Продаж 3к квартир в Центрі міста, вул. Водопровідна 42/1, хороше місце розташування (поруч школа N10, дитячий садочок, магазини тощо),новий обжитий будинок, 2/10, інд. опалення, роздільний санвузол, ванна кімната з вікном, простора, світла та тепла квартира з якісним ремонтом, площа 125 кв.м. Вартість 100000$, оф. 2%, реальному покупцю реальний торг, можлива під соц.виплати. Звертайтесь, детальніше по телефону.

3к в Центрі міста

Продам 4 кімнатну квартиру - мікрорайон Виставка - проспект Миру, 90/1 - площа 127 кв.м. - дворівнева - 9 поверх з 10 - тепла підлога ( кухня, санвузол, коридор) - в залі електро камін - індивідуальне газове опалення - двоконтурний котел - гарний вид на Дендропарк - м/п вікна - ковані сходи на 2 поверх - поли з керамограніту та ламінату - потолки натяжні - повноцінна гардеробна кімната - зеркалтне рано - вільна парковка 1 поверх: - зал - дві спальні - кухня - санвузол 2 поверх: - велика спальня - гардеробна кімната Ціна: 100 000$ Комісія відсутня. Мінімальне переоформлення 2% Тел.: 06*********07 Юлія

Дворівнева квартира на Виставкі

3к Центр, вул. Водопровідна 42/1, хороше місце розташування (поруч школа N10, дитячий садочок, магазини тощо),новий обжитий будинок, 2/10, інд. опалення, роздільний санвузол, ванна кімната з вікном, простора, світла та тепла квартира з якісним ремонтом, 125 кв.м. 100000$, оф. 2%, хороший торг, погоджуємось під соц.виплати. Квартиру варто оглядати наживо, фото не передають.

3к з ремонтом Центр (можна під соц виплати) 2%

Реальна квартира: ID: 25971 Продам чудову 2 кімнатну квартиру з дизайнерським ремонтом. комфортний 4 поверх з 10. Площа 70 м2.Залишаються дорогі меблі та сучасна техніка. Все робилось для себе. Індивідуальне опалення та тепла підлога в кухні, у коридорі та біля панорамного вікна у спальні. Вмісткий балкон. Вмонтований в стіну сучасний сейф. Велика ванна кімната з ванною та душем для зручності. 2%

Шевченко улица, 46, Ж-д вокзал, Хмельницкий, Хмельницкая 100000.0 USD

Актуальний продаж великої дворівневої квартири мрії! 4К Виставка, Елітна новобудова, ЖК Набережний квартал. Поверх 10/11. Площа квартири 206.3кв.м. Важливо, опалення індивідуальне газове! Максимально комфортний закритий двір, сам ЖК гарно обжитий, тихий. В середині квартири майже немає несучих стін, що дозволить реалізувати будь які дизайн проекти. Оформлення мінімальне, 2%. За всіма деталями та переглядом квартири телефонуйте, варіант вартий вашої уваги!

Заречанская улица, 11В, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 100000.0 USD

34062 3-кімнатна квартира на Виставці! Простора квартира з капітальним ремонтом та індивідуальним газовим опаленням! Чому саме ця квартира? Ідеальне розташування: район Виставка, вулиця Старокостянтинівське шосе, Діта, зручне транспортне сполучення, поряд зупинки громадського транспорту, магазини, школа та дитячий садок. 4 поверх з 10: не потрібно підніматися на висоту, але й не перший поверх. Загальна площа 90 м²: простора кімната та кухня, де буде комфортно жити родині з 3-4 людей. Капітальний ремонт: квартира зроблена з якісних матеріалів. Індивідуальне газове опалення: ви зможете самі регулювати температуру в квартирі та економити на опаленні. Це чудова пропозиція для тих, хто шукає комфортну та затишну квартиру в хорошому районі! Не зволікайте, телефонуйте вже зараз P.S. Допомагаємо вам з оформленням документів. Додаткова інформація: Санвузол: роздільний Опалення: індивідуальне газове Звяжіться з Світланою, щоб домовитися про перегляд!

Старокостянтиновское шоссе, 3А/1, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 100000.0 USD

32461 Продається трьохкімнатна квартира в Центрі. Квартира площею 97, 4м2 і знаходиться на 3/10 поверсі. - індивідуальне опалення - не кутова - двостороння: вікна на північ та південь - встановлена охоронна система - в квартирі залишається практично все - мінімальне переоформлення - можна під державні виплати Впевнена, що ця пропозиція вас зацікавить. Телефонуйте і домовимось про показ! *Тільки в нашій компанії безкоштовний юридичний супровід. *Найбільша база нерухомості. Звертайтесь ми підберемо вам найкращий варіант. *З нами вигідно, безпечно та швидко *Зробіть перший крок на шляху до мрії.

Свободы улица, 19, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 100000.0 USD

Ексклюзивна пропозиція комерційного обʼєкта по вул. Князя Святослава Хороброго 5! - зданий новий енергоефективний обʼєкт - 2й поверх - площа 192,3м2 - по периметру панорамні вікна Основні переваги: - Ціна дешевше, ніж в забудовника - Гарна локація та транспортна розвʼязка - Велика парковка на території - Зупинка громадського транспорту біля обʼєкту - «Нова пошта» на 1му поверсі Характеристики приміщення: - вхідна група з без ключовим доступом та сигналізацією - домофон - пожежна сигналізація - охоронна сигналізація - окрема антена для інтернету - наливна підлога - теплові насоси на обігрів та охолодження - освітлення та розводка - два санвузли - бойлер Данне приміщення продається по ексклюзивній ціні, дешевше, ніж в забудовника! Тому, використайте свій шанс забезпечити свій бізнес найкращим приміщенням! Дзвоніть та приходьте на перегляд, щоб скористатися ексклюзивною пропозицією.

None 100000.0 USD

Квартира знаходиться в новому будинку, зручне місцерозташування, близько до центра міста. В квартирі зроблений сучасний ремонт, обладнана вбудованими меблями, є власне опалення- котел. На все встановлено лічильники. В будинку створено ОСББ, будинок обжитий, працює ліфт, гарна територія, огороджений двір. Мінімальне переоформлення

Продам 2 кімнатну новобудову, євроремонт, 2% оформлення

ID: 2024 ID: 2024 Будинок Зданий, люди проживають Розкішна площа, раціональне планування Хороший поверх Зроблені усі чорнові роботи ( стажка, розводка електрика) Телефонуйте, відповім на запитання! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-756-689-LX.

Продам квартиру Хмельницкий, Подільська вул.

ЖК в городе Хмельницкий

В продажу дуже затишна простора квартира! В новому і дуже розвиненому районі міста) Новобудова з невеликим, але тихим двориком. При вході в квартиру гардеробна, сан.вузол і великий коридор. Далі проходимо до кухні і великої вітальні з каміном, з вітальні можна пройти у дві окремі кімнати і другий сан.вузол) Зі спальні відкривається розкішний краєвид на місто! Для комфортоного проживання у цій квартирі потрібно зробити мінімум вкладень) Усі меблі і техніка в квартирі залишаються) Для запису на перегляд квартири телефонуйте, або пишіть повідомлення!

Залізняка вул., 21/2

Продається простора двохкімнатна квартира в самому центрі міста. Площа квартири - 82м², розташована на 3-му поверсі з 10. Панорамні вікна, гарний вигляд. Південна сторона Не кутова Квартира має індивідуальне опалення, систему теплих полів. Виконаний якісний дизайнерський ремонт. Квартира продумана до дрібниць. У ціну входять техніка та меблі. Після ремонту ніхто не проживав. Деталі за телефоном.

Центр міста, простора квартира. Ніхто не проживав

Продаж шикарної квартири, Простора, шикарна 3-кімнатна квартира в самісінькому серці міста з видовою панорамою #1. Індивідуальний проект. Щойно завершено ремонт та облаштування квартири. ЖК Монблан розташовано у центральній частині міста. Поруч усі необхідні зручності для комфортного проживання. Два санвузла.

Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 2/1а

Продається велика трьох кімнатна квартира в самому центрі міста з дивовижним виглядом з вікна.

Степана Бандеры улица, 2, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 99000.0 USD

Продається елітна квартира в центрі міста з такими характеристиками: - 3 просторих кімнати, велика площа 110 кв.м - Розкішна квартира з дорогим ремонтом - Великим плюсом є те, що всі меблі та техніка залишаються - Тепла підлога, паркет, мармуровий камін - Мінімальне переоформлення - Сучасна квартира в сучасному районі - Залишилось тільки завезти речі і жити Телефонуйте у будь-який час доби, квартира дійсно заслуговує вашої уваги, організуємо показ в зручний для вас час, відповім на всі запитання!

Продається елітна квартира 110 кв. м ІД 27807

Продається варта уваги трикімнатна квартира у популярному мікрорайоні міста - Виставці (Електроніка). Квартира знаходиться на видовому десятому поверсі. В квартирі зроблено євроремонт "для себе": коштів на матеріали та меблі не шкодували. Стіни від сусідів шумоізольовано. Новому власнику залишаються меблі та техніка. В квартирі після легкої косметики ніхто не проживав. Телефонуйте - покажу квартиру у зручний для Вас час.

Шикарна 3 к квартира з меблями та технікою. Електроніка

Продаж 3-кім квартири •р-н Озерна, вул.Лісогринівецька 24/3 •площа 107м2 •поверх 8/10 Кухня-студія, спальня, дитяча кімната. Санвузол роздільний. Індивідуальне опалення. Тепла підлога скрізь де плитка. Балкон та лоджія. Великий коридор. Залишаються меблі та техніка (2 кондиціонери, телевізор, холодильник, пральна машина, духова шафа та варильна поверхня). Ціна 98 000$ податки 2%

Лісогринівецька вул., 24/3

Продаж квартири з ремонтом від власника. Новобудова Опалення індивідуальне. Мебльована. Дуже світла, простора. Поруч знаходиться садочок, школа, до центра 5 хв ходьби, поруч парк. Сучасна квартира для молодої сімї. Великі панорамні вікна з дуже гарним виглядом на парк та місто.Власник

владелец
Власник.Продається 3 кімнатна квартира

БЕЗ СПЛАТИ КОМІСІЇ! 3 - кімнатна квартира в Центрі, вул. Проскурівська 45. Поверх 2/10, площа 97 м2.. Нестандартне планування з гарним дорогим ремонтом, вбудованими меблями та технікою. Італійські меблі в спальнях, всі кімнати оснащенні гардеробними. Кухня та шафи-купе MERX. Три кондиціонери Panasonic. Кругом використані екологічні матеріали. Без сплати комісії! Мінімальне оформлення! Телефонуйте ! Надам повну інформацію! ID: 33713

Продаж 3-к квартири! Центр, вул. Проскурівська. Дизанерський ремонт.

Продаж квартири 77м.кв на 5 поверсі ЖК Набережний квартал Квартира з хорошим якісним ремонтом Середній поверх Квартира не кутова Вигляд у двір на чудову зону відпочинку та фонтан В квартирі хорошої якості вікна енергозберігаючі Залишають меблі та техніка Є сигналізація Система теплих полів Просторий санвузол У вартість квартири входить комірка на поверсі Квартира вільна до перегляду

Заречанская улица, 11, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 98000.0 USD

Є на продаж 5-и кімнатна дворівнева квартира р-н Виставка вул. Зарічанська 14/4А, площа 144/82.2/13.2 м.кв., поверх 9, 10/10, новобудова здана і обжита, індивідуальне опалення, монолітно-цегляний будинок з зовнішнім утепленням, двостороння, 3 санвузла, тепла і затишна, 2 лоджії і 2 тераси з яскравими краєвидами на східну і північну сторону міста (є фото). Стан від забудовника, броньовані вхідні двері, вікна металопластик якісний, підлога стяжка, стіни чорнова штукатурка (цегляні), розведена електрика (достатня кількість розеток), підвіконня. На все лічильники, двоконтурний котел. Розведене опалення і встановлені радіатори. В санвузлах виведення на рушника сушарку. На фото все видно. Будинок вже обжитий!. Лоджії і тераси пораховані по коефіцієнту 0, 3! Є можливість збільшити кухню за рахунок тераси (на терасах утеплення з зовнішньої сторони). Вартість 98000$ + витрати на переоформлення. Держ. мито 2% Пропозиція від представника власника. Покупець комісійних не сплачує. тільки витрати на переоформлення і податок. Показ за попередньою домовленістю.

Заречанская улица, 14/4А, Выставка, Хмельницкий, Хмельницкая 98000.0 USD

14043 3-х кімнатна квартира в обжитій новобудові ЖК Форест, Будинок 2017 р. З якісним євроремонтом, все робилось для себе, тому використовувались найкращі матеріали. Вікна виходять на дві сторони, з одного боку краєвид на ліс, а з іншого на місто. Кухня розташована на балконі, під час готування можна милуватись містом. Встановлена дорога сучасна сигналізація з датчиками руху. Переоформлення мінімальне! Телефонуйте, надам детальну інформацію по квартирі та допоможу знайти цікаві варіанти саме для Вас!

Лесогриневецкая улица, 18А, Озёрный, Хмельницкий, Хмельницкая 98000.0 USD

Продається велика, простора 6 ти кімнатна квартира під офіс у центрі міста по вулиці Свободи. Загальна площа 155 м2, зручний 3 з 10 поверх. Гарне планування: 100 м2 житлова площа з можливістю перепланування за Вашим бажанням, простора кухня 20 м2, роздільний санвузол, дві великих засклених лоджії (кожна по 12 м), вікна на 2 сторони: східну та західну. В офісі зроблено косметичний ремонт, вид опалення на вибір нового власника, встановлена 2 електричних лічильника з окремим вводом. Ідеальне місце розташування, поруч є все: центр міста, офіси, банки, держустанови, всі можливі розважальні заклади, парки, пішохідна зона, близько до набережної, прекрасна транспортна розвязка у всіх напрямках міста, до зупинок громадського транспорту 4-5 хвилин пішки. Телефонуйте! Перегляд у зручний для Вас час!

Свободы улица, 19, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 97900.0 USD

ID: 33351 Продається 5-кімнатна квартира на вулиці Свободи, район Центр, розташована на 3 поверсі з 10. Загальна площа 155 м², житлова площа 100 м², кухня 20 м². Стіни з цегли. Квартира використовується як офіс. Усередині периметра квартири 11х11 метрів без несучих стін, що дозволяє будь-яке перепланування під власника. Є дві засклені лоджії (східна та західна) по 12 метрів кожна. Два вводи (лічильники) електрики. Не втрачайте можливість придбати це просторе житло в самому серці міста! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-921-816-DR.

Свободы улица, 1, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 97614.0 USD
1 - 24 из 236 результатов