прибузька/Свободи/Вайсера. Чистий підїзд. Закритий двір. Своя велика парковка. Будинок давно зданий в експлуатацію. Є можливість придбати гараж для авто за 10000$/ Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-544-181-LX.

Трикімнатна квартира  в Центрі міста!

одній із найкращих локацій цього району: Не кутова, дуже тепла , так як є високий підвал якісний ремонт, добротні міжкімнатні двері два повноцінних сан.вузла велика кухня тепла підлога -санвузли у вартість входить якісна сучасна кухня і вся побутова техніка: витяжка варильна поверхня духова шафа посудомийна машина холодильник мікрохвильова піч . Все буде готово за 1 місяць вікна на схід є можливість вивести розетку для зарядки електромобіля Дуже розвинена інфраструктура , хороша транспортна розвʼязка . Поруч ТЦ Агора, відділення банків, пошта, безліч магазинів, кафе і багато іншого. В будинку є комерційні приміщення , де є супермаркет «Грош», аптека, кафе і магазини. Через дорогу - ТЦ Урбан Стріт . Без комісії з покупця !

Сечевых Стрельцов улица, 5/1, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 85000.0 USD

ID 32896 ---Продається 2-кімнатна квартира ---Квартира розташована на 2 поверсі 9-и поверхового будинку. ---Загальна площа 70 м², житлова 37.1 м², кухня 9 м². ---Дуже гарне та продумане планування ---робився ремонт 10 років назад ---зроблена велика лоджія з панорамними вікнами ---Опалення: централізоване ---Простора кухня ---Центр звертайтесь за номером телефону допоможу підібрати найкращий варіант

Грушевського Михайла вул., 40

До Вашої уваги представлена на продаж чудова двокімнатна квартира в найбажанішому районі міста. Будинок закритого типу, відеоспостереження, велика парковка, дитячий майданчик. Індивідуальне газове опалення. Фільтр. Залишаються всі меблі і техніка ( кондиціонер, холодильник, морозильна камера, пральна машинка, телевізор.) Ремонт у відмінному стані. Великий балкон і кладова. Пропозиція без комісії для покупця і мінімальне переоформлення 2%. Локація неймовірна, хороша транспортна розвʼязка, пляж, парк у пішій доступності, навколо найрозвинутіша інфраструктура в місті. Ідеальна інвестиція як для власного житла, так і для подальшої здачі в оренду. Телефонуйте, домовимося на показ.

Заречанская улица, 9, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 84999.0 USD

Продається простора двохкімнатна квартира в районі Озерна, ЖК Урбан Хаус. Площа квартири - 60м², розташована на 8-му поверсі з 10. Панорамні вікна, гарний вигляд Квартира має індивідуальне опалення, систему теплих полів. Є кладовка та паркомісце. Виконаний якісний дизайнерський ремонт. Квартира продумана до дрібниць. У ціну входять техніка та меблі окрім дитячого ліжка. Деталі за телефоном.

Сучасна квартира з якісним ремонтом, меблями і технікою

У продажі 112 кв.м. у самому центрі м.Хмельницький, вул Проскурівська (напроти парку ім.Шевченка). ТЦ Пасаж Комерційне приміщення повністю з ремотом: підлога- плитка, стіни та стеля - вирівняні та пофарбовані. Зроблена окрема кухона кімната. Приміщення поділено на три окремі кімнати (кабінети) 15 кв.м. +балкон. 14 кв.м. 50 кв.м. з панорамним вікном з виглядом на вул. Володимирську. (фасадна сторона) Підійде як під офіс, торгівлю або сферу послуг Вигідна пропозиція на ринку нерухомості Розглядаються пропозиції по ціні. Телефонуйте, надам потрібну інформацію та домовимся про перегляд.

3к. 112 кв.м.  з ремонтом під комерцію. вул. Проскурівська

ІД 32578 4к Центр, 7/9 поверх, 85м2, -нове планування, -цегла, -балкон -2лоджиї засклені -Все окремо. -Стан жилий. -Лічильники., -Закрита дитяча площадка. Все поряд: -міський парк, -річка Південний Буг, -банк, -аптеки, -поліклініка, -ТЦ, -школи, -д.садки, -ринок, розвинена інфраструктура. Запрошуємо на перегляд. Варіант вартий уваги! *Тільки в нашій компанії безкоштовний юридичний супровід. *Найбільша база нерухомості. Звертайтесь ми підберемо вам найкращий варіант. *З нами вигідно, безпечно та швидко

Подільська вул., 12

Продається двокімнатна квартира, зручний район, закритий двір, багато місця для паркування, 2 поверх. Тепла підлога у ванні. Ідеальний варіант як для здачі, так і для проживання.

можливий продаж по єОселя
Зарічанська вул., 9

Продається 3 кімнатна квартира в самому Центрі міста, вул. Проскурівська. Це адреса, яку Ви будете називати з гордістю! Де абсолютно все поруч! Видова квартира, комфортний поверх. Сучасне планування. Кімнати правильної форми, велика кухня з лоджією. Будинок на електриці, є виводи під встановлення котла, на разі в будинку власна дахова котельня. В ванній кімнаті зроблений вивід під бойлер. Тепла підлога в кухні та ванній кімнаті. Виконаний косметичний ремонт, бамбуковий паркет. Гіпсокартонові стелі. Міжкімнатних дверей немає. Квартира під охороною.

Проскурівська вул., 45

Продам свою квартиру по вулиці Старокостянтинівське Шосе без посередників. Поруч розвинена інфраструктура, а саме: гарна транспортна розвʼязка (зупинка відразу біля дому), супермаркети, аптека, спортивний зал (спортленд), автомобільна заправка, школа, садочок. Квартира укомплектована всією технікою та меблями. Наявне своє паркомісце та кладовка 6 кв/м. Квартира будувалась для власних потреб та проживання сімʼї. Дешеві комунальні та власний газовий котел.

власник
Продається двокімнатна квартира, м. Хмельницький

Супер пропозиція для поціновувачів Района Дубово, ЖК «Корона дубово», якісна новобудова знаходиться в 5 хвилинах від парка І.Франка, через дорогу школа та садочки, поряд оптовий ринок. Квартира змгарним якісним ремонтом робили для себе, два котла , лічильник день ніч, тепла підлога, додатково бойлер , індівідуальне замовлення вхідних дверей. Може бути продаж по державній програми.

ЖК»Корона Дубово
1 - 24 з 548 результатів