Продаж однокімнатної квартири. Мікрорайон Виставка. Квартира має простору кімнату, яку можна вдало зонувати. З кухні є вихід на лоджію з панорамним вікном і гарним краєвидом, площа і форма лоджії дозволяє облаштувати тут обідню зону, або зробити робочу зону кухні, все залежить від ваших ідей і вподобань. Будинок на етапі будівництва - побудований, ведуться роботи по оздобленню фасаду будинку. На момент здачі буде виконано штукатурку внутрішніх стін, крім ванної кімнати та робочої поверхні в кухні. Буде встановлено двоконтурний газовий котел, розводка електрики, встановлено лічильники на воду, газ і світло. Ця квартира -це вигідна пропозиція як для власного проживання, так і для подальшої здачі в оренду (квартири в цьому районі міста завжди користуються попитом). А також це може бути вигідна інвестиція!

Старокостянтинівське шосе, 7/2б

Шукаєте 1к квартиру в Центрі міста, поруч з парком? Тоді рекомендуємо розглянути цей чудовий варіант! - новобудова на етапі здачі ( 2024р) - загальна площа 39.4кв.м; - поверх 10, видова квартира; - світла та простора; - суміжний санвузол; - встановлений котел автономного опалення, радіатори, електророзводка, - суміжний санвузол; - роздільна кімната з виходом на балкон; - кухня з виходом на лоджію; - панорамні вікна, гарний вигляд; Локація розташування: - зручне місце поруч паркова зона, тихо та спокійно, прогулянки на свіжому повітрі, ранкові пробіжки, чи зустрічі з друзями - мрія кожного! - поруч зупинка, школа, дитячий садок, навчальний заклад, речовий ринок,лікарня, магазини,супермаркети тощо. Ідеальний варіант для проживання! Мерщій не втрачайте час, ця квартира чекає на нового власника!

Проскурівського підпілля, 131/2

«Приозерний» — новий житловий комплекс поруч з парком та міським озером, на які відкривається панорама з вікон квартир всіх поверхів. Для зручності мешканців у прибудованому до будинку приміщенні розмістять магазини, кафе, ресторани, салони краси та інші обєкти. На прибудинковій території облаштують майданчик для дітей, місця для відпочинку та паркування. Також забудовник бере на себе озеленення та прокладку автомобільних проїздів.У районі новобудови є всі необхідні обєкти соціальної та комерційної інфраструктури: навчальні та медичні заклади, супермаркети, магазини, відділення банків, кафе, ресторани та автошкола.Цегляні стіни утеплені пінополістиролом, фасади оштукатурені та пофарбовані у контрастні кольори,для опалення в кожній квартирі встановлено котел,видові панорамні вікна, засклені лоджії.Звертайтеся щоб домовитись на перегляд чудової квартири.Реальному покупцю ТОРГ!!!

Озерна вул., 6/1а

РЕАЛЬНА КВАРТИРА. Продам однокімнатну квартиру в ЖК "Студентський" розташовану в мікрорайоні Південно-Західний.(вул. Інститутська). Зручний 2 житловий поверх, під низом квартира. Вікна в просторий двір, з дитячим майданчиком. Стан квартири від забудовника, штукатурка стін, розведення електроенергії, лічильники на все, якісний двоконтурний котел, вхідні двері. Здача обєкта в експлуатацію планується на 2024р. Розташування досить зручне, поруч зупинка, магазини, ТЦ, Цікава пропозиція ТЕЛЕФОНУЙТЕ.

Інститутська вул., 6/1а

1к Південно Захід ЖК Студентський, будинок іде на здачу. Вул. Інституцька 6/1А 45 кв.м. некутова 2/10. без стяжки, є шпаклівка, Заведено оптоволокно та розводка електрики. В ціну входить 2,4м кладовка, в якій можна перепланувати вхід з балкону. 31.000$+ переоформлення. Дешевше, ніж в забудовника. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном 0688316707

Інститутська, 6/1а

Центр міста поруч ЦНТІ, косметичний ремонт, на все лічильники, вікна пластик, балкон, цілодобово гаряча вода(газова колонка), в квартирі кладова, інтернет, центральне опалення. Переоформлення 2%. Можлива співпраця з іншими ріелторами але обєкт не мій тому комісія буде більша.

Свободи вул., 47

Пропонуємо Вашій увазі чудову однокімнатну квартиру, яка знаходиться в центрі міста! – Загальна площа квартири 30,1 кв.м. – Суміжний санвузол. – Квартира у хорошому стані, житловий стан. – В дворі є дитячий майданчик. – Зручна транспортна розв’язка. – До зупинки міського транспортного засобу 2 хв. – Поряд з будинком дитячий садочок, школа, супермаркет, неподалік Центральний овочевий ринок! – Вся інфраструктура в пішій доступності. – Квартира, яка реально може стати Вашою вже сьогодні! Додаткова інформація за номером! Показ в будь-який зручний для вас час!

Вайсера, 4

Продаж 1к квартир у чудовому м-р Виставка 📍По вул.Свободи Косметичний ремонт, 5 поверх, будинок цегляний! Декілька хвилин до зупинки. 🏷️Ціна-27000$🔥 0685866368 Сніжана Телефонуйте за детальною інформацією!

Свободи вул., 5А

ЖК "Студентський" Загальна площа 32 кВм(після замірів БТІ 35 кВм.) Стан квартири від забудовника: штукатурка стін, розведення електроенергії, лічильники на все, якісний двоконтурний котел, вхідні двері.

Інститутська вул., 6/1

1к Озерна 9/10 поверх 36,8м2 Новобудова. Здана в експлуатацію. Лоджія засклена, індивідуальне опалення. Чорнова штукатурка несучих стін, окрім санвузла і робочої поверхні на кухні. Тихий, «спальний» район в 3 хвилинах ходьби до тролейбусної зупинки. Посилена звукоізоляція та утеплення стін (утеплення пінопластом і мінеральною ватою). Швидкісні безшумні ліфти. Затишний закритий двір з дитячими майданчиками, зонами відпочинку для дорослих та гостьовим паркінгом. Поруч магазини, ТЦ, ліс та озеро. Поблизу дитсадки та школи. Чудове місцерозташування та вид на ТЦ «Агора». Навпроти ТЦ «URBAN STREET»- багатофункціональний комплекс, який поєднав у собі бутіки, критий ринок, триповерховий ринок вуличної їжі, а також простір для відпочинку. Можлива ще переуступка! Будинок зданий в експлуатацію та можливий вже для заселення. Телефонуйте: +380968433131 +380972477242 або пишіть (Viber, WhatsApp). +380968433131

власник
Панаса Мирного вул., 18

Житлові комплекси у Хмельницький

Продається чудова 2-во кімнатна квартира на Південно-Заході. Будинок комфорт класу, ЖК Студентський. Продається чудова квартира на Південно-Заході. Квартира знаходиться на 10-му поверсі, 10 ти поверхівки. Квартира простора, правильної форми, загальна площа 46 м.кв, кухня з виходом на лоджію. Хороша розвинена інфраструктура: - поряд є дитячий садочок, школа, університет, училище, перинатальний центр, поліклініка, дитяча поліклініка, сімейна стоматологія, центральний ринок, тренажерний зал, супермакет, кафе, зупинка громадського транспорту — і все це в 5-ти хвилинах пішки - Використання лише якісних будівельних матеріалів та новітніх технологій будівництва - Сучасне та практичне оздоблення будинку - Велика огороджена прибудинкова територія - Індивідуальне опалення, лічильники на газ, холодну воду та електроенергію

Інститутська вул., 6/1А

Продам шикарну однокімнатну квартиру ЖК: Millennium Hills.Продаж великої 1-но кімнатної квартири 50, 92м..кв. у новому, сучасному та якісному будинку, який заходиться на етапі здачі у мікрорайоні Озерна. Квартира середня з великими панорамними балкони з виглядом на ліс ( балкон з кімнати) . Якісний цегляний будинок, утеплений (мінвата), зверху гарне облицювання керамічною цеглою. Ширина капітальних стін 75см. Поруч знаходяться нова школа, дитячий садок, магазини, зупинка автотранспорту, неподалік великий ТЦ «Агора» та головна родзинка - ліс поруч з будинком

Лісогринівецька вул., 16/1А

Терміново! Продаж однокімнатної квартири по вул. Зарічанській. 1-й високий поверх над комерцією. Квартира не кутова, цегляний будинок. Тепла, суха та економна. Вікна м/п. Зручне розташування. Поруч зупинка транспорту, школа. садочок, ТЦ, стадіон, кавярні та ін. Мінімальне оподаткування. Телефонуйте, щоб встигнути оглянути цю затишну оселю.

Зарічанська вул., 3

Продається 1к квартира на Виставці ЖК Приозерний Поверх 7/10 Загальна площа 35 кв.м Індивідуальне газове опалення (двоконтурний котел) Лічильники на воду, газ, електрику Вікна металопластикові Якісні металеві двері Чудова інфраструктура. В пішій доступності магазини, супермаркет, школа, садочок, поліклініка, зупинки міського транспорту та інш. Здача будинку - весна 2024 Діє переуступка.

Озерна вул., 4А

Продається хороша 3-кімнатна квартира в районі Залізничного вокзалу (напроти АТБ). 🌇 🏢 Ця квартира розташована на третьому поверсі пятиповерхового будинку і має загальну площу 55,5 квадратних метрів. Квартира має зручне планування - двостороннє (північ-південь). 🏠 🚪 У квартирі замінено частково вікна на металопластикові, є колонка для гарячої води. Балкон не засклений, але є можливість зробити це за вашим бажанням. 🛠 🚽 Санвузол роздільний та облицьований плиткою. У квартирі встановлені лічильники на комунальні послуги. 💧 🏢 Локація цієї квартири також є її перевагою. Поруч знаходяться школа, дитячий садок, зручна транспортна розвязка, магазин АТБ, залізничний та автовокзал. Ви легко зможете задовольнити всі ваші потреби і вимоги у зручній близькості. 🏫🚌 ☎ Щоб отримати додаткову інформацію та організувати перегляд, телефонуйте💼

Шевченка вул., 103

Продається чудова 1к квартира з гарним плануванням 🌟 Основні характеристики: Район: Південно-західний 🌆 Загальна площа: 33 м² 📏 Лоджія: Можливість збільшення площі шляхом засклення лоджії 🌞 Опалення: Буде встановлено сучасний двоконтурний котел 🔥 Лічильники: Встановлені лічильники на всі комунікації 💡 Комісійні: Пропозиція без оплати комісійних 💰 Ваш ідеальний вибір для комфортного життя! 🏡 📞 Телефонуйте прямо зараз для деталей та перегляду!

Інститутська вул., 6/1А

Житловий комплекс «SOFIYA-2» розташовано в мікрорайоні Виставка по вул. Старокостянтинівське шосе, 5/5А. Особливостей нашої кварирти, то варто зазначити: - загальна площа квартири 44,86 кв.м.; - знаходиться на 7 поверсі; - передбачені 2 ліфти ( пасажирський, грузовий); - є дитячий майданчик; - наземна парківка; - цегляний будинок з утеплений мінеральною ватою, пінопластом; - оздоблення від забудовника (з штукатуренням внутрішніх цегляних стін (за вийнятком стін ванни, туалету та стін до яких примикає кухонна робоча поверхня; - індивідуальна система опалення (двоконтурний котел); - з комплектацією лічильників обліку води, світла, газу, з встановленням стояків газопроводу, водопроводу, каналізації, з виконанням внутрішніх елетро-монтажних робіт згідно проекту); ЖК облаштують невеликий сквер з дитячим та спортивним майданчиками, пішохідними доріжками та місцями для відпочинку. Поряд з новобудовою працює багато магазинів. В 5 хв пішки розташований мережевий супермаркет «Сільпо», на відстані 15-хвилинної прогулянки супермаркети «Таврія В» та SPAR. В 5 хвилинах їзди (2 км) знаходиться ТРЦ WoodMall з кінотеатром, бутиками, дитячою розважальною зоною і фуд-кортом. В межах до 2 км від ЖК «Софія» працюють дві школи (30 та 21), гімназія 2, політехнічний коледж і три дитячих садки (1, 32 та 33). Поблизу ЖК є й місця для піших прогулянок та пікніків. Ця квартира справді вартує Вашої уваги! Показ в зручний для Вас час!

Старокостянтинівське шосе, 5/5 А

«Приозерний» — новий житловий комплекс поруч з міським озером, на яке відкривається панорама з вікон квартир всіх поверхів. Для зручності мешканців у прибудованому до будинку приміщенні розмістять магазини, кафе, ресторани, салони краси та інші обєкти. На прибудинковій території облаштують майданчик для дітей, місця для відпочинку та паркування. Також забудовник бере на себе озеленення та прокладку автомобільних проїздів.У районі новобудови є всі необхідні обєкти соціальної та комерційної інфраструктури: навчальні та медичні заклади, супермаркети, магазини, відділення банків, кафе, ресторани та автошкола.Цегляні стіни утеплені пінополістиролом, фасади оштукатурені та пофарбовані у контрастні кольори,для опалення в кожній квартирі встановлено котел,видові панорамні вікна, засклені лоджії. Звертайтеся, щоб домовитись на перегляд чудової квартири.

Озерна вул., 6/1В

Продаж квартири в новобудові Будинок на етапі здачі 1к ЖК «Студентський» 2 черга Вул.Інститутська 6/1А 45.6 м.кв. 6/10 поверх. Стан від забудовника. На етапі здачі (1-2 міс.) Ціна+тільки вступний внесок 10000 грн.

Інститутська вул., 6/1а

🌟Мрія про затишок та краєвид на місто? Зверніть увагу на цю квартиру в ЖК Рівєра! 🌟 Чудова пропозиція на ринку нерухомості! 🏢 ЖК Рівєра, розташований поруч з озером Озерна, пропонує вам ідеальний будинок з усіма комунікаціями. Сусіди вже проживають тут, що створює атмосферу затишку та комфорту. Ця квартира розташована на високому поверсі, забезпечуючи вам чудовий краєвид на місто. Панорамні вікна додають особливого шарму і створюють атмосферу світлості та простору. 🌇 Планування квартири дуже гарне і функціональне. Ви знайдете кімнату з нішею правильної форми, функціональний коридор і з кухні є вихід на балкон. Також встановлений котел, що забезпечить вам комфортне опалення. 🏢 Стіни вже мають чорнову штукатурку, що дозволить вам втілити свої дизайнерські ідеї. 🎨 Розташування будинку є найбільш запитуваним, оскільки поруч знаходяться зупинка громадського транспорту, озеро, школа, садочок і безліч магазинів. Ви зможете насолоджуватися всіма зручностями, не виходячи з меж вашого району. 🏫🏢🏪 І найкраща новина - для вас, як покупця, немає жодних комісій агентства! 💰 Не втрачайте часу, це дійсно вигідна пропозиція! Зателефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд! 📞🔑

можливий продаж по єОселя
Панаса Мирного вул., 19А

💥 Знижка! Замовляйте сьогодні всього за 27500$! 🌟 Інститутська - центральна вулиця, престижний Південно-Західний район, це саме те, що ви шукали для свого комфортного життя! 🏢 Ця 1-кімнатна квартира знаходиться на другому поверсі і має площу 37 м². Простора кухня розміром 12 м² - ідеальне місце для приготування вашої улюбленої їжі. 🔑 Квартира продається в житловому стані, з усією наявною технікою та деякими меблями. Ви зможете зразу зручно поселитися та насолоджуватися своїм новим житлом. 🏘️ Не забудьте про переваги розташування цієї квартири: поряд знаходяться різноманітні установи та інфраструктура, що забезпечать ваш комфортний та зручний спосіб життя. 📞 Зателефонуйте за номером 0966591805 (Саша АН Опора) прямо зараз, щоб отримати більше інформації та домовитися про перегляд цієї чудової квартири. Не втрачайте можливість стати її власником! 💼

Інститутська вул., 16/2

Продам однокімнатну квартиру в новобудові ,на Озерній, Барви 10 секція.Після замірів бті за додаткові метри вже доплочено.. Переуступка входить в ціну.Телефонуйте терміново .будинок,вже побудований,доробляється прибудинкова територія і буде здача.

Кармелюка вул., 10

Пропоную вашій увазі! Продаж 1к квартири у новобудові за низькою ціною ЖК «Ранкове Family» Будинок цегляний Індивідуальне електро опалення Не кутова! Діє переуступка▪️ Перша секція Здача на осінь 2024р Телефонуйте-домовимось на перегляд!

Трудова вул., 5/1

Продам 2 кімнатну квартиру , в центрі міста . Старокостянтинівське шосе 44 кв м , 4 поверх в 5 поверховому цегляному будинку. Квартира тепла, не кутова , в жилому стані. Також є кладовка. За додатковою інформацією звертайтесь

Старокостянтинівське шосе, 17/1
1 - 24 з 1 426 результатів